2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918662 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Kheaven

• Ziyaretçi

Bursa Başkanı Bölükbaşı: Sezona Süper Kupa'yı alarak başlamak büyük moral olacak. İki oyuncu daha almak istiyoruz. Bir forvet, bir ön libero

Ozan iyice hayırlı olsun diyebiliriz galiba  :halay:

Fernando Belluschi yerine alıcaklar adam.

Çevrimdışı Savaş

Şaka bi yana 2 adam sattık 13 Demba + 5 Atınç. Hadi 4 milyon Demba'nın taksitlerine gitse elimizde kalan para 14 milyon euro..

Totalde 6-7 Milyona çok sağlam 5 adam aldık ve daha Ozan ile İnler'i bekliyoruz.

Eğer bu adamlarda gelir ve toplam maliyet 14 milyon'u aşmazsa şahane bir transfer dönemini geride bırakıcaz.

Bu düşünce yapısı bu sene ve önümüzdeki senelerde bize çok şey kazandıracak. Sevdim ben bu işi :)

Çevrimdışı Çağrı

Şaka bi yana 2 adam sattık 13 Demba + 5 Atınç. Hadi 4 milyon Demba'nın taksitlerine gitse elimizde kalan para 14 milyon euro..

Totalde 6-7 Milyona çok sağlam 5 adam aldık ve daha Ozan ile İnler'i bekliyoruz.

Eğer bu adamlarda gelir ve toplam maliyet 14 milyon'u aşmazsa şahane bir transfer dönemini geride bırakıcaz.

Bu düşünce yapısı bu sene ve önümüzdeki senelerde bize çok şey kazandıracak. Sevdim ben bu işi :)

Aynen öyle.

Ancak bu transferlerin 1 ay öncesi bitmesi gerekiyor. Bir de bunu öğrenmeleri gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı keremd

ersan ı 5 e iteleyebilseydik  adağım vardı. sen o zaman görürdün douglas da gelirdi. taş olurduk taş

Çevrimdışı Savaş

Aynen öyle.

Ancak bu transferlerin 1 ay öncesi bitmesi gerekiyor. Bir de bunu öğrenmeleri gerek.

Aslında bunun sebebi gidecek adamların yani satılacak adamların önceden bilinmemesi olabilir. Tekliflerin ne zaman geleceğini bilemeyiz.

Ben bu sene Demba ve Atınç'ın satış mevzuları belli olduktan sonra stratejinin tamamen değiştiğini düşünüyorum.

Mesela seneye Gökhan'ın satılacağı 1 veya 2 ay evvel belli olursa ona göre transfer stratejisi geliştirilip erkenden halledilecektir.

Gerçi bu geç kalınma mevzusu bu seneye özel değil ama 3. seneyi bitiriyor Başkan tecrübelenmiştir artık bu transfer konularında. Seneye daha bi düzelecektir bu durum. Umudum var benim :)

Çevrimdışı keremd

yarınki forma etkinliğinde bebek forması varmı.  kızıma bir bebek forması almak istiyorum

Çevrimdışı kralkartal

Simdi baktigin zaman kaleci ve orta saha lazim onun disinda tolga, cenk gonen, ismail koybasi, gokhan suzen, sezer ozturk ve mustafa pektemegin gonderilmesi lazim.. Geriye kalan dertler devre arasinda cozulur.

Çevrimdışı Batuhan1903

sambayıda alalım yıllardır rakibi korkutan bir defansımız olmadı fener alvesten oyle ekmek yiyordu bu alvesin yanında myke tyson kalır. bi kerede lige heryer tam girelım alınsın 2 orta saha bir stoper birde kaleci

Çevrimdışı Çağrı

Fener yıllardır stadı en erken yapmanın verdiği avantaj ile yaptı o transferleri.

Ve çok kötü kullandı bu 10 senelik avantajı. 1 Uefa 6-7 şampiyonluk sokması gerekirdi.

