2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815074 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ErsinA.

iyide neyin ateşi bu ya adam Bursaya gelecek kafadaysa zaten bırak gitsin
Bursanın o kadar parası varsa gitsin bir don alsın Başkanının ağzına tıkasın

Necmi abi  :kop: :kop:

Çevrimdışı atlantisyolcusu

katılmazsın tabi abi yaşın 56 , o yaş grubu bana katılmaz. Ama maalesef ya sisteme uyarsın ( tabii ki bundan kastım kendini komple bozman değildir ) , yada sistem seni öğütür . 30 yıla BÜYÜK ALTAY olursun . Maalesef gerçekler bunlar.

Ben 27 yaşındayım bende katılmıyorum  :D

Çevrimdışı Kemal

onurlu bir büyük altay olmayı  yeğlerim

işte sen yeğlersin de abi, 30 yıl sonra bir şey yeğleyecek halin kalmaz , benimde 40 diyelim . Ama kulüp bakidir , 200 yıl sonrada bu kulüp aynı yerinde olacak , bence daha büyük olmalı , ALTAY değilde, en azından ATL . Madrid kıvamında olmalı ( global anlamda)

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma yarın 23.20 de KanalTürkte Bunu Konuşalım Programına Katılacakmış
Alexander Milosevic için Roma Beşiktaşla Görüşmeye Geliyormuş Öyle Diyorlar.

Çevrimdışı Easthanbool

Ozan için KAP bekliyordum bu geldi  :lol:

Beşiktaş kulübü yönetim kurulu üyesi H. Ahmet Kılıçoğlu'nun istifasını KAP'a bildirdi.

Açıklamada şirketin Yönetim Kurulu yapısında değişiklik olduğu belirtildi.

İşte o açıklama:
"Şirketimiz bağımsız yönetim kurulu üyesi H. Ahmet Kılıçoğlu, Şirketimiz yönetim kuruluna sunmuş olduğu 07.08.2015 tarihli dilekçesiyle yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini beyan etmiştir. Şirketimiz yönetim kurulu 10.08.2015 tarih ve 2015-25 sayılı kararı ile H. Ahmet Kılıçoğlu'nun istifasının kabulüne, yerine bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak M. Koray Özcan'ın TTK 3663.maddesi gereğince geçici olarak atanmasına oybirliği ile karar verilmiştir."
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

ysariusta

• Ziyaretçi

Ohooo 3000 sayfa oldu bitiremediniz transferi. Herşey para değildir. Hedefi olan adam Bursada ne yapacak. Bursa para bulsa borçlarını öder. Transfer falan yapamaz. Ducak mucak parayla da olsa alamazlar. Ayrıca alırlarsa da alsınlar bize ne. Gider başkasını bulursun sıkıntı yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaslar bazı isimlere takılıp kalıyorsunuz  olmayıncada karalar baglıyorsunuz.

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA !!!!!!!!
Zeki Uzundurukan : Ozana TrabzonSpor Da Talip Oldu

Haydaaaaaaa.

Çevrimdışı fore_kazık

Başkan eğer ki bursaya gidiyorsa  iki seçenek var.
1- Ozanı alıp gelir
2- Recepi alıp gelir.

dzsudzsak bursaya geliyormuş. belkide onu alıp gelir  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

SON DAKİKA !!!!!!!!

Haydaaaaaaa.

Recep Bölükbaşı bazinga yapıyor şu anda

Çevrimdışı Çağatay

Recep Bölükbaşı bazinga yapıyor şu anda

gs de ilgileniyor
böylece 4 klup oldu :D

alttaki recep :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

SON DAKİKA !!!!!!!!

Haydaaaaaaa.

Çevrimdışı GÖRKEM

Beyler unutun Ozani yav Avrupada tonlarca Oyuncu var Paramizi yerde mi bulduk.

sampiyonluk istemiyormusunuz siz. yapmayin.

Çevrimdışı Yankee

Türkiye'de bu kadar yılan hikayesine dönen başka transfer olmuş muydu hatırlayan var mı ?

Mehmet Topuz olayı kısa sürmüştü bu adamın olayı 2.5 haftadır sürüyor, biraz güç oyununa döndü gibi.

Özellikle Fenerbahçe'nin balıklama atlaması bunu ortaya koyuyor.

Çevrimdışı Oktay A.

Dzsudzsak Bursa yolunda!

Bursaspor, bugün Türkiye'ye gelmesi beklenen Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak ile anlaşmaya varılması halinde sözleşme imzalayacak.

Bursaspor, Rusya'nın Dinamo Moskova takımının Macar oyuncusu Balazs Dzsudzsak'ı kadrosuna dahil etmek için çalışma başlattı.

Yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, Macaristan Milli Takımı'nda da forma giyen sol açık Dzsudzsak ile görüşmelerinden olumlu yanıt aldı.

Dzsudzsak, son görüşmelerde bulunmak ve Özlüce Tesisleri'ni gezmek üzere bugün öğleden sonra ülkesinden uçakla İstanbul'a gelecek. Bursaspor yöneticileri tarafından İstanbul'da karşılanacak Dzsudzsak, daha sonra helikopterle Bursa'ya geçecek.

Anlaşma sağlanması halinde Macar futbolcuyla sözleşme imzalanması bekleniyor.

Ntvspor

Hooooooyyydddaaaa bu ne yaa  :akuma: :akuma: :s20: :s20: :steamed: :steamed:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Karabay

İsabetli ve uygun fiyata oyuncu almada birinciyiz.

Birden fazla talibi olan oyuncuyu almada SIFIR

Çevrimdışı Deniz

Ozan transferi bugun de gerceklesme masadan kalkilsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak Bursa yolunda!

Bursaspor, bugün Türkiye'ye gelmesi beklenen Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak ile anlaşmaya varılması halinde sözleşme imzalayacak.

Bursaspor, Rusya'nın Dinamo Moskova takımının Macar oyuncusu Balazs Dzsudzsak'ı kadrosuna dahil etmek için çalışma başlattı.

Yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, Macaristan Milli Takımı'nda da forma giyen sol açık Dzsudzsak ile görüşmelerinden olumlu yanıt aldı.

Dzsudzsak, son görüşmelerde bulunmak ve Özlüce Tesisleri'ni gezmek üzere bugün öğleden sonra ülkesinden uçakla İstanbul'a gelecek. Bursaspor yöneticileri tarafından İstanbul'da karşılanacak Dzsudzsak, daha sonra helikopterle Bursa'ya geçecek.

Anlaşma sağlanması halinde Macar futbolcuyla sözleşme imzalanması bekleniyor.

Ntvspor

Hooooooyyydddaaaa bu ne yaa  :akuma: :akuma: :s20: :s20: :steamed: :steamed:
Dzsudzsakın harika bir hücum oyuncusu olduğu defalarca söylendi roket gibi adam.

Çevrimdışı Bertug

Devre arasında bonservissiz almak için anlaştığın oyuncuyu parasını ödeyip şimdiden alıyorlarsa bunun adına kapak denir. İş maliyet olsaydı eyvallah gücümüz yetmedi derdim fakat Bursanın gücünün yettiği topçuya Beşiktaşın gücünün yetmemesi gibi bir ihtimal yok. Taraftar, doğruları yazdı diye Hakan Gündoğar'a falan söveceğine oturup Bursa'ya topçu kaptıran yönetime sövsün.

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaşlar bursa Dzsudzsak falan alamaz 1tl paraları yok harcıycak sözleşmesi biteceği için klübü bonservissiz bırakmaz bizede bırakmadı bunlar bilerek kasti yapılan haberler ayrıca giderse gitsin ne var bunda

Çevrimdışı fore_kazık

SON DAKİKA !!!!!!!!

Haydaaaaaaa.

Son dakika...

Ozan'a dünya çelik devi Arcelor Mittal da talip oldu.... :kop: :kop:

Recep bey piyasayı kızıştırmak için kim varsa talip oldu diye haber pompalıyor anlaşılan :)

Çevrimdışı Çağatay

Devre arasında bonservissiz almak için anlaştığın oyuncuyu parasını ödeyip şimdiden alıyorlarsa bunun adına kapak denir. İş maliyet olsaydı eyvallah gücümüz yetmedi derdim fakat Bursanın gücünün yettiği topçuya Beşiktaşın gücünün yetmemesi gibi bir ihtimal yok. Taraftar, doğruları yazdı diye Hakan Gündoğar'a falan söveceğine oturup Bursa'ya topçu kaptıran yönetime sövsün.

kapak mapak değil kardeşim niye sövelim yönetime ??
eğer resmi olarak bir anlaşma yapıldıysa macar ile zaten barcelona bile gelse o adamı alamaz
6 ay sonra sözleşmesi bittiğinde gelir
demekki bizimkilerden yana ortada resmi bir şey yok
herhangi bir imza atılmamış
dünya üzerindeki herhangi bir klüpde alabilir

bunu bilmeyenler ooo büyük kapak yaptılar filan da demesin
kendileri rezil olurlar olayı bilmedikleri için
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan -> Fb/Gs
Dzsudzsak -> Bursa
olursa görün hengameyi