2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan gelirse Atiba-Ozan İnler gelirse İnler-Oğuzhan ikilisiyle oynarız diye düşünüyorum. Şenol hocanın Atiba-İnler ikilisini oynatacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Gastro

https://twitter.com/SporGundemi35/status/628618717086285824

Ozan Tufan düz topçu.  :busted_cop:

Ozan güzel gol attı ama resmen oynamıyor. Dostlar alışverişte görsün misali sahada dolaşıyor. Resmen ben bu takımda oynamak istemiyorum. Fazla zorlamayın der gibi bir hali var. Haydi hayırlısı.

Çevrimdışı Çağrı

Ozan beynini yönetecek bir adam bulursa çok kaliteli bir düzeye yükselebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu arada Djilobodji'ye teklif götürülmüş gerçekten.

Gelirse Rhodolfo/Djilobodji harika olur.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

O zaman Pedro'ya  klüp bul ve Milo'nun iyi taklifte satılabileceği haberleri  doğru diyebiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

Zapata'ya benzetiyorum Milan'daki. Hatta daha hızlı Dji sadece markajı daha zayıf.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Djilobodji'nin piyasası yoktur heralde.Alacaksak pekte zor olmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Zapata'ya benzetiyorum Milan'daki. Hatta daha hızlı Dji sadece markajı daha zayıf.

Çağrı, bence Fransa liginin en iyi 5 stoperinden biri.

Agresyon becerisi yüksek, hızlı, ayağı iyi, atletik, sert. Her yıl üzerine koyarak ilerliyor.

Sadece klasik Afrikalı stoperler gibi oyun içi dalgalanmalar yaşama ihtimali var.

Çevrimdışı genki1914

piyasa değeri nedir kaça biter aşagı yukarı ?
Guti14

Çevrimdışı atalay

O zaman Pedro'ya  klüp bul ve Milo'nun iyi taklifte satılabileceği haberleri  doğru diyebiliriz.

Şenol Hoca, Pedro'yu düşünmüyor bence.

Milosevic konusunda benim fikrim net defalarca izledim. Olumlu değilim.

Teknik ekibin tasavvuru ne bilmiyorum.

Çevrimdışı atalay

piyasa değeri nedir kaça biter aşagı yukarı ?

Fransız basını 5 milyon euro teklif ettiğimizi söylüyor. Ben sanmıyorum.

Teklif ettiğimizi doğrulattım, fakat ne kadar olduğunu bilmiyorum.

Ederi o para olabilir fakat 3-3,5'a biter.

Çevrimdışı Anıl

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Gökhan İnler'in menajeri ile görüşen Beşiktaş'a istenilen rakam çok yüksek geldi.

İngiltere'nin Leicester City Kulübü'nün de Gökhan'a talip olması oyucunun menajerinin transfer görüşmelerinde elini güçlendirdi. Talep edilen şartların zorlaşması sonrası Beşiktaş Yönetimi önceliğini Ozan Tufan'a verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in tercihi ise Ozan Tufan. Tecrübeli hocanın, genç yaşından ve daha evvel birlikte çalışmasından dolayı, Bursasporlu oyuncuda ısrar ediyor.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında, Beşiktaş Yönetimi'nin Bursaspor'un kapısını yeni bir teklif ile çalması bekleniyor. Bursaspor ile transfer görüşmelerini Ahmet Nur Çebi'nin yönettiği bilgisine ulaşıldı.

Ozan Tufan hayırlı olsun :icool:

Çevrimdışı mellfred

Ah ozan ahh!  tolgay-ozan hayalim toz toplatacak bu ikili. Türkiye liginin çok üzerinde bu tandem

Çevrimdışı Deniz

Pedro takasta kullanilsa keske..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yeni üye olarak ilk mesajımda Beşiktaş Vodafone Arena ailesine selamlarımı yollamak istiyorum . Forumla tanışmama burada üye olan arkadaşların ekşisözlükte Vodafone Arena ile alakalı attıkları entriler vesile oldu . Sonrasında da takibi bırakmadık tabii . Forumda üyeler arasında örneğin 4 pozisyonda açık bulunup bulunmadığı gibi bazı konularda fikir birliği sağlanmasa da herkesin ortak amacı Beşiktaş için en iyisi.
Tanışma seansını geçtikten sonra transfer başlığına yakışır bir mesaj da atayım . Atalay'ın dediği gibi 4 pozisyonda açığımız var . Kadroyu ilk 11 oyuncuları,rotasyon oyuncuları , ilk 11 ve rotasyon oyuncularında sakatlık , formsuzluk , kart cezaları olması durumunda bunların gerisinde bekleyecek oyuncular ve ihtiyaç bulunmayan oyuncular olarak 4 gruba ayırmak lazım . Örneğin 3 kalecimiz rotasyon oyuncusu . İlk 11 kalecisi olmadığından bu 3 kaleciden biri  form,ceza, sakatlık durumuna göre kaleyi koruyor. Ersan Adem Gülüm rotasyon oyuncusu olmasına rağmen onun pozisyonunda ilk 11 kalitesinde bir oyuncu olmadığından çoğu kez ilk 11'de maçlara çıkıyor. Ön liberoda herkes mutabık olduğu için bu konuda bir yorum yapmaya gerek yok sanırım . Forvette ise Gomez ilk 11 , Cenk Tosun ise rotasyon oyuncusu. Sakatlık, formsuzluk, ceza gibi durumlarda üçüncü bir forvete ihtiyaç duyulabilir. Kısaca Atalay'ın dediği gibi 4 pozisyonda eksiklik var . Paran olsa da var , olmasa da var. Bu eksiklerle de şampiyon olabilirsin elbet ama bu biraz da şansa bakar .

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yeni üye olarak ilk mesajımda Beşiktaş Vodafone Arena ailesine selamlarımı yollamak istiyorum . Forumla tanışmama burada üye olan arkadaşların ekşisözlükte Vodafone Arena ile alakalı attıkları entriler vesile oldu . Sonrasında da takibi bırakmadık tabii . Forumda üyeler arasında örneğin 4 pozisyonda açık bulunup bulunmadığı gibi bazı konularda fikir birliği sağlanmasa da herkesin ortak amacı Beşiktaş için en iyisi.

Tanışma seansını geçtikten sonra transfer başlığına yakışır bir mesaj da atayım . Atalay'ın dediği gibi 4 pozisyonda açığımız var . Kadroyu ilk 11 oyuncuları,rotasyon oyuncuları , ilk 11 ve rotasyon oyuncularında sakatlık , formsuzluk , kart cezaları olması durumunda bunların gerisinde bekleyecek oyuncular ve ihtiyaç bulunmayan oyuncular olarak 4 gruba ayırmak lazım . Örneğin 3 kalecimiz rotasyon oyuncusu . İlk 11 kalecisi olmadığından bu 3 kaleciden biri  form,ceza, sakatlık durumuna göre kaleyi koruyor. Ersan Adem Gülüm rotasyon oyuncusu olmasına rağmen onun pozisyonunda ilk 11 kalitesinde bir oyuncu olmadığından çoğu kez ilk 11'de maçlara çıkıyor. Ön liberoda herkes mutabık olduğu için bu konuda bir yorum yapmaya gerek yok sanırım . Forvette ise Gomez ilk 11 , Cenk Tosun ise rotasyon oyuncusu. Sakatlık, formsuzluk, ceza gibi durumlarda üçüncü bir forvete ihtiyaç duyulabilir. Kısaca Atalay'ın dediği gibi 4 pozisyonda eksiklik var . Paran olsa da var , olmasa da var. Bu eksiklerle de şampiyon olabilirsin elbet ama bu biraz da şansa bakar .

Çevrimdışı Ersoy

Djilobodji'nin Transfermarkt'da ki değeri 6,50M.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ozan olursa gelecek açısından çok iyi olur, bizde 1-2 sene oynasa ve Oğuzhan kadar bile iş yaparsa 5-10 milyondan aşağı bir rakama gitmez. Bursaspor Ozan'a senelik 1 milyon eurodan yeni kontrat yapmayı düşünüyor. Oyuncunun fiyatının artacağını biliyorlar güzel para veya iyi takas olmadan vazgeçeceklerini sanmam.

Gökhan İnler iyi bir alternatif ama neden maliyeti yüksek anlamadım. Bir ara 2 milyon euroya bağladığımız konuşuluyordu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus emre dokmeci bunu begendi
Fikrim hala ayni !
Ne yani bi asirtma Gol atti diye iyi futbolcumu olmus oluyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Fikrim hala ayni !
Kötü futbolcu demek başka, kazma demek başka.

Çevrimdışı Deniz

Fikrim hala ayni !
Trivela da atmali yoksa olamaz ,olamaaazzz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

EssiLor

• Ziyaretçi

Ozan Geleceğin Arda Turanı Dır
Bu Adamı Almamız Lazım.

Çevrimdışı ALDENYX

gelen giden şu ajax çakıyor bize nezaman denk gelecek şu takım...bizde çaksak... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Ersoy

Ozan'ın pekte sercan gibi patlama ihtimali yok Milli Takımda da belli ediyor kendini.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...