2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885200 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Bayern 35 maç oynattığı adamı mı kiralık verecek.

Arkadaşlar dalga geçiyorlar gündeme gelmesine bile izin vemeyin şöyle saçma haberlerin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci tam senlik  :lol:
  Bugun Lig Tv Mario Gonez Videosu paylasmis onu izledim , Ozellikle Stutgarttaki Gollerini paylasmislar daha cok , Stuttgartaki Gollerinin Cogu Kafa Golu ve on direk kosusu sonucu Goller demem oki Gomezi iyi beslersek Cok kafa Golu ve On direk de ayak koyma Golu buluruz :bandit: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Rode haberlerine itibar etmeyin. Biz adama teklfi yapana kadar  Wolsburg , Tottenham Atletico filan talip olur :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaşlar dalga geçiyorlar gündeme gelmesine bile izin vemeyin şöyle saçma haberlerin.

Ozan'ı alırsak taraftara "rode varken ozan'a mı kaldık" dedirmek için yapılan renkli haberi. Sırf bu.

Gerçi daha şimdiden başlamış hatta sözleşmesi bile hazırlanmış bazılarınca. :)

Ozan'a hayır boatenge evet diyorsun... Alkışlıyorum seni.
Ozana Suan icin hayir demiyorum Konusulan Paralar cok diyorum...
Aslinda Ozana hayur diyorum ama elimizde Cok secenek kalmadi , Gelir ve Is yapar ins..

Çevrimdışı Paolo Maldini

Öyle zaten haberi orhan yıldırım yaptı.Rode haberinden bir gün önce de imbula haberini de o yapmıştı

Çevrimdışı Kadir G.

Ozana Suan icin hayir demiyorum Konusulan Paralar cok diyorum...
Aslinda Ozana hayur diyorum ama elimizde Cok secenek kalmadi , Gelir ve Is yapar ins..

Ozan'ı bir kenara koydum da futbol bilgisi namına kırıntı taşıyan biri boatengi istemez. Sen nasıl, neden istiyorsun?

Schalkeden boatengi alıp onların inler için kaynak sağlamalarına mı heveslisiniz yoksa tonla futbolculukla bağdaşmayan hareketi olan bir oyuncu için mi?

Rode imkansız
Munih kiralık gönderecekse bundesligadan birisine gönderir.Oyuncu istemezse o zamanda epl
Su imkansiz lafina gercekten anlam veremiyorum
Gutiye de imkansiz deniyordu , Gomeze de imkansiz deniyordu , Q7 nin ilk gelisi icin Ruya gormeyin doyorlardi , Demba ba ocinde ayni seyleri soylediler , Sonuc = Hepsi geldi eee yani imkansiz diye bir sey yoktur...
Ronaldo - Messiden bahsetmiyiruz sonucta..

Ozan'ı bir kenara koydum da futbol bilgisi namına kırıntı taşıyan biri boatengi istemez. Sen nasıl, neden istiyorsun?

Schalkeden boatengi alıp onların inler için kaynak sağlamalarına mı heveslisiniz yoksa tonla futbolculukla bağdaşmayan hareketi olan bir oyuncu için mi?
Saha disina degilde biraz icine bakarsak Gayet iyi bir oyuncu hatta ismi gecenlerin iconde en iyilerden birisi.
Tabi Sorunlu Futbolcu bu dogru ne yapcagi belli degil ama bu risk alinirmi deger mi?? Bence Alinir..
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 13:23:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı kralkartal

Saha disina degilde biraz icine bakarsak Gayet iyi bir oyuncu hatta ismi gecenlerin iconde en iyilerden birisi.
Tabi Sorunlu Futbolcu bu dogru ne yapcagi belli degil ama bu risk alinirmi deger mi?? Bence Alinir..
Defans transferi yapilmayacak devre arasinda veya onumuzdeki sezon icin diyosan tabi farkli..

Çevrimdışı Paolo Maldini

Su imkansiz lafina gercekten anlam veremiyorum
Gutiye de imkansiz deniyordu , Gomeze de imkansiz deniyordu , Q7 nin ilk gelisi icin Ruya gormeyin doyorlardi , Demba ba ocinde ayni seyleri soylediler , Sonuc = Hepsi geldi eee yani imkansiz diye bir sey yoktur...
Ronaldo - Messiden bahsetmiyiruz sonucta..
Tamam haklısın ama rode 25 yaşında ve geçen sene toplam 35 maç oynadı bayern munihde

Boateng , Melo - De jonk tarzi bir oyuncu ve bu tarz oyuncular bu ligde her zaman is yapar...
Boatengden Bir Guti Cikma ihtimalide yok degil tabi ( Gece Hayatindan bahsediyorum ) ama cok basarili olma ihtimalide var ligin uzerinde bir ortasaha oyuncusu kalite olarak , Bu transfer biraz kumar olur ama Bu kumar oynanirmi bu tartisilir iste...

Çevrimdışı Kadir G.

Paris veya city taraftarı değiliz. Onlar için ronaldo imkansızdır bizim için rode vb.

