2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953105 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Pedroya kulüp bul dediyseler sol stoper gelme ihtimalini yüksek görüyorum. Umarım gerçekleşir. Bir sezon arayla tandemi 1 ken 5 yaparız.

Çevrimdışı Bertug

4 stoperimiz var 1'ini yollamayı düşünüyorlarsa yerine de almayı düşünüyorlardır herhalde. 3 stoperle 50 maç gitmez.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu adama kazma öküz vb şeyler diyenleri gördükçe cinlerim tepeme çıkıyordu, şu golden sonra ben iptal..

Veli atibaya 1500 kere denettirin, yapamazlar şu golü. Golünde de değilim, özgüveni görüyorsunuz. Islıklandığınız maçta şunu yapmak, sağlam bir zihin gerektirir, psikoloji gerektirir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Golden sonra yesil oğlanlar ozan icin tezahurata baslamis :)

Tam tahmin ettiğim gibi , kendilerine yakışanı yapmışlar :D

Golden sonra yaptıkları tezahuratla kalbini alamazlar. O kadar kafasız değildir herhalde Ozan. Zaten gitmek istiyor, bu ıslıklamalardan sonra ipleri tamamen koparabilir.

Çevrimdışı Çağatay

tam 12 gün sonra ilk maçımıza çıkacaz
ve hala daha orta sahaya adam alacaz

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 20:58:31 Cagatay Derek ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Şu adama kazma öküz vb şeyler diyenleri gördükçe cinlerim tepeme çıkıyordu, şu golden sonra ben iptal..

Veli atibaya 1500 kere denettirin, yapamazlar şu golü. Golünde de değilim, özgüveni görüyorsunuz. Islıklandığınız maçta şunu yapmak, sağlam bir zihin gerektirir, psikoloji gerektirir.

Bu vuruşu yapacak teknikleri zaten yok ama olay sadece vuruş da değil. Veli ve Atiba'yı 2 senedir izliyorum orta sahayı topla beraber böyle geçtiklerini hiç görmedim. Tolgay bunu biraz yapınca değerli hale geldi zaten.

Çevrimdışı TALAT

Tamam işte. Eksik - Açık.

Çok merak ettim eksik deyince ne anladın açık deyince ne?

İkisi de cümlenin yapısını düşünürsen aynı şeyi vurguluyor da o yüzden.

*4 tane pozisyon halen açıkta.

*4 tane pozisyon halen eksik.

Farkı söylesene?

Kaleci yoksa eksiktir; o pozisyonda açıktadır.

Yapma hiç gerek yok.

yine söylüyorum. 4 pozisyon hala açıkta demek o pozisyonlarda oynayacak adamın ya da oynatmaya değecek adamın yok demektir. forvet ve defans öyle değil. oynatacağın adamlar var. kaleci konusunda ise daha önce söylediğim gibi şenol hoca ok derse orası da tamamdır. geriye bir tek önlibero kalıyor orası zaten açıkta.

4 pozisyonda eksiğimiz var demek orayı henüz  tamamlayamamışsındır. adamların vardır ama sayıca eksiktir.

bir de karşındakini ezmeye çalışıyorsun ama gençliğine veriyorum. kimin ne olduğunu bilmeden yapma bunu sonra sen ezilirsin. bunu da muhtemelen yanlış anlayacaksın o yzüden açıklayayım. ben ezicem demiyorum böyle devam edersen gün gelir ezilirsin.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

yine söylüyorum. 4 pozisyon hala açıkta demek o pozisyonlarda oynayacak adamın ya da oynatmaya değecek adamın yok demektir. forvet ve defans öyle değil. oynatacağın adamlar var. kaleci konusunda ise daha önce söylediğim gibi şenol hoca ok derse orası da tamamdır. geriye bir tek önlibero kalıyor orası zaten açıkta.

4 pozisyonda eksiğimiz var demek orayı henüz  tamamlayamamışsındır. adamların vardır ama sayıca eksiktir.

bir de karşındakini ezmeye çalışıyorsun ama gençliğine veriyorum. kimin ne olduğunu bilmeden yapma bunu sonra sen ezilirsin. bunu da muhtemelen yanlış anlayacaksın o yzüden açıklayayım. ben ezicem demiyorum böyle devam edersen gün gelir ezilirsin.

Şu gençlik mevzunu bir geçelim. Tecrübe, düşünmek yaş ile alakalı bir husus değil.

Gençlik diyerek üste çıkmanı gerektirecek bir durum yok.

Yazdığımı yanlış anlamışsın yetmemiş herhangi bir argüman sunamamışsın; yetmemiş akıl vermeye çalışıyorsun.

Polemik yaratmıyorum, daha fazlada uzatılacak bir şey yok.

Sadece yazdıklarımı anla ve öyle cevap ver yeter.

Eksikten yada açıktan ne anlıyorsun bilmiyorum senin anladığın şekli söylüyorum; nicelik, nitelik değildir.

Benim gözümde kaleyi koruyan 3 kaleci yok.

Konuyu kapatalım burayı daha fazla işgal etmeye gerek yok.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 20:59:55 atalay ]

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Rhodolfo'nun transferi ile birlikte kardoya girmesi zor gözüken Kolobiyalı genç futbolcu Pedro Franco'nun menajerine kulüp bulması istendi.

Öte yandan Milosevic'in de iyi bir tekif gelmesi halinde gönderileceği bildirildi.

Franco geçen sezon ligde 21 maçta forma giyerken, 1647 dakika süre aldı.

