2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896303 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Veli 1-1.5 aya dönecek miymiş  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Burada bas bas bağırdık Türk futbolcusuyla neden euro üzerinden sözleşme yapıyorsunuz hadi onu geçtim neden sabit kur uygulaması yapmıyorsunuz diye bi küfür yemediğimiz kaldı.  Başkanın Veli konusunda söylediği cümle için yorum yapmak istemiyorum çünkü yaparsam buradan atılırım..
Buradan konusunca ne oluyor ki :)
Sartlari tam olarak bilmeden asip kesmek en kolayi

Çevrimdışı Easthanbool

Maalesef olmayınca olmuyor

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ozan E.

Veli 1-1.5 aya dönecek miymiş  :kop: :kop:

İmkansiz da donse bile form tutmasi devre bitimini bulur

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç başkanın veli açıklamasına ne diyorsun?
Yalan kulübün doktoru 3 ay diyor bizim başkan 1 ay diyor. Gerçi 1 ay öncede 2-3 hafta sonra dönecek demişti. Bunun tek bir açıklaması vardır orta sahaya adam almayacakları için Veli dönecek algısı yaratıyorlar.

Çevrimdışı fatih e.

leiva nın ahmet ateşi takip etmeyi bırakmasının sebebi belli oldu  :D :D :D

bir futbolcuyla bu kadar zaman uğraşılıp ikna ettikten sonra vazgeçme aşamasına bu kadar çabuk gelinir mi, ilginç.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Buradan konusunca ne oluyor ki :)
Sartlari tam olarak bilmeden asip kesmek en kolayi
Hangi şart? Sen söyle biz de bilelim o şartları. Bu adamlarla sözleşme imzaladığında euro 2.8 tl filandı belki, şu an 3,4 tl. %18 zarardasın. Bu durumu hangi şartlarla açıklayacaksın sen bana anlatırsan bileyim. Senin gibi kafamızı kuma gömelim, her yaptıklarına alkış tutalım daha iyi di mi? Ne de olsa stat yapıyorlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Veli 1-1.5 aya dönecekmiş demek neyse diyecek söz bulamıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

İmkansiz da donse bile form tutmasi devre bitimini bulur

Yahu opere olduğu gün söyledim o günden itibaren 3 ay sayın diye. O da minimum. Bu kadar da olmaz ama artık gerçekten ayıp.

Yakında Tolgay da 3 aya döner diyecekler bekliyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler çokda kızmayın başkana sonuçta her millet hakkettiği şekilde yönetilir bu forumda bile örneğin Sirigu için 2.5-3 milyon euro nun fazla olduğunu verilemeyeceğini düşünen insanlar var...

Algı operasyonu yapıyorlar diyen adamın kendisi algı operasyonunun ağ babasını yapıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu opere olduğu gün söyledim o günden itibaren 3 ay sayın diye. O da minimum. Bu kadar da olmaz ama artık gerçekten ayıp.

Yakında Tolgay da 3 aya döner diyecekler bekliyorum.
Bunun için başka cümleler var da söyleyemiyoruz @Çağrı. İnsanlarla göz göre göre dalga geçecek Beşiktaş başkanı biz laf edemeyeceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

Fikret baskana bakinca RTE goruyorum nedense... :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarı kandırılmaktan mutlu; yapacak bir şey yok.

Ne Veli 1 aya döner; nede stat bu sene açılır.

5 aydır topla antrenman yapamayan oyuncu + geçirdiği operasyonu ve rehabilitasyon sürecini düşünürsek 1 ay içinde dönmesini söylemek bile komik.

Geçen yılın sonunda orta saha için +1 oyuncuya ihtiyaç varken iki oyuncusunu kaybeden bir takımın halen orta saha transferi yapmaması zaten niyeti gösteriyor.

Şampiyonluk isteyen filan yok.

Çevrimdışı fatih e.

Algı operasyonu yapıyorlar diyen adamın kendisi algı operasyonunun ağ babasını yapıyor.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok sevdiğim birisiydi ilk zamanlarında öyle bir noktaya geldi ki artık kendisinden nefret etmeye başladım. Bir insan bu kadar değişemez ya da biz yanlış gördük tanıdık kendisini.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Beyler çokda kızmayın başkana sonuçta her millet hakkettiği şekilde yönetilir bu forumda bile örneğin Sirigu için 2.5-3 milyon euro nun fazla olduğunu verilemeyeceğini düşünen insanlar var...
Güzel kardeşim bana kızma ama sirigu işinin 2,5 3 milyonluk bir iş olduğuna pek inanma bence :)

Çevrimdışı Fatih

Çok sevdiğim birisiydi ilk zamanlarında öyle bir noktaya geldi ki artık kendisinden nefret etmeye başladım. Bir insan bu kadar değişemez ya da biz yanlış gördük tanıdık kendisini.
ilk baslarda herkes de kredisi vardi zaten... Ama hepsini kendisi tuketti... %10-15 haric geri kalan kesim istemiyor Fikret baskani... Tekrardan secilirse eger sebebi de malum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Hani para olmasa gerçekten birşey demeyeceğim ama elimizde kullanabileceğimiz gayet yeterli bir para varken son dakikaya transfer bırakmak başarısızlığın daniskasıdır.

Hadi kimsenin morali bozulmasın diye haftalardır gülüp geçiyorum ama gerçekten sabırlar iyice taşmaya başladı.

Sonra söyleyince kabahatlı oluyorsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

İşin savunulacak boyutu kalmadı. Zaten ondandır ki savunacak insan da pek kalmadı.

Stat ile uydurma tarihleri verdi motive etmek için dendi hadi tamam.

Ama ortada koca bir sezon varken, 3 ayda dönemeyecek adama 1.5 ayda dönecek demek alenen kandırmaktır artık insanları.

Veli devre arasından önce dönerse öpün başınıza koyun. Tolgay zaten bu sezonu tamamen kapattı.

Her seferinde aynı şey yemiyor artık insanlar biraz gerçekleri konuşsunlar. Alamadık, yapamadık demek bu kadar zor değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sutlas

Burada bas bas bağırdık Türk futbolcusuyla neden euro üzerinden sözleşme yapıyorsunuz hadi onu geçtim neden sabit kur uygulaması yapmıyorsunuz diye bi küfür yemediğimiz kaldı.  Başkanın Veli konusunda söylediği cümle için yorum yapmak istemiyorum çünkü yaparsam buradan atılırım..

Bu dediklerinizi hangi kulüpler yapabiliyor Türkiye'de? GS ve FB yapabiliyor mu?

Çevrimdışı Easthanbool

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Aynı algı bende de oldu bugün
Erdoğan ikide bir anasol-m ye vurup dururdu ya Orman da Demirören yönetimi için yapıyor aynısını
Ha tamam haklı olmaya haklısın. Ama insanlar bunları duymaktan sıkıldı  ve neredeyse 4 yıl olacak artık