2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858874 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Garmash çok da bedavalık oyuncu değil aslında. 1-2 sene önce popüler oyuncularındandı Kiev'in. Düşüşte görünüyor kariyeri geçen sene az maça çıkmış. Kiev geçen sene şampiyon oldu kadrosunu bir tık yukarı çekti ondan rotasyona düşmüş de olabilir.

Çevrimdışı safa burak

Ozana 7 milyon yabanci sinirinin olmadigi yerde cok degil mi sizce de?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

sen ne diyorsun anlamadım neyin kafası mal seninmi kafa tutacaksın alıyorum elinden stadı dediğinde ne cevap vereceksin
Devlete kafa tutmak kelimesinin anlam karşılığını biliyormusun sen buna isyan deniyor hukuk dilinde yani devlete kafa tutmak
öyle delikanlılıkla ölçülmüyor bak cezaevleri devlete kafa tutanlarla dolu gerçekten ağzınızdan çıkan kelimeyi iki defa düşünün
ondan sonra yazıya dökün.

abi o işi aziz yaptı ve hem kendini hem feneri kurtardı. 15-20 milyon taraftarı olan camialar devlete de kafa tutar birleşmiş milletlere de. :D

Çevrimdışı Çağrı

Ozan yerli diye adamı resmen gömmeye çalışıyorlar akıl almaz.

Bunun scouting ile ilgisi yok.

Alın size benzerini vereyim.

http://www.transfermarkt.com.tr/will-hughes/profil/spieler/207014

Adamı 9 milyon euroya satmadılar. Bu adamın artısı da eksisi de yok Ozan'dan. Yaşlar eşit.

Ozan genç potansiyelli çift yönlü tempolu gelişime açık ortasaha oyuncusu. Aynı oyuncu 27 yaşında olsa Avrupa'dan 4 milyona alırsın.

Bu fiyatı buraya getiren yaşı ve potansiyeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

Garmash i cok net hatırlıyorum  isim olarak cok duyulmustu kievde fakat gecen sezon ve onceki sezona baktim pek oynamamis soru isareti

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Deniz

Ozan konusunda rahatim.verirse verir vermezse kendi bilir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı worns

Carvalhal zamanında Kiev'le aynı gruptaydık. Ukrayna'da 1-0 yenilip burda efsane karambolün yaşandığı maçı 1-0 kazanmıştık. O maçlarda oynamıştı ve o dönemde genç ve oldukça kaliteli görünüyordu. Deplasmandaki maçta son dakika golünü atan adam ayrıca.

Çevrimdışı TALAT

sen ne diyorsun anlamadım neyin kafası mal seninmi kafa tutacaksın alıyorum elinden stadı dediğinde ne cevap vereceksin
Devlete kafa tutmak kelimesinin anlam karşılığını biliyormusun sen buna isyan deniyor hukuk dilinde yani devlete kafa tutmak
öyle delikanlılıkla ölçülmüyor bak cezaevleri devlete kafa tutanlarla dolu gerçekten ağzınızdan çıkan kelimeyi iki defa düşünün
ondan sonra yazıya dökün.

devletin her dediğine de ok diyelim devlet hükümet hep haklıdır diyelim oldu necmi abi. gerekirse hükümete de karşı çıkacaksın. kaldı ki orda karşılaştırmalı örnek veriyorum. olayı hemen darbeye çekmeye gerek yok.

devlete kafa tutmak deyimi de sizi çok korkutmuş heralde son zamanlarda. doğru olduğunu düşündükten sonra herşeye karşı çıkarsın.

zaten burda da anlatmaya çalıştığım gibi sonuçlarını düşünerek beşiktaşlılk duruşunu uygulamaya kalkarsan kendi içinde tutarsız olursun

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı genki1914

Garmash i cok net hatırlıyorum  isim olarak cok duyulmustu kievde fakat gecen sezon ve onceki sezona baktim pek oynamamis soru isareti

Bu sezonda 3 macta oynamis super kupa dahil toplamda 90 dk belkide kiralik 2.orta saha bu adam olabilir

Guti14

Çevrimdışı atalay

Ozan Tufan, Gelecek vaat eden en iyi 100 orta saha oyuncusu arasında 12.sırada...

Yazdım, çizdim. Rakamları verdim.

Çok absürt şeyler okuyorum. Son kez yazayım 7 milyon € çok rahat eder.

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan, Gelecek vaat eden en iyi 100 orta saha oyuncusu arasında 12.sırada...

Yazdım, çizdim. Rakamları verdim.

