2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954334 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

karşılamasına karşılarsın. mali tabloları tam incelemedim ama sezon sonunda gelirler-giderler de zararın 20m euroyu geçerse geçmiş olsun. gelirlerimizin durumun tam bilmiyorum. stad olmadığı için muhtemelen oldukça azdır. ayrıca giderler de sadece oyuncu ödemeleri değil borç ödemeleri falan da buna giriyor sanırım.

yani basit bir şekilde incelenecek bir şey değil. o yüzden biz burdan rahat gibi görebiliriz ama içerde daha farklı olabilir.

Gelirlerin 220 milyona çıktığıyla ilgili bir bilgi vardı geçenler de. Ben tam içeriğini bildiğimi iddia edemem ama ilk defa TAMAM diyebileceğimiz kadroyu kurma fırsatımız var ve sonuna kadar imkanları kullanmalıyız. Burada önemli nokta eskisi gibş bonservisler için borçlanmayacağız kazandığımızı optimum şekilde harcayacağız.

Çevrimdışı Deniz

bana da sıkıntı başkaymış gibi geliyor nedense. inş yanılırız da sosa çocuk olduktan sonra kendisine gelir. bu arada kaç ay  var ki doğmasına ?
Hicbir fikrim yok ama çocuk meselesi oldugunu sanmiyorum.tekliflere olumsuz yanit verdik diye olabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

herhