2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893347 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Necmi abi olcay Temposuyla gide gelir ama orta sahada çok top kaybı yapar.olcaya mümkün olduğu kadar ceza sahasına yakın yerde vermek lazım topu 1-2 pasla veya koşuyla direk kaleyi düşündüğü zaman daha etkili.
tabi benim düşüncem bu. :)

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Töre'nin en önemli eksiği savunma arkasına bu koşuları yapmaması Olcay da nasıl yapılacağını yakından göstermiş kendisine

Gökhan Töre topu hep ayağına istiyor, halbuki takımdaki en süratli oyunculardan biri. Olcay gibi koşular yapsa dünya çapında bir oyuncu olacak ama bunun için ciddi bir mental değişim göstermesi gerekiyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Sedat_BJK

cenk tosun,oğuzhan,olcay 3'lüsü :) Güzel bir video olmuş izlemenizi tavsiye ederim.

Kafayi yimis bunlar.. :d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Kovacic zu Real Madrid.

Yılın Transferi...

EssiLor

• Ziyaretçi

Cenk Gönen’i bugün Galatasaray’a gönderecek olan Beşiktaş, Deportivo La Coruna'nın kalecisi Fabri ile ciddi şekilde ilgilenmeye başladı.
İspanyol kulübüyle bir sene daha mukavelesi olan Fabri’yi teknik direktör Şenol Güneş’in istediği öğrenilirken, bu oyuncunun kaleci departmanı şefi Jose Sambade Carreira tarafından önerildiği ortaya çıktı.

Teknik heyetin, İspanyol kaleci Fabri için yönetime olumlu rapor verdiği ortaya çıkarken, Beşiktaş Yönetimi’nin ise daha kariyerli bir yabancı kaleci istediği öğrenildi. Uzun süredir Valdes ile temas halinde olan Beşiktaş Yönetimi’nin büyük çoğunluğu Fabri’nin yerine Valdes’i istediği bildirildi. Geçen sezona Lux’un yedeği olarak lige başlayan Fabri, rakibinin kötü goller yemesinin ardından kaleye geçmiş ve bir daha bırakmamıştı.

ajansspor

Çevrimiçi Samet Ç

Veli Kavlak’ın Sağlık Durumu İle İlgili Bilgilendirme
Yurtdışında farklı merkezlerde tedaviler ve ameliyat olan oyuncumuz Veli Kavlak, şikayetinin geçmemesi üzerine bugün Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından tekrar muayene edilerek Dr.Çetinkaya'nın önerdiği yöntemle ameliyat olmasına karar verilmiştir. Yarın (19 Ağustos) sabah Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından sağ omuz Biceps Tenodezi ameliyatı uygulanacak olan oyuncumuz 2-2.5 ay sonra takım çalışmalarına başlayabilecektir.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Kovacic zu Real Madrid.

Yılın Transferi...
40 milyon verdi real ama adam hakediyor

Çevrimdışı TURKahvesi

Kovacic zu Real Madrid.

Yılın Transferi...
kesinlikle @atalay
R.Madrid'in son dönemlerdeki en iyi transferlerin başında gelmektedir
misal R.Madrid'in en şişirilmiş fiyaskovari transferlerinden biri J.Rodríguez'dir ben bunu hep dile getiririm kim ne derse desin
artı olarak da Di Maria'yı göndermeleri de yanlıştı bana göre.

Çevrimdışı Savaş

Veli Kavlak’ın Sağlık Durumu İle İlgili Bilgilendirme
Yurtdışında farklı merkezlerde tedaviler ve ameliyat olan oyuncumuz Veli Kavlak, şikayetinin geçmemesi üzerine bugün Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından tekrar muayene edilerek Dr.Çetinkaya'nın önerdiği yöntemle ameliyat olmasına karar verilmiştir. Yarın (19 Ağustos) sabah Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından sağ omuz Biceps Tenodezi ameliyatı uygulanacak olan oyuncumuz 2-2.5 ay sonra takım çalışmalarına başlayabilecektir.
Şaka gibi arkadaş noldu bu adama böyle? Envai çeşit ameliyat oldu hala düzelmesi yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Abi senin yazını alıntı yapan çağrı abinin yazısını alıntı yapıp "aynen katılıyorum,takımı çöp ile doldurmak olur bu" dedim , eğer orda bazıları diye kastettiğin benim mesajımsa evet lawal çöp transferdir ve ben bir beşiktaşlı olarak takımım da kalitesiz oyuncu istemiyorum , takıma çöp felan demedim lawala dedim yanlış anlaşılma olmasın.
Saygılar
yok kardeşim haksızlık etmemek gerekiyor bazı şeylerde peşin konuşulmaz
bu noktada kendini önyargıya bağlamış olursun kötü bir takımda çok iyi oyuncular bile çok kötü görünür.
tabi bunda lawal iyidir demiyorum ama kendimide ön yargıya esir etmem al messiyi getir eskişehire koy
çok vasat bir görüntü verir. Çünkü pas verse değerlendirecek bir oyuncu yok ver kaça girmek istese yapabileceği kapasitede adam yok
buda onun oyununu geriye atar. Birde vasat bir takımda çok iyi görünen oyuncu profili vardir.
iyi oyuncu diye alırsın elinde patlarama aslında iyi oyuncu değildir ama takım daha kötü olduğu için takımda iyi görünür
anadolu takımlarından gelipte istanbul takımlarında patlayan bir çok oyuncu bu nedenle patlar

Çevrimdışı atalay

kesinlikle @atalay
R.Madrid'in son dönemlerdeki en iyi transferlerin başında gelmektedir
misal R.Madrid'in en şişirilmiş fiyaskovari transferlerinden biri J.Rodríguez'dir ben bunu hep dile getiririm kim ne derse desin
artı olarak da Di Maria'yı göndermeleri de yanlıştı bana göre.

Di Maria, Real'in en önemli oyuncusuydu.

40 milyon verdi real ama adam hakediyor

Pogba'nın 100 milyon ettiği piyasada 40 milyon Kovacic'e az...

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Ensar

yok kardeşim haksızlık etmemek gerekiyor bazı şeylerde peşin konuşulmaz
bu noktada kendini önyargıya bağlamış olursun kötü bir takımda çok iyi oyuncular bile çok kötü görünür.
tabi bunda lawal iyidir demiyorum ama kendimide ön yargıya esir etmem al messiyi getir eskişehire koy
çok vasat bir görüntü verir. Çünkü pas verse değerlendirecek bir oyuncu yok ver kaça girmek istese yapabileceği kapasitede adam yok
buda onun oyununu geriye atar. Birde vasat bir takımda çok iyi görünen oyuncu profili vardir.
iyi oyuncu diye alırsın elinde patlarama aslında iyi oyuncu değildir ama takım daha kötü olduğu için takımda iyi görünür
anadolu takımlarından gelipte istanbul takımlarında patlayan bir çok oyuncu bu nedenle patlar
haklısın abi ama bazen görünen köy kılavuz istemez , lawal gelince bizde çok kötü oynamayabilir ama ben fark yapsın istiyorum idare etmesin , idare edecek adama para vermeyelim , bu kulüp darbogazda borç içinde , değer mi idare edecek adama para vermeye
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yonetimin yaptigi en buyuk hatalardan biri pektemekin sozlesmesini zamlayarak 4 sene uzatmasidir, pektemekin yerinde kim olsa 4 sene boyunca hic biyere gitmez. Bosuna umutlanip yalan haberlere inanmayalim pektemek 4 sene besiktasta kalacak.

En buyuk hatalardan biri degil, en buyugu. Haberi aldigimda inanamamis, cok sinirlenmistim. Neye gore bu herifle dort yillik balli sozlesme yapildi hala anlamadim. O gune kadar cok mu basariliydi da bu paralar verilip sozlesme yenilendi Allah'in sakariyla?

Çevrimdışı Deniz

"Yurtdışında farklı merkezlerde tedaviler ve ameliyat olan oyuncumuz Veli Kavlak, şikayetinin geçmemesi üzerine bugün Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından tekrar muayene edilerek Dr.Çetinkaya'nın önerdiği yöntemle ameliyat olmasına karar verilmiştir. Yarın (19 Ağustos) sabah Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından sağ omuz Biceps Tenodezi ameliyatı uygulanacak olan oyuncumuz 2-2.5 ay sonra takım çalışmalarına başlayabilecektir."
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Iğdır Beşiktaş 3 ay önce velinin en az 6 ay (hatta sezonu kapatacağı) sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı.

Kimse adamlara inanmadı ama malesef ki haklı çıktılar.

Ben bu sezon velinin 10 maçta dahi forma giyebileceğini düşünmüyorum.Acilen transfer yapılmalı.Allah korusun atibaya da birşey olursa göbekte adam kalmayacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Biz planlamamızı yerli üzerine yaptık mecburen, bir sonraki sene dahada sıkılaştırıcaz şöyle yapıcaz diye yeminler eden TFF, fb. nin yerlileri bizimle baş edemeyeceğini görünce 14 yabancı ya geçiverdi birden ee bizim suçumuz ne buna destek verdik birde orasıda ayrı bir konu.

Yabanci serbest kaldiktan sonra Pektemek'le sozlesme yenilendi diye hatirliyorum. Adam resmen sinir katsayimizi yukseltmek icin futbolcu olmus.

Çevrimdışı talha

Yabanci serbest kaldiktan sonra Pektemek'le sozlesme yenilendi diye hatirliyorum. Adam resmen sinir katsayimizi yukseltmek icin futbolcu olmus.
Hayır bir ay önce yapıldı imzalar ama yanlıştı beklemeleri lazımdı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Bu arada baş sağlığı dinleyenlerin hepsinden allah razı olsun

Evet su anda Topal daha iyi.

Melo eski Melo degil Cagri. Fiziken geriledi bayagi.

Kardesim sen Topal'in menajeri akrabasi falan misin? Topal'i Melo'da iyi ilan etmissin bu sefer de, dun de 4-5 milyona alalim diyordun. Bizim Topal gibi birine ihtiyacimiz yok, adam kumarbaz, daha yeni arabasi kursunlandi. Boyle tipler gittikleri ortami bozar, Fenerbahce zaten pislik yugasi oldugundan oraya uyar ama bizde sorun yaratir boyle tipler, takim duzgun genc adamlardan kurulu. Fenerbahce bir sirk, ayi alip oynatsan siritmaz orada.

Çevrimdışı talha

Kardesim sen Topal'in menajeri akrabasi falan misin? Topal'i Melo'da iyi ilan etmissin bu sefer de, dun de 4-5 milyona alalim diyordun. Bizim Topal gibi birine ihtiyacimiz yok, adam kumarbaz, daha yeni arabasi kursunlandi. Boyle tipler gittikleri ortami bozar, Fenerbahce zaten pislik yugasi oldugundan oraya uyar ama bizde sorun yaratir boyle tipler, takim duzgun genc adamlardan kurulu. Fenerbahce bir sirk, ayi alip oynatsan siritmaz orada.
O ne öyle ya :kop: topal iyi oyuncudur ben isterim gelmesini yani kimseyi alamıyorsan topalı al onlar bırakıyor ama bence yanlış adamı bırakıyor

Çevrimdışı Necmi

haklısın abi ama bazen görünen köy kılavuz istemez , lawal gelince bizde çok kötü oynamayabilir ama ben fark yapsın istiyorum idare etmesin , idare edecek adama para vermeyelim , bu kulüp darbogazda borç içinde , değer mi idare edecek adama para vermeye

Kardeşim bunu hocaya bırakmak lazım Başımızda önüne dayadığın oyuncuyu kabul edecek bir hoca yok
Beşiktaş onun içinde kendini üst seviyede kanıtlama platformu risk alacağını sanmıyorum heleki yönetimin
bu saatten sonra çok ince hesap yapması gerekiyor ellerinde artık koz kalmadı o nedenle her şeyin hesabını yapacaklar.
birazda onların düşüncelerine saygı duymak gerekiyor. İki senedir transferde hata yapmıyorlar bu sene yapacaklarını sanmıyorum
takım iyi olduğunu kanıtladı eminim şu anda daha nasıl iyi olabilirin hesabını yapıyorlardır yani şunu alalım başımızdan savalım denmiyordur.

Çevrimdışı legendmaster

pektemekle sözleşme uzatılması yönetimin en büyük fiyaskosudur gönder şimdi gönderebilirsen

Çevrimdışı Ersoy

3 Puan ‏@3puancom  10 dk.10 dakika önce
SON DAKİKA: Liverpool Lucas Leiva için 4 milyon pound istiyor. Oyuncu işe anlaşan Beşiktaş kulübüyle pazarlık halinde
Bundan sonra her sene!