2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909186 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Ben en çok Moskova 6 milyon istedi, Dzsudzsak 3 milyon artı imza parası istedi ondan Quaresma'yı aldık diye kandırılanlara üzülüyorum.

Ona ek bir tane de "quaresma kasıtlı kart görürse sözleşmesi feshedilsin" maddesi koyulsun diyen vardı. Şu an topluca dans kurslarına gittiklerini düşünüyorum.

Çevrimdışı talha

Buna cidden inananlara diyecek birşey yok zaten.

Daha beterleri vardı da.

Neyse ben 3M diyordum 1.5M'e bitti. Bizimkiler Rusya'ya pazarlık değil de gece hayatı için gitti heralde. Bizim iş gezisi ayağına giden müteahitler gibi.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı LuceGel

Vizyonsuz dzsudzsak nasıl oynuyor özet geçebilecek var mi :D
Vizyonsuzluktan ölüyor adam vizyonlanmak için o kadarda göz kırptı son ana kadar  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Vizyonsuz dzsudzsak nasıl oynuyor özet geçebilecek var mi :D
Girdiği her pozisyon tehlike adamın.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Bursa umrumda değil alıp alabileceği 55 puan yine.

Asıl mesele sisteme bu kadar uyabilecek basit oynayan ve hızlı oynayan bir oyuncuyu kaçırmak.

4 yıl çok rahat edecektik hala yediremiyorum. Fikret Orman'ı koltuğunu korumak için yaptığı bu hamleden ötürü asla affetmeyeceğim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Vizyonsuzluktan ölüyor adam vizyonlanmak için o kadarda göz kırptı son ana kadar  :evillol:
Ah ah nasıl yaptık bu hatayı ya , yönetim kendi ayağına sıktı bu sene resmen , bu onların sonunu getirecek gibi , ah be fikret orman efsane olabilirdin ama çok zora soktun be başkanım , ancak şampiyonluk kurtarır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

Bursa umrumda değil alıp alabileceği 55 puan yine.

Asıl mesele sisteme bu kadar uyabilecek basit oynayan ve hızlı oynayan bir oyuncuyu kaçırmak.

4 yıl çok rahat edecektik hala yediremiyorum. Fikret Orman'ı koltuğunu korumak için yaptığı bu hamleden ötürü asla affetmeyeceğim.

Kurtarmayacak hatta Quaresma onun gidişi olacak görün bakın. Şimdiden ah vah etmeye başlamıştır Fikret Orman.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gastro

BU forumda malesef aşırı bir quaresma karşıtlığı var.
Ayrıca bazı arkadaşlar bazı futbolculardan olumlu bahsedince, daha sonrasında tüm forum aman alınsın, nerde kaldı, niye alınmadı,  tüh başkasına gitti diye ağlıyor.
Acaba aynı maçı mı izliyoruz diye şaşırıyorum
İlk 45 dakikaya bakarak yorumluyorum;
Yeni gelen bir Futbolcu'nun çoğunlukla en iyi oynadığı, efor sarfettiği maç ilk oynadığı maçtır.  ne varsa orda çıkıyor.
Bu Dzsudzsac bu hali ile kesinlikle Beşiktaşın futbolcusu değil. Çok abartılmış
Birebirde sıfır. Bir defa bile adam geçemedi. Boş alana top atılırsa koşup alıp orta yapacak. Kapalı defanslarda hiç bir şey yapamaz. Antep yanına adam vermediği halde boş boş bekledi. Buna rağmen etkisizdi.
Tek özelliği kenardan ortaya  gelip sert şutlar atıyor. O da izin verilirse. Hücumda geride kalıyor. Defansa yardıma geç geliyor. Yani sahada yürüyor. quaresma misali
Bana bizim Antalyada oynayan serdarı hatırlattı. biraz daha kalitelisi.

Sonuç
Bazı arkadaşlarımız kardeşlerimiz bana çok kızacak ama  Quaresma'nın futbolcu olarak yarısı etmez. Ama oyun dsiplinine ve oyun ahlakına bir şey diyemem. O da zamanla ortaya  çıkar.

Çevrimdışı Ersoy

Ah ah nasıl yaptık bu hatayı ya , yönetim kendi ayağına sıktı bu sene resmen , bu onların sonunu getirecek gibi , ah be fikret orman efsane olabilirdin ama çok zora soktun be başkanım , ancak şampiyonluk kurtarır
Quaresma ne yapsa sevilir sıkıntı yok.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Daha beterleri vardı da.

