2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906299 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

eğer durum buysa benimle senin muatap olman için kaç yılında doğmuş olman gerekiyor
ben 50 yaşına geldim ve bu seneye kadar öğrendiğim bir şey varsa aklın yaşda olmadığıdır
@BesiktasTaraftari  arkadaş saygısız davrandı gereken ikazıda aldı ama senin ona saygısız olmanı gerektirmiyor bu

Yok, bu 90'lardan sonra doganlarda cidden bir sorun var. Ben yani hayatim boyunca ne kendimin ne arkadaslarimin kendilerinin neredeyse iki kati yasinda adama kardesim sacmalama vs. diye hitap ettigine rastlamadim. Katilirsin katilmazsin ayri, adam daha kendisinden 13-14 yas buyuk adamla nasil konusacagini bilmiyorsa ben ne yapayim? Abi biz seninle boyle konussak sen de muhatap almazsin bizi haksiz da olmazsin yalan mi?

Çevrimiçi Necmi

Yok, bu 90'lardan sonra doganlarda cidden bir sorun var. Ben yani hayatim boyunca ne kendimin ne arkadaslarimin kendilerinin neredeyse iki kati yasinda adama kardesim sacmalama vs. diye hitap ettigine rastlamadim. Katilirsin katilmazsin ayri, adam daha kendisinden 13-14 yas buyuk adamla nasil konusacagini bilmiyorsa ben ne yapayim? Abi biz seninle boyle konussak sen de muhatap almazsin bizi haksiz da olmazsin yalan mi?
Bak kardeşim o mesajı gördüm uyarı yaptım ve bir dahada yaparsa en iyi ihtimal en az 15 gün no post alır
hatta saygısızlığın durumuna göre süresizde olur
Bizim bu forumda tahammül edemediğimiz bir şey varsa oda insanların birbirine saygısız üslupla haraket etmesidir.
ama hiç kimseyede yaşını ima ederek bir tavır koyamazsın bunada izin vermeyiz.

Çevrimdışı Scout

10 Sayfa Aynı Konuları Tekrarlamışsın Amacım Kavga Değil  :ok:
Pika Pika

Çevrimiçi Necmi

10 Sayfa Aynı Konuları Tekrarlamışsın Amacım Kavga Değil  :ok:
bu sana bir başkasına saygısız davranma hakkımı veriyor insanların ne konuşacağına
senmi karar vereceksin.

Çevrimdışı genki1914

Serdar işkembeden sallıyor gibi sanki.En son Chicharito bizdeydi lafta :D
o değilde usta neden benim profil fotogramı kullanıyorsun bu fotografın orjinalinde forza ve o sene bu sene yazıları var ben direk onları silip fotografı kullanmıştım sen direk benden kopyalayıp kullanmışsın rica ediyorum başka fotograf kullanırsan sevinirim...
Guti14

Çevrimdışı Scout

bu sana bir başkasına saygısız davranma hakkımı veriyor insanların ne konuşacağına
senmi karar vereceksin.
@Necmi Abi Bir Süre Sonradan Sıkıyor Gerçekten , Tutamadım Kendimi  :alala: :s20: Hatam Varsa Affola
Pika Pika

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi Bir Süre Sonradan Sıkıyor Gerçekten , Tutamadım Kendimi  :alala: :s20: Hatam Varsa Affola
Benden değil yanlışı yaptığın kişiden özür dilemen gerekir @Scout

Çevrimdışı Scout

İyi Geceler Forum  :uyucam:
Pika Pika

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın cümleten

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Akın

Takım kadrosunda Eslem, Sezer, Gökhan Süzen hariç 26 futbolcu bulunuyor. Ligde 28 kişi oynayabiliyor, Uefa 25 kişi oynayabiliyor. Buradaki bazı kişiler her mevkiiye transfer istiyor. Galatasaray gibi 40 futbolcu olmamızı istiyolar galiba. Sonra adamları göndermeye uğraşırız. Başta yazdıklarımı da daha gönderemedik.

Çevrimdışı aa1903

"Benim hayretler içinde kaldığım bir şey var.
Geçen sene ligin bitimine 6 hafta kala Fikret Orman ile bir telefon görüşmesinde "Bu kalecilerle şampiyon olmanız imkansız" dedim. O da bana "Haklısın. Seneye kesinlikle bir yabancı kaleci getireceğim" demiş idi."

erman yazmış bunu.

Çevrimdışı aa1903

Takım kadrosunda Eslem, Sezer, Gökhan Süzen hariç 26 futbolcu bulunuyor. Ligde 28 kişi oynayabiliyor, Uefa 25 kişi oynayabiliyor. Buradaki bazı kişiler her mevkiiye transfer istiyor. Galatasaray gibi 40 futbolcu olmamızı istiyolar galiba. Sonra adamları göndermeye uğraşırız. Başta yazdıklarımı da daha gönderemedik.

uefa'da 22 kişi oynayabilecek bu sene. transfer istenmesinin sebebi gereksiz adamlarla kadroyu şişirmemek. bundan dolayı bedava da olsa yollayın gitsin pektemek, köybaşı gibi adamları diyoruz.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ozan için Gs Ankara'da görüşme yapacaktı.Maçtan sonra Ozan'ı açıklarsalar şaşırmam

Çevrimdışı canU

Divan toplantısını netten izleyemiyor muyuz? Bjk tv sitesi çalışmıyor?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan için Gs Ankara'da görüşme yapacaktı.Maçtan sonra Ozan'ı açıklarsalar şaşırmam

ozan bizde dostum pazartesi açıklanır benim gönlüm rahat gs bizim elimizden adam alamaz kolay kolay artık

Çevrimdışı Easthanbool

o değilde usta neden benim profil fotogramı kullanıyorsun bu fotografın orjinalinde forza ve o sene bu sene yazıları var ben direk onları silip fotografı kullanmıştım sen direk benden kopyalayıp kullanmışsın rica ediyorum başka fotograf kullanırsan sevinirim...

Bu fotoğrafın orjinal hali benim elimde senden falan alıp da kullandığım yok canım kardeşim.Ayrıca sana mı soracağım hangi avatarı kullanıp kullanmayacağımı?
Şunu da belirteyim bu kara kalem çalışması bir yakınıma ait hani diyorsun ya orjinali diye o düzenleme kısmını yapıp Forza'da paylaşan da benim zaten @genki1914
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Batuhan1903

uefa'da 22 kişi oynayabilecek bu sene. transfer istenmesinin sebebi gereksiz adamlarla kadroyu şişirmemek. bundan dolayı bedava da olsa yollayın gitsin pektemek, köybaşı gibi adamları diyoruz.
yaw biz jem karacan al demiyoruz samba al diyoruz boyko al diyoru il 11 oyuncusu bunlar sen ilk 11 oyuncusu alıp geçen senenin kadrosunu korursan geçen sene11 oynayan simdi yedek kalır ve cok alternatifli kadromuz olur geçen sene olcay 11deydi şimdi kulubede boyle yaparak kadro kalitesini yukseltirsin gs gibi tarık falan almıyoz ne bu dusmanlıgınız kaleci transferine karsı anlamıyorum sene içinde tolga hata yaparsa sovmicen o zaman tolgaya adam oyle oynarken oraya kaleci istemeyenlerde hata :s20:

Çevrimdışı Batuhan1903

lafım aa1903 ya deil kaleci istemeyenlere

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kralkartal

Tolga zengin + cenk gonen = iyi bir yabanci kaleci
İsmail koybasi + pektemek = iyi bir orta saha
Gökhan süzen + sezer öztürk = samba

28 kisilik kadroda gidecek 6 kisi gelecek 3 kisi = 25 kisi
Buna eslem ile veyseli eklersek 27 kisilik kadro 3 kulvar icin yeterde artar bile.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vay be 242 milyon tl harcamışız stada şuana kadar deli para haftasonu herkes bütçesi dahilinde ürün alsın

Çevrimdışı Deniz

Ertuğrul ,hamza ozanı istedi demiş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Işte Ertuğrul'un etik dedigi şey varya hani biz ozan icin bursa ile görüşüyoruz ama bizim gorusmelerimiz bitmeden bursa gs ile gorusmelere başlamış. Bu da bir cesit etik
Bi zahmet bunu da anlayiversin o minik beyni
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman:"Kartal Yuvası gelirimiz 53.1 milyon TL oldu"
Fikret Orman: "Kartal Yuvarı gelirleri, stadyum bittikten sonra 100 milyonlara gelecektir."

Çevrimdışı brkntcnr

Fikret Orman:"Kartal Yuvası gelirimiz 53.1 milyon TL oldu"
Fikret Orman: "Kartal Yuvarı gelirleri, stadyum bittikten sonra 100 milyonlara gelecektir."
Bu haftasonu dahil değildir

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi