2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892285 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

6 haftadır bir tane bile adam alamayı beceremeyip Lawal'e tamah ettirenlere selam.  :claps:
Lawal'i mi aldik :)

Çevrimdışı can1903

Ben Brendan Rodgers'a küfür edicem
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Yalnız havada Lawal kokusu var.

Çevrimdışı Ersoy

Lawal'i mi aldik :)

Lucas olmazsa evet abi...O işte yatıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Once recep simdi de brendan vay arkadas ne kadersiz camiayiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Yorulduk arkadaş yeter ya alıyorsanız alın bu ne ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Ben Brendan Rodgers'a küfür edicem

Etmeyeceksin arkadaşım Beşiktaş'ın transfer yapmasını istiyorsan etmeyeceksin. :bandit: :eyes
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Etmeyeceksin arkadaşım Beşiktaş'ın transfer yapmasını istiyorsan etmeyeceksin. :bandit: :eyes
Leiva gelmezse yüreğin buna dayanır mı?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Bu iş yarın olumlu ya da olumsuz anlamda bitecektir o yüzden beklemek lazım.

Lucas olmayacaksa da hiç transfer yapılmasın daha iyi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tugay

lawal gelir kapatırız transferi.

Çevrimdışı Hasan Akten

Once recep simdi de brendan vay arkadas ne kadersiz camiayiz.

İşin garip tarafı biri recep diğeri brendan :D

Mikeli alsınlar bari lawal nedir ya

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

Duygusal bakıyoruz. Bazı şeyler çok belirgin aslında.

Biz buraya hiç medyada yokken 10'a yakın isim yazdık. Bunların 6-7'sini rakiplerimiz kapattı.

Çünkü biz düşünürken kimse düşünüp hamle yapmadı önden. Alternatif yaratmadı. Menajer menüsünden oyuncu seçersen bu kadar oluyor.

Ozan'ın alternatifi Lucas olur mu normalde? Ya da onun alternatifi Lawal? Hiçbiri aynı tip değil. Sen daha istediğin tip adamı bilmiyorsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu transfer olmasa da baskanımız FİKRET ORMAN'a teşekkür borçluyuz.Daima en iyisi için kovaladılar seviyoruz kendisini.Beşiktaş'ın mevcut orta saha rotasyonuyla da şampiyon olabileceğini düşünüyorum
:hosgeldin
Ama katılmıyorum

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/YuruGunese/status/636271327167578112

Yav ben bunu söylemiştim başımıza geldi.Biliyordum zaten böyle olacağını.Amedspor falan...Neyse.

Leiva gelmezse yüreğin buna dayanır mı?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dayanmaz. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Bu transfer olmasa da baskanımız FİKRET ORMAN'a teşekkür borçluyuz.Daima en iyisi için kovaladılar seviyoruz kendisini.Beşiktaş'ın mevcut orta saha rotasyonuyla da şampiyon olabileceğini düşünüyorum
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ozan E.

Lucas olmazsa evet abi...O işte yatıyor.
Lawal'a da yuksek fiyat cekebilirler yalniz :) o yonden iyi. Belki baska birini bulmak zorunda kaliriz

Çevrimdışı Tugay

Yönetimin transfer konusunda çok ekmek yemesi lazım.6 gün kala 3 mevkin boş ve becerip 1 adamı alamıyorsun.

Çevrimdışı Kadir G.

Lawal'a da yuksek fiyat cekebilirler yalniz :) o yonden iyi. Belki baska birini bulmak zorunda kaliriz

Seneye alırız onu da :)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

İngiltereye gitmişken Mikel'e bir el atalım. :icool:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Akten

Bir arkadaş geçen günlerde "Bir Fatih Tekke hamlesi bekliyorum" demişti. Ona doğru gidiyoruz şu anda.

Neredeyse 2 aydır orta saha oyuncun yok. Ozan diyorsun olmuyor alternatifi Lucas olmuyor onun alternatifi lawal. Neresinden bakarsan bak tam bir komedi. Lawal gelirse em kötü orta saha bizde olacak düşünün ki ts nin orta saha kalitesi bile bizden yüksek olacak. Sonra cikip sampiyonluktan bahsedeceksin. Hadi canım hadi derler adama