2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871083 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

kimse ozan tufanın neden ; BENİ Bİ EŞYA GİBİ KAFANA GÖRE İSTEDİĞİN YERE SATAMASSIN BEN BEŞİKTAŞTAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM... demediğini tartışmıyor??? demekki parayı görünce onunda ağzının suyu aktı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Hasan Akten

Katiliyorum
Olimpiakos macinda Sahanin en cok kosan , En caliskan ve takim adina En iyisi Quaresmaydi ama Hala beğenilmiyor niye cunku bazilari hala on yarigili ve Egosunu tatmin edemedi

Gözlükler kaç numara?  :lol:

Çevrimdışı Doğuhan

bu fener neden net açıklama yapmıyo arkadaş yıllık ücretleri ya da bonservisleri ??

1.7 vermişler biz 1.4 verecektik

Çevrimdışı talha

kimse ozan tufanın neden ; BENİ Bİ EŞYA GİBİ KAFANA GÖRE İSTEDİĞİN YERE SATAMASSIN BEN BEŞİKTAŞTAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM... demediğini tartışmıyor??? demekki parayı görünce onunda ağzının suyu aktı  :evillol: :evillol:
Çocuk niye desin parasını alır oyununu oynar

Adam en başından beri fenere vermek için on takla atıyordu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Akten

O dediğin sadece Türk filmlerinde olur abi :D

Çevrimdışı Serkan7738

kişisel bir problemim yok taktiksel açıdan düşünüyorum dünde yazdım q7 yada töre den ikisini aynı anda oynatamayız bunlardan birinin yedek beklemesi lazım oda q7 gibi görünüyor yani birbirlerinin yerine girerler çünkü q7 de törede ceza sahasına giren adamlar değil ee sosa da girmiyo gomezi stoperlerin kucağına bıraktık demektir tosici yada beck ide defansif olarak zorda bırakıcaz çünkü onlara yardıma gidecek atiba veli ikilisi sahada olmayacak tabi bu dediklerim ilk maç için geçerli yani ortasahasız ama arkalarını topluycam çok sağlam bi adam alınır ozaman işler değişir yani artık q7 gelsin gelmesin mevzusu değil bendeki
kişisel fikrimi burda paylaştım @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Çağrı

Katiliyorum
Olimpiakos macinda Sahanin en cok kosan , En caliskan ve takim adina En iyisi Quaresmaydi ama Hala beğenilmiyor niye cunku bazilari hala on yarigili ve Egosunu tatmin edemedi
:D :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Katiliyorum

:o_o:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kendi dedikleri doğru çıksın diye kendi egolarını q7 nin ve dolayısıyla takımın başarısından üstün tutanlar var hepsi lig başlayınca ben demiştim diye hazır kıta bekliyor ya ayıptır günahtır artık beşiktaş formasını giyecek vir adamı eleştirmeyin onların savunanların yorumlarını küçük görerek yada alaycı smiley kullanarak küçümsemeyin onlarda en azından sizin kadar futboldan anlıyor bu futbolu bir tek siz bilmiyorsunuz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Oktay

Çocuk niye desin parasını alır oyununu oynar

Adam en başından beri fenere vermek için on takla atıyordu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes paraya gitmiyor forma aşkını seçende var

http://www.fanatik.com.tr/2014/02/06/herkes-istedi-kartali-secti-354482

özeti: fenerbahçe Gaziantepspor’a 3,5 milyon Euro, oyuncuya da yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği ancak Cenk’in, ‘Ben Beşiktaş’a şeref sözü verdim’ diyerek bu öneriyi kabul etmediği bildirildi.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 14:09:42 Oktay ]

Çevrimdışı ahmetemre

Katiliyorum
:angryrazz: :angryrazz: :angryrazz:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Engin

Arkadaşlar daha dikkatli eleştirin lütfen...   
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 15:10:14 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı talha

özeti: fenerbahçe Gaziantepspor’a 3,5 milyon Euro, oyuncuya da yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği ancak Cenk’in, ‘Ben Beşiktaş’a şeref sözü verdim’ diyerek bu öneriyi kabul etmediği bildirildi.

Ama çocuk Beşiktaş'lı değil işte.  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kendi dedikleri doğru çıksın diye kendi egolarını q7 nin ve dolayısıyla takımın başarısından üstün tutanlar var hepsi lig başlayınca ben demiştim diye hazır kıta bekliyor ya ayıptır günahtır artık beşiktaş formasını giyecek vir adamı eleştirmeyin onların savunanların yorumlarını küçük görerek yada alaycı smiley kullanarak küçümsemeyin onlarda en azından sizin kadar futboldan anlıyor bu futbolu bir tek siz bilmiyorsunuz

Doğru diyosun..

Herkes sizin gibi düşünemez.

ayrıca bende Qauresmaya cok sıcak bakmayanlardandım ama  bu kadar insan kendi kafalarındaki sisteme uymadıgı için camur atınca ister istemez destekliyorsun..

zamanında formasının sırtında Quaresma yazanlar burda gelmiş şimdi tü kaka diyor. ilginç gerçekten.

Beşiktaş Formasının  sırtına geçirdiği gün benim için Ön yargı bitmiştir Topunu  oynar  katkı vermez ise eleştiririm.

Burda 1   2 gün Önce bi yorum okudum  10 15 gol asist yapsa bile kötü transfer diye. yazık gerçekten.

Çevrimdışı talha

Ben gidip Fener'in oyuncusnu neden eleştireyim tabi ki kendi oyumcumu eleştireceğim. Herkes Beşiktaş'ın iyiliğini istediği için eleştiriyor.

Çevrimdışı Türkay

Ozan bu transferde kendine düşeni fazlasıyla yaptı bana kalırsa.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetemre

şenol hoca trabzon ve bursada oyuncuların değerini artırdığı gibi Q7 yi adam edecektir yoksa kadroya almaz.
hele o tri belayı yapmasına kesinlikle izin vermez.
belki vodafone arena açılış maçında coşup heyecanla bir defa yapabilir.
sehven olmuştur der geçeriz :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş'a şeref sözü veren adamı en formda olduğu zamanda bile ilk 11 e almayarak ona olan vefa borcumuzu gösterdik zaten takım olarak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan7738

:D :D

adam bize geldiğinde saçı varmış be şimdi bi saç ektirdi hybrit çim gibi aylardır çıkmadı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ama çocuk Beşiktaş'lı değil işte.  :lol:
Doğru dedin Cenk sapına kadar Beşiktaş'lı bir çocuk. Ozan'la aynı şekilde değerlendirmemek lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ozan bu transferde kendine düşeni fazlasıyla yaptı bana kalırsa.
Ben gidip Fener'in oyuncusnu neden eleştireyim tabi ki kendi oyumcumu eleştireceğim. Herkes Beşiktaş'ın iyiliğini istediği için eleştiriyor.
ben querasmanın transferini istemeyenlerdendim ama madem geldi formayı geçirdi bana artık savunmak düşer herkes beşiktaşın iyiliğini istiyor evet ben bu iyiliği savunarak yapmaya çalışıyorum ama daha sahada hiçbirşey görmeden eleştirmek önyargılı davranmak  nasıl beşiktaşın iyiliği oluyor anlamadım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi konusunda Kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile 5 sezonluk (2015-2016 / 2019-2020) sözleşme imzalanmış olup Bursaspor Kulübü'ne ödenecek tutar 7.000.000 EUR'dur.

Ozan çok direndi ozanın bu direnişini takdir ediyorum maşallah aşırı felaket direnmiş  :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Doğru diyosun..

Herkes sizin gibi düşünemez.

ayrıca bende Qauresmaya cok sıcak bakmayanlardandım ama  bu kadar insan kendi kafalarındaki sisteme uymadıgı için camur atınca ister istemez destekliyorsun..

zamanında formasının sırtında Quaresma yazanlar burda gelmiş şimdi tü kaka diyor. ilginç gerçekten.

Beşiktaş Formasının  sırtına geçirdiği gün benim için Ön yargı bitmiştir Topunu  oynar  katkı vermez ise eleştiririm.

Burda 1   2 gün Önce bi yorum okudum  10 15 gol asist yapsa bile kötü transfer diye. yazık gerçekten.
:ok:

Çevrimdışı Engin

Arkadaşlar son bir kaç gündür bu başlıktaki bazı yazılar beni hayretler içinde bırakıyor, bir kaç arkadaş sürekli eleştirdiğini zannedip  BEŞİKTAŞ ı ve lisanslı sporcularını yerden yere vuruyorlar. Eleştiri böyle yapılmaz siz resmen gömüyorsunuz inanın sizin yaptığınızı sarışınlar yapmaz üzüntü ile takip ediyorum genelde konuşuyorum üzerine alınan alınsın amacım kimseyi düzeltmek de değil ama daha alfabeyi öğrenmeden şiir, roman yazmaya çalışan arkadaşlar var şunu unutmayın ki burası bir taraftar formu yani biz tarafsız olmak zorunda değiliz hatta sapına kadar tarafız taraftarız biz bu arkadaşlar önce alfabeyle başlasalar iyi ederler bu da BEŞİKTAŞIN büyüklüğüdür o takımın formasını kim giyerse benim için dünyanın en iyi futbolcusudur onu ne yerden yere sokarım nede hakaret ettiririm sizin de öğrenmeniz gereken şey bu. bu büyük kulüpten kimler geldi kimler geçti  en iyi zamanlarında Sergen yöneticiyle takıştı diye takımdan ayrıldı Feyyaz gibi bir futbolcu kulübün çekinin arkasını yazdırdı diye gönderildi Nouma gibi gelen en iyi yabancı golcü fener maçından sonra hareket yaptı diye gönderildi  siz gelmiş 20 yaşında bir futbolcuyu alamadık diye bu kulübün başkanına hocasına futbolcularına hakaretler iynelemeler yapmaya kalkıyorsunuz bu işlere girmeden önce BEŞİKTAŞ IN büyüklüğünü idrak etseniz daha iyi olacak...

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 15:10:56 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...