Çok absürt şeyler okuyorum. Son kez yazayım 7 milyon € çok rahat eder.
Ozan Tufan yakın mı meşaleleri yakayım mı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Günlerdir bir transger için uğraşsın senin Başkanın Yöneticin ama gel görki hocan ağzını tutamasın ve oyuncunun yolu Gs ye dönsün..

Akıl alır iş değil.

1 aydır sabah akşam uğraştığımız bir transfer. Kardeşim susmayı bileceksin. Burası ne Bursapor ne Trabzonspor. Senin kişisel egoların Beşiktaşın ihtiyaçlarından daha geridedir kusura bakma..

Ozan müthiş bir oyuncu ve gittiği her takımda 15 sene formasını giyer (kilo sorunu olmazsa)..

Sen belkide seneye olmayacaksın (Şenol Güneş), burası Milyonlarca taraftarı olan bir camia biraz dikkat edeceksin..

Bursa Başkanı oyuncularımı ayartıyor demiş. Bu lafın neresi ne kadar ağır tartışılır. Şahsen ben olsam Hocayım ve oyuncu istiyorum derim İmza Töreninde. Senin Eski oyuncusunu istediğini çocuğa hissettiermen kadar normal bişey yok

Ama sen çıkmısın adam değil diyorsun adama kusura bakmayacaksın ben bu konuda Bursa Başkan'ının alacağı karara saygı gösteririm.

Şenol Güneş iyi bir hoca iyi bir insan olabilir ama hiç beğenmediğim Fikret Orman'dan birazcık konuşma dersi alsın.

Yine diyorum burası Beşiktaş, kimsenin kişisel egosu bizim kulüp yapımızın üstünde olamaz.

Bursa başkanı çok yanlış konuşmuştur, yakışmamıştır ama Şenol Güneş'in bugün adama söylediklerinide yenilir yutulur bir ayıp değildir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Scout

Gsnin Niasse Transferine Girip Fiyat mı Yükseltsek  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

Ozan Tufan yakın mı meşaleleri yakayım mı

Bilemiyorum Altan bilemiyorum.  :D

Verilmiş bir söz var. Ozan Beşiktaş'ta oynamak istiyor. A.Bulut, elinden geleni yapıyor.

Tekrara düşürüyorsun beni.

Çevrimdışı Savaş

Asırlık stadımızla,mabedimizle Bursalı bi futbolcuyu aynı kefeye koyup burdan Beşiktaş'lı duruşuna yürüyenleri gördükçe hayret ediyorum..

Neyse iyi geceler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şimdi defalarca sorulmuştır ozana 7 m euro verecez ya leroy fere 10 verip alamazmıyız takımda 2.lige düşmüş satmazlar mı ?

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşım hiç izlemiyorsanız tek bölümle yorum yapmayın bari ... Ertem Şener sayesinde Türk televizyonlarında Beşiktaşın en fazla konuşulduğu kanaldır Beyaz Tv. Yiğidi öldür hakkını ver derler...
hee çok konuşuluyor doğru ama sadece hakaret etmek için konuşuluyor
aynı şu anda bir şeyleri savunacağım diye Beşiktaş a yapılanları görmek istemediğin
gibi Ertemde görmüyordur programında Beşiktaşın aşağılanmasını burda sürekli
Beşiktaşa ramen bir şeyleri savunma ihtiyacı duymanda hiç dikkatimden kaçmıyor
Beşiktaş menfaatleri söz konusuysa kendini siyasetten ayır adamlar alenen Beşiktaş
düşmanlığı yapıyor @fore_kazık

Çevrimdışı can1903

Bilemiyorum Altan bilemiyorum.  :D

Verilmiş bir söz var. Ozan Beşiktaş'ta oynamak istiyor. A.Bulut, elinden geleni yapıyor.

Tekrara düşürüyorsun beni.
Takılıyorum yav :)  Recep Abimiz yapcak bu işi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kuzular Meeee Me Me Me Meleer..

Recep abimiz R R R R R R Rler

Çevrimdışı TALAT

Asırlık stadımızla,mabedimizle Bursalı bi futbolcuyu aynı kefeye koyup burdan Beşiktaş'lı duruşuna yürüyenleri gördükçe hayret ediyorum..

Neyse iyi geceler.

aynı kefeye koyan yok. okuma zahmetine girseydin anlardın.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Yarın Ozan'ı alırız diye düşünüyorum. Herkese iyi geceler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Herkese iyi geceler der ve giderim :uyucam:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz