2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907990 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi fenerbahçe futbol okullarıyla ilgili sitede neden reklam çıkıyor?
demekki sen fazla renkli sitelerinde dolanıyorsun :D

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Gökhan masada Ozan çıkmazda.. En kötü senaryo ikisi de olmazsa eğer var mı bi B planı acaba. Orta saha beklerken birden kaleci transferi açıklansa ardından halatlardan iyi haber üstüne bir de orta saha çaktık mı lige 1-0 önde başlardık  :lol: Çok mu fazla uçtum...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar birşey sorucam...

benim yaşadığım mekan kartal, lakin kartal'da kartal yuvası yok :kop:

birkaç adidas mağazası var... adidas mağazasından forma alırsam, ödediğm para kulübe gidermi?

birkaç beşiktaşlı arkadaşlarıma sordum, onlar da bilmiyorlar???

Maltepe park a gelmek zormu geliyor 10 dakika orda kartal yuvası var

EssiLor

• Ziyaretçi

Napoli'nin İsviçreli yıldızı Gökhan İnler'in, Leicester City ile anlaştığı iddia edildi.

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunduğu kaydedilen Gökhan İnler için, İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

Il Mattino Gazetesi, İsviçre Milli Takımı'nda oynayan gurbetçi oyuncunun, Leicester City ile anlaşmaya vardığını yazdı.

Napoli'nin transfer karşılığında 4,5 milyon euro alacağı, 31 yaşındaki oyuncunun da senelik 2 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Galatasaray ile de ismi anılan Gökhan'ın peşinde Watford ve Schalke 04 de bulunuyor.

A.Spor

Bu nedir ya.

Çevrimdışı Easthanbool

Konu dışı

Kartal Yuvalarını es geçmeyelim lütfen herkes elinden geldiğince yüklensin  :busted_cop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

arkadaşlar birşey sorucam...

benim yaşadığım mekan kartal, lakin kartal'da kartal yuvası yok :kop:

birkaç adidas mağazası var... adidas mağazasından forma alırsam, ödediğm para kulübe gidermi?

birkaç beşiktaşlı arkadaşlarıma sordum, onlar da bilmiyorlar???

kartalyuvası dışından alırsan kârı en az yarı yarıya düşer.

En fazla 20-30 dk uzağında kartalyuvası var kartal sınırları dışına çıkamazmış gibi sormuşsun.

Çevrimdışı Metin

valla dostum önceki atışmalarınızı bilmem ama sen konuyu hiç anlamamışsın.
O zaman konuşma bilip bilmeden.İkili tartışmaya da girme benimle

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maltepe park a gelmek zormu geliyor 10 dakika orda kartal yuvası var
Ayrica Pendiktede var Kartal Yuvasi @Neo Nesil 2 @Necmi abi
Pendikle - Kartal Arasi 10 dakika :bandit:
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 18:13:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

yavaş ol bakalım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

süper kupa için şike yapılmaz kimse cesaret etmez bir getiriside yoktur napiicak yanı bursa beşiktasın 5 milyon euroluk teklıfını reddedip gsye 2 ye mi satcak yok oyle bir dunya
Neden yapilamasin Super kupa icin Sike??
Biz yapmadigimiz Halde Turkiye kupasi icin Sike yaptilar dediler yöneticilerimiz Ceza aldi :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Necmi

sabah beri birilerine laf yetiştireceğim diye uğraşıyorsun
bunun sonucunun ne olacağının farkındasın umarım @Metin

Çevrimdışı Çağatay

Şu Ozan işi sıkmaya başladı
bursa nın şu sadece bize karşı olan tutumu iğrendiriyor.
burada Ozan ın tavrının net olması lazım

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Metin

sabah beri birilerine laf yetiştireceğim diye uğraşıyorsun
bunun sonucunun ne olacağının farkındasın umarım @Metin
Haklısın @Necmi abi ancak zamanında bizim uyarı aldığımız şeyleri başkaları rahatlıkla yapabiliyor.Zaten moderasyona bildirmekte pek işe yaramıyor.Çoğu kişiyi küstürdüğünüzün farkındasınızdır umarım.Bir daha mümkün olduğunca kimseyle diyaloğa girmem zaten.

Çevrimdışı TALAT

herkes pazartesiyi bekleyin diyor.
bence ozan ve ahmet bulut bizi istiyor. gelen haberler de bu yönde olunca açıkçası ben umutsuz değilim ozan konusunda

Çevrimdışı Çağatay

herkes pazartesiyi bekleyin diyor.
bence ozan ve ahmet bulut bizi istiyor. gelen haberler de bu yönde olunca açıkçası ben umutsuz değilim ozan konusunda

Burada hakkaten Ozanın tavrı çok önemli
yada şöyle diyeyim, kimin ozanın aklına daha çok girmesiyle alakalı bir durum :D

fb nin salça olmaması güzel oldu çünkü olnlarda da para suyunu çekti
şimdi baktıkları orta saha adamının değeri 2.75M

Çevrimdışı TALAT

Burada hakkaten Ozanın tavrı çok önemli
yada şöyle diyeyim, kimin ozanın aklına daha çok girmesiyle alakalı bir durum :D

fb nin salça olmaması güzel oldu çünkü olnlarda da para suyunu çekti
şimdi baktıkları orta saha adamının değeri 2.75M

burda dediğin gibi kilit isim ahmet bulut. töre de onun oyuncusu.
bildiğimden değil ama tahminim ahmet bulut bir sene sonra töreyi ondan sonra da ozanı avrupaya götürebilir. şu anda da avrupaya genç oyuncuları en iyi beşiktaş üzerinden götürebilir.

Çevrimdışı Savaş

Bursa mide bulandirmaya başladı. Sevmiyorum anadolu takımlarından futbolcu almayı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ee Farkli bir yaklasim mi Bekliyordun Birsa Gibi karaktersiz bir camiadan ???
Baskasindan 3 Isterlerse bizden 5 isterler bunu ogrenemedinizmi Hala :akuma:
Oyizden ben Bursadan hicbir Topcu istemiyorum , Ozanida Bursada oynadığı icin degil Begenmedigim icin istemiyorum

Çevrimdışı Scout

Zevksiz Maç Olur Bugünki Maç  :eyes
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

Oyizden ben Bursadan hicbir Topcu istemiyorum , Ozanida Bursada oynadığı icin degil Begenmedigim icin istemiyorum

arkadaşlar bir sakin. adı üstünde transfer sezonu. her takım kendisi için en iyi şartları bulmaya çalışıyor.

Çevrimdışı Çağatay

burda dediğin gibi kilit isim ahmet bulut. töre de onun oyuncusu.
bildiğimden değil ama tahminim ahmet bulut bir sene sonra töreyi ondan sonra da ozanı avrupaya götürebilir. şu anda da avrupaya genç oyuncuları en iyi beşiktaş üzerinden götürebilir.

Eğer A.Bulut un böyle bir planı varsa bize gelmesi konusunda ısrarcı olabilir
lakin son sözü bursa söyleyecek işte can sıkıcı taraf bu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Baskasindan 3 bizden 5 istemekten degil, bunlar iyi alismislar buyuk kulupleri yolmaya. Ne kadar yukseltirlerse kar. Yabanci siniri kalkmisken enayi miyiz gidip Anadolu'dan bu paralara adam alalim. Sinir varken gittik Tolgay'i, Gokhan'i, Kerim'i, Veli'yi getirdik yok pahasina simdi gidip Bursa'ya mi bu parayi verecegiz?

Turkiye'de yalniz bonservisler degil, oyuncu maaslari da sismis durumda. Pektemek gibi bir adam 1.5 milyon euro uzerine oynuyor, Sabri 2 milyona yakin. Bu kismen de bu sacma sapan bonservislerden dolayi boyle, adama 6 milyon bonservis verince maasina da 1.5-2 normal sayiliyor. Boyle devam etsin 3-5 seneye Ozan turu adamlar gercek degerleri olan 2-2.5 milyon bandina dusecek. Yani dusunun Brezilya'da ne adamlar var bu paralara alinabilecek, ustelik o adamlari da alirken yuksek fiyat cekmelerine ragmen Rhodolfo gibi bir adami 3 milyona alabiliyoruz, akil kari mi 6 milyon + futbolcuyu Ozan icin vermek.

Çevrimiçi Necmi

Haklısın @Necmi abi ancak zamanında bizim uyarı aldığımız şeyleri başkaları rahatlıkla yapabiliyor.Zaten moderasyona bildirmekte pek işe yaramıyor.Çoğu kişiyi küstürdüğünüzün farkındasınızdır umarım.Bir daha mümkün olduğunca kimseyle diyaloğa girmem zaten.
işe yaramadığını nerden biliyorsun ceza alanı görüyormusunuz
küsen küser insanlar küsmesin diye birbirinize küfür hakaret etmenize göz yumacak değiliz
bu forumun kuralları var yazmak isteyen bu kuralları kabul etmiş demektir.
Birde zamanında ne uyarısı aldın herhangi bir ceza veya uyarı aldığın sistemde görünmüyor :alala:
hayatta hiç sevmediğim şeylerden biri gerçek olmayan konularda demagoji yapılmasıdır

kendin bile hakaret içeriyormu bilemiyorum dediğin bir şikayette bulunuyorsun ve kalkıp bizden
işlemmi yapmamızı bekliyorsun senin bile hakaret olduğuna emin olamadığın bir şeyi biz hakaret olarakmı görmek zorundayız
birde senden başkada şikayet eden yok o mesajı demekki kimse senin gibi bakmamış @Metin

Çevrimdışı ilhan mansız

bugünkü maçı nasıl izleyebiliriz?

Kheaven

• Ziyaretçi