Neyse ben 3M diyordum 1.5M'e bitti. Bizimkiler Rusya'ya pazarlık değil de gece hayatı için gitti heralde. Bizim iş gezisi ayağına giden müteahitler gibi.  :kop:
Bursa, taş çatlasa 1.5-2 m euro'ya alır demiştim öyle de oldu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Hala Quaresma diyorlar ya. Neyse bizim taraftara Quaresma yeter . Şundan eminim dün o kartı Olcay görseydi yerin dibine sokarlardı yuhalanırdı statta. Ki bu adamı bu sene hazırlık maçında yuhaladılar.

Çevrimdışı Ersoy

BU forumda malesef aşırı bir quaresma karşıtlığı var.
Ayrıca bazı arkadaşlar bazı futbolculardan olumlu bahsedince, daha sonrasında tüm forum aman alınsın, nerde kaldı, niye alınmadı,  tüh başkasına gitti diye ağlıyor.
Acaba aynı maçı mı izliyoruz diye şaşırıyorum
İlk 45 dakikaya bakarak yorumluyorum;
Yeni gelen bir Futbolcu'nun çoğunlukla en iyi oynadığı, efor sarfettiği maç ilk oynadığı maçtır.  ne varsa orda çıkıyor.
Bu Dzsudzsac bu hali ile kesinlikle Beşiktaşın futbolcusu değil. Çok abartılmış
Birebirde sıfır. Bir defa bile adam geçemedi. Boş alana top atılırsa koşup alıp orta yapacak. Kapalı defanslarda hiç bir şey yapamaz. Antep yanına adam vermediği halde boş boş bekledi. Buna rağmen etkisizdi.
Tek özelliği kenardan ortaya  gelip sert şutlar atıyor. O da izin verilirse. Hücumda geride kalıyor. Defansa yardıma geç geliyor. Yani sahada yürüyor. quaresma misali
Bana bizim Antalyada oynayan serdarı hatırlattı. biraz daha kalitelisi.

Sonuç
Bazı arkadaşlarımız kardeşlerimiz bana çok kızacak ama  Quaresma'nın futbolcu olarak yarısı etmez. Ama oyun dsiplinine ve oyun ahlakına bir şey diyemem. O da zamanla ortaya  çıkar.
Zudzak kötü dersin anlayışla karşılarım herkesin kendi görüşü derim ama Quaresmadan aşağıda tutmak...

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Quaresma ne yapsa sevilir sıkıntı yok.

Hayır durum daha vahim , 4 sezon üst üstte şampiyonlugu bırak ikinci bile olamayacak üstüne bi de bu kadar transfer hatası yapacak , o koltukta oturamaz canım kardeşim , bak ben çok seviyorum fikret ormanı ama bu son şansı

Çevrimdışı Ersoy

Hala Quaresma diyorlar ya. Neyse bizim taraftara Quaresma yeter . Şundan eminim dün o kartı Olcay görseydi yerin dibine sokarlardı yuhalanırdı statta. Ki bu adamı bu sene hazırlık maçında yuhaladılar.
Olcay'in bende çok ahını aldım. Valla çok pişmanım. Ayrıca Zudzak Toreden de iyidir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Kanat oynamayı ne zamanki Quaresma gibi devamlı adam çalımlayıp yatırıp kaldırmak sonunda topu auta atmak olarak görmeyiz o zaman değişir bir şeyler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Q7 yi çok severim. Evet Dzsudzsak in katkısı daha çok olabilirdi ama bu kadar gomulecek bir oyuncu değil. Dün akşamki kart dünyada sadece bize çıkardı zaten. Bugün aynısı Chelsea maçında oldu hakem tekrar ettirdi. Bu demek değil hatasıni görmezden gelelim. Ama q7 ye bu kdar sallarken töre yi es geçmeyelim. Bu arkadaş geçen sene son 9 hafta dahil olmak üzere bu takıma zerre katki vermedi. Haftaya Olcay kerim kanatları ile oynamaliyiz

Çevrimdışı Ersoy

Hayır durum daha vahim , 4 sezon üst üstte şampiyonlugu bırak ikinci bile olamayacak üstüne bi de bu kadar transfer hatası yapacak , o koltukta oturamaz canım kardeşim , bak ben çok seviyorum fikret ormanı ama bu son şansı
Dur daha Quaresma sportif başarılar yakalayıp personel olarak görev yapacak. Gerçi sportif direktör fena olmazdı. Adamın ismi var en azından.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı anilsevim

Yönetimi ben de eleştiriyorum ama macar ile ilgili amma abarttınız be kardeşim
Adamı önceden de izledim şu an da izliyorum
Afam geçme yok, gir içeri vur ya da orta yap
Çok net söylüyorum Stoch un aynısı adam
Atar sezonda 1-2 gol tersten çapraza
Başkada numarası olmaz
Bi tek biz akıllıyız avrupalılar deli ya almadılar bu adamı, stoch ne ise bu adam da odur
Ha bu q17 nin bize gelişinin yanlışlığını değiştirmez tabi, q17 bende biteli çok olmuştu, dün perçinledi
Ama bildiğiniz Stoch olan adamı da yere göğe sığdıramama işi ilginç. Dediğim gibi 1-2 frikik falan atar
Oyuncu olsa yedirirlermi bu adamı bursaya
GEÇİNİZ
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler quaresma mevzusunu çok büyütüyorsunuz adam motta parasıyla geldi pektemek maaşıyla oynuyor.Gs bile gomez meselesini bu kadar büyütmedi tamam dudak iyiydi ama bitti... yapcak birşey yok senin hala kalende tolga defansında ersan orta sahanda necip forvetinde pektemek var ve sizin bütün derdiniz quaresma ha çok komik valla...

Çevrimdışı Ersoy

Q7 yi çok severim. Evet Dzsudzsak in katkısı daha çok olabilirdi ama bu kadar gomulecek bir oyuncu değil. Dün akşamki kart dünyada sadece bize çıkardı zaten. Bugün aynısı Chelsea maçında oldu hakem tekrar ettirdi. Bu demek değil hatasıni görmezden gelelim. Ama q7 ye bu kdar sallarken töre yi es geçmeyelim. Bu arkadaş geçen sene son 9 hafta dahil olmak üzere bu takıma zerre katki vermedi. Haftaya Olcay kerim kanatları ile oynamaliyiz
Bende dünkü maçtan beri sürekli Olcay-Kerim le oynamamiz gerektiğini söylüyorum. Daha iyi sonuçlar elde ederiz.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu adam 45 dakka Gaziantep'e karsi oynadi, sanki 1 gol 1 asist yapmis gibi konusuyorsunuz burada. Actim baktim G.Antep gibi ortanin alti takimla 0-0 oynuyorlar oyle bir konusuyorsunuz ki ben de sandim adam gol falan atti dagitiyor rakibi. Quaresma'ya bok atacagiz, dedigimiz adam alinmadi diye elin Macar salamini Ronaldinho ilan ettiniz pes.

Çevrimdışı Ensar

Dur daha Quaresma sportif başarılar yakalayıp personel olarak görev yapacak. Gerçi sportif direktör fena olmazdı. Adamın ismi var en azından.

Allah korusun ya :D inşallah quaresma faydalı olur ve şampiyon oluruz

Çevrimiçi Samet Ç

Abi ilk yarıda yaptığı hareket kırmızılık zaten üstüne yetmedi bir de giderken herifi dürtükledi yerde. Hadi onu geçtim orada hakem dibine gelip düdüğü bekle diyor uzaktan o işareti yapsa hakemi görmedi diyeceğim eleştirmeyeceğim ama yaptığı takımı satmak. Bir de çıkarken gözümün önündeydi hiç pişman olmuş gibi bir havası yoktu yapılan tezahüratlara alkışla karşılık verdi pişman olan adam böyle yapmaz.

Çevrimdışı Ersoy

Beyler quaresma mevzusunu çok büyütüyorsunuz adam motta parasıyla geldi pektemek maaşıyla oynuyor.Gs bile gomez meselesini bu kadar büyütmedi tamam dudak iyiydi ama bitti... yapcak birşey yok senin hala kalende tolga defansında ersan orta sahanda necip forvetinde pektemek var ve sizin bütün derdiniz quaresma ha çok komik valla...
Gslileri İbra ile uyuttular. Yöneticileri twitterdan İbra gsli olabilir bile yazdı.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

cucak yanındaki adama basmıyor bile.