2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884827 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Zaten Aynı fikirde olacaksın  :evillol: Olmasan sorun var diyeceğiz @Tolga
Sezona iyi başlamış olması fikrimi değiştirmeyecek yani onu demek istedim @ALI RIZA başkan :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Başarıdan kastın nedir öğrenebilir miyim? Benim şahsen başarıdan kastım ligi kazanmaktır. Daha büyük klüpsen avrupayı kazanmaktır. Seninkisi ne?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük harfle yazıldığı için mesaj silindi
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 19:34:43 Necmi ]

Çevrimdışı Serkan7738

Herkes Biliç diyor da Ben de G.Töre diyorum @Necmi abi ne diyorsun
Doğrudab veya Dolayılı Töre ne diyorsun Bizi yakan Oyuncu değil mi  :ok:

haydaaaaa  :icool:

Çevrimdışı kralkartal

Harcayabileceğimiz topu topu 12 m euro civarında para var.

Yönetimin bir kaleciye 8-10 m euro vereceğine inamıyorsunuz herhalde :D
Paraya kiyip vermeli artik. Bir takim 10 senede 1 tane guzel kaleci bulamamissa demekki kaleciye para verme vakti gelmistir arkadas..

Çevrimdışı ALI RIZA

Sezona iyi başlamış olması fikrimi değiştirmeyecek yani onu demek istedim @ALI RIZA başkan :D
Ne bileyim yani  :bandit: @Tolga sonradan vay ben yazmadım hesabım çalındı hacklendi deme  :kop:

Çevrimdışı Tolga

onun 9 unu futbolculara dağıttık sanırım 3 falan kaldı  :D @Tolga
Totalde harcayabileceğimiz limit bu yani :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

haydaaaaa  :icool:
@Serkan7738 madem eskiler dökülüyor bizde sandığımızı acalım dedil  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Kadir G.

BU DA İŞTE BİZİM GİBİ AZ GELİŞMİŞ TOPLUMLARDA OLUR. BAŞARI SADECE KUPADIR. KUPA KAZANILACAK Kİ MAÇA GİDİLSİN, MAHALLE KAHVELERİNDE MADARA OLUNMASIN DEĞİL Mİ? GENÇ KARDEŞİM OKULDA REZİL OLMA, ÖRNEĞİN KLÜBÜN 1 MİLYAR BORCU DAHİ OLSA 10 MİLYON USD NA ADAM ALINSIN Kİ SINIFTA RAHAT ET  :D EN AZINDAN BİR SÜRELİĞİNE. WENGER KAÇ YILDIR ARSENALDE? KAÇ ŞAMPİYONLUĞU VAR? GORDON BİZE GELDİĞİNDE 3. YIL ŞAMPİYON OLABİLDİK, BİLİYOR MUSUN? HİÇBİR ZAMAN EV SAHİBİ AVANTAJINI KULLANMAMIŞ BİR TAKIMI BİRKAÇ HATA DIŞINDA BİLİC GAYET İYİ YÖNETTİ. ŞAMPİYON DA OLABİLİRDİK ANCAK ŞAMPİYONLUK BAŞKA BİR TAKIMA VERİLDİ. BÜTÇE OLARAK FB VE GESENİN YARISINI KULLANDI. ZATEN BUGÜN ADAM PREMIER LİGDE HOCALIK YAPIYOR VE BU DA GENEL OLARAK BAŞARININ BİR SONUCU.

Tamamını büyük yazdığın için sorgusuz sualsiz bir çırpıda görüşlerini benimsedim. Teşekkürler.

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 madem eskiler dökülüyor bizde sandığımızı acalım dedil  :ishock: :ishock:

açalım ya garipmiş burası uzun süredir bu başlığa uğramıyodum gençler çok heycanlı  :D @ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Ne bileyim yani  :bandit: @Tolga sonradan vay ben yazmadım hesabım çalındı hacklendi deme  :kop:
Yok ben demem :kop:

Çevrimdışı kralkartal

O zaman hic almasinlar arkadas 2-3 liralik kaleci cok var bizde zaten fazladan bir taneye daha tahammulumuz yok..

Çevrimdışı ALI RIZA

Forum kurallarından bir hatırlatma

21- Yöneticiler ve moderatörler dışında koyu renk ya da büyük punto ile yazmak yasaktır. ''uyarı devamında moderasyon''

Büyük harflerle yazmasak...! Yoksa iletileriniz silinir...!

Çevrimdışı Serkan7738

Totalde harcayabileceğimiz limit bu yani :icool:

evet onunda ucundan kıyısından harcadıysak 2.5 e bul kaleci alalım @Tolga

Çevrimdışı TALAT

BU DA İŞTE BİZİM GİBİ AZ GELİŞMİŞ TOPLUMLARDA OLUR. BAŞARI SADECE KUPADIR. KUPA KAZANILACAK Kİ MAÇA GİDİLSİN, MAHALLE KAHVELERİNDE MADARA OLUNMASIN DEĞİL Mİ? GENÇ KARDEŞİM OKULDA REZİL OLMA, ÖRNEĞİN KLÜBÜN 1 MİLYAR BORCU DAHİ OLSA 10 MİLYON USD NA ADAM ALINSIN Kİ SINIFTA RAHAT ET  :D EN AZINDAN BİR SÜRELİĞİNE. WENGER KAÇ YILDIR ARSENALDE? KAÇ ŞAMPİYONLUĞU VAR? GORDON BİZE GELDİĞİNDE 3. YIL ŞAMPİYON OLABİLDİK, BİLİYOR MUSUN? HİÇBİR ZAMAN EV SAHİBİ AVANTAJINI KULLANMAMIŞ BİR TAKIMI BİRKAÇ HATA DIŞINDA BİLİC GAYET İYİ YÖNETTİ. ŞAMPİYON DA OLABİLİRDİK ANCAK ŞAMPİYONLUK BAŞKA BİR TAKIMA VERİLDİ. BÜTÇE OLARAK FB VE GESENİN YARISINI KULLANDI. ZATEN BUGÜN ADAM PREMIER LİGDE HOCALIK YAPIYOR VE BU DA GENEL OLARAK BAŞARININ BİR SONUCU.

valla az gelişmiş çok gelişmiş hangi ülke olursa olsun farketmez beşiktaş gibi bir takımın başarı kriteri şampiyonluktur. istediğiniz bütün gelişmiş ülkelere bakın büyük takımlar şampiyon olamazsa başarısızdır. aynı man utd nin liverpool chealsea nin olamadığında olduğu gibi.

bilici de milne karşılaştırmak nası bir şey merak ediyorum. bilic de gitmeyip kalsaydı şamypion yapsaydı ama gitti arkasında da başarısızı 2 sene var. bu onu başarılı yapmaz.

hala bilice başarılı oldu diyorsunuz da bir tane başarılı olduğuna dair argümanınız yok. şampyionluk yok, kupa yok, 2.lik yok, uefada başarı yok, derbiler direk negatif. ee başarı nerde biz niye göremiyoruz.

az gelişmiş ülke diyince sanki aa tamam biz az gelişmişiz bilmiyoruz başarı nedir falan dememizi bekliyorsunuz heralde.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ALI RIZA

açalım ya garipmiş burası uzun süredir bu başlığa uğramıyodum gençler çok heycanlı  :D @ALI RIZA
Bende öyle gördüm @Serkan7738 neyse biz mekanımıza geçelim gençler takılsın
@Necmi abi gelir ortalığı dağıtır  :money:

Çevrimdışı Tolga

Forum kurallarından bir hatırlatma

21- Yöneticiler ve moderatörler dışında koyu renk ya da büyük punto ile yazmak yasaktır. ''uyarı devamında moderasyon''

Büyük harflerle yazmasak...! Yoksa iletileriniz silinir...!
Evet arkadaşlar büyük harf ve koyu renk ile yazmak yasak.

Çevrimdışı Doğuhan

bilicin kalecisine çökelim ne oynadı adam be son dk bile ayağıyla müthiş çıkardı

cech i istiyorduk bide tolganın yemeyeceği golleri yedi

Çevrimdışı Serkan7738

O zaman hic almasinlar arkadas 2-3 liralik kaleci cok var bizde zaten fazladan bir taneye daha tahammulumuz yok..

aldığımız tüm futbolcuların toplam 6.7 sanırım  :icool: @kralkartal

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaslar artik sunu anlamaliyiz kafadan kalecin iyi olacak baska turlu kalesi iyi olan takimlarla yarisamassin. Galatasaray tafarel mondragon ve muslera ile kazandiklari tarihinin yarisidir zaten. Fenerbahce rüstuyle 10 sene volkanla 10 sene gecirdi. Kaleciye para verilir bunu bilir bunu solerim.

Çevrimdışı Hasan Akten

Karşındakini görmeden ithamda bulunabiliyorsun mesela. Yüz yüze konuşurken aynı tartışmanın içinde olsan birine iftiracı diyemeyeceğinden bahsediyorum. Bunlar hep internet ortamından kaynaklanıyor. Neyse.

Komisyona gelince ben aramıyorum başkan net şekilde ima etti. İşine gelince sezeri öne sürersin ama eneramoyu konuşamıyorsun. Sana diyorum ki bana ameliyatlık eneramo transferini bilic neden bu kadar istedi onu söyle. Niye cevap veremiyorsun. Seviyorsun diye birinin hatalarını es geçiyorsan ilerde çok üzülürsün.

Hadi iyi forumlar sana.

Karşındakini görmeden ithamda bulunan sen misin ben miyim? Elinde bir belge vs. olmadan Biliç için "şampiyonluğu sattı, komisyon alıyordu" diyorsun. Bu düpedüz iftiradır. Çok ağır bir ithamdır. Bunu söyledim.

Ben Sezer'i de Eneramo'yu da yanlış transferler olarak görüyorum. O kadar transfer arasından en yanlış olanını seçip "komisyon alıyor" dersen yeryüzünde komisyon almayan hoca kalmaz. Sezer'i ortaya attığım falan olmadı hiç. Zaten senin mantığına göre başkan da Sezer transferiyle komisyon almış oluyor.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

demeyeyim diyorum da dalga geçtiğimiz samet aybaba ile de 3. olduk. bir de feneri yenip gs ile hakem kararıyla berabere kalmıştık. sinan kurumuş falan oynuyordu hatırlatayım.

Çevrimdışı kralkartal

aldığımız tüm futbolcuların toplam 6.7 sanırım  :icool: @kralkartal
Kale mevkii diger mevkilerden daha farklidir bonservissiz veya 2 liraya 3 liraya iyi adam imkansiz gibi bisey.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 17:30:44 kralkartal ]

Çevrimdışı Tolga

evet onunda ucundan kıyısından harcadıysak 2.5 e bul kaleci alalım @Tolga

Zaten bende bulunamayacağını bildiğim için kaleci alınmayacak diyorum.

Ama şu var Ozan ya da G.İnler gelecekse demekki başka yerden para bulunmuş olmalı.

Çevrimdışı talha

9'unu dağıtmış olsan bile o dokuz orada durur. Yani kullanabilirsin o parayı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.