2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904767 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lucas gelirse Oğuzhan oynamayacak maalesef.

Ancak çok yumuşak takımlara karşı Atiba yedek kalınca oynar.
bence şenol hoca varken ozi senede 25 30 maç rahat oynar ilk 11'de

Çevrimdışı Çağrı

Atiba - Oğuzhan - Sosa

Lucas - Oğuzhan - Sosa

Arada çok fark yok. İç saha maçlarında 11 çıkabilir ama dışarıda mümkün değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Trabzon maçından sonra Şenol Hoca'nın orta saha düzeni şöyle olacak bence ;

G.Töre-Atiba-Lucas-Sosa-Olcay

Tabi ara ara rotasyon mutlaka yapacaktır fakat esas orta saha kurgusu böyle olur gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kaanzor

Klüp sabahki haberle ilgili açıklama yapıcakmış birazdan
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi sürekli bunu söyleyip duruyorsun ama ben buna inanamiyorum , kesin bilgi mi bu
yoo laf olsun diye söylüyorum
Bilice neden oynamıyor dendiğinde onu Gökhan Töreye sorun dediğindede laf olsun diye söyledi
Sosa tv lere çıkıp bazı arkadaşlar şampiyonluğu istemedi derkende laf olsun diye söyledi
Çebide gırtlağına laf olsun diye sarılmıştır. Beşiktaşa on defa ihtarıda laf olsun diye
göndermiştir.
şimdi dikkat edersen oyuncular gökhana maçta pas vermiyorlar iki maçtır dikkatini çekmiyormu
bunuda laf olsun diye yapıyorlardır.  @Ensar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba - Oğuzhan - Sosa

Lucas - Oğuzhan - Sosa

Arada çok fark yok. İç saha maçlarında 11 çıkabilir ama dışarıda mümkün değil.
deplasman derken fb,ts,gs dışında her deplasmanda oynayabilir bence ışık verdi azda olsa geçmişe göre defansif olarakta gelişmiş gibi geldi bana yolu uzun tabi hala güçsüz eksikleri var

Çevrimdışı can1903

Erdal Torunoğullar İngiltere'ye gitmiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaanzor

yoo laf olsun diye söylüyorum
Bilice neden oynamıyor dendiğinde onu Gökhan Töreye sorun dediğindede laf olsun diye söyledi
Sosa tv lere çıkıp bazı arkadaşlar şampiyonluğu istemedi derkende laf olsun diye söyledi
Çebide gırtlağına laf olsun diye sarılmıştır. Beşiktaşa on defa ihtarıda laf olsun diye
göndermiştir.
şimdi dikkat edersen oyuncular gökhana maçta pas vermiyorlar iki maçtır dikkatini çekmiyormu
bunuda laf olsun diye yapıyorlardır.  @Ensar

Balık hafızalı olmamak.  :claps:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Trabzon maçından sonra Şenol Hoca'nın orta saha düzeni şöyle olacak bence ;

G.Töre-Atiba-Lucas-Sosa-Olcay

Tabi ara ara rotasyon mutlaka yapacaktır fakat esas orta saha kurgusu böyle olur gibi.
bana atiba yerine ozi daha çok oynar gibi Geliyo

Çevrimdışı Sedat_BJK

Oguzhandan hem defansif isler yapip hemde yaraticilik beklemek su haliyle hayelcilik olur. Ama neden arkasinda atiba lucas varken onde oynayamasin. Kaldiki defansif ozellikleri, birebirleri, duran toplari, ara paslari, hareketliyken ki sutlari, kanatlarla uyumu her sekilde sosadan daha iyi. Sadece tecrube, fizik ve pozisyon bilgisinde sosa daha onde olabilir. O da sakatlik sonrasinda nasil donecegi mechul.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Bu duyum.

Ben de inanmıyorum. Çünkü son 5 oynamayacak oyuncu ondan önceki 10 maç da oynamaz.

Adam sezon boyu taşısın para alamadığı halde son 5 maç dursun. Hem de şampiyon olduğunda parasını daha rahat alacağını, şampiyonlar liginde oynayacağını bile bile.

Bana mantıklı gelmiyor.
kesin emin olmasam kendi oyuncumuz hakkında konuşurmuyum sence @Çağrı
ben bu haberi oynarken aldım çıkmak istemiyor diye ondan sonraki haftada sakat oynamıyor haberi geldi
hatta basın bilice sordu Töre neden oynamıyor diye oda gidin kendisine sorun dedi sonrada şaka yaptım
sakat dedi. yersen

Çevrimdışı kaanzor

fb nin beraberliğini unutturmak için yine medya seferber Otelde olay çıktı bütün manşetlerde

Çevrimdışı Çağatay

Erdal Torunoğulları asıl Eva Green'i almadan dönmesin
bu taraftar anca onu görünce quaresmaya bakmaktan vazgeçer anladığım kadarıyla
körü körüne aşk bu olsa gerek  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Doğukan E.

bana atiba yerine ozi daha çok oynar gibi Geliyo
Abi bence Şenol hoca Atiba yı hayatta kesmez. Trabzon maçında ayakta kalan 2-3 kişiden biriydi. Adam yaşlı kurt resmen önde kaç kez basıp top çalmaya çalıştı. Olcay ın ilk yarıda yaptığını yaptı resmen 2. devre ve Gökhan ın kaçırdığı pozisyondan önceki topu da o kapmıştı galiba Olcayla birlikte pres yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Çağrı

ben bu haberi oynarken aldım çıkmak istemiyor diye ondan sonraki haftada sakat oynamıyor haberi geldi
hatta basın bilice sordu Töre neden oynamıyor diye oda gidin kendisine sorun dedi sonrada şaka yaptım
sakat dedi. yersen

@Necmi abi şüphem senden değil zaten içeriden gelen bilgiden.

Bu oyuncular 23 hafta para alamadı bu 23 haftanın 18'inde bu adam bizi direk taşıdı Ba ile. Sonra 5 hafta kala bir anda durdu.

Pas alamıyor da değil dün istatistiklere baktım en çok pas alan oyuncu 60 pas ile Gökhan Töre.

Benim bilgim yok ama sıkıntının farklı olduğunu düşünüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

sakat dedi. yersen
Necmi abi o zaman sence yönetimin gökhan'ı ısrarla tutmak istemesi nasıl bir duruş? Böyle bir adamı takımda ısrarla tutmak istemelerinin sebebi ne olabilir? Senin anlattıklarından yola çıkarsak 3'e 5'e bakmadan satılması gereken bir oyuncu profili çıkıyor karşımıza.

Çevrimdışı Fatih

Sampiyon olursak @Çağrı 'nın önüne Egemen Bagis'in oy kutusuna oy pusulasini attigi gibi Q7 formasi aticam...  :lol: :lol: Ama bu takimdan bu sene birsey olmaz... Oradan kaybediyorum  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

Sampiyon olursak @Çağrı 'nın önüne Egemen Bagis'in oy kutusuna oy pusulasini attigi gibi Q7 formasi aticam...  :lol: :lol: Ama bu takimdan bu sene birsey olmaz... Oradan kaybediyorum  :bandit:

Olamazsak da 2017'de sportif direktör yaparız Quaresma'yı Fatii sahada olmadı masada kanını akıtır :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Olamazsak da 2017'de sportif direktör yaparız Quaresma'yı Fatii sahada olmadı masada kanını akıtır :D
Hoca da Guti olur :kop: :kop:

Çevrimdışı can1903

Geliiyooor Gönlümünnn Efendisiiii  :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Biliç gitti derbi kazanmaya başladık dimi ne güzel oldu Avrupa mücadelesine rağmen federasyon ve hakemlere rağmen stadsızlığa ve sakatlıklara dar kadroya rağmen Biliç in Beşiktaşı ligin en iyi topunu oynuyordu ve 30.haftayı lider geçmişti Quaresma dan daha çok ikinci yarıya onu oyunda tutarak başlayan maalesef oyunu hiç okuyamayan hocamız suçlu belkide Quaresma yı bir daha oynatmamak için seyirciye bazı şeyleri göstermek istedi bilemiyorum normalde Quaresma 45.  dakikada atılmalıydı oyundan. 2.yarı başlarken Quaresma yı görünce şok oldum hocanın basiretsizliğine

Çevrimdışı Ensar

Geliiyooor Gönlümünnn Efendisiiii  :ishock:
senin gönlünün de kaç tane efendisi var arkadaş :D :D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Sanırım sadece lucas transferi ile kapatacaklar. Stoper ve kaleci alıp bir kez de bizi şaşırtırlar umarım.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Biliç gitti derbi kazanmaya başladık dimi ne güzel oldu Avrupa mücadelesine rağmen federasyon ve hakemlere rağmen stadsızlığa ve sakatlıklara dar kadroya rağmen Biliç in Beşiktaşı ligin en iyi topunu oynuyordu ve 30.haftayı lider geçmişti Quaresma dan daha çok ikinci yarıya onu oyunda tutarak başlayan maalesef oyunu hiç okuyamayan hocamız suçlu belkide Quaresma yı bir daha oynatmamak için seyirciye bazı şeyleri göstermek istedi bilemiyorum normalde Quaresma 45.  dakikada atılmalıydı oyundan. 2.yarı başlarken Quaresma yı görünce şok oldum hocanın basiretsizliğine
Yavaş yahu .Adam daha iki resmi maça çıktı
Bu ne acele?

Çevrimdışı Tolga

Daha derbi oynadık mı :)