Çevrimdışı kralkartal

Boateng , Melo - De jonk tarzi bir oyuncu ve bu tarz oyuncular bu ligde her zaman is yapar...
Boatengden Bir Guti Cikma ihtimalide yok degil tabi ( Gece Hayatindan bahsediyorum ) ama cok basarili olma ihtimalide var ligin uzerinde bir ortasaha oyuncusu kalite olarak , Bu transfer biraz kumar olur ama Bu kumar oynanirmi bu tartisilir iste...
Boateng ofansif yönü hic olmayan melo olur anca.

Tamam haklısın ama rode 25 yaşında ve geçen sene toplam 35 maç oynadı bayern munihde
Q7 26 yasindaydi , Ruyanizda bile goremezsiniz diyorlardi..
Bende Zor ihtimal goruyorum en az 10 - 15 milyon isterler , Bayern orta sahasi kalabalik 1 Yil kiralayabilmek bile basaridir demek istiyorum oyuzden imkansiz degil diyorum.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 13:32:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Boateng ofansif yönü hic olmayan melo olur anca.
Vallaha Melo en sevmedigim en cok kufur ettigim adamdir ama su bir gercekki suan bu Ligdeki en iyi Orta saha oyuncusu Melo dur Tolgayla birlikte...
Turkiye karmasi bi kadro kur deseler Orta sahayi direk Melo-Tolgay yaparim..

Çevrimdışı Paolo Maldini

Q7 26 yasindaydi , Ruyanizda bile goremezsiniz diyorlardi..
Bende Zor ihtimal goruyorum en az 10 - 15 milyon isterler , Bayern orta sahasi kalabalik 1 Yil kiralayabilmek bile basaridir demek istiyorum oyuzden imkansiz degil diyorum.
Kesinlikle bende gelmezini çok isterim ama zor işte.Quaresma biraz sorunlu diye alabildik

Çevrimdışı brkntcnr

Boateng kesinlikle gelmemeli. İstanbul o tip adamlar için çok sıkıntılı biyer.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 17 sa.17 saat önce
Ozan Tufan ın saglik kontrolleri icin Salı gunu saat 9 a randevu alındı.

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 18 sa.18 saat önce
Ozan Tufan camiamıza hayırlı olsun.Beşiktaş'a sattık.

@amacsz_adamm menajerlik hakları bizde, tanımayanlar icin

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 5 dk.5 dakika önce
Beşiktaş kulübüne iki kaleci önerdik cevap bekliyoruz.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Kesinlikle bende gelmezini çok isterim ama zor işte.Quaresma biraz sorunlu diye alabildik
Bayern Vidali alip Schwanstaogeri satti Cok sasirdim mesela onu satmalarina Ben cok Begenirim mesela Schwansteigeri...
Bu arada Schwansteigerde Sag kanatti Milli takimda bile sag kanat oynuyirdu Bayern Onu Orta sahaya Devsirdi sonradan :D

Çevrimdışı talha

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 17 sa.17 saat önce
Ozan Tufan ın saglik kontrolleri icin Salı gunu saat 9 a randevu alındı.

Ozan Tufan camiamıza hayırlı olsun.Beşiktaş'a sattık.

@amacsz_adamm menajerlik hakları bizde, tanımayanlar icin

RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm 5 dk.5 dakika önce
Beşiktaş kulübüne iki kaleci önerdik cevap bekliyoruz.
Önüne gelen duyumcu olmuş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kralkartal

Ben dunyada muslera kadar iyi bir kaleci bi kac tane gordum arkadas. Bartezdir buffondur cehtir vander sarrdir musleradir. Ben omrumde reklilerden bir oyuncu bizdede olsa dye  gecrmedm icimden ama muslera farkli. Son 3 sampiyonlugun 2sinde bu adamindir en buyuk pay.

Ben dunyada muslera kadar iyi bir kaleci bi kac tane gordum arkadas. Bartezdir buffondur cehtir vander sarrdir musleradir. Ben omrumde reklilerden bir oyuncu bizdede olsa dye  gecrmedm icimden ama muslera farkli. Son 3 sampiyonlugun 2sinde bu adamindir en buyuk pay.
%100 katiliyorum dunku macta cikardigi 2 tane %100 luk Gol kupayi getirdi adamlara
Tek kelimeyle Muthis bir Kaleci..

Çevrimdışı talha

İmkansız değil ise hiçbirşey gidelim Messi ye teklif yapalım o da imkansız değil o zaman

Harbiden ne ilginç adamlarız Quaresma olayına da kim niye imkansız diye bakıyordu anlamıyorum adamı tüm Avrupa kovaladı adamın oyunu habire düşüyordu

Yani öyle imkansız falan değildi bildiğin olma ihtimali yüksek transferde

Boateng dem de anca bir halt olmaz maç mı izlemiyorsunuz siz anlamıyorum Jones bile bu adamdan iyi idi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

Önüne gelen duyumcu olmuş

Gomez'i bilmişti ama genellikle sallıyor  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "