2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912440 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

hem antep'i izliyelim hem cucak'ı izliyelim bakalım :) Neler kaçırmışız :)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yönetimle ilgisi yok Hurma effect adam komisyonda dünyaları vurdu ama 3 yıldır akıtılan onca paradan Ts adına bişeler çıkacak gibi  :icool:

Valla kusura bakmayin bence bu adam da direk FM transferi yapan bir tip. Bir takim sirf ismi var su bu diye oyuncu alarak basarili olamaz, bir sistem gerekir, uyumlu transferler gerekir. Bu yuzden zaten ne Fener'den ne TS'den bir sey olmaz. Tek tek baktigindan cok kaliteli gorunmeseler dahi aslinda GS'nin daha uyumlu kadrosu var bu iki takima gore. Bizim kadromuz da dengeli, su Veli ve Tolgay'in sakatliklari dengemizi cok bozdu, Leiva ve kaleci geldiginde isler duzelecek (kaleci icin devre arasini bekleyebilir yonetim, bence beklememeli). Hakemlerin sacmalamamasi kaydiyla son haftaya kadar sampiyonlugu kovalayacak bir kadromuz var Leiva'yi da sayarsak.

Çevrimdışı kaanzor

bana göre bjk önemli noktalara gereken transferleri yapamadı alınan oyuncuların toplamına bakarsak ben yetersiz buluyorum bjk şu anda geçen seneden daha güçlü diyebilir miyiz ben diyemem derinlik sağlanmış gibi gözükse de kalitenin arttığını kesinlikle düşünmüyorum ts ise geçen seneye göre daha güçlü hale geldi

Zaten geçen senede gayet kaliteli olan bir kadrodan bahsediyoruz ve 2 haftadır bence dünde dahil iyi top oynayan bir takım var. sadece hücum oynamaya alışamadılar dün trbzonki kaliteli takım 10 kişi kalana kadar allah ne verdiyse savunma yaptı. kalite olarak elzem 3 bölgede en az 2 ye katladı bence tosiç rhdolfo beck ve gomez transferleriyle. Tolgayın sakatlığı sonrası orta sahamız geçen senenin altında bir tek.

Yetersizlik konusunda size katıldığım tek nokta kaleci arkada güven veren bir kaleci olsa herkes çok daha rahat top oynayacak
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Giray Burak

bu kalınla işaretlediğim yeri yazarken gerçekten ciddi miydin? çünkü bu imkansız yahu Allah aşkına böyle birşey im-kan-sız. Bir futbolcu, futbolcuyu geçtim bir insan böyle birşey düşünemez. Gökhan Töre. şuan sadece "Bana kötü performansıma rağmen destek çıktılar. Vefa gösterdiler. Bu vefaya karşılık borcumu ödemeliyim diye 2 kat daha fazla çalışıyor.
vefa mı ,hani endüstriyel futbol vardı.

Çevrimdışı JoseDemba

dzsudzsak formda başladı her aldığı topda tehlike yaratıyor belliydi ama  :akuma:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Hamahakki

dzsudzsak formda başladı her aldığı topda tehlike yaratıyor belliydi ama  :akuma:

Yanarım yanarım quaresma yerine macar'ı almadığımıza yanarım

Çevrimdışı Doğuhan

cucak quaresmayıda töreyide katlar vizyonsuz mizyonsuz ama oynuyo adam :D

2. haftadan soğuttular yemin ediyorum

inönüye kavuşana kadar biz rahat gün yüzü göremeyiz

Çevrimdışı Tolga

cucak quaresmayıda töreyide katlar vizyonsuz mizyonsuz ama oynuyo adam :D

2. haftadan soğuttular yemin ediyorum

inönüye kavuşana kadar biz rahat gün yüzü göremeyiz
Bursa'ya gidiyor diye adama vizyonsuz diyorsunuz ya pes doğrusu.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Macar birebir de adam geçemiyor, tekniği kısıtlı bize tekniği üst düzey biri lazımdı(quaresma) diye yazan vardı mesajlarıma karşılık.

Görmüştür umarım kimin ne olduğunu.

Çevrimdışı legendmaster

quaresma belasına tekrar bulaşılması daha acı benim için

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada lucas tek başına şampiyonluk getirmez dış etkenlerle yine 3. oluruz lakin dün oynasaydı kazanmayı bir kenara bıraktım yenilmemiz için 9 kişi kalmamız gerekirdi en kötü bir beraberlik gelirdi.

Çevrimdışı Ersoy

Macarı izlemek bize işkence. Nasıl almadik şu adamı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Neyse seneye Quaresma+para takasına gireriz  :eyes
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Lucas Salı gelecekse yarın bildirilir o zaman.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Bizim insanımız da sıkıntı var. Basit olanı sevmez. Zor olanı basit göstereni de sevmez. Gösteriş sever, göstere göstere yapsın ister.

O yüzden her şeyde kaybederiz ya da başarısız oluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Neyse seneye Quaresma+para takasına gireriz  :eyes

Gidip Vizyonsuz adamları getirmeyin şu takıma.

Adam çok vizyonsuz oynuyor bu arada hiç vizyon yok nerdeyse.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı LuceGel

Bursada De Sutter Stoch kadroya girecek birde önlibero alacaklar ama totalde baya bir zayıflamışlar  :)
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 20:20:32 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Gidip Vizyonsuz adamları getirmeyin şu takıma.

Adam çok vizyonsuz oynuyor bu arada hiç vizyon yok nerdeyse.
:kop: :kop:

Çevrimdışı Ensar

Vizyonsuz dzsudzsak nasıl oynuyor özet geçebilecek var mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Bizim insanımız da sıkıntı var. Basit olanı sevmez. Zor olanı basit göstereni de sevmez. Gösteriş sever, göstere göstere yapsın ister.

O yüzden her şeyde kaybederiz ya da başarısız oluruz.

O yuzden
Quaresma kırmızı görünce alkışlanır.
Olcay kırmızı görse yuhalanır
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Ben en çok Moskova 6 milyon istedi, Dzsudzsak 3 milyon artı imza parası istedi ondan Quaresma'yı aldık diye kandırılanlara üzülüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben en çok Moskova 6 milyon istedi, Dzsudzsak 3 milyon artı imza parası istedi ondan Quaresma'yı aldık diye kandırılanlara üzülüyorum.
Buna cidden inananlara diyecek birşey yok zaten.

Çevrimdışı talha

Vizyonsuz dzsudzsak nasıl oynuyor özet geçebilecek var mi :D

Adam yay etrafında hiç acıdığını görmedim boşa kalmayagörsün direk çakıyor.

Bursa bu özelliğin çok ekmeğini yer.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Buna cidden inananlara diyecek birşey yok zaten.

Haberi kaynak gösterip Hertha 11 verdi kabul etmediler diyen çıktı yahu. Hertha kime 11 vermiş hayatında onu düşünmüyor bile adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Haberi kaynak gösterip Hertha 11 verdi kabul etmediler diyen çıktı yahu. Hertha kime 11 vermiş hayatında onu düşünmüyor bile adam.
Burası sözün bittiği yer zaten :D