ya nasıl carpitiyorsun sözlerimi var ya , pozisyon su bu diyorsun deli dana gibi kosmanin ise yaramadığını anlamayan gibi laflar kullanıp küçümsemeye çalışıyorsun , çok biliyosun ya avrupada ki koşu mesafelerini de biliyorsundur sen , ben deli dana gibi kossunlar dedim sanki ,ben durmasinlar savsaklamasinlar tac atarken bile ciddiyetle atsin dedim , sanki amatorce kossun saha da dedim , maliz ya biz
Dogru okusan bukadar celallenmezdin.
Avrupa'da ve bizdeki fark Avrupa'da temponun cok daha yuksek olmasindan dolayi bunun kosu mesafesine yansimasi cok da sasirtici olmaz, oyle degilmi?
Ben kac zamandir diyorum; gunumuz futbolunda geri gelmeyen yok. Bu abartilacak bir kalite olmamasindan ziyade, mecburi bir gorevdir gunumuzun futbolunda.
Evet, bizde bircok oyuncu bos yere kosuyor. Kosmanin defansa cok faydasi oldugunu dusunen taraftar kitlesi var. Dogru, faydali olabilir bunu akilli bir sekilde yaparsan.
Futbolu guzel yapan ozelliklerin eksikliginden dolayi cok kosarak bu acigi kapatmaya calisan cok oyuncu var bizim takimizda. Ne yazik ki bunlara da "Savasci" deyip yere goge sigdiramayan taraftar var.
Aslinda bu taraftarlara az bile bu yenilgiler.