2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896079 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

haberleri, twitleri burda paylaşıyoruz ama hepsine inanmıyoruz. o kadar çok bilgi kirliliği var ki zaten istesen de inanamazsın. ama ben kendi adıma söyleyim gördüğüm bütün haberleri paylaşıyorum ayırıp ayırıp değil
tamam iste abi bende diyorumki Bursa yonetiminin bizzat aciklamasiydi bu biz bunlari istedik Besiktas kabul etmedi konuyu kapattik diye aciklama yapti adamlarin baskani
Resmi agizdan cikanada mi inanmayalim yani ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

ayrıca bu forumda bir kişi bile cenk tosun verilsin demedi tersine herkes karşı çıtkı. kerim konusunda ise insanların düşünceleri farklı. ben bir sene daha şenol hoca ile denenmeli diyorum ama herkes öyle düşünmüyor. o yüzden bursa eğer bu teklifte ısrar ediyorsa bile bizi ozancı olarak adlandırmak için öne sürdüğün teklifi gördüğün gibi baştan biz de istemiyoruz @Yunus Emre Dökmeci
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

tamam iste abi bende diyorumki Bursa yonetiminin bizzat aciklamasiydi bu biz bunlari istedik Besikyltas kabul etmedi koniyu kapattik diye aciklama yapti adamlarin baskani
Resmi agizdan cikanada mi inanmayalim yani ?

bizim başkanın ağzından çıkan herşeye inanıyor musun transfer konusunda

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ozancılar inlerciler falan hikaye yunus emre her habere inanma beğenen var beğenmeyen var insanları sana cevap verecek duruma sokuyorsun kışkırtıcı ve sonu kötüye gidecek mesajlardan kaçın :bandit:
Vallaha Yanlis anlama @Efe abi ama biz Uqaresmayi Istedigimizde Forum ahalisi bize Quaresmaci dedi Quaresmasporlu dedi bunlari diyenlere hicbir yaptirim. Uygulanmadi Sebebi ise Q7 Suan bizim futbolcumuz degil dendi !!!
Simdi Ozanda Suan bizim Futbolcumuz olmadigina gore Ozan hayranlarina Ozanci dememin Bir sakincasi olmadigini dusunuyorum...
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 00:15:24 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı can1903

Cemaat Ozan Ailesinden 12 Milyon Dolar çaldı..  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

ozan mı geliyor inler mi geliyor başkası mı geliyor kim gelirse gelsin de şu tartışmayı artık bitirelim

Çevrimdışı Efe

bizim başkanın ağzından çıkan herşeye inanıyor musun transfer konusunda
başkan inleri istiyor o doğru ama diğer transferler için ya olursa gibi hareket ediyorlar ortam uygun olursa ama inleri sitediğini kendi söyledi bence alacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Tam tersi Orjonal mevkiii On libero Sivokun sadece Bir kac mac stoper oynamisti asil
Sivoki stoper yapan biziz bizde stoper oldu yani...
Sivok Devsirme stoper olduğu icin surekli adam kacirir , Pozisyon takibi zayiftir...

ne çok şey biliyorsun ya adamın yan mevkii bile libero değil

Çevrimdışı Efe

Vallaha Yanlis anlama @Efe abi ama biz Uqaresmayi Istedigimizde Forum ahalisi bize Quaresmaci dedi Quaresmasporlu dedi bunlari diyenlere hicbir yaptirim. Uygulanmadi Sebebi ise Q7 Suan bizim futbolcumuz degil dendi !!!
Simdi Ozanda Suan bizim Futbolcumuz olmadigina gore Ozan hayranlarina Ozanci dememin Bir sakincasi olmadigini dusunuyorum...
bak yunus emre ortamı bozacak ozancı vs tarz konuşmalardan sonra iş ikili tartışmalara giderse ozanın o sunu konuşamayız sonra tahrik edici mesaj atma diyoruz sadece istediğin gibi ozanı eleştir yada tartış ama tahrik etme tamam mı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

başkan inleri istiyor o doğru ama diğer transferler için ya olursa gibi hareket ediyorlar ortam uygun olursa ama inleri sitediğini kendi söyledi bence alacak

yok inleri ya da ozanı istiyor anlamında demedim. transfer döneminde başkanların açıklamaları bile gerçeği yansıtmıyorken sosyal medyaya hiç inanmamak lazım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen bana Onları Şikayet et sana yapılan Zulmü onlara yapayım  :bandit: @Yunus Emre Dökmeci

Beni bilen bilir , Moderasyonada alinabilirim forumdanda atilabilirim ama Yeri gelince lafimi kimseden esirgemem !!
Q7 ye 1.2 milyon Bonservis verilecek diye ortaligi yikanlar bugun Ozan tufan icin Necip + Pektemek + Ismail + 4 Milyon verelim diyor !! Bende diyorumki bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
Ne Ozanmis yahu vallahi Pes billahi Pes ..
Ne diyeyim Ins gelirde muylu olursunuz..

Çevrimdışı Efe

yok inleri ya da ozanı istiyor anlamında demedim. transfer döneminde başkanların açıklamaları bile gerçeği yansıtmıyorken sosyal medyaya hiç inanmamak lazım.
tabi ben kap gelene kadar inanmıyorum burda yazdıklarımız sadece duyum zaten ordan burdan alıyoruz işte bide his olarak söylediklerimiz var yada ,stediklerimiz çok net ben inleri istiyorum ama başkası ozanı yada x bi futbolcuyu ister onu yazar o yüzden pazartesi kapı bekleyelim bence inleri açıklayacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

tabi ben kap gelene kadar inanmıyorum burda yazdıklarımız sadece duyum zaten ordan burdan alıyoruz işte bide his olarak söylediklerimiz var yada ,stediklerimiz çok net ben inleri istiyorum ama başkası ozanı yada x bi futbolcuyu ister onu yazar o yüzden pazartesi kapı bekleyelim bence inleri açıklayacaklar

valla ikisi birden olursa benden mutlusu olmaz heralde

Çevrimdışı talha

Beni bilen bilir , Moderasyonada alinabilirim forumdanda atilabilirim ama Yeri gelince lafimi kimseden esirgemem !!
Q7 ye 1.2 milyon Bonservis verilecek diye ortaligi yikanlar bugun Ozan tufan icin Necip + Pektemek + Ismail + 4 Milyon verelim diyor !! Bende diyorumki bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..

Necip+Pektemek+5M fitim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci  Burada Necip (tekme tokat ile ) + Mustafa ( Tekme Tokat ile ) ismail ( yürüyerek ) gönderilmeli...! Üstüne en fazla 3-4 M € verilmeli oda Ozan Gelecek vaad eden Genç oyuncu olduğu için...!

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı kardeşim konuşmalarına biraz baktım bizim gibi sıradan futbol sever değilsin anlaşılan.Scout konusuna hakimsin veya iyi fm oynuyosun hangisi bilemedim  :D

10 yıldır fazlasıyla maç izliyorum diyelim  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ne çok şey biliyorsun ya adamın yan mevkii bile libero değil
Yapma etme @Necmi abi Sivokun orijonal mevksii gercekten On libero , Hatta @Çağrı yada sorabilirsin oda teyit etti On libero odugunu....
Cok iyi biliyorum ve hatirliyrum Sivok gercekten on libero bizde Stoper oldu adam :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Yunus Emre bir moderasyon daha geliyor şunları şuraya taşıma diye kaç kez uyarmam gerekiyor.

Editle kendi mesajlarını ben gerçekten yoruldum silmekten. Bu resmi uyarı yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Cunku adamlar Resmen bizle dalga Geciyorlar bize satmak istemiyorlar goruntu bu suan
Cunku Adamlar Tosun+Frei+2 milyon istiyorlar !!!
Ne diyorsunuz ozancilar??? Ozana deger ama dimi Ozanin degeri bu sonucta dimi !!! 1 yil Sonra Ozani 15 e okutup cikaririz parasini dimi :akuma: :akuma:
:bandit: kaşınıyorsun
kerimle takasa sokarak işi bitireceklerse bir dakika düşünmesinler
kerimin kötü olduğundan değil ne şimdi nede önümüzdeki 5 yıl Beşiktaş onbirine yazılmayacağı için
versinler yoksa bizdeki zamanı kulübede futbol hayatını bitirmeye doğru gider Töre quaresma olcay birde gelirse devre arası
dzsudzsak yüzünden bırak onbiri kulübeyi bile göremez ömerde öyle en sağlıklısı oynayabileceği bir takıma gitmek olur @Yunus Emre Dökmeci
ama cenk türkiyede hiç bir oyuncuyla takasa girmez kimsede sokmaz cenkle ozanın takasa girmesi için bursanın üstüne bir 4-5 M € vermesi gerekir

@Yunus Emre Dökmeci  Burada Necip (tekme tokat ile ) + Mustafa ( Tekme Tokat ile ) ismail ( yürüyerek ) gönderilmeli...! Üstüne en fazla 3-4 M € verilmeli oda Ozan Gelecek vaad eden Genç oyuncu olduğu için...!
@ALI RIZA Abi , Necip mistafa ve ismalin sirf maas yukunden kurtulmak icin bile Gonderilmelerini isterim ama biz Sirf ismaile 5,5 milyon $ bonservis odedik zamaninda uzerine birde + 3-4 milyondan bahsediliyor ki bu biraz fazla bence fikrim bu benim yoksa takimda bir dakka tutmam bunlari bende kulliyen zararlar bunu hepimiz biliyoruz

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/Amkspor/status/630127033339785216

Allah allaaah. Bu adamın da 1'i 2'sini tutmuyor.
Bu adamı Beşiktaş'ın başında görmeyi her zaman istemişimdir.
Ama bu tvırlarından dolayı bence gelmesin.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 00:35:13 talha ]
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Yapma etme @Necmi abi Sivokun orijonal mevksii gercekten On libero , Hatta @Çağrı yada sorabilirsin oda teyit etti On libero odugunu....
Cok iyi biliyorum ve hatirliyrum Sivok gercekten on libero bizde Stoper oldu adam :bandit:
Gökhan keskin bizde on yıl ön libero olarak oynadı o zaman senin demene göre adam forvet
çünkü alt yapıda forvetti ve ilk kadroya girdiği yılda bizde forvet oynadı sivokunda on yılı stoper oynayarak
geçti bu adamın libero oynadığına ben milli takımıda dahil hiç şahit olmadım.

Çevrimdışı Scout

Ortalık Karışmış Yine  :evillol:
Pika Pika