2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888137 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

burda Quaresma ile ilgili yazan mod onayına alınacak

EssiLor

• Ziyaretçi

Lucas için Akşam bir KAP Bombası gelebilir.

Çevrimdışı attila_metu

Mevcut kalecilerimizden memnun değilim  ancak Valdes'in gelmesini istemem. Hele 2 milyon Euro verilecekse hiç istemem. Bu sene bu şekilde idare edilebilir.
Laf olsun diye kadro şişirilmesine karşıyım. Bir ara Demirören zamanında da bu şekilde gereksiz oyuncular almıştık ve kadronun temizlenmesi yılları almıştı.
Lucas konusunda tedirginim açıkçası. Adam Arsenal maçında ilk 11 oynadı ve hocasının yaptığı açıklamalar korkuttu beni. Bilemiyorum belki pazarlama hamlesi yapmışlardır :) Umarım yarın istanbulda olur.
Stoper için de Doria ismini ilk kez burada duydum. Kadroda 4 tane stoper var (Rodolfo, Ersan, Franco, Milosevic). 5. stoper biraz lüks olur gibi.
Ne yapsınlar etsinler Cenk'i GS ye vermesinler. Kazıklayabilirlerse ayrı tabi. 2 milyon üstü bi rakama..

EssiLor

• Ziyaretçi

Cenk çok istiyorsa gönderilsin bizi istemeyeni istemek gibi bir yüzsüzlük yapmayız
Kaleci ve Stoper alarak transferi kapatırsak Muhteşem olur.

Çevrimdışı Çağrı

Valdes hamlesi 1 yıllık olacaksa sıkıntı değil daha iyisini almayacağız demek. Ama bonservisini almak intihar olur.

Aralık aynı gelmeden Handanovic'e ne yapıp ne edip çökecekler Aralık'ta da alacaklar 4-5 milyon bedelle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tayfun_bjk

galatasarayda olsaydı cenk, cenk'i bize hele birde yedek kalecimizin olmadığı 1. kalecinin gitmesi konuşulduğu bir dönemde 750bin E' ya verirmiydi gs acaba?

EssiLor

• Ziyaretçi

Necmi abi rica etsem mod onayını kaldırırmısın

Çevrimdışı Kadir G.

Adam quaresmayı takip etmiş.

Çevrimdışı Çağrı

galatasarayda olsaydı cenk, cenk'i bize hele birde yedek kalecimizin olmadığı 1. kalecinin gitmesi konuşulduğu bir dönemde 750bin E' ya verirmiydi gs acaba?

Galatasaray günahını vermez bize. Para ne olursa olsun verilmemeli Cenk de altyapıya gönderilsin gitmek istiyorsa yıllık ücreti yüksek değil keyfi bilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray günahını vermez bize. Para ne olursa olsun verilmemeli Cenk de altyapıya gönderilsin gitmek istiyorsa yıllık ücreti yüksek değil keyfi bilir.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Koa_lAA

cenk soğuk yenen bir intikamdır :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Cenk'e 800 veren mi var da gs ye 750 ye gitmesin diyoruz. Biz de oynamayan adam gidip gs de ne yapacak. Sanki şu anda Töre'nin 15 milyon euro ya gs ye gidişini konuşuyoruz  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Cenk gitmek istiyorsa Muslera'yi satacaklari kesin. Tolga'dan kaleyi alma sansi varken Muslera karsisinda boyle bir ihtimal yok Cenk icin. Muhtemelen degil, %100 eminim Muslera'yi gonderecegiz as kalecimiz olacaksin deyip oyuncuyu ayarttilar. Durumun bu oldugundan eminim. Bence yonetim hazirlanip GS'yi su zor durumlarinda UEFA'ya sikayet etmeli. Cenk de gidecegim diye cok israr ederse ya 3 milyon bonservis getirsin ya da altyapiya gonderilsin.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi rica etsem mod onayını kaldırırmısın
neden :bandit:
ben quaresma konuşmayın diyorum transfer başlığında sildim ilk mesajını sen inadına yeniden
yolladın :D  @EssiLor

Cenk'e 800 veren mi var da gs ye 750 ye gitmesin diyoruz. Biz de oynamayan adam gidip gs de ne yapacak. Sanki şu anda Töre'nin 15 milyon euro ya gs ye gidişini konuşuyoruz  :)

Bizde gecen sene Tolga'yla donusumlu oynadi. Zaten Tolga ayarinda, yas olarak da bir kaleci icin genc ve gelisime acik. Satis listesine koyduk da mi 750 veren cikmadi? GS oyuncuyu ayartti, gel bizde as kaleci ol dediler ondan huysuzlaniyor bence. Cenk bir takimi sampiyon yapacak kalitede olmayabilir ama sampiyon olacak takimi sampiyonluktan edecek kadar kotu de degil. Birakalim Muslera'yi satip 2. lig seviyesinde bir kaleciyle oynayip ekarte olsunlar.

Çevrimdışı Kadir G.

Sorun para değil rakibin eksiğini kapatmak. Cenk 900 bin alıyor sanırım gerekirse kiralansın veya kadroya alınmasın parası verilsin lakin gönderilmesin.

Çevrimdışı LuceGel

Abi Abartmayın Antepteki Futbolcular Sokak Futbolu Oynamiyor Aşırtma Atabilir Düzeydeler
:kop:  :kop:  :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tayfun_bjk

tamam da dostum 800bine gitsin kaleci alsınlar bulabiliyorlarsa cenk ayarında o zaman. ptt liginden bile bu fiyata kaleci alamazlar. cenk'te otursun yedek klübesinde ziyadesiyle para kazanan insanlar bunlar vicdan yapmaya da gerek yok gs den yediğimiz kazıkların hesabını biliyor burada herkes.

Çevrimdışı 38life

Bence Cenk konusunda yapılması gereken şey şu: Önemli ölçüde anlaşıp ufak pürüzler hakkında pazarlıklar surdurulmeli transferin son gününe kadar hergun "yarın kesin kararımızı size bildiricez" denmeli gs yönetimine. Her gün transferde biraz daha yol katedilmeli ve karşı tarafa biraz daha umut verilmeli. Transferin son günü ise "anlaşamıyoruz vazgeçtik satmayacagiz" diyerek yüzüstü bırakılmalı.

Çevrimdışı indie

Bence Cenk konusunda yapılması gereken şey şu: Önemli ölçüde anlaşıp ufak pürüzler hakkında pazarlıklar surdurulmeli transferin son gününe kadar hergun "yarın kesin kararımızı size bildiricez" denmeli gs yönetimine. Her gün transferde biraz daha yol katedilmeli ve karşı tarafa biraz daha umut verilmeli. Transferin son günü ise "anlaşamıyoruz vazgeçtik satmayacagiz" diyerek yüzüstü bırakılmalı.

Tam aklımdaki strateji buydu. Bu konuda tam anlamı ile tok satıcı olmak lazım. Ha transferin son günü çıkarıp verebiliyorlarsa da 2+ milyon buyursunlar alsınlar.

Çevrimdışı Çağatay

Gs cenki aliyorsa muslerayi filan satmaz şu saatten sonra sadece ona yedek olsun diye aliyolar. Yerine de valdes gelecekse ve valdes> cenk olduguna göre valdes olabilir.
Ama mutlaka savunmaya ersani yedek birakacak biri daha olursa. Yoksa kıymeti yok onun gelmesinin.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Yok çağrı sanmıyorum direk yönetimden istemişlerdir Cenki öyle oyuncu ayartma falan değildir.
bizimkilerininde işine gelmiştir. Tolgayı gönderemeyiz ne olursa olsun onu Trabzondan zorla aldık adam gelirken
rest çekti bu saatten sonra bırakmak etik değil Günayda gelecek vadediyor. Kaleci almayı düşünüyorsak biri gidecek ve bu Cenk olacak
göndermeyi göze aldığın bir kalecininde nereye gittiğinin bir önemi yok gs nin kalesini koruyabileceğine inanıyorsan o zaman seninkinide korur
yok ümidin yoksa gs ye gitmesininde hiç bir mahsuru yok bence

Hatta son gun Cenk GS'ye hayirli olsun deyip sonra fikrimizi degistirdik GS'ye oyuncu satmak zorunda degiliz demeliyiz. Cok hunharca olur. :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ove ove nazar degdirdik @Necmi abi
Ins boyle devam eder..
Ne biliyim abi Ben Gs ye su bile vermem , Paf takima gonderirim , Kulubede oturturum ama onlara adam vermem :akuma:
Gecen sene 2.ci kalecileri Sinan Bolatti , Cenk Sinandan 1 Gomlek daha ustun bi kaleci bana gore..
katılıyorum @Çağrı dun aksam @Necmi abıye yazdıgım ıletı.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !