Geçen sene hiç beğenmediğiniz oğuzhan 3 gol 12 asist yapmış. O zaman oğuzhan juninho veya sergen. Aynı geçen sezon itin bi tarafına sokulan olcay 9 gol 11 asist yapmış. O zaman Olcay da Juninho veya Sergen. Şimdi bana şunu açıkla elimizdeki Juninho veya Sergen leri neden bu kadar tü kaka yapıp kötülüyoruz?
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ligi dusunerek konusuyorum. Yoksa Turkiye kupasinda yapilan asistler beni ilgilendirmiyor. Olcay BJK kalibresinde degil, yedek olur ligde de idare eder ama Avrupa'daki yetersizligi gorulmustur. Yine de birilerinin itin bir tarafina soktugu kadar kotu bir adam degil. Profesyonel, elinden geleni yapiyor, ustelik abarti fiyatlara da gelmedi. Orada yanlis ornek vermem soyledigimin dogru oldugu gercegini degistirmez. Defansif orta sahada oynayip da 12 asist 5 gol atan adam dunyada sayilidir. Soylenen bu kadar basit bir sey, aaa bak Olcay 12 atti o zaman Olcay Ronaldo, aa su su kadar atti o zaman o Juninho diye sacmalamanin geregi yok. Orada verilen yetenek kiyaslamasi, illa ki ayni mevkide oynayan adam ornegi vermem gerekecegini bilseydim Emerson, Gago, Diarra falan derdim.