2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856032 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Rode + stoper gelsin yeter. Belki bi de kaleci.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Oğuzhan bildiğin yeni transfer.  :claps:

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa - Ozi - Atiba üçlüsü harika olur. Ozi tam istenen görevi yapıyor. Atibadan alıp ileri atak yaratıyor. Daha cok erken ama quaresma da yine aynı quaresma gibi başladı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beck 40 yıllık Beşiktaş'lı gibi . 1. golden sonra takımla birlikte asker selamı vermesine duygulandım ne yalan söyleyeyim. Oğuzhan kardeşime nazar değmesin. Tolga bile çıkmayı öğrenmiş  :) Daha ne olsun
Tek Büyük Beşiktaş

EssiLor

• Ziyaretçi

Cenk tosun muhteşemsin Oğuzhan Muhteşemsin.
Ersan beni endişelendiriyor bu adamdan bize fayda gelmez çok hata yapar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yemin ederim kaleci Tolga dahil takıma nazar değmesin
Bu takımın  ihtiyacı olan kaleci tarzı Cordoba gibi libero tipi kaleci diyordum .Şenol Güneş mi kaleci antrenörü mü kim ne yaptı bilemiyorum ama Tolga'yı hamur gibi yoğurup o tarz bir kaleciye evirmeye başlamışlar.

Çevrimdışı fatihbjk

Afferin quaresma boyle oyna canimizi ye. Cok elestirdim ama bir cogumuz gibi bizim lafimizi agzimiza tikacan insallah.

Çevrimdışı brkntcnr

Töre de çok bi artis geldi. Sanki quaresma gelince bi havalara girmiş gibi. Hadi quaresma mevkisinde değil sen neyin tribindesin be adam?

Çevrimdışı fatihbjk

Ayrica besiktas maclarina her hafta ust oynayin bakin dalganiza   :ok:

Çevrimdışı can1903

Cenke laf yapan bi abimiz vardı  :eyes :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Oğuzhan - Olcay - Cenk. Pırıl Pırıl. Gomeze de bunları ver atsın. Forvetlerimiz çok iyi maşallah.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gomez diyecek ki " lan takımda madem Cenk vardı beni neden aldınız "   :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu akşam rahat rahat uyuyacağım yani sızacağım  :) Çok yaşa BEŞİKTAŞIMMMMMMMMMMMMMMM
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Harika bir baslangic. Darisi mayis 2016'ya  :bandit:

Çevrimdışı mehmetthedum

Pektemek nerdeydi yahu:))))
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Viviano

Bilic'in harcadığı yetenekler... Resmen geçmişe sövüyorum şuan.

Çevrimiçi Samet Ç

Oooo Nuri Alço Beşiktaşlıymış ya la  :D

Çevrimdışı mehmetthedum

https://twitter.com/SporGundemi35/status/633023063148396545

Ozie resmen.. Bilice..
Vermiş ayarı,

Hem oynatmadığı tolgay'a selam,
Hem kendini oynatmadığından selam,
Hem antreman zayıflıgından selam....

Aferin..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf

İki yönlü ciğersiz bir orta saha ve stoper gelirse çok sağlam takım oluruz. Özellikle Rhodolfo-Beck-Tosiç savunmada konsantrasyonlarını kaybetmeyeceği sürece hata yapmayacaklarını gösterdi. Yeni stoperle defans iyice toparlanır. Orta sahaya Gentner ilaç olurdu cidden,bugün yine maçı vardı ve çok etkili olamasa da 90 dakika verimli oynadı.

Çevrimdışı atalay

Şenol Hoca, muhafazakar oyun yapısına sahiptir. Fakat ön bölgede oyunculara oyun özgürlüğü tanır demiştim.

İlk maçta bunu fazlasıyla gösterdi; önde sürekli dönerek oynayan bir dörtlü ile oynadı ve Oğuzhan ataklarda organizasyonu yönlerinden kişiydi.

Hücum konusunda o kadar efektif ki Atiba bile Kopenhag yıllarındaki gibi kreatif tarafını gösterdi.

Beck ve Tosic'in temposu çok önemliydi. Mersin sıcağına ve nemine rağmen oyunun önemli bir bölümünü yüksek tempoda oynayabildik.

Fakat maalesef o kompakt yapıyı göremedim. Bloklar arası ciddi boşluklar vardı ve yediğimiz ilk golde de bu çok net göze çarptı.

Eksikler ise aynı devam ediyor. Mutlak suret ile o bölgelere transfer şart. Bu maç ölçü değil ve yanıltıcı olmamalı. Lakin şu kesin ki ligde tempolu ve dominant bir oyun da Beşiktaş her daim tabelayı değiştirir.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 00:34:24 atalay ]

Tolganin mersinin ilk golünde adamın önüne öyle atamasını bana kimse anlatamaz. 15 dakika küfür ettim adamı orda düşürse kırmızı kart penaltı. Tolganin bu takımdan acilen uzaklaştırılması lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman birazdan Trtspor'da.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca, muhafazakar oyun yapısına sahiptir. Fakat ön bölgede oyunculara oyun özgürlüğü tanır demiştim.

İlk maçta bunu fazlasıyla gösterdi; önder sürekli dönerek oynayan bir dörtlü ile oynadı ve Oğuzhan ataklarda organizasyonu yönlerinden kişiydi.

Hücum konusunda o kadar efektif ki Atiba bile Kopenhag yıllarındaki gibi kreatif tarafını gösterdi.

Beck ve Tosic'in temposu çok önemliydi. Mersin sıcağına ve nemine rağmen oyunun önemli bir bölümünü yüksek tempoda oynayabildik.

Fakat maalesef o kompakt yapıyı göremedim. Bloklar arası ciddi boşluklar vardı ve yediğimiz ilk golde de bu çok net göze çarptı.

Eksikler ise aynı devam ediyor. Mutlak sürat ile o bölgelere transfer şart. Bu maç ölçü değil ve yanıltıcı olmamalı. Lakin şunu kesin ki ligde tempolu ve dominant bir oyun da Beşiktaş her daim tabelayı değiştirir.

Söylediklerinin hepsine katılıyorum ama bu kısım en önemlisi :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...