2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889785 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Benim gözümde
valdes=volkan
sirigu>muslera
Bu yüzden valdese 2 verileceğine 3 e siriguyu getirirsin ve şampiyon olursun.

Çevrimdışı Sedat.Y

:D :D
Günayın geçen yıl en çok libero çıkışları alkış almıştı  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Geçiçi lisans diye bir şey var değil mi ?

Ayrıca Valdes olmayacak Berisha olacak.

Çevrimdışı can1903

Beto mu Valdes mi?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Şu an kulübe önerilen isimler;

Flamini-Fer-Obi Mikel-De Jong - Sandro - Casemiro -Romao

diyolar.
Ya bi bırakın gelsinler  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Kadir G.

@evrenmanchester: Victor Valdes

Bjk den alacagi 3m  .. yarin yazar gazeteler yok 2m yok 2.250 vs .. onlar yazsin bakalim ..

Şu paraya gelirse yönetime yazıklar olsun.

Çevrimdışı can1903

Sirigu 3 m € diyolar bide alayımız ters köşe  :lol:

Çevrimdışı Tolga

@evrenmanchester: Victor Valdes

Bjk den alacagi 3m  .. yarin yazar gazeteler yok 2m yok 2.250 vs .. onlar yazsin bakalim ..

Şu paraya gelirse yönetime yazıklar olsun.
:o_o:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Raskolnikov kim ya adam İnleri getirdi Ozanı getirdi , Leivayı getirdi :)

:halay:
Verdiğin örneklere bak bunları zaten herkes %100 dedi övünç bile hepsini bitirmişti
tufan son dakikada senol hoca yuzunden olmadı
inler bizi istiyordu fakat adamlar 7 milyon euro bonservis onerdiler bizim teklif 3 falandı
Leiva yı zaten biliyorsun son dakikada fikir değişti
Ali Fuat Duatepe 3 e gelir diyorsa doğrudur renkli yorumcular diyorlar ya hani bjk nin orta shaya ihtiyacı yok serdar var necip var atiba var falan diye sende aynı şekilde valdese tamah ediyorsun.

Çevrimdışı can1903

Kaleci adaylarımız Beto ve Valdes işte ikisi arasında seçim yapn

Ben de istiyorum Sirigu :(

Çevrimdışı keremd

Buda farklı bir ironi...

tolga'nin arkasında yedek bekleyeceğime gider musleranın arkasında beklerim belki bana bişeyler katar  bişeyler öğrenirim adam haklı
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 19:19:00 Tolga ]

Çevrimdışı Batuhan1903

Kaleci adaylarımız Beto ve Valdes işte ikisi arasında seçim yapn

Ben de istiyorum Sirigu :(
Yönetim aynı maliyete siriguyu alıcağına valdesi alacak aynı q7 de oldugu gibi(q7 yle dudak arasında cok fark yok ama valdesle sirigu arasında uçurum var) çünkü önemli olan seçimi kazanması normal vatandaş dicek vay be adam barça kalecisi getirdi diye sokaktaki vatandaş siriguyu bile tanımıyordur. yönetimin beşiktaş umurunda deil

Çevrimdışı brkntcnr

Yönetim aynı maliyete siriguyu alıcağına valdesi alacak aynı q7 de oldugu gibi(q7 yle dudak arasında cok fark yok ama valdesle sirigu arasında uçurum var) çünkü önemli olan seçimi kazanması normal vatandaş dicek vay be adam barça kalecisi getirdi diye sokaktaki vatandaş siriguyu bile tanımıyordur. yönetimin beşiktaş umurunda deil
Sirigu o kadar meşhur olmayan biri değil ki.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Sokaktaki vatandaş Siriguyu mu tanımıyormuş

Ahahaha  :D :D :D :D :D :tabe: :tabe: :evillol: :evillol: :lol:

Çevrimdışı Batuhan1903

Sirigu o kadar meşhur olmayan biri değil ki.

nasıl tanıyorlar badem bile dün periscope ta psg de bir kaleci varmış onla ilgileniyorlar diyor  :evillol: kimsenin bir şeyi bildiği yok

Çevrimiçi Koa_lAA

valdes-beto... tabikide beto... keşke alabilsek beto yu.. iyi kalecidir kendileri.. beğenerek izliyoruz.. allah sahibine bağışlasın.. f.orman mod on

Çevrimdışı brkntcnr

Star da ntv de şl izlemiş adam sirigu yu tanır. Abartmayın.

Çevrimdışı brkntcnr

nasıl tanıyorlar badem bile dün periscope ta psg de bir kaleci varmış onla ilgileniyorlar diyor  :evillol: kimsenin bir şeyi bildiği yok
Yapma hocam sen bademe ne bakıyorsun. Sirigu mu valdes mi desek tamam pek takip etmeyenler valdes i hala barca kalecisi sandigindan valdes i ister.

Çevrimdışı safak_01

Uefa Europa League'nin resmi facebook sayfasi.

Çevrimdışı Batuhan1903

Yapma hocam sen bademe ne bakıyorsun. Sirigu mu valdes mi desek tamam pek takip etmeyenler valdes i hala barca kalecisi sandigindan valdes i ister.

biz q7 gelmeden önce dudağın daha iyi olduğunu düşünüyorduk ama taraftarın çoğu q7 yi istiyordu bunun gibi herkes valdesi tanır ama siriguyu tanımanlar vardır mutlaka tanısalarda işte ş.l maçlarından falandır çok iyi kaleci oluduğunu düşünmezler burada bile adam 3 milyon siriguya verilmez diyor ya oyuncuyu tanımıyor yada futbol piyasasını bilmiyor 500 bin falan verileceğini düşünüyor heralde

Çevrimdışı LuceGel

Sokaktaki vatandaş Siriguyu tanımayabilir ama Valdezin kötü kaleci olduğunu simitçilerde bilir  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...