2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909261 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim icin kistas basari olsaydi besiktasi tutmazdik. Ben oyuncunun kotu olmasini elestirmiyorum. Q7 hazirda olmayabilir. Benim sinirlendigim nokta iki tane sacma sapan kirmizi kartlik hareket yapmasi. Kendini gosterecek diye sacma sapan calim atmasi. Burasi besiktas burada bunlari yapamassin. Acikcasi portoda boyle seyler yptimi bilmiyorum. Eger portoda yapmamissa burda yapmissa fikret baskanin dedigi gibi besiktasin buyuklugunu biliyor artik demesi tam bir sacmalik.

Sari kartlari gec
Suan iftira atiyirsun resman , Dun Q7 nin bir tane Gereksiz calim attigini gordunmu?
Takimi ileride tutan takimi ileri iten adam q7 idi oyundan atilana kadar !
Bir adami karalamak icin iftira atmaniza gerek yok
Yanlis maci izledik heralde Benim izledigim macta Q7 Gerek mottaya gerek Olcaya Cok guzel toplar cikardi bir tane bile gereksiz Calim girisiminde bulunmadi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Kendi oyuncularımızı gömdügumuz yeter bence artık maçın etkisinden çıkalım sezon başı daha hemen asıp kesmekte doğru değil :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Bizim icin kistas basari olsaydi besiktasi tutmazdik. Ben oyuncunun kotu olmasini elestirmiyorum. Q7 hazirda olmayabilir. Benim sinirlendigim nokta iki tane sacma sapan kirmizi kartlik hareket yapmasi. Kendini gosterecek diye sacma sapan calim atmasi. Burasi besiktas burada bunlari yapamassin. Acikcasi portoda boyle seyler yptimi bilmiyorum. Eger portoda yapmamissa burda yapmissa fikret baskanin dedigi gibi besiktasin buyuklugunu biliyor artik demesi tam bir sacmalik.

Beni yanlış anlama lütfen ama bizim için başarı kistas değil romantizmden kurtulmadigimiz sürece bu takım daha çok çeker. Bak gs ye geçen sene şampiyon takım ama yönetime hamzaya resmen kazan kaldırdılar. Burası besiktas başarı yoksa başkan yönetim oyuncu herkes gider. Burası hacı baba Tekkesi değil. Rüzgar saganaki sevmem ama adam hakli 3 sene 0 kupa. Bu renklilerde olsaydı alt üst ederdi taraftar.

Çevrimdışı Çağrı

Sari kartlari gec
Suan iftira atiyirsun resman , Dun Q7 nin bir tane Gereksiz calim attigini gordunmu?
Yanlis maci izledik heralde Benim izledigim macta Q7 Gerek mottaya gerek Olcaya Cok guzel toplar cikardi bir tane bile gereksiz Calim girisiminde bulunmadi..

@Yunus Emre Dökmeci

Oyundan atılana kadar %68 ile maçın pas isabeti en düşük oyuncusu Ricardo Quaresma'ydı. Maç sonu da bu konuda liderlik onda kaldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Süleyman Hurma buralarda mı?
ya şu Macar'ı neden transfer etmedin  :lol:
hayret gerçekten  :alala:

Çevrimdışı Scout

Sakin Olun Biraz Arkadaşlar Oyuncularımızı Yerden Yere Vurmayı Keselim !
Pika Pika

Oyun zekası :D
Dunku macta Attigi Golu dunyada kac tane Futbolcu atabilir ?? Acikla bana .
Sakin bana Orta acti sansa girdi deme
Pozisyonu 10 kere izledim , Q7 topa vururken İceride bir tane bile Futbolcumuz yoktu Direkt olarak kaleye vurdu vurmadan oncede kaleye bakti , Sans faktoru var ama bilerek gorerek direk kaleye vurdu bunun adi yetenek bunun adi Beceri karalamaya kalkmayin

Çevrimdışı Kadir G.

Karakterinde sıkıntı olup yetenekli, iyi futbolcu dediğin diyeceğin kişi suarez olabilir quaresma olamaz.

Karşılaştırılamayacak iki ayrı bölgenin oyuncusu olsalarda quaresma totalde yetenek olarak beş tane suarez çıkarır cebinden.

Fakat baktıpında biri dünya yıldızı diğeri vasat bir futbolcu.

Çevrimdışı canU

Cucak ne vuruyor be o laf edenler izlesin. Adam daha geleli 1 hafta olmadı alışma süreci vs. 4-5 haftaya ağzımız açık izleriz.

Çevrimdışı TALAT

Pozisyonu 10 kere izledim , Q7 topa vururken İceride bir tane bile Futbolcumuz yoktu Direkt olarak kaleye vurdu vurmadan oncede kaleye bakti , Sans faktoru var ama bilerek gorerek direk kaleye vurdu bunun adi yetenek bunun adi Beceri karalamaya kalkmayin

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batuhan1903

Hayretle izledigim bir şey de şu,
Quaresma nın ne oldugunu bildigi halde ve dünkü hareketine de rağmen toz kondurmayan arkadaşların, dzsudzsak ın ilk macindaki performansini elestirmeleri, vizyonsuz ilan etmeleri falan filan...
Komik duruma düştüğünüzün farkinda mısınız.
Hocam quaresma dün ne yaptı kornerin yakınlarında adama taban girdi aynısını fernandao yaptı geçen, kart çıktımı tabiki hayır 2. sarı kartı gordugu pozisyon fenere veya gs ye çıkarmıydı ? Oyuncu hakemin düdüğünden habersiz başlatabilir o anki hırsıyla heyecanıyla hakemde mazur görür bugun hazard'da aynı şekilde başlattı kart görmedi. Adam bilerek görmedi kırmızıyı. Hakem bi şekilde bizden birini atacaktı dün zaten. 

Çevrimdışı fatihbjk

Insanlarin fikirlerine saygi duyuyorum ama bi dusunmek lazim once. Bakin quaresma gecen sene portoda 40 mac oynamis ve sadece 1 sari kart gormus. Dun tek macta ilk yari birinci kirmizi almaliydi. Sonra iki sariyla oyundan atiliyor. Simdi siz dusunun bi yerde bir sorun var demi? Quaresmanin yetenekleriyle cucak kiyaslanamaz ama quarsma deli arkadaslar adam deli. Ruh hastasi. Adam  normal adam olsa realde bir kanat ronaldo bir kanat quaresma oynardi. Neden bunu gormek istemiyorsunuz? Bu sene cok macta fayda saglar buna inaniyorum ama bir cok mactada yakacak takimi bundan da adim gibi eminim.

Çevrimdışı kartalBaz

Sari kartlari gec
Valla suan soktayim :). Oyle diyorsan oyle olsun ne diyim. Gokhanda cok sacma calimlr atti. Bunlar mac esnasinda gorunmuyor herhalde.

Çevrimdışı Kadir G.

Tamam en büyük oyun zekası onda :D

Rakibine sert girerken, hakemin 2 sn önce gösterdiği düdüğü unuturken bakıma aldırmış zekasını. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala q17 savunun siz onu savunurken diğer oyuncuları yerlere vurun. Böyle devam

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Hocam quaresma dün ne yaptı kornerin yakınlarında adama taban girdi aynısını fernandao yaptı geçen, kart çıktımı tabiki hayır 2. sarı kartı gordugu pozisyon fenere veya gs ye çıkarmıydı ? Oyuncu hakemin düdüğünden habersiz başlatabilir o anki hırsıyla heyecanıyla hakemde mazur görür bugun hazard'da aynı şekilde başlattı kart görmedi. Adam bilerek görmedi kırmızıyı. Hakem bi şekilde bizden birini atacaktı dün zaten.
Zaten hakem kartı o kadar hızlı çıkardı ki resmen eli tetikte bekliyormuş adam daha yüzünü dönmeden elini cebine attı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Komik bi durum goremiyorum ben
O Golu dunyada atabilecek futbolcu sayisi 1 elon parmakalrini gecmez !

Çevrimdışı brkntcnr

Yorumlarınızı çpk beğeniyorum
Biz söylüyoruz Quaresmanın suçu yok diyoruz ama söyleyincede herkes bize hücum ediyor malesef  :)
Quaresma yı resmen düşman ilan etmiş taraftarımız
Takım Olarak kötüydük Quaresma ve Töre birlikte olmaz değil olur fakat zaman lazım bir anda bu adamların şapkadan tavşan çıkartmalarını beklemek boşuna bir bekleyiş olur
Sosa döndüğünde herşey normalleşecektir boşuna stres yapılıyor
Ama Quaresma elinden gelenin en iyisini yaptı Birşeyler başarmaya çalıştı o gördüğü kart ta hırs yüzünden oldu
Avusturya kampı boyunca Turgay Demir bas bas bağardı Quaresma çok hırslı biraz zamana ihtiyacı var diye
Futbol bu Elbet kırmızı kartta görülecek sarı kartta görülecek olacak böyle şeyler
Olcayın ts Maçında kaptırdığı toplarıda gördük.
Şimdi herşey bırakıldı tüm gözler Quaresmanın üzerine Çevrilmiş Vaziyette sanki bir tek Quaresma var bu takımda başka kimse yok
Quaresmanın gönderilmesi hataydı ve bu hata Quaresma tekrar alınarak telafi edildi
Daha lig yeni başladı önümüzde bir çok maç var ne bu karamsarlık ?
Quaresma hata yapsında eleştirelim mantığı doğru bir mantık değil.
Quaresmayı Sevmeyenlerde Dört gözle Quaresmanın hata yapmasını bekliyorlar ki dün akşam istedikleri oldu Adam kart gördü yerin dibine sokuldu
Yenilginin Faturasının Quaresmaya kesilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum Olcay Çokmu iyiydi ?
Töre Çokmu İyiydi ?
Necip Çokmu Muhteşemdi ?
Ersan Çokmu İnanılmazdı ?
Tolga Zengin Çokmu Fevkaladeydi ?

