2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893642 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersin1903

Hala klüpte her şey sistemli diyebilecek kadar şaşırmış maalesef.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Veli 1 - 1.5 ay içinde dönecek diyor daha geçen gün açıklama yapılmadı mı ya 3 ay diye  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

iyide neyi kanıtlamaya çalıştığını hala anlamış değilim :alala:
burda liverpoolün ne düşündüğünü bilemeyiz müneccim değiliz. FFP
çıktığından beri dünyada yapılan transferler bir garip zaten.

@Necmi abi neyi kanıtlamaya çalışayım ben , durum ortada 2.5 aydır orta saha alınmamış , yarıştığın rakiplerin orta sahalarına bak , ben neyi kanıtlamaya çalışayım feveran ediyorum artık. Sen neden bu kadar savunmacısın , başarısızlığın - Kulübü kötü duruma sürüklemenin neyini savunuyorsun abi ? Memnun musun mevcut ortamdan ?

Çevrimdışı Ensar

Hala klüpte her şey sistemli diyebilecek kadar şaşırmış maalesef.
Düzgün konuş şaşırmış ne demek
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sedat_BJK

Leiva icin henuz karar vermedim dedi. Ama cok maliyetli gerek olmayabilir diyor. Ver bana da ordan bir huni.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/SporGundemi35/status/636468655618957312

Yeter ya bu sene de para mevzusu olmasın, 10 M euro fazla para kazanmışsın. Yap artık şu taraftarında yüzü gülsün, cidden çıldırcam :akuma:

Çevrimdışı Ersoy

Leiva olmayacak belli.Veli 1 aya dönecek,maddi sıkıntı vs. söylüyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersin1903

Yalnız bu konuşmalar hiç sağlıklı değil korkmaya başlıyorum ben.Birisine çok benzetiyorum ama yazamam tabiki buraya.

Akşama kadar bir sürü troll haber olur. Lucas belli ki maliyetinden dolayı olmamış. Bu saatten sonrada olmaz. Bunu söyleyen adam gidip lawal'a 3-3.5 milyon vs verirse o zaman açacağım ağzımı.

Çevrimdışı Kemal

Düzgün konuş şaşırmış ne demek

niye şaşıramaz mı ? insan değil mi o, tapınacak mıyız yani, asıl sen insanlarla düzgün konuş. Hakaret mi var ortada başka bir şey mi? Yanlış açılış tarihleri verirken şaşırmıyor mu bu adam ?

Çevrimdışı canU

Leiva icin henuz karar vermedim dedi. Ama cok maliyetli gerek olmayabilir diyor. Ver bana da ordan bir huni.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlarl klasik transfer konuşması başkanın bence paniklemeyelim. Koltuk sevdası ağır basar sıkıntı yok

Çevrimdışı fatihbjk

Allah allah, allah allah. Simdide liverpool birakmadi olayini,biz parasi cok diye almadiga getiriyolar bu nedir yav?

Çevrimdışı F1903

Veli zaten 1 aya kadar donecek diyor. Euro olmus 3.4, cok buyuk maliyet diyor. Aklinca taktik mi yapiyor yoksa ciddi mi anlayamadim.

Allah'im sen Beşiktaş taraftarina sabir ver.

Çevrimdışı Ensar

niye şaşıramaz mı ? insan değil mi o, tapınacak mıyız yani, asıl sen insanlarla düzgün konuş. Hakaret mi var ortada başka bir şey mi? Yanlış açılış tarihleri verirken şaşırmıyor mu bu adam ?
Sen o mesajda ki şaşırmış kelimesinin gerçekten şaşkınlık manası taşıdığına inanıyorsan birşey demiyorum.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fatih e.

leiva konusunda halen karar vermedim dedi başkan. leiva yı unutalım artık. ah bee müthiş olacaktı orta saha.

şenol güneş hani futbol takımında tek yetkiliydi. transfer istiyor ve başkan almıyorsa sıkıntı büyük.

Çevrimdışı Deniz

cenki yollarlar sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fatih e.

seçim konusu açılınca başkanın ses tonu düştü  :D

Çevrimdışı EagleForce

Hala Veli donecek falan filan. O stad da kurtarmayacak diyecem ama bizde ki kongre yapisiyla yine secilir biz de sarisin kardeslerin 5. yildiz mucadelesini izleriz.

Çevrimdışı enemy1903

şaka gibi ya hu.veli bir ay sonra dönecek diyor ama adamın nasıl döneceğini bilmiyoruz.ayrıca bu adam 2-3 ay uzak kalınacak denmedi mi ? 6 aydır topa dokunmuyor nasıl 1 ayda dönecek.kimi kandırıyorsunuz

Çevrimdışı kartal43

Kaç ay oynamamış Veli 1 aya dönüp makine gibi başlıyacakmış oynamaya. Hadi onu geçtim Veli atibayla 2 sezondur ne kazandın. Hayret ya az para harcayıp şampiyon olunacağını sanıyor. Bugüne kadar gereksiz adamlara verdiğin paralarla 2 sağlam adam alsaydın 1 şampiyonluğun vardı.hiçmi ders almaz hatalarından ya

Çevrimdışı Türkay

Tahminim Lawal Doria Beto ile bitiririz transferi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

cenk'i de vermisler anlasilan, iyice gsnin stepnesi olduk, yabanci kontenjani bosalsin diye dany'yi getir, kaleci bulamadiklari zaman cenk'i gonder...rezalet oglu rezalet bir kafa var bu adamlarda.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/SporGundemi35/status/636468655618957312
Ben bundan şunu anlarım Lucas'ı istesek alırdık ama pahalı olduğu için zorlamak istemedik. Şimdi giderler Lawal'ı 4 milyon Euro'ya alırlar.