2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851354 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kilit nokta o vermezler :D

Bence de vermek mantıklı değil.

Ben olsam şuan Fer'i kiralar İnler'i alırım. Fer'e koyduğumuz opsiyonu Töre'den gelecek para ile kullanırız.
Ben bu sene Töre'yi satabileceğimizi sanmıyorum. Sanki Quaresma ile bir yarış içerisindeler en güzel kim adam geçer en güzel hareketi kim yapar hesabı. O yüzden alabileceğimiz oyunculara yönelmek lazım Atalay abinin yazdığı Gentner'de olur tek isteğim Lawal ve İnler'in gelmemesi. Junuzovic'de olurdu geçen sene Ersun istiyordu ama sanırım sözleşme uzatmış kulübü ile.

Çevrimdışı Giray Burak

hiçbirşey umrumda değil şu anda ne ortasaha ne kaleci ne stopr..sadece balazs a salça olsunlar onu istiyorum .bursaya bırakırlarsa o adamı yeminle içime oturur .

Çevrimdışı atalay

Defour iyi oyuncuda 6'ya aldılar zaten.

Yazmaya gerek yok.

Çevrimdışı aa1903

Kilit nokta o vermezler :D

Bence de vermek mantıklı değil.

Ben olsam şuan Fer'i kiralar İnler'i alırım. Fer'e koyduğumuz opsiyonu Töre'den gelecek para ile kullanırız.

fer'i neden kiralık versinler ki bize? rode'nin kiralanması bile daha olası geliyor bana.

Çevrimdışı f_madida

Bu arada Fernando Gago su an Boca Juniors'ta. 4 milyon civarina alinamaz mi? Tam ihtiyacimiz olan tipte adam.

3.5'a geliyorsa bence alinabilir, 2+1 veya 3+1lik sozlesmeyle....tecrube ariyorsak asil tecrube bu adamda var. hem daha 29 yasindaymis.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Defour iyi oyuncuda 6'ya aldılar zaten.

Yazmaya gerek yok.
7-8'e vermezler mi ? :D 10 milyondan açsalar kapıyı 7-8 e indiririz almak istersek.

Çevrimdışı Oktay

Fernandao, Civelli, Belluschi, Şener Özbayraklı, Bakambu, Volkan Şen gibi bir sürü oyuncunun adı geçiyor. Onların hepsinin aklını ben mi karıştırıyorum? Eğer satmak istediğiniz bir oyuncu varsa, bunun başka bir yöntemini bulmak gerekiyor. Demiş ŞENOL GÜNEŞ

burda sihirli kelime; Eğer satmak istediğiniz bir oyuncu varsa, bunun başka bir yöntemini bulmak gerekiyor.

Çevrimdışı talha

3.5'a geliyorsa bence alinabilir, 2+1 veya 3+1lik sozlesmeyle....tecrube ariyorsak asil tecrube bu adamda var. hem daha 29 yasindaymis.
Adam memleketine dönüş Arjantinli ler bir ilginç gelmez tabi adam

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Takasla lawal transferi çok yakinmis bende bir duyum paylaşayım pek sevmem ama , neyse moralim bozuldu yatıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

fer'i neden kiralık versinler ki bize? rode'nin kiralanması bile daha olası geliyor bana.

2.ligde takım. Zaten kiralamaya sıcak bakıyor kulübü.

Şimdi istesek alırız 1 gün içinde opsiyonsuz. Opsiyonla 2-3 güne biter.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

hiçbirşey umrumda değil şu anda ne ortasaha ne kaleci ne stopr..sadece balazs a salça olsunlar onu istiyorum .bursaya bırakırlarsa o adamı yeminle içime oturur .
birde bu dzsudzak işinin öbür yanı var ..
eğer bursa makul bir fiyata anlaşırsa .Allahın kulu bana q7 transferini açıklayamaz.sırf taraftarın gazını almak için yapılmış olur demek ki .buda vizyonumuzu ortaya koyuyor.

Çevrimdışı atalay

7-8'e vermezler mi ? :D 10 milyondan açsalar kapıyı 7-8 e indiririz almak istersek.

Belçika liginden ayrılmaz o.

Zaten 7-8'e çok daha iyileri var. Bizimkiler o parayı verecek mi? - Sanmıyorum.

Çevrimdışı fatihbjk

Rode ye soyle taksitle 12m felan onersek hicmi oluru olmaz? Uzunca bir sure kafamiz rahat olur. Bide rode ismini ortaya atan kim?

Çevrimdışı aa1903

2.ligde takım. Zaten kiralamaya sıcak bakıyor kulübü.

Şimdi istesek alırız 1 gün içinde opsiyonsuz. Opsiyonla 2-3 güne biter.

ha şu maliyet meselesi, anladım.

Çevrimiçi Samet Ç

Belçika liginden ayrılmaz o.

Zaten 7-8'e çok daha iyileri var. Bizimkiler o parayı verecek mi? - Sanmıyorum.
Vermezler biz 3-4 arası gidelim Gentner olur herhalde.

Çevrimdışı acan07

bu saatten sonra  takımlar kilit oyuncularını elden çıkarmazlar çıkarsalar bile yüksek fiyat çekerler. ligler başlıyo  , kimi başladı bile .
yere düşen çürük elmalardan topluycaz artık . 2 sene idare etse yeter benim için .

Çevrimdışı Fatih Berker

Hala Rode için 10m opsiyon isteğimi tekrarlıyorum.Bayern'in onunla ilgili planları yoksa verebilirler opsiyonu,oyuncuyu da ikna etmek gerek tabi.

Çevrimdışı Ersoy

Lawal gelirse ağlarım heralde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Vermezler biz 3-4 arası gidelim Gentner olur herhalde.

O paraya olur; lakin düşünmüyorlarmış.

Çevrimdışı Neo Nesil

Napoli'nin Gökhan İnler için 7.5 milyon Euro para istediği vurgulanırken, Beşiktaş Kulübü'nün İtalyan kulübüne 2.5 milyon Euro para önerdiği bildirildi.

Öte yandan Ozan Tufan transferinin ardından yaşanan gelişmeler sonrasında Beşiktaş'ın bu rakamı 4-4.5 milyon Euro'ya kadar çıkarmayı planladığı ve taraftarın istediği Gökhan İnler'i takıma kazandırmak için çaba sarf edecekleri gelen haberler arasında. Ancak bugüne kadar yapılan görüsmelerde Napoli Kulubü istediği rakamdan geri adım atmış değil.

Dediğim gibi sen Ozan'a 3 hafta uğraşıp o ara tek alternatif olarak Gökhan'I belirlemişsen sen bu işe bir daha girişme.

İnşalalh düşüncelerim patlar ve rencide olurum ama maalesef farklı birşey düşünmüyorum.

gökhan törede de aynısı olmuştu. sonrada fikret ormanın tanıdığı sayesinde almıştık...

umarım gökhan inler için de durum aynısı olur inş. :)

Çevrimdışı Ersoy

Beşiktaşlılık duruşuna yakışmaz deme başkan.
Zudzak transferinde araya gir daha fazlasını ver ve al.
Rakibin ne yaptığı ortada.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Lawal ile prensipte anlaştılar zaten 1 ay önce yazmıştım.

Bilmiyorum taraftar tepkisinden açıklarlar mı; fakat yedek planları yok ise rotayı mecbur oraya kırmak zorundalar.

Oyuncu zaten ellerinin altında.

Çevrimiçi Samet Ç

O paraya olur; lakin düşünmüyorlarmış.
Şaşırmadım. Bunlar gidip Lawal'ı alacak olursa bir de İnler'i eklerler yanına.

Çevrimdışı aa1903

gökhan inler'e maksimum 3 milyona çıkılmalı bana göre. 4 bile çok fazla.

Çevrimdışı Ersoy

Lawali açıklamakta aşırı cesaret ister.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!