2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908609 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

top rakipteyken kartal gol gol gol tezahüratı efsane
Dikkat etmişimdir taraftarımız ne zaman kartal gol gol diye bağırsa hemen arkasından rakip pozisyona girerdi ve çoğu zaman golü yerdik.

Kartal gol gol tezahüratı bütün takımı gereksiz yere baskı altına alıyordu umarım yeni statta buna son verilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

Dikkat etmişimdir taraftarımız ne zaman kartal gol gol diye bağırsa hemen arkasından rakip pozisyona girerdi ve çoğu zaman golü yerdik.

Kartal gol gol tezahüratı bütün takımı gereksiz yere baskı altına alıyordu umarım yeni statta buna son verilir.
şarkı, türkü, tezahürat türevlerinin hiçbiri olmamalı bunların rakibi veya hakemi baskı altına alma noktasında hiçbir faydası yok

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kartal gol gol degil de benim dikkatimi ceken su olmayasica "Allah belamizi versin" tezahurati. Ne zaman bu tezahurata baslasalar bir seyler oluyor, bu kadar insan sinerji yaratip Allah'tan belasini isterse illa ki o bela gelir bir sekilde.

Çevrimdışı TALAT

Kartal gol gol degil de benim dikkatimi ceken su olmayasica "Allah belamizi versin" tezahurati. Ne zaman bu tezahurata baslasalar bir seyler oluyor, bu kadar insan sinerji yaratip Allah'tan belasini isterse illa ki o bela gelir bir sekilde.

sonra neden bu kadar sakatlık sadece bizde oluyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı fatihbjk

bak kardeşim kombine almak için şampiyon olma şartı diye bir şey olamaz bunu söyleyen taraftar değildir
seyircidir seyircininde bir şey bekleme hakkı yoktur. Kombine alamayabilirsin ama alabilecek bir sürü insan var orda köyiçinde
maç izleyip tek maç için masayaya 500 lira bırakıyorlar ama stada gelmiyorlar ben 50 yaşındayım daha olimpiyatta maç kaçırmadım
ankarada iki maç kaçırdım biri yunanistan deplasman dönüşüydü yetişemedik diğeride organize olamadık hafta arası maçıydı birde Başakşehirde kaçırdım
ondada tribün ceza almıştı o nedenle birde konya maçına gidemedim demekki istenince gidilir sakın imkanın var gidiyorsun deme biz bu maçların
hepsine boş arabalarla gittik gelin dedik sizi alırız akşamda semtinize bırakırız biletse sorun gelemeyen bir çok arkadaş kombinesini devrediyordu genede gidecek adam bulamadık @ahmet türken  halkalıdan çıkıp Beşiktaşa geliyordu 4 kişiyi alıp götüreyim diye keza @MURAT öyle @AdemG  ben @rubi_tobin  daha bir kaç arkadaş daha araç getirdi hep ama o araçları bile dolduramadık yani işin zorluğunu boş vereceksin bunların hepsi masal  @Hasan Akten
gelmemenin mazereti yok hafta içi maçlarını anlarım iş imkan vermiyor olabilir ama hafta sonu maçlarının mazereti yok.
bu takımın taraftarıysan stadda yanlız bırakmayacaksın yok şampiyonluk diyorsan o zaman git her sene şampiyon olan takımı tut.
şampiyon olsun elbette isterim ama şampiyon olacak diyede bir takımı tutmam. Şampiyon olması beni mutlu eder olmaması sevgimi değiştirmez

Necmi abi aynen sana katiliyorum. Simdi arkadaslar demiski bazi mesajlarda almanyada stadlar full cekiyo. Evet dogrudur 3. Ligde stadlarda 35 40 bin kisi varmis. Simdi deniliyorki Turkiyeye gore zenginler o yuzden boyle bir fark var. Ben buna katilmiyorum.neden? Anadolu klublerinde kombine veya bilet fiyatlarina bakmaknlazim. 100 liraya kombine satan sehirler var super lig ekipleri. Ama 1000 kombine satan iyi sattim diyor. Yani demem oki Turkiyede futbol sevilmiyor. Kimse kendini kandirmasin. Ha biz seven kesimdenizki burda iki kelime ogreniriz vs diye forumda vakit geciriyoruz ama insanlar futbolu degil birbirine hava atmayi, asagilamayi, egolarini tatmin etmeyi seviyor. Yasim geregi biz ortaokul ilkokul zamaninda bilgisayar felan yoktu. Biz yazlari sabah 3 de cikar gece 10 11 e kadar top oynardik.