EssiLor

• Ziyaretçi

Herkese Selamın Aleyküm Arkadaşlar Adım Erdem 22 Yaşındayım Ve İstanbulda İkamet Etmekteyim Burada Bir Aile Olacağımız İçin Kendimi Tanıtma İhtiyacı Hissettim.

Çevrimdışı Alper1903

Degerini arttirir simdi bunlar

Çevrimdışı atalay

Herkese Selamın Aleyküm Arkadaşlar Adım Erdem 22 Yaşındayım Ve İstanbulda İkamet Etmekteyim Burada Bir Aile Olacağımız İçin Kendimi Tanıtma İhtiyacı Hissettim.

Hoş geldin...

Çevrimdışı Deniz

Hos geldin kardesim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin hocam katılımlarını bekliyoruz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Zlatan Gs'ye gelir Ozan bize gelmez.Tamamen hayalden ibaret bir transfer.İnler'i bitirsinler insanların da kafası karışmasın artık

Çevrimdışı ALDENYX

:hosgeldin...kardeşim....

ozan birde sağ açik oynadı...dip not olsun... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Alper1903

:hosgeldin

Çevrimdışı TALAT

Şu gençlik mevzunu bir geçelim. Tecrübe, düşünmek yaş ile alakalı bir husus değil.

Gençlik diyerek üste çıkmanı gerektirecek bir durum yok.

Yazdığımı yanlış anlamışsın yetmemiş herhangi bir argüman sunamamışsın; yetmemiş akıl vermeye çalışıyorsun.

Polemik yaratmıyorum, daha fazlada uzatılacak bir şey yok.

Sadece yazdıklarımı anla ve öyle cevap ver yeter.

Eksikten yada açıktan ne anlıyorsun bilmiyorum senin anladığın şekli söylüyorum; nicelik, nitelik değildir.

Benim gözümde kaleyi koruyan 3 kaleci yok.

Konuyu kapatalım burayı daha fazla işgal etmeye gerek yok.

kimin neyi yanlış anladığı belli de, dediğin gibi insanları daha fazla bizi okumaya zorlamayalım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı brkntcnr

kimin neyi yanlış anladığı belli de, dediğin gibi insanları daha fazla bizi okumaya zorlamayalım
Bence talat abinin kastettiği açık deniliyorsa sayısal olarak yeterli oyuncu sayısının olmaması gerekir. Kalite olarak yetersizliği açık oluşturmaz yetersizlik oluşturur diyor. Yani ben öyle anladım atalay abi :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Şu golü Mönchengladbach maçında felan atsa değeri yükselirdi de şuan yükseleceğini pek sanmam.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kralkartal

Surayi okuyorum 4 transfer yapilmali dyenleri goruorum. Surda 10 gun snra lig baslicak 5 transfer yapmisin daha 4 tane transfer yapilacak inaniyosun. Yeni futbol kulubu kurulmuyor arkadaslar. En faz inler veya ozan gelecek ve transfer kapanacak. Sonrasi devre arasi transfer donemine artik..

Çevrimdışı Ersoy

:hosgeldin

Yalnız ıslıklarken bir anda tezahürat yapmaya başladılar. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Batuhan1903

arkadaşlar fenerin kadro kağıt üzerinde bizden iyi alternatifleri bol bizim alternatiflerimiz necip pektemek adamlarda hiç sevmesemde kalelerinde volkan var gs de muslera var bizde kaleci bile yok 3 ünü topla bir onur bile etmez biz hayal aleminde yaşıyoruz bu mhk yla bu kadroyla azize rağmen nasıl şampiyon olabiliriz ki yönetimi anlamıyorum ffp cezamız var evet ama kullanabilecek 12 milyon euromuz daha var bir arkadaşın da dediği gibi seneye transfer yapabilmek için töreyi satmamız gerekecek nolur sanki 12 milyon euroyla kaleci(khune olabilir free) bir orta saha bir forvet bir defans alsak biz beck tosic quaresma gomez rhodolfo yu toplam 6 ya aldık 12 ye hayli hayli 4 transfer daha yapabiliriz bizim kadroyu alternatiflememiz lazım derbi oncesi hakem yok çizgiye bastın yok kufur ettın diye kırmızıyı çakar en iyi oyuncumuza biz de necipi pektemeği izleriz yapmayın gozunuzu seveyim bizim transefere ihtiyacımız var kabul edelim fenerin kadro su anda bizden üstün keşke yonetimi ikna edip alabilsek 4 futbolcu daha ŞAMPİYONLUK!!! için

Çevrimdışı Tolga

Surayi okuyorum 4 transfer yapilmali dyenleri goruorum. Surda 10 gun snra lig baslicak 5 transfer yapmisin daha 4 tane transfer yapilacak inaniyosun. Yeni futbol kulubu kurulmuyor arkadaslar. En faz inler veya ozan gelecek ve transfer kapanacak. Sonrasi devre arasi transfer donemine artik..
Yapılması gerekir ama yaplmayacağını hepimiz biliyoruz zaten.

Bizim yaptığımız durum tespiti aslında neyse çok fazlada bu konuyu uzatmamak lazım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Hoşbulduk Teşekkür Ederim Hepinize.
Devre arasında dzsudzsak gelirse gerçekten bizim için çok iyi oluyor çok teknik ve gol yollarında etkili bir hücum oyuncusu sosanın yerine tercih edilebilir
Ozan işine gelirsek biraz zor gibi gözüküyor bursa işi yokuşa sürüyor
Gökhan İnler için harika diyorum gelirse orta sahamız çok iyi olur
Aquilani diyorlardı oda yılan hikayesine döndü sanırım.