2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12810450 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Eğer Balazs için görüşüp Bursa'nın elinden almazlar ise bizimkiler gitsinler kumda oynasınlar. Ciddiyim bu kadar alttan alma olmaz. Satmıyorlar bir de oyuncuna salça oluyorlar.

Bu kadarını bünyem kaldıramaz. Kimsenin kaldıramaz. Ozan umrumda değil. Ama Balazs olmazz.
senin nerden oyuncun oluyor  :alala: üslubuna dikkat et ne demek kumda oynasınlar

Çevrimiçi Necmi

Her kes haddini bilsin Beşiktaşı küçük düşüren kim olursa olsun forumdan kaydı silinecek
burasının Beşiktaş forumu olduğunu kendinizinde Beşiktaşlı olduğunuzu unutmayın

EssiLor

• Ziyaretçi

Recep ötmüş yine te allaamm ya..
Ozan bana gelip "Başkanım ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dese dahi asla olmaz.

Çek abi teklifi bu saatten sonra messi olsa istemem sırf şu herif para kazanmasın benden diye..

Gidelim yabancı topçu alalım.Tolga töre ersan ilk onbirde 3 türk oyuncumuz var zaten.
Recep Bölükbaşı Tam Dayaklık Bir Adam
Habire Konuşuyor
Birde Çıkmış Adamlıktan Bahsediyor
Kendi taraftarından yemediği küfür kalmamış hala adamlıktan bahsediyor
Bir Yandan Ozanın Fenere Gitme İhtimali
Bir Yandan Dzsudzsakın Bursaya transfer olması için İstanbula Gelmiş Olması
Herşey üst üste geliyor olumsuzluklar boy göstermeye başladı bakalım ne olacak kötü oldu ama bu olumsuzluklar.
Recep Bölükbaşına çok sinir oldum çok.

Çevrimdışı anilsevim

hala daha durumumuz "çok iyi orta saha alacaklar inşallah" :D

Sen ne bekliyosun ayıptır sorması. Olmasını beklediğim şey için inş derim benim.
Alınan 5 futbolcuyu 6-7 milyona mal etmiş yönetim. Sizi ne memnun edecek acaba.
Şimdi ozan ve macar başka takıma gitse nolur gitmese nolur. Kimdir ya onlar, adammı yok.
İki futbolcu için sallamak en basiti.
Su ana kadar yapılan başarı üstü başarıdır. Buna bir yenisi daha da eklenecektir. Rahatım ben
İki futbolcu için şu ana kadar yapılanları ezip geçmem
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Transfer sezonu açıldıgında ffp uygulaması ile durumunuz şuydu: transfere sadece 3,5 milyon euro harcayabiliyoruz (futbolcu satısı olmazsa)
Yönetim oynamayan stoperini ve 31 yasındaki forvetini 18 e sattı
Tosic beck rhodolfo q7 gomez i aldı.
Şimdi çok iyi bir ortasaha da alacaklar inş.
Yani transfer sezonu başlarken bunların olacagı denseydi herkes şoka girer ve inanmazdı. Su an bir iki trol haber için ve ozan için yönetime sallayanları anlamak hakkaten güç.
En fazla zarar maalesef herzamanki gibi taraftardan geliyor.
Az destek be kardeşim çok mu zor.

Yönetimin eline sağlık.Güzel işler yaptılar.Eyvallah
Ama yanlış olana yanlış demeyi de bilmek lazım
Sol açık için adam ararken problemli bir sağ açık getirir ve üstüne bu adam bursaya giderse eleştiri hak olur

Çevrimdışı kaanzor

Ben macarı tanımazdım bu transfer sezonuna kadar Q7 mi macarmı olayında nedense hep gönlüm macardan yanaydı ama olmadı.

Ama şimdi bakıyorum bu adamın sözleşmesi 6 ay kalmış ilgilenen 2 klüp bursa hertha  :alala: :alala:

Neden porto yok lyon yok bremen yok stoke bile yok ben bu işte bi bit eniği ararım. Ya haberler yalan yada bu adamı çok şişirdiler.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı cursedofdragon

ne ozanmış ve cucakmış arkadaş forum kendinden geçti 2 oyuncuyu Beşiktaştan büyük yaptınız.

Çevrimdışı Scout

@Necmi Abi Sen Bence Birkaç Saatliğine Başlığı Kilitle , Sinirler Gerilecek  :s20: , Az Biraz Takımınıza Sahip Çıkın Kapak Kelimesini Kullananlar
Pika Pika

Çevrimdışı ayayhan

beşiktaşın büyüklüğünü, şampiyonluğunu, sevgisini,başarısını

futbolcu veya yönetici ismiyle birlikte kullanıyorsanız..

oturup bir düşünün derim

genç arkadaşlarıma

Çevrimdışı Anıl

Dzsudzsak bursaya giderse sadece quaresma yerine onu almadıkları için üzülürüm, eleştiririm ama biz oyuncuyu istiyorsak bursa falan elimizden alıp kapak falan yapamaz. bursa kim bize kapak kim herkes haddini bilecek, Beşiktaş taraftarı da dahil.

Çevrimiçi COB

YÖNETİCİLERDEN VE ARKADAŞLARIMDAN BÜYÜK HARF YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM ŞİMDİYE KADAR HİÇ BÖYLE BİR ÇIKIŞIM OLMADI SİNİRLERİM ZIPLIYOR KİMSE BİZE KAPAK YAPAMAZ BURDA KAPAK KELİMESİNİ KULLANACAK OLAN ADAM DEFOLSUN GİTSİNNN YETER YAA

Bende senin gibi düşünmek istiyorum ama ortada bir realite var, ilgilendiğimiz futbolculara fb salça olunca onlar aliyorlar.

Ayrica gitsin₁ diyorsun, şikayet ediyorum seni, muhabbet fazla uzamasin.

Çevrimdışı kartal43

Orta sahaya da gerek yok nasıl olsa bu saatten sonra adam gibi biri gelmeyecek.necip atiba serdar yeter veli dönene kadar.e q7 de var arada atar iki trivela rabona.3 4 tanede gollü maç kazandıkmı tamamdır bu sene. En iyi transfer dönemi dedikleri bu yaz dönemi aslında en çok hatanın yapıldığı dönem ama bu 10.haftadan sonra ortaya çıkacak

Çevrimdışı fore_kazık

yaaa ne çok panik arkadaş varmış bu forumda. adamın bonservisi elinde değil. sadece görüşmeye gelmiş bursaya... sonuçta dinamo moskova ile anlaşmaları gerekiyor. orada bizde devreye girersek paraları yetmez almaya. rahat olun hayatın tadını çıkarın  :ok:

Çevrimdışı Bertug

görüştümü bilmiyorum sen yanlarındaydın herhalde
bonservis istedilermi ne kadar istediler bilmiyorum
basında ozanlada anlaştığımız haberleri çıktı basında yazan herşeye inanıyorsan bu senin sorunun
kulüp basında çıkan herşeyi yalanlamak zorunda değil
zaten bosman yasasına göre bir oyuncuyla bonservisinin bitmesine altı ay kala anlaşma yapma hakkına sahipsin zaten oyuncuyla anlaşmış olsalar sözleşme yaparlar
sözleşme yapmadıysan anlaşmamışsın demektir anlaşmadığın almadığın bir oyuncudan neden kapak yiyesin
şimdi senin mantığınla trabzonda bize kapak taktı nede olsa ndoye ile görüştük. şimdi elimizdenmi kapmış oldu
sen bir kere yönetimden Dzsudzsak ile ilgili bir açıklama duydunmu ben duymadım
ha basın yazdı diyorsan bir gazeteleri dolaş bakalım sadece bu gün bize kaç oyuncu yazmışlar ben beş tane orta saha oyuncusu saydım
şimdi bunlardan birini bursa alırsa bize kapakmı takmış oluyor senin demene göre yalanlamadık çünkü
tutki biz almaya çalıştık alamadık ve bizim yerimize gitti Bursayı seçti yolu açık olsun
moskavada avrupa kupalarına katılamadığı için ve ekonomik sıkıntıları olduğu için kulübünden ayrılan oyuncu
aynı nedenlere sahip ama on gömlek aşağıda bir takıma gelecekse gelsin.
bak sana yukarda dendi kapak takmak bonservisi çok alamayız denen oyuncuyu bonservis ödemeden getirmek tir
ne kadar meraklısınız kendinizi yerden yere vurmaya bir dahada Beşiktaşa kapak takıldı vs yakıştırmalarda bulunursan seni bu forumdan atarım
ortada fol yok yumurta yok Beşiktaşa kapak taktırıyorsun ne biçim bir taraftarsın sen anlamıyorum
senin konuştuğun gibi anca bir bursalı konuşur. he kapak taktı dersek mutlumu olacaksın
bir Beşiktaş forumunda yazarken haddini bileceksin öyle avatar kullanmakla olmuyor onun hakkınıda vereceksin
o sevgisini hayatı pahasına son nefesine kadar korumuştur kimseyede gönüllü kapak taktırmamıştır. @Bertug

Ben kalbimle degil aklimla taraftarlik yapiyorum pollyannacilik oynamiyorum besiktas bu sene de ucuncu olur dersem bu gonlumden gecen degil aklimdan gecendir her besiktaslinin gonlunden gecen sey bellidir. besiktas akhisari yenemediginde nolursa olsun sucu hakemde degil futbolcumuzda teknik direktorde ya da yonetimde ariyorum sorunum budur belki de necmi agabey. Ancak su yasanan durumun izahi transfer calimi olarak yansitilamaz. Kapak lafinin bir agirligi olmadigini dusunerek yazdim besiktasa hakaret olarak algilandiysa ozur dilerim. Kelimeleri duzgun secememis olabilirim. Ayrica çinçinde doğdum bursada buyudum semtteki insan ne kadar besiktasliysa bende o kadar besiktasliyim.

Çevrimdışı OrhanAker

Asıl ozan Beşiktaş'a gitmek istiyorum derse teklifi geri çekmemen lazım.

Ozan için 7 cıktıysa başka oyuncu içinde zorlayarak birazda taksitle 9-10 çıkar bu fiyatlara da gelecek vaaden oyuncu bulursun.
ne yapalım yani ozan bize gelmek istiyor diye bursa başkanının çemkirmelerinimi dinleyelim hergün.acayip sinir oldum anlatamam. :D

Bir oyuncu için bu kadar çaba sarfetmemize üstüne resmen fırça yememize uyuz oluyorum.Sanki bulunmaz hint kumaşı talip olduğumuz adam alsın başına çalsın.. :kop: Futbolcu yok sanki dünyada

Çevrimdışı TALAT

ne oldu ya forum birbirine girmiş.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı f_madida

Ben yonetime cok da sinirlenmiyorum aslinda yonetim dogru yonde hamleler yapiyordu, macar isi de bu sekilde gelisti mesela ama taraftar surekli isim transfer olsun diye yuklenirse bunun bir sonucu olacak...

Ozan konusunda zaten yonetimin yaptigi tek bir hata yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

yaaa ne çok panik arkadaş varmış bu forumda. adamın bonservisi elinde değil. sadece görüşmeye gelmiş bursaya... sonuçta dinamo moskova ile anlaşmaları gerekiyor. orada bizde devreye girersek paraları yetmez almaya. rahat olun hayatın tadını çıkarın  :ok:

Sen futbolcu olsan anlaşmadığın takıma sırf pazarlık kalkıp gelir misin? Bir futbolcu geliyorsa o iş çoktan bitmiştir sadece imzalar kalmıştır.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gorgaze

Transfer sezonu açıldıgında ffp uygulaması ile durumunuz şuydu: transfere sadece 3,5 milyon euro harcayabiliyoruz (futbolcu satısı olmazsa)
Yönetim oynamayan stoperini ve 31 yasındaki forvetini 18 e sattı
Tosic beck rhodolfo q7 gomez i aldı.
Şimdi çok iyi bir ortasaha da alacaklar inş.
Yani transfer sezonu başlarken bunların olacagı denseydi herkes şoka girer ve inanmazdı. Su an bir iki trol haber için ve ozan için yönetime sallayanları anlamak hakkaten güç.
En fazla zarar maalesef herzamanki gibi taraftardan geliyor.
Az destek be kardeşim çok mu zor.

:claps: Bizde herkes bilir futbolu. Halı sahada yedek soyunan adam bile tukaka yapar yönetimine, topçusuna, teknik direktörüne her şeyi biz biliriz. "Ama senin gibi hiçbir şey bilmeyen arkadaşlar" umut verici olur, yönetim yanlısı olur.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı aa1903

Sen ne bekliyosun ayıptır sorması. Olmasını beklediğim şey için inş derim benim.
Alınan 5 futbolcuyu 6-7 milyona mal etmiş yönetim. Sizi ne memnun edecek acaba.
Şimdi ozan ve macar başka takıma gitse nolur gitmese nolur. Kimdir ya onlar, adammı yok.
İki futbolcu için sallamak en basiti.
Su ana kadar yapılan başarı üstü başarıdır. Buna bir yenisi daha da eklenecektir. Rahatım ben
İki futbolcu için şu ana kadar yapılanları ezip geçmem

yemişim macarı da ozan'ı da.

beni ne memnun edecek biliyor musun? ligin başlamasına 3-5 gün kala "çok iyi orta saha alınacak inş" muhabbetinin yapılmadığı sezonlar memnun edecek. aynı şekilde lige bir hafta kala teknik direktörümüzün "belki stoper de alırız" demediği sezonlar memnun edecek.
tek oyuncunun peşinden 1 ay koşup sonuç alınamadığında ne kalite olarak ne de bireysel özellik olarak peşinden koşturduğumuz adamla alakası olmayan futbolcuların transfer edilmediği sezonlar memnun edecek.
sezon sonu şampiyon olamadıktan sonra bana ne kaç para harcadığımızdan.

sanki her sene şampiyonluklardan şampiyonluklara koşuyoruz da hiçbir şeyi beğenmeyen şımarık taraftar profili çiziyoruz!

Çevrimdışı cartographer

Herkes bu "kapak" diyen arkadaşa kızıyor da birde ortada realite var. İşimize gelmeyen konularda eğilip bükülmeye, mındar, tu kaka demeye çok meraklıyız. Lakin çıkıp kimsede demiyor ki aga bu nedir. Adam açıkca "Kral Çıplak" demiş, ne var bunda? Yönetimi eleştirmemiz gereken yerde doğruları söyleyeni dokuz köyden kovalım, sonra vay efendim neden başarı gelmiyor. Gelmez tabi, gelmeyecekte...

Çevrimdışı Kemal

Şöyle bir algı oluşturuluyor;

Bursa BJK ile kapışıyor, BurSA BJK ye rest çekiyor ve ozanı vermiyor, üzerine manşetlere bakın , '' Beşiktaş istedi Bursa kaptı '', Macar Bursaya gidiyor.

Şimdi burada oluşturulan ve bizimde bazılarınızın tabiriyle şerefli davranıp hemen cevap verir TD dediğiniz şekilde , bununla çanak tuttuğumuz ; 2 büyük var birde birbiriyle kapışan BJK-TS ve bunlara dahil olan Bursa var . Anladınız mı ?

@Necmi abi, sen kendi sistemini kurmaktan falan bahsediyosunya , emin ol sana o sistemi kurdururlar.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 13:48:10 Kemal ]

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Ben yonetime cok da sinirlenmiyorum aslinda yonetim dogru yonde hamleler yapiyordu, macar isi de bu sekilde gelisti mesela ama taraftar surekli isim transfer olsun diye yuklenirse bunun bir sonucu olacak...

Ozan konusunda zaten yonetimin yaptigi tek bir hata yok.

Zaten bu comebackq7 olayına apayrı sinirliyim. Bildiğin en değerli bölgeyi kime teslim kim varken.

Bu arada Balazs gitmez demeyin adama 1.5M ver her türlü gider. Çünkü daha yukarısını kimse teklif etmedi.

Olayların gidişatı nasıl olacak göreceğiz. Ama Bursa bunu yaparsa bence çok sağlam içimize birşeyler oturacak. Konop olayından daha beter hemde.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fore_kazık

@Necmi Abi Sen Bence Birkaç Saatliğine Başlığı Kilitle , Sinirler Gerilecek  :s20: , Az Biraz Takımınıza Sahip Çıkın Kapak Kelimesini Kullananlar

yok daha neler... takdir forum yöneticilerinindir ama şu mevzu için başlık kilitlemek çok anlamsız olur bence...