2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920740 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berkay35

Çevrimdışı legendmaster

fransız sitelere baktım da fransızlar seviniyor romao ayrılacak diye adamlar ıskartaya çıkarmış menajerler Beşiktaş önermiş

Çevrimdışı brkntcnr

Seneye şu hentbol formasını futbol forması olarak çıkarsınlar yok satar ciddiyim.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş Lucas Leiva Dışında 2 Önemli İsimle Daha İlgileniyor.Oyunculardan Biri Serie A'dan
Hakan Gündoğar / ASPOR

Çevrimdışı Ersoy

Beşiktaş Lucas Leiva Dışında 2 Önemli İsimle Daha İlgileniyor.Oyunculardan Biri Serie A'dan
Hakan Gündoğar / ASPOR

Muntari'dir işte.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

A Spor da şimdi konuşan adam İtalyada ki oyuncu gelirse stoper almasına bile gerek kalmaz dedi az önce. De Jong mu acaba? :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

A Spor da şimdi konuşan adam İtalyada ki oyuncu gelirse stoper almasına bile gerek kalmaz dedi az önce. De Jong mu acaba? :D
Medel mi yoksa :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Medel mi yoksa :kop:

Olmaz da bi ara Miralem Pjanić'in de adı geçmişti şüphelendim şimdi :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Olmaz da bi ara Miralem Pjanić'in de adı geçmişti şüphelendim şimdi :D
Boşuna şüphelenme :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Romao işi inşallah ciddi değildir.

O kadar isimden sonra alınacak olan bu olursa çok çekeriz bir de göndermek için uğraşırsın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fatihbjk

Romao nun menajeri yem atiyo buyuk ihtimal. Bide bu dji yide menajeri mayisdan beri yer ariyolar. Iyi kotu onu soylemiyorum ama haziran in fanatik fotomac haberlerine bakilirsa fenere yamamaya calismislar o donem.

Çevrimdışı Sarp

@atalay  tr de ilgilenen iki takımdan biri biz miyiz?
Yada lütfen biz olalım.

Çevrimdışı Anıl

Hakan Gündoğar / ASPOR
De Jong

Çevrimdışı LuceGel

Alıntı yapılan: Anıl link=topic=1162.msg3 47395#msg347395 date=1440179921
De Jong
De Jong süper olur ama H.Gündoğar bu sene ne dediyse tutturamadı  :lol: Italyayı unutun.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 21:08:00 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TURKahvesi

De Jong
De Jong falan olmaz daha yeni uzattı sözleşmesini
ilgilenilen oyuncular mevki olarak farklı olabilir kaleci de olabilir defans da olabilir.

İsimlere çok takılmiyorum sadece lawal hariç. Onunda isminde problem yok sadece bu takıma kaliteli bir orta saha oyuncusu şart. Dün gece fb yi izledim bu sene akıllı olursak rahat şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Sadece kaliteli olsun yeter.

Çevrimdışı atalay

@atalay  tr de ilgilenen iki takımdan biri biz miyiz?
Yada lütfen biz olalım.

Biziz.

Çevrimdışı Deniz

Konu disi:

Passoligi olmayana tamam bise demiyorum ama istanbulda 90 bin kisinin passosu var,yarisi gelse stad dolacak zaten.

Lutfen imkani olan herkes gidip takimi desteklesin.hava güzel, ertesi gün tatil ,saat gec olabilir olimpiyata gitmek de zor kabul ama takima sahip cikmak icin bunlar cok da onemli degil.
Yarin +40.000 olmamiz lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/SporGundemi35/status/634797360451817472

Gitmeyen çok şey kaçırır.

İmkanı olup da gidemeyenlere söylenecek çok şey var. Ama o da Beşiktaşlı işte..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

EssiLor

• Ziyaretçi

Turgay Demir ‏@turgaydemirr
Liverpool 1.8 milyon euroyu kabul etmedi

Çevrimdışı can1903

Turgay Demir ‏@turgaydemirr
Liverpool 1.8 milyon euroyu kabul etmedi
Hani bitmişti ya :D

Öyle diyodu  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Hani bitmişti ya :D

Öyle diyodu  :tabe:
Kimsenin bir şey bildiği yok. Dün bitti diyor bugün olmadı diyor. Yarın yine bitti der. Bu arada başkan ingiltereye gitti mi ? Gittiyse alır diye düşünüyorum.