Artık şanslar eşit geçmiş olsun onlara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iddaa bizim şampiyonluğumuza 6.5 bestsonda 10 oran veriyo fener ve gs oranları 1.9 ve 3 neden bu kadar uçurum var bu oranlarda çok mu yanlı düşünüyorum en kötü ihtimal gs kadar şansımız var bence duygusal bakıyorum sanırım olaya :)

Çevrimdışı kralkartal

Fener yıllardır stadı en erken yapmanın verdiği avantaj ile yaptı o transferleri.

Ve çok kötü kullandı bu 10 senelik avantajı. 1 Uefa 6-7 şampiyonluk sokması gerekirdi.

Artık şanslar eşit geçmiş olsun onlara.
Stad bittikten sonraki sezona yedekler dahil cok saglam girmemiz gerekiyor ama transfer kısıtlamamız sebebiyle oyle olmayacak gibi

Çevrimdışı kralkartal

sambayıda alalım yıllardır rakibi korkutan bir defansımız olmadı fener alvesten oyle ekmek yiyordu bu alvesin yanında myke tyson kalır. bi kerede lige heryer tam girelım alınsın 2 orta saha bir stoper birde kaleci
Öncelik orta saha sonra kaleci sonra samba kaymak olurr.

Çevrimdışı kralkartal

Transfer sezonu 30 agustosta kapaniyor dimi?

Çevrimdışı Kadir G.

İmza töreninin tamamını nereden izleyebilirim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Samba hazir memleketteyken gorusulsun.koca adam 2 sene iyi is yapar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Samba hazir memleketteyken gorusulsun.koca adam 2 sene iyi is yapar :)
dji gelsin bence daha iyisi daha genç daha potansiyelli :D

Çevrimdışı uğur07

Abi twitterda bi kampanya baslatsak kaleci alinirsa herkes bi tane guzel tasarim bi kaleci formasi alarak transfer parasini cikaracak diye, organize olunursa alinmadan bile cikarilir parasi bence

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu ne abarttiniz su Ozan'i yok bize gelip parlarsa cok yuksek fiyata satarmisiz bilmem ne? Elimizdeki en iyi adam, UEFA'da patlama yapip en iyi 11'e secilen Tore 20 milyon etmiyor Ozan'in 20 milyon edebilecegini sananlar var. Ustelik piyango mu cekiyoruz ya tutarsa diye adam alacagiz? Ne oldu Pektemek, Ismail, Necip hepsi parliyordu simdi totalde 10+ milyon euro harcadigimiz Ismail, Pektemek'i verip ustune de 5 milyon euro verelim Ozan icin nasil diyorsunuz hayret ediyorum. Insan biraz gecmisten ders alir. Oyle bir konusuyorsunuz ki goren hepinizi dolar milyarderi sanacak. 6-7 milyon euro az para mi? Hayatinda degil bir milyon 100 bin euroyu bir arada gormus kac kisi var su forumda cok merak ediyorum. Gider Brezilya'dan, Arjantin'den kralini alirsin bu paralara. Muslera 6.75'e alindi, Gomez'e bonservis vermedik, Tore 4.5'a geldi hala Ozan'a 6-7 milyon eder diyebiliyorsunuz pes.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

iddaa bizim şampiyonluğumuza 6.5 bestsonda 10 oran veriyo fener ve gs oranları 1.9 ve 3 neden bu kadar uçurum var bu oranlarda çok mu yanlı düşünüyorum en kötü ihtimal gs kadar şansımız var bence duygusal bakıyorum sanırım olaya :)
Orta sahamız bomboş.Az bile vermişler.1 ay sonra transferler gelirse dengelenir.

Çevrimdışı Deniz

dji gelsin bence daha iyisi daha genç daha potansiyelli :D
Onu ben de diyorum 1 aydir ama hic haber çıkmadi..o gelmezse samba da is görür :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Yahu ne abarttiniz su Ozan'i yok bize gelip parlarsa cok yuksek fiyata satarmisiz bilmem ne? Elimizdeki en iyi adam, UEFA'da patlama yapip en iyi 11'e secilen Tore 20 milyon etmiyor Ozan'in 20 milyon edebilecegini sananlar var. Ustelik piyango mu cekiyoruz ya tutarsa diye adam alacagiz? Ne oldu Pektemek, Ismail, Necip hepsi parliyordu simdi totalde 10+ milyon euro harcadigimiz Ismail, Pektemek'i verip ustune de 5 milyon euro verelim Ozan icin nasil diyorsunuz hayret ediyorum. Insan biraz gecmisten ders alir. Oyle bir konusuyorsunuz ki goren hepinizi dolar milyarderi sanacak. 6-7 milyon euro az para mi? Hayatinda degil bir milyon 100 bin euroyu bir arada gormus kac kisi var su forumda cok merak ediyorum. Gider Brezilya'dan, Arjantin'den kralini alirsin bu paralara. Muslera 6.75'e alindi, Gomez'e bonservis vermedik, Tore 4.5'a geldi hala Ozan'a 6-7 milyon eder diyebiliyorsunuz pes.

Muslera 6.75'e alınmadı. +Lorik Cana verildi ve 5 milyon euroya sayıldı. Yani 12 milyon euroya geldi.

Piyango çekmek olarak göreceksek Töre, Frei, Oğuzhan hiçbiri alınmamalıydı genç oyuncu zaten gelişsin diye alınır.

Tek katıldığım yer evet Ozan 20 milyon hiçbir zaman etmez. Ama 2 sene sonra geliştirirsek Töre gibi 12-14 milyon aralığına yani verdiğimizin 2 katına satarız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Ertuğrul bize giydiriyor galiba  :uyucam:

Amkspor ‏@Amkspor 54 sn.55 saniye önce
Sağlam: Bizim ülkemizde transfer işleri, her işte olduğu gibi tersten yapılıyor!

Amkspor ‏@Amkspor 19 sn.20 saniye önce
Sağlam: İlk önce kulübüyle görüşürsünüz sonra futbolcuyla izin çıkarsa görüşürsünüz! Hamza hoca beni aradı, oyuncuyu sordu; ben de reddettim

Amkspor @Amkspor 25 sn.26 saniye önce
Sağlam: Yolun böyle olması lazım! Bu yıl bu konuda çok sıkıntı yaşadık! Kulüplerden ricam; bu olayın yolu yordamı belli..

Amkspor ‏@Amkspor 3 sn.3 saniye önce
Sağlam: Futbolcuya fazla para verince alırsınız. Yarın öbür gün o futbolcu sana gelince, başka kulüp fazla verince bu sefer ona gidecek!
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

Ertuğrul bize giydiriyor galiba  :uyucam:

Amkspor ‏@Amkspor 54 sn.55 saniye önce
Sağlam: Bizim ülkemizde transfer işleri, her işte olduğu gibi tersten yapılıyor!

Amkspor ‏@Amkspor 19 sn.20 saniye önce
Sağlam: İlk önce kulübüyle görüşürsünüz sonra futbolcuyla izin çıkarsa görüşürsünüz! Hamza hoca beni aradı, oyuncuyu sordu; ben de reddettim

Amkspor @Amkspor 25 sn.26 saniye önce
Sağlam: Yolun böyle olması lazım! Bu yıl bu konuda çok sıkıntı yaşadık! Kulüplerden ricam; bu olayın yolu yordamı belli..

Amkspor ‏@Amkspor 3 sn.3 saniye önce
Sağlam: Futbolcuya fazla para verince alırsınız. Yarın öbür gün o futbolcu sana gelince, başka kulüp fazla verince bu sefer ona gidecek!

Ertuğrul hoca 20 yıl öncesinde yaşıyor sanırım. Buna etik deniyor. Uygulamak isteğe göre değişir.

Kendisi 20 yıl önce Fener 1 milyon verdi vermezseniz oraya giderim diyip maaş istemesini iyi biliyordu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli