2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824162 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

E tamamda arkadaşa niye kızıyosunuz ki?

Fener'in transferleri iyi değil mi? 2 Orta saha alırsa daha da iyi olmayacakmı bizden?

Şu an elzem olan 2 bölgemizde boş..

Fener'in transferleri sadece isim olarak iyi. 30 kez söyledik. Şaktar maçında alenen de gözüktü durum hala iyi diyorsunuz.

Burada Nani bitik Kjaer Rhodolfo kadar bile hızlı değil dedik dalga geçildi resmen gözünüzle gördünüz 2 maçı da.

İlla 20 maç kötü mü oynamaları mı gerek? Souza ve Persie dışında 1 tane kaliteli transfer yapmadı adamlar. Bizim aldığımız oyuncular aldıklarından çok daha önde verim olarak.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmett.67

Ne Ozan'mış kardeşim. Olursa olur olmazsa olmaz. Ozan'ı Beşiktaş'a vermemek için Bursa çok zorluk çıkardı. Tok satıcı gibi davrandılar. Yeter bu kadar zorladığımız. Kasadan nakit 7 milyon euro çıkacak, boru değil. Bu saatten sonra gelecek Ozan'dan bize hayır gelmez diye düşünüyorum

Çevrimdışı can1903

Şenol Hoca bu açıklamaları 1 hafta sonra yapsa ne olurdu yani, niye profesyonel düşünülmüyor? Ben buna takılıyorum , o zaman kulüpte devreye girer zehir zemberek açıklama yapılırdı olur biterdi, sen niye böyle amatörce davranıyorsun arkadaş, hiç mi derede balık ağzı görmedin ?
Kişisel Ego yyüzünden şu an 2 orta saha transferimiz zora girdi...
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetemre

Şenol Hoca bu açıklamaları 1 hafta sonra yapsa ne olurdu yani, niye profesyonel düşünülmüyor? Ben buna takılıyorum , o zaman kulüpte devreye girer zehir zemberek açıklama yapılırdı olur biterdi, sen niye böyle amatörce davranıyorsun arkadaş, hiç mi derede balık ağzı görmedin ?
hocam sen bursanın derdini anlayamadın mı hala.
adamlar bizim futbolcumuzun aklını çeliyor diye bize 1 haftadır saldırıyor.
yani zaten vermeyecekti bunun alt yapısını yaptılar.
hocamızda adamlık dersi verdi helal olsun.
yani hocamız cevap vermek için 1 hafta beklese de zaten ozanı vermeyecekti bursa.
fener ve bursa kardeş olmuş bize düşmanlar görün artık perde arkasını...
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 10:19:05 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı brkntcnr

Fenerbahçe Ozan ve Bir yabancı orta saha alacakmış.

Muazzam bir kadroları olacak.

Ozan bizim en çok ihtiyacımız olan oyunculardan birisiydi. 7 milyon euro kendisi için bence önemsiz bir rakamdı .Kolay kolay bir Türk oyuncu için bunu demem ama Ozan çok çok iyi futbolcu..

Fenerbahçe büyük bir transfer yapıyor.Umarım oyuncu direnir..
Valla bence öyle çok muazzam bi kadroları yok. Sezon boyunca inişli çıkışlı bi volkan var ellerinde. Ayrıca defanslarında da uyum sorunu bariz. Shakhtar karşısında gördük. Hızlı hücum yapan her takım feneri yenebilir. Çünkü iki stoperin ikiside bomba ve çok yavaşlar. Basit ve hızlı oynayan her takım fener karşısında kolaylıkla atak bulur. Bizde inler + kiralık bi orta saha ( besic, rode gibi) orta sahayı çözeriz. Geriye bi stoper bir de kaleci kalır onlarda stoper alırız ama kaleci almayız diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Aynen öyle ama 1 diyelim ( inlerle o olayın bir alakası yok )  , kimsede bunu dillendirmiyor.

Çevrimdışı Çağrı

Klasik sezon öncesi Beşiktaş taraftarı hareketleri.

Adamların aldıkları isimlerden büyüleniyorsunuz. O isimler hiçbir zaman oynayamadı Türkiye'de bunu bile bile hem de.

Kaç kez söyledik biz doğru adamları alalım hiç anlamı yok onların kimi alacağının diye.

Gösteriş üzerine kurulmuş takımlar bunlar tarih boyu böyleydi. İsim aldılar hep futbolcu değil. Ne oldu sen Arsenal'e kök söktürdün adam Şaktar'dan 3 tane yedi.

Bu kadar aşağılık kompleksine girilmez. Popülizme bu kadar daha sezon başından yenik düşülmez.

Yorumları illa alıntılatacaksınız. Gördük daha sezon başından fener şampiyon diyen kişilerin Şaktar maçından sonra ve Gomez geldikten sonra biz bunları yeriz dediğini.

İzin veriyoruz diye burada suyunu çıkarmayın Fener Galatasaray olayının. Ya kendi topiğinde konuşun ya da onların forumunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

İnler gelir herhalde de aradığımız oyuncu değil. İnler'in kıymeti ancak yanında dikine giden bir oyuncu olduğu zaman anlaşılır. Öbür türlü tek başına pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahçe Ozan ve Bir yabancı orta saha alacakmış.

Muazzam bir kadroları olacak.

Ozan bizim en çok ihtiyacımız olan oyunculardan birisiydi. 7 milyon euro kendisi için bence önemsiz bir rakamdı .Kolay kolay bir Türk oyuncu için bunu demem ama Ozan çok çok iyi futbolcu..

Fenerbahçe büyük bir transfer yapıyor.Umarım oyuncu direnir..
Doğmamış bebeğe don biçiyorsun
bize tek üstünlük kuracakları yer sol bekleridir tabi hayranlıkla değilde tarafsız bir gözle bakınca
adamların defansı geçen seneye göre güç kaybetti
nani quaresmadan dahamı iyi
yoksa RVP gomezdenmi daha iyi
bizim oyuncuya müzmin sakat diyorlardı bakalım RVP yi ligin yarısında oynatabileceklermi

Çevrimdışı kartal43

Şimdi helal olsun şenol hoca lig başlasın sonuçlar allah korusun kötü gelmeye başlasın ne şenol hoca kalır ne de adamlığı. Futbolda bu kavramların yeri kalmadı artık. Eğer bunları önde tutuyorsan şampiyonluk hedefin olmauacak her sene.hedefin kült takım olmak devam etmek olacak şampiyonluk değil.

Çevrimdışı Türkay

Ne egosu ya? Adam bildiğin oyuncunun aklını karıştırdı diyor bizim hocamıza. Ama Hamza Hamzaoğlu da aradı deyince susuyor zaten Şener'le Fernandao'yu Fb'ye kaptırdığı için sesini çıkaramadı bize mi sesini çıkaracak? Bursa kim Recep Bölükbaşı kim?

Her zaman yönetim böyle durumlara tepkisiz kaldığı için eleştiriyorsunuz, biri çıkıp had bildirince de sırası mıydı diyorsunuz. Deve kuşu gibi kafamızı kuma mı gömelim?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mehmetthedum

Bunu diyorum madem oyuncu elimizden gidecek bu kadar hesap kitabı niye yaptın abi :)

Zaten ön anlaşmada valencia adı geçiyor, belliki seneye alma isterlerse satacaktık. Ahmet bulut oyuncusuna kariyer çizmiş anlaşılan. Dolayısıyla biz verdiğimiz parayı valenciadan çıkarmış olacaktık diye anlıyorum.

Benim yaptığım hesapda, kar etmiyoruz ama, ozanı 1 sene opsiyonlu kiralayıp oynatıp, isterlerse valenciaya geri vermiş oluyoruz. Tersten gösterip, bazilarının suratını izliyoruz. Ahmet bulut ve ozan böyle bir planda fenere evet demek zorunda kalmaz, planladıkları kariyere devam etmiş olurlar.valencia da, para vermeden bonservis almış olacak.. yok seneye almak istemezlerse opsiyonla bizde kalır.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 10:22:33 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kemal

yani 1 hafta beklese de zaten vermeyecekti.
fener ve bursa kardeş olmuş bize düşmanlar...

bak hocam körü körüne savunma yapıyorsunuz , bunu Bilictede çoğu kişi yaptı biz zarar gördük ;

burda bunun cevabını vermek Kulube düşer çıkıpta Şenol Hocaya düşmez bu 1.

2. ise madem verecen cevap tamam ver de mübarek aklın yolu bir, bir hafta sonra ver 10 gün sonra ver , hatta senin dediğin gibi fb ye verirlerse , bu verdiğin demecin 10000 katı ağırlığındakini yine ver . Akıl yani akıl ? Anlatabildim mi?

TD den bahsediyoruz, TD nedir ? Akıl oyunudur , takımda olması gereken en akıllı kişidir, akıl hamleleriyle bize oyun kazandıracak kişidir.

Daha bunda fevri davranıyorsan sen , yanmışız biz yani.

Çevrimdışı kaanzor

Profesyonellikse bu konuşmalar hiç yaşanmazdı ne büllük başında ne Şenol hocadan ama malesef pro değiliz Türk insanı böyle duygusalız.

Mesela Egemen fb ye giderken gayet profesyonelce davrandı herkes sövdü adama.

Ha olması gereken senin dediğindir kabulüm ama olanda olacak olanda budur ve böyle bir ortamda sen pro davranıcam diye susarsan tepene çıkarlar.

10 yaşında çocuk gibi şu olmazsa takımı çekerim havuzdan ligden diyen adamın en başarılı başkan olarak anıldığı  yada bir takımı batırmış ve sırf şirkete zararı olmasın diye babası tarafından bile cebine para konulup futbola yönlendirilmiş bir adamın TFF başkanlığı yaptığı bir futbol kültüründen bundan fazlası olamaz.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

satın alma opsiyonlu kiralarız bizde  :ok:

aslında chelsea ile iyi ilişkilerimizi kullanıp bu adamı aldırıp
sonra da satın alma opsiyonulu kiralasak
sonra da hödükbaşının o andaki yüz ifadesini görmek

paha biçilemez... :kop:

Satın alma öncelikli valencia yazmıştı 4 milyon bursaya 2 milyon bize verip alabiliyor diye ondan sordum :)
Araya suni bir takım koymak mantıklı ama bu yasak olabilir yaptırımı vardır belki

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan a 7 verene kadar ilk etapta inler i alın. 2. Orta saha için besic i kiralayın. Milivojevic i alın. Rode yle uğraşın. Şu adamların hepsi ozan dan daha kaliteli. Ozan o kadar büyük problem olmaz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu mu gerçekçilik Volkan?

Fener'in mükemmel kadrosu var Ozan mükemmel transfer..

Lokal bakmayı bırakıp biraz yukarıdan bakarsan çok farklı görürsün. Fener'in de Galatasaray'ın da mükemmel filan değil kadrosu.

Geçen sene de aynılarını dediniz dediniz kim top oynadı kim nasıl şampiyon oldu ortada.

Duruma gelince gerçekçilik diyorsun ama konu Fener ve Galatasaray olunca gerçekçiliğin gidip de başarısızlığın verdiği teslimiyet duygun ön plana çıkıyor.

Geçen sene aynılarını dedim. 3.olur dedim. Yanılmadım..

Bu senede diyorum Ozan Tufan ve b,r orta saha daha alırsa Beşiktaş Şampiyonluğun en büyük adayıdır ama bunu rakip yaparsa en büyük aday odur..

Benim iddalarım genelde tutarlıdır takip edenler bilir. Pedro içinde geçen sene neler neler dendi bana burada, ne futbol bilgimiz kaldı ne başka bişeyimiz bugün herkes gitsin diye duacılar..

Futbol gerçekler oyunudur, o dedikleri 2 transfer olursa hepimiz burada oluruz..

Geçen sene de dedim umarım sizler haklı çıkarsınız
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmett.67

Mehmet Topuz transferinde Süleyman Hurma, Ozan transferinde de Bölükbaşı denen adam. Hep aynı hikaye.... Beşiktaş ile ne alıp veremedikleri var bu adamların. Kazık olayı mı?

Çevrimdışı can1903

Çıkıp İmza töreninde diyemezmisin bu lafları.. Neyse olanla olmuşa çare yok
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetemre

bak hocam körü körüne savunma yapıyorsunuz , bunu Bilictede çoğu kişi yaptı biz zarar gördük ;

burda bunun cevabını vermek Kulube düşer çıkıpta Şenol Hocaya düşmez bu 1.

2. ise madem verecen cevap tamam ver de mübarek aklın yolu bir, bir hafta sonra ver 10 gün sonra ver , hatta senin dediğin gibi fb ye verirlerse , bu verdiğin demecin 10000 katı ağırlığındakini yine ver . Akıl yani akıl ? Anlatabildim mi?

TD den bahsediyoruz, TD nedir ? Akıl oyunudur , takımda olması gereken en akıllı kişidir, akıl hamleleriyle bize oyun kazandıracak kişidir.

Daha bunda fevri davranıyorsan sen , yanmışız biz yani.

sürekli oyaladılar bizi vermek istemiyorlar bize düşmanlar çünkü.
hoca konuşmak için 10 gün beklese ne olacak vermeyeceklerdi yine.
kim kaybedecekti biz çünkü zaman kaybı olacaktı.
erken kesip attık iyi oldu başka oyuncularla anlaşırız bu hafta trabzon maçına yetişir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı f_madida

yani hocamız cevap vermek için 1 hafta beklese de zaten ozanı vermeyecekti bursa.
fener ve bursa kardeş olmuş bize düşmanlar görün artık perde arkasını...

katiliyorum...hem fb yonetimi ne garipmis ki parayi verip rahatlikla alabilecegi bir adam icin 1.5 ay bekleyip Senol Gunes'in sozleri bahanesiyle isin bozulmasindan sonra araya girmis...Boyle salaklik var mi Allah askina? Bu oyuncuya ihtiyaci varsa ilk teklifi yaparken parayi arttirir alirdi bu gunu mu beklemisler, rezalet bence fb acisindan tranfser basarisi degil tek kelimeyle fiyasko.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kemal

Profesyonellikse bu konuşmalar hiç yaşanmazdı ne büllük başında ne Şenol hocadan ama malesef pro değiliz Türk insanı böyle duygusalız.

Mesela Egemen fb ye giderken gayet profesyonelce davrandı herkes sövdü adama.

Ha olması gereken senin dediğindir kabulüm ama olanda olacak olanda budur ve böyle bir ortamda sen pro davranıcam diye susarsan tepene çıkarlar.

10 yaşında çocuk gibi şu olmazsa takımı çekerim havuzdan ligden diyen adamın en başarılı başkan olarak anıldığı  yada bir takımı batırmış ve sırf şirkete zararı olmasın diye babası tarafından bile cebine para konulup futbola yönlendirilmiş bir adamın TFF başkanlığı yaptığı bir futbol kültüründen bundan fazlası olamaz.

Tabiiki duygusalız tabii ki Türkiyede böyle olmuyor kabul ediyorum .

Ben diyorum ki sen TD sin , en akıllı olması gereken kişisin , aklınla bizi öne taşıyacaksın sen . Yine senin dediğine gelelim , yine duygusallığını kabart genine işlemiş tamam ama 1 hafta sonra istersen adamın anasına söv , arkanda durmayanın Allah belasını versin , ama bu olay aklını kullanmamadır , hiç kusura bakmayın .

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ozandan daha iyisini alacağız arkadaşlar. İçiniz rahat olsun. Ozan kadar iyi en az 3 4orta sahamız var zaten, enseyi karartmayın. Bu sene o sene, şampiyon olacağız.

Çevrimiçi Samet Ç

Kim ne derse dersin Şenol hocanın o cevabı Beşiktaş menfaatlerini korumak için verdiğini düşünmüyorum. Öyle bir düşüncesi olsa yönetimi zor durumda bırakmazdı. Bunu zamanla aksini düşünen arkadaşlarda anlayacak.

Çevrimdışı Kemal

Neyse olan olmuş, Rode yi alalımda , alayına kapak olsun .