Çevrimdışı 38life

şarkı, türkü, tezahürat türevlerinin hiçbiri olmamalı bunların rakibi veya hakemi baskı altına alma noktasında hiçbir faydası yok

Genelde ülkemizde İngiliz taraftarlarla dalga geçilir. "Çekirdek çitleyerek maç seyrediyorlar, oturarak maç seyrediyorlar" diyerek aşağılarız. Halbuki onlardan öğrenecek çok şeyimiz var.

Tribünün 2 amacı vardır. Birisi taraftarın çıkarına diğeri de takımın çıkarına. 1- Taraftar takımını canlı gözle seyretmek ve onbinlerce iinsanla birlikte sinerji oluşturup havaya girmek, eğlenmek. 2- Rakip oyuncuları ve hakemi baskı altına alıp kendi takımına moral vermek.

Bizim hiç yapamadığımız ve ingilizlerin çok iyi yaptığı şey takıma moral vermektir. O çekirdek çitliyolar dediğimiz adamlar takımdaki herhangi bir futbolcu basit bir güzel hareket yapsa (topu rakipten kurtarsa, veya koşup topun taca çıkmasını engellese) 50 bin kişi birden alkış tutar. Ve bu alkış sesi oyuncuya ve takıma acayip bir gaz rakibe de moral bozukluğu verir. Takım atağa kalkıp ceza sahasına doğru sokulmaya başladığında tribünden ooo sesleri yükselir.
Peki biz napıyoruz? Sadece marş. Oyuncumuz çalım atıyo ama tepki yok çünkü biz o esnada zaten marş söylüyoruz. takım  atağa kalkıyor tepki yok çünkü biz o esnada zaten son ses marş söylüyoruz daha fazla ses nasıl olabilir ki? Yani evet şov olarak çok iyiyiz desibel rekoru kırıyoruz boğaz yırtarak duygusal şarkılar söylüyoruz vs... şov güzel ama bu sadece taraftarı yüceltiyor takıma hiçbir katkısı yok! Keşke o aşağıladığımız ingiliz taraftarları gibi oturarak maç seyretsek ama takımın her hareketine alkışla veya ses ile tepki verip takımı yönlendirebilsek...

Top rakipteyken ki olaya hiç girmek bile istemiyorum. top rakipteyken marş söylemek takıma İHANET'tir... Şu maçlardan önce stad etrafında 3 liraya satılan düdüklerden herkes alsa top rakipteyken 40 bin kişi o düdükleri çalsa nolur? hakemin düdüğünü bile duyamaz futbolcular. Ama yok biz rakip atağa çıkarken "GOL! GOL! GOL!" diye yırtınıp takıma ihanet etmeye devam edelim...

Çevrimdışı can1903

Allah Allah Allah Saldır Beşiktaş bugün yüzümüzü güldür Beşiktaş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Şu an lawal hariç hep iyi oyuncuların adı geçti medyada.

12 gün kaldı bu hafta artık birşeyler olmalı,

lawal gelirse yandık quaresma töre derken bir de lawal in bencilliği buna eklenir artık her maç orta alandan kaptırılan toplardan gol yeriz.

bize tolgay gibi oyunu enine ve dikine oynayabilecek adam lazım.kafası çalışan,çalımla değil ara pasıyla adam düşürecek oyuncu lazım.

İngiltere uçağı buraya inerse ilacımızı bulmuş oluruz ama ankara uçağı inerse vay halimize..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı legendmaster

Genelde ülkemizde İngiliz taraftarlarla dalga geçilir. "Çekirdek çitleyerek maç seyrediyorlar, oturarak maç seyrediyorlar" diyerek aşağılarız. Halbuki onlardan öğrenecek çok şeyimiz var.

Tribünün 2 amacı vardır. Birisi taraftarın çıkarına diğeri de takımın çıkarına. 1- Taraftar takımını canlı gözle seyretmek ve onbinlerce iinsanla birlikte sinerji oluşturup havaya girmek, eğlenmek. 2- Rakip oyuncuları ve hakemi baskı altına alıp kendi takımına moral vermek.

Bizim hiç yapamadığımız ve ingilizlerin çok iyi yaptığı şey takıma moral vermektir. O çekirdek çitliyolar dediğimiz adamlar takımdaki herhangi bir futbolcu basit bir güzel hareket yapsa (topu rakipten kurtarsa, veya koşup topun taca çıkmasını engellese) 50 bin kişi birden alkış tutar. Ve bu alkış sesi oyuncuya ve takıma acayip bir gaz rakibe de moral bozukluğu verir. Takım atağa kalkıp ceza sahasına doğru sokulmaya başladığında tribünden ooo sesleri yükselir.
Peki biz napıyoruz? Sadece marş. Oyuncumuz çalım atıyo ama tepki yok çünkü biz o esnada zaten marş söylüyoruz. takım  atağa kalkıyor tepki yok çünkü biz o esnada zaten son ses marş söylüyoruz daha fazla ses nasıl olabilir ki? Yani evet şov olarak çok iyiyiz desibel rekoru kırıyoruz boğaz yırtarak duygusal şarkılar söylüyoruz vs... şov güzel ama bu sadece taraftarı yüceltiyor takıma hiçbir katkısı yok! Keşke o aşağıladığımız ingiliz taraftarları gibi oturarak maç seyretsek ama takımın her hareketine alkışla veya ses ile tepki verip takımı yönlendirebilsek...

Top rakipteyken ki olaya hiç girmek bile istemiyorum. top rakipteyken marş söylemek takıma İHANET'tir... Şu maçlardan önce stad etrafında 3 liraya satılan düdüklerden herkes alsa top rakipteyken 40 bin kişi o düdükleri çalsa nolur? hakemin düdüğünü bile duyamaz futbolcular. Ama yok biz rakip atağa çıkarken "GOL! GOL! GOL!" diye yırtınıp takıma ihanet etmeye devam edelim...
Şarkı, türkü taraftarların kendilerini eğlendirmekten başka bir şeye hizmet etmiyor. Ben buna erkekler matinesi diyorum, bir de dansöz çıksa tam olacak. sahada oynanan oyundan alakasız tezahüratların hiçbir faydası olmadığı tam olarak ne zaman anlaşılır, bilmem. İngilizler örneğinden gidersek mesela rakip kötü bir şut çektiğinde tribünlerden alaycı bir ses yükseliyor oyuncunun öz güvenini bozmaya yönelik. Hangi ülke tribünü olursa olsun bu doğruları alıp kendimize entegre etmeliyiz. O zaman rakibi veya hakemi nasıl etkilediğimizi göreceğiz. Tribündeki taraftar şarkıya, türküye konsantre olmayıp, sahadaki futbolu futbolculardan daha yoğun yaşamalı ve anlık tepkiler vermeli. Bizdeki tepkiler daha çok kendi aleyhimize dönüyor. Bizim oyuncumuz kötü pas verdi diye tribünden ooo sesleri. Tribündeki taraftar kendi egosunu tatmin etme peşinde. Bunun sahadaki oyuncuya ne faydası var diye düşünen yok. Maç 4-0 olur, kopar ondan sonra istedikleri gibi şarkı türkü söylesinler.