Nani geldiğinden beri bir gol atamadı bir asist yapamadı hiç bir şey yapamadı sahada yok adam nerdeyse be kardeşim.
Ama Fenerbahçe taraftarı kalkıpta Naniyi yerin dibine sokmuyor çünkü adamlar oyuncusuna sahip çıkıyor zaman tanıyor ne olursa olsun ezdirmiyor ezdirtmiyor.
Bakın problem su. Quaresma kötü diyen adama Töre de kötü Ersan da kötü Necip de kötü onlara da laf edin derseniz bu hedef göstertme olur. Quaresma ya gelince bu takımın oyuncusu da diğerleri değil mi de onlara laf söyleyelim istiyorsunuz. Ersan a vs. laf etmekten dilimizde tüy bitti artık. Sizde quaresma yı korumak için hedef şaşırtmayın. Adam daha şimdiden böldü taraftarı siz biz olduk. Bu bile yeterli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cucak ne vuruyor be o laf edenler izlesin. Adam daha geleli 1 hafta olmadı alışma süreci vs. 4-5 haftaya ağzımız açık izleriz.
Sadece Sut çekiyor zaten baska bir numarasini goremedim henuz :tabe:

Çevrimdışı kartalBaz

Beni yanlış anlama lütfen ama bizim için başarı kistas değil romantizmden kurtulmadigimiz sürece bu takım daha çok çeker. Bak gs ye geçen sene şampiyon takım ama yönetime hamzaya resmen kazan kaldırdılar. Burası besiktas başarı yoksa başkan yönetim oyuncu herkes gider. Burası hacı baba Tekkesi değil. Rüzgar saganaki sevmem ama adam hakli 3 sene 0 kupa. Bu renklilerde olsaydı alt üst ederdi taraftar.
Haklisin kardesim bende kalsinlar demiyorum zaten. Q7 bu hareketiyle bu saygisizligiyla bu takimda kalmamali. Ayni seyleri diyoruz. Benim icin bu sene sondur. Bu senede sampiyon olamassak fikret ormanin gitmesi gerekiyor.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Insanlarin fikirlerine saygi duyuyorum ama bi dusunmek lazim once. Bakin quaresma gecen sene portoda 40 mac oynamis ve sadece 1 sari kart gormus. Dun tek macta ilk yari birinci kirmizi almaliydi. Sonra iki sariyla oyundan atiliyor. Simdi siz dusunun bi yerde bir sorun var demi? Quaresmanin yetenekleriyle cucak kiyaslanamaz ama quarsma deli arkadaslar adam deli. Ruh hastasi. Adam  normal adam olsa realde bir kanat ronaldo bir kanat quaresma oynardi. Neden bunu gormek istemiyorsunuz? Bu sene cok macta fayda saglar buna inaniyorum ama bir cok mactada yakacak takimi bundan da adim gibi eminim.

Erman Toroglu Quaresma'nin hareketine kart yanlisti diyor ilk kart icin. 2 kartin da sadece bize cikacagini hepimiz biliyoruz.

Bu arada kim beni moderasyona aldi? Sebep nedir bir mesaj atin aciklayin da bilelim ne yaptik?

Çevrimdışı Çağatay

Hacım cok komik degil mi hakkaten ya
Valla mideme kramp girdi okurken :D :D :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

:ok:
Aynen oyle suan yazdiklarinin hepsine katılıyorum
Q7 yi Cucaka tercih edenelerede gülüyorum suan sadece
Tamam bir donem bende istedim ama Q7 deki oyun zekasının teknigin yarisi bile yok su.adamda ama Messi ilan ettiler burada ayip yahu..
Q17 deki zekayı dün gördük. Düdük beklemiyor adam.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Sadece Sut çekiyor zaten baska bir numarasini goremedim henuz :tabe:

O da bir artıdır sıfır olmasından iyidir.