2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870236 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Yektayı sivasa kaptırmışız  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Cenk tesislerden eşyalarını toplamış diyor hürriyet
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Cenk tesislerden eşyalarını toplamış diyor hürriyet
Pazartesi-Salı gibi bu iş resmileşir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

cenk gönen gidiyorsa yerine kimi alıyoruz ?

Çevrimdışı Ersoy

Nuri aslında iş yapar gibi ama risk.Cenk'te gidiyor galiba kesin olarak.İşin kötü yanı tolga duruyor Cenk gidiyor iyi yanı kaleci alınacak(herhalde).
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 milyon Euro istemişiz Cenk Gönen için  :)

Çevrimdışı Kutay

çok fazla gs hayatta veremez o parayı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

Birşey diyecem de neyse şu iş yatarsa çok büyük küfürler ederim yeter artık herşey kursağımızda kalıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Cenk en fazla 1M'ye biter bence.2M olursa müthiş olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Cenk Gönen yanına pektemegi de versinler bonservis istemeyelim gs den nasılsa forvet arıyorlar , orda aşıları tutar belki .

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Ersoy

Cenk Gönen yanına pektemegi de versinler bonservis istemeyelim gs den nasılsa forvet arıyorlar , orda aşıları tutar belki .

Dostluk hediyesi olarakta Necip ile Tolga'yı da verelim.Bedava olsun hiç farketmez bana abi. :lol:
Ama yine de 500.000 alalım yav. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

1 milyona biter o iş,Ts dan Soner Aydoğdi gelecek gibi potansiyelli oyuncu bizde bir şansı hak ediyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Birşey diyecem de neyse şu iş yatarsa çok büyük küfürler ederim yeter artık herşey kursağımızda kalıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa , cenk paketi olur 2 ye keşke kitlesek ne hoş olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 milyona biter o iş,Ts dan Soner Aydoğdi gelecek gibi potansiyelli oyuncu bizde bir şansı hak ediyor

en azından  futbol zekası olan bi oyuncu ayaga pas yapar şut atmasını bilir adam eksiltir.

Arkadaş bizim necipte Allah vergisi güçten başka hiç bişey yok malesef. :(

Çevrimdışı Tolga

Cenk için 2 m euro mu istemişiz inanmak istemiyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Hoca istemişse ümit beslemekte fayda var
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Bilicin west ham ilk yarıyı 2-0 geride kapatmış. Sittin sene gol atamaz west ham bilic varken geride olduğu maçlarda :)

Çevrimdışı Ayberk

Rus basınından Dzsudzsak ile ilgili haberleri paylaştım burda link verip altına tercümesini yazarak. duyum değil, twitterdan alıntı değil. ilk başlarda dzsudzsak , dinamo ile sözleşme uzatmaya yakınmış bu yüzden dinamo bonservisi yüksek tutmuş, sonra dzsudzsak ayrılmak istediğini belirtmiş, dinamo da sözleşme uzatma konusunda diretmiş. haberlerde herta, stok city, lazio, inter ve Beşiktaşın ilgilendiği yazılıyordu. derdi olan varsa bir daha paylaşırım haberleri. sözleşmesinin bitmesine 5 ay kalan bir oyuncunun bonservisinden ne koparabilirsek kardır diye düşünebilirler. bu futbolcuyla ilgili ilk ağızdan açıklamalar duyan varsa o da söylesin neymiş rakamlar. bu arada mithat halis faktörü de es geçiliyor, adamın yaptığı açıklamalar ortada. bazılarına her şey güllük gülistanlık.
dzsudzsak, rusyada oynadığı ilk 3 sene istatistik olarak bir şey koymamış ortaya, geçen sene fena geçmemiş. psv'deki performansı yok ortada. 4 senelik sözleşmeden sonra rahatlamış gibi.
Ayrıca quaresma'nın dzsudzsak'ın yerine tercih edildiğini düşünmüyorum. solda oynayabilecek olcay ve kerim varken kuvvetle muhtemel tribünlere daha fazla taraftar çekmek için yapılmış bir hamle quaresma transferi. herkes transfer yapılsın diyor da kombine alan yok. en az 25 bin satılması gerekirdi şimdiye kadar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

Komikmiş :) fenerli olsaydın böyle der miydin merak.ediyorum veya başka bi takımlı falan

Espri yapmadım oysa ki.
Mantığım Beşiktaş fener diye ayırmıyor futbolu. Ister oyun olarak bak ister istatistik olarak Sosa Oğuzhan diego Alperin her türlü önündedir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Komikmiş :) fenerli olsaydın böyle der miydin merak.ediyorum veya başka bi takımlı falan

Komik olan ne? Sosa ve Oğuzhan'ın diego ve alperden hem oyun hem istatistik olarak daha önde Olmasını ifade etmem mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Leicester City'de Riyad Mahrez 2 maçtır harika oynuyor. Geçen sene Ligue 2'den 500 bin euroya almışlardı.

Çevrimdışı LuceGel

Rakip oyuncuları bu kadar yüceltmek nedir ya Diego geldiğinden beri yatıyor kupada Bayburt İl Özel İdareye gol atmıştı ,lig son hafta Başakşehir bide.Alper zaten sürekli geri gidiyor geçen yıl 3 maç üstüste iyi oynadı.Sosa bizi resmen sırtlayan adamdı Oğuzhan forma bulduğunda (3 gol 12 asist) hakkını verdi tamam biraz güçsüz ama Alperle kıyaslamak  :alala:
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 18:31:12 LuceGel ]

Çevrimdışı keremd

yanlış kaleciyi gönderiyoruz. cenk  refklesleri çok iyi olan bir kaleci.

rüştü arkasında çürüdü ve sonrada tolga ardında çürüdü.

süreklilik kazandırıldığı ve özgüven kazandığı zaman beşiktaşın kalesini rahatlıkla koruyabilecek kalibrede bir kalecidir.

ben kendisine güveniyorum. sadece kendine güvenmesi ve sürekli 11 de olması gerekiyordu ve bu hocanın işiydi. şenol hoca varken gtmesine karşıyım
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 19:25:14 Tolga ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yanlış kaleciyi gönderiyoruz. cenk  refklesleri çok iyi olan bir kaleci.

rüştü kazmasının arkasından çürütüldü ve sonrada tolga kazmasının ardından çürütüldü.

süreklilik kazandırıldığı ve özgüven kazandığı zaman beşiktaşın kalesini rahatlıkla koruyabilecek kalibrede bir kalecidir.

ben kendisine güveniyorum. sadece kendine güvenmesi ve sürekli 11 de olması gerekiyordu ve bu hocanın işiydi. şenol hoca varken gtmesine karşıyım
Cenk hayatım boyunca izledigim en kötü kaleci