Çevrimiçi Necmi

Şarkı, türkü taraftarların kendilerini eğlendirmekten başka bir şeye hizmet etmiyor. Ben buna erkekler matinesi diyorum, bir de dansöz çıksa tam olacak. sahada oynanan oyundan alakasız tezahüratların hiçbir faydası olmadığı tam olarak ne zaman anlaşılır, bilmem. İngilizler örneğinden gidersek mesela rakip kötü bir şut çektiğinde tribünlerden alaycı bir ses yükseliyor oyuncunun öz güvenini bozmaya yönelik. Hangi ülke tribünü olursa olsun bu doğruları alıp kendimize entegre etmeliyiz. O zaman rakibi veya hakemi nasıl etkilediğimizi göreceğiz. Tribündeki taraftar şarkıya, türküye konsantre olmayıp, sahadaki futbolu futbolculardan daha yoğun yaşamalı ve anlık tepkiler vermeli. Bizdeki tepkiler daha çok kendi aleyhimize dönüyor. Bizim oyuncumuz kötü pas verdi diye tribünden ooo sesleri. Tribündeki taraftar kendi egosunu tatmin etme peşinde. Bunun sahadaki oyuncuya ne faydası var diye düşünen yok. Maç 4-0 olur, kopar ondan sonra istedikleri gibi şarkı türkü söylesinler.
iyide bunun için birilerini suçlamaya gerek yok amigo çıkmış sahaya arkasını dönmüş maçtan kopuk laylaylom yapıyormuş uymasın taraftar
bu kadar basit orda bırakın kendi kendine yapsın

Çevrimdışı legendmaster

iyide bunun için birilerini suçlamaya gerek yok amigo çıkmış sahaya arkasını dönmüş maçtan kopuk laylaylom yapıyormuş uymasın taraftar
bu kadar basit orda bırakın kendi kendine yapsın
Farkındalığın olmadığını belirtmek suçlama değildir. Suçlama olarak addetmek; taraftar için mi takım, takım için mi taraftar sorusuna verilecek cevabı ortaya çıkarır.

EssiLor

• Ziyaretçi

Seninkine görüş denmiyor ama, bunun adına Beşiktaş oyuncusuna çamur atmak denir
bir nedenin yoksa konuşmayacaksın Beşiktaşın oyuncusunu batırmaya çalışmak sana bir şey kazandırmaz
tabiki Beşiktaşlıysan mersin maçında takımın en iyisi kimdi desen olcay oğuzhan cenk arasında gider gelirim
2 asist bir gol yapmış adamdan bahsediyoruz oğuzhanın ani çıkışından dolayı dikkatler ona toplandı aslında
maçın adamı olcaydır bence tabi bunları olcay genelde yapabildiği için göze batmadı @EssiLor
burayı başka yerlerle karıştırma burası Beşiktaşlı oyunculara sallama yeri değildir. Eleştirin varsa yaparsın
yoksa susacaksın
Niye olcay beşiktaşın oyuncusuda Quaresma değil mi abi ?  :) Olcay Beşiktaşın oyunucusu fakat Quaresma sanki beşiktaşın oyuncusu değilmişçesine yorumlar yapılmakta
Niye kimse çıkıpda Quaresma beşiktaşın oyuncusu kardeşim sen böyle diyemezsin demiyor Fakat Olcay için hemen savunma stratejileri ön plana çıkıyor mantıklı düşünmek gerek
Bir taraftar Tuttuğu takımın oyuncuları için ayrımcılık yapabilir mi ? ben bundan bahsediyorum
Oda Beşiktaşın oyuncusu Oda Beşiktaşın oyuncusu Olcay bjk nin oyuncusuda Quaresma Renklilerin oyuncusu mu ? Eleştiriler Eşit yaklaşımlara ve Eşit Tercümelere bırakmalı yerini.
Yorumunuz için teşekkür ederim abi saygılar.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 08:31:15 EssiLor ]

Çevrimdışı Gastro

Ozan Tufan ise, "İstanbul adamı bozar derler ama benim öyle bir endişem yok" dedi.
 Bu değil miydi Beşiktaş'tan başka yerde oynamam diyen. Dakika bir. Gol bir. Daha İlk günden bozmuş İstanbul seni...
 Adamı bozulduğunu bile anlamaz hale getirir. Allah sonunu hayırlı etsin..
 Bizde bu adam için "Bizim için direniyor" diye yapılan fedakarlıklara, gözden çıkarılan paralara, Bursa başkanının ve camiasının kişiliksiz  tavırlarına  istemeye istemeye katlanıyorduk. 

Çevrimdışı Sedat_BJK

"Bagirmayan taraftar s..tirsin gitsin" tezahuratlari yillar icerisinde tribunlerin bos kalmasinda bir hayli etkili oldu bence.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersoy

Gündemde ki isimleri toplarsak sıralama şöyle olmalı:

1-Lucas Leiva
2-Arteta
3-Garmash
4-Mikel
5-Maalesef Lawal

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

EssiLor

• Ziyaretçi

Lucas interle anlaşırsa çok yüksek ihtimalle Lawal alınacak
Lawal ın geleceği hakkında ciddi duyumlar var
Lucas lazım bize

Çevrimdışı Çağatay

şu ingiltere den azıcık feyz alsak gerisi gelir
hem doluluk hemde tribünde taraftarın nasıl olması gerektiği hakkında
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Bence de 90 dakika bağırmalıyız , susacak adamlar zaten genelde eski açık felan gidiyordu önceden , ama bağırırken etkili olmalıyız , şarkı türkü değil , rakibe hakeme baskı kurmalıyız , rakip kim olursa olsun top rakibe geçtiği anda ben onu ıslık ile boğmak istiyorum , kulakları acısın sesten istiyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Tolgay Arslan, hızlı bir iyileşme süreci geçiriyor.

Yeni sezon öncesinde Almanya’da yapılan antrenmanda dizinden sakatlanan ve ilk belirlemelere göre ilk yarıyı kapattığı açıklanan Tolgay Arslan’ın, yakın zaman içerisinde kondisyoner eşliğinde özel olarak çalışmalara başlayacağı öğrenildi. 25 yaşındaki futbolcunun, formdan düşmemesi için Şenol Güneş tarafından bir program belirlendiği öğrenildi.

Çevrimdışı OrhanAker

FutbolArena Özel
- Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'nın sakatlığı sebebiyle orta sahaya arayışlarını sürdüren Beşiktaş, birçok isimle temasta. Ancak şu ana kadar orta alandaki bu boşluk doldurulabilmiş değil.
Bunun temel sebebi mali durum ve Finansal Fair Play kriterleri. Siyah beyazlılar bu sezon Demba Ba ve Atınç'tan önemli miktarda gelir elde etse de adımlarını dikkatli atıyor.
Yapılan hesaplamalar sonucunda siyah beyazlı yönetim orta saha transferi için 1,5-2 Milyon Euro bonservis bedeli ayırabilecek.

iyide ozana 7 milyonu nasıl verdi başkan o zaman.
Eğer doğruysa Kiralık leiva veya ciğerci olursa olsun onun haricinde ben transfer istemiyorum maalesef.Bu sene ceza almamamız lazım.

FutbolArena Özel
- Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'nın sakatlığı sebebiyle orta sahaya arayışlarını sürdüren Beşiktaş, birçok isimle temasta. Ancak şu ana kadar orta alandaki bu boşluk doldurulabilmiş değil.
Bunun temel sebebi mali durum ve Finansal Fair Play kriterleri. Siyah beyazlılar bu sezon Demba Ba ve Atınç'tan önemli miktarda gelir elde etse de adımlarını dikkatli atıyor.
Yapılan hesaplamalar sonucunda siyah beyazlı yönetim orta saha transferi için 1,5-2 Milyon Euro bonservis bedeli ayırabilecek.

iyide ozana 7 milyonu nasıl verdi başkan o zaman.
Eğer doğruysa Kiralık leiva veya ciğerci olursa olsun onun haricinde ben transfer istemiyorum maalesef.Bu sene ceza almamamız lazım.
1.5-2 milyona ön libero alınmaz, alınamaz zaten. Gidip yeteneksiz adam almasınlar da varsın çıkıp paramız yok Beşiktaş çapında oyuncu alamıyoruz desinler ben razıyım.

İnter ğs den kaçmak isteyen melo'yu bile alamamışken lucas leiva'yı nasıl alacak onu anlamadım. Luıcas melo'dan daha az kazanmıyordur heralde diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ayayhan

bu aspor da ki serkan korkmaz

aziz ben ibrahimoviçi gider alırım dedi diye

vizyonlu başkan yaptı ya la

o zaman bizim kahvedeki arkadaşlarda vizyon çok daha büyük hepsi messi alalım diyor

Çevrimdışı ayayhan

tezahüratın amacı

rakip takım ve hakemi etkilemek ve takımı ateşlemek tir

karta gol gol  amacı takımı panikletmek ten başka bir işe yaramıyor

Çevrimdışı Deniz

Transfer doneminin kapanmasina son 12 gun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba