2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867987 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

emlak alır gibi stad almıyoruz ki vazgeçtik diyelim. orada izlenecek yol farklı, bursa farklı. şımarık bir kulüp ile hükümeti bir mi tutuyorsunuz

konu beşiktaş değeriyse heryerde aynı yol izlenmeli.

ben hala yeri geldiğinde konuşulması taraftarıyım. ama stad olunca sineye çekelim oyuncu olunca beşiktaş değerine de direk karşıyım .
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Benim ne kadar adam olduğumu bütün Bursa bilir."

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ha, ekran başında açıklama yapmak ile klavye başında açıklama yapmak eşdeğerdir.

Verilecek cevap varsa, Delikanlı gibi arar sorar hesabını kapatır, bugünde ekranda, kendisini aradım gerekeni söyledim fazla birşey konuşmaya gerek yok der..

O kadar.

Çevrimdışı f_madida

Bursalıları hiç tanımamışsınız sanırım. uefa falan umurlrında değil. BJK fayda görmesin birşeyden yeter adamlara. Bize 7 e vermesin gs e 4 e versin, gidip alkışlarlar.

Ya neyse bu konu hakkındaki son mesajım, hayırlısı.

Isin ilginci gs teklifini geri cekebilir, zaten hamza melo kalacak galiba demis, o durumda ozan transferinden vazgecerler.

Bence Baskan ciddi ciddi teklifi 4.5-5 bandina ceksin, Bursa yine seve seve kabul etmek zorunda kalir..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı murat_

Hatırlarmısınız, tapelerde Fikret ormana söven kişileri dinledik hep birlikte.

Fikret orman ne yaptı? Cevap mı verdi ekranlar önünde. Yapsaydı ya atar gider.

Fikret ormanı eleştirdiğimi bilirsiniz bir çok konuda, ama Beşiktaşın çıkarlarını, kendi çıkarlarından önce gördü. Olması gereken oldu. Bugün faydalarını görüyoruz.

anlatmak istediğim aslında bu, Önce Beşiktaş çıkarları, sonra kişisel çatışmalar ne olacaksa olsun, bizi ilgilendirmemeli.
o gun yedigi laflardan sonra ses etmedi baskan menfaatimizemi oldu yani adamlar stadin eski acik bolümünde olan nato kablolarini kac ayda yapti sende az cok bilirsin her allahin günü stadi denetliyoruz ayagina sikinti cikarmya calisanlari sende cok iyi biliyorsun stad basliginda ayni sekilde 40cm mevzusu olmadimi eski acik icin ordan ne kadar zaman kaybettin bunlar bildigimiz seyler kapali kapilar arkasinda neler oluyor kim bilir sözde baskan o laflari yedi diye statta hersey yolunda gitti adamlar bize hic sikinti cikarmaya calismadi baskan yedigi laflarla kaldi hic bir faydasinida goremedik maalesef

Çevrimdışı Çağatay

Zaten bi tek bursa bilir :)
O da il merkezi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aa1903

yalan değildir. :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Bursa başkanından bir bok olmaz kapatın almayın Ozan'ı falan. Adam suç duyurusunda bulundu canlı yayında. Şenol hocanın yaptığı açıklama bana göre yanlış ama bu adam haddini iyice aştı.

Çevrimdışı Çağrı

Beyaz Tv'de bir adam var Beşiktaş'a nefret içeren her kelamını destekliyor bence de bence de diyip Bölükbaşı'nın.

Kim bu at kafalı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bursalıları hiç tanımamışsınız sanırım. uefa falan umurlrında değil. BJK fayda görmesin birşeyden yeter adamlara. Bize 7 e vermesin gs e 4 e versin, gidip alkışlarlar.

Ya neyse bu konu hakkındaki son mesajım, hayırlısı.
Ben Aylardir yillardir bunu soyluyorum Armagan Abi !!
Bizim Bursa ile futbolcu alisverisi yapmamamoz lazim , Adamin degeri 3 se bize 5 Çekiyorlar dedigin gibi boze 7 diyip renklilere 5 e satabilirler yaparlar bunu emin ol yaparlar..
Yillardir Tek felsefesi Besiktas uzerinden Reklam yapmak Prim yapmak olan bir camia ile Birak alisveris yapamayi yan yana bile gelmememiz lazim kim ya bunlar ??
Once Hadlerini bilsinler Adam olsunlar ondan sonra karsimiza ciksinlar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vermiyomuş bursanın paşkanı. 7 milyona rağmen satmıyorum deyor :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Recep Bölükbaşı: "Ozan Tufan'ı satmayacağım."

:icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fore_kazık

Recep Bölükbaşı Ozanı satmıyorum dedi :D demekki Şenol Güneş iyiki cevap vermiş  :D nasılsa satmıyorlar  hiçdeğilse Şenol Güneş altta kalmadı :D

Çevrimiçi Samet Ç

Beyaz Tv'de bir adam var Beşiktaş'a nefret içeren her kelamını destekliyor bence de bence de diyip Bölükbaşı'nın.

Kim bu at kafalı?
Küçük Ahmet Çakar.

Çevrimdışı Anıl

Kim bu at kafalı?
Sordun söyledi :D Tolga Alpaslan

Çevrimdışı Ayberk

ben hala yeri geldiğinde konuşulması taraftarıyım. ama stad olunca sineye çekelim oyuncu olunca beşiktaş değerine de direk karşıyım .
stada futbolcu muamelesi, hükümete de bursa muamelesi mi yapalım. inşaatı olabildiğince engelleyin diyen adamlara karşı nasıl bir tepki verilmeli sence? zaten taraftar grubun hükümetle sorunlu, tepkisini koyan koymuş ortaya. bundan sonrası ateşe barutla gitmek olur. bu delikanlılık değil aptallıktır
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı TØLGA

Kim bu at kafalı?
fenerli godoşun teki
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kim bu at kafalı?

Aynen kim o bilmemne?

Kim bu at kafalı?
Sakalliysa Rok tur , Türkiyede ondan daha buyuk Besiktas dusmani goremezsin :akuma:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

2 gün önce dediğim kaypaklık bu işte.

Çevrimdışı f_madida

Stad konusu tamamen farkli bir konu, bir spor klubunun muhattap olmamasi gereken kisi ve kurumlar o isin icinde, haliyle Baskanin tavri ve klubun alacagi tutum farkli olmali..

Buradaysa bir baska spor klubunun yetkilisi kendini once etik degerler kurulu gibi one koyuyor, sonra olmadik yerde eski tdnun oyunculari ayarttigi gibi iddialarda bulunuyor ve sozum ona satmayacakmislarda oyuncuya zorla satiyorlarmis gibi davraniyor.. Madem satmayacaktiniz Ozan'i Valencia'yla niye gorustunuz? Fener'den niye teklif aldiniz? Anlayacaginiz bursa yonetimi akli sira kendi camiasini yatistirmaya oynarken geldi bize satasti, cevabini da aldi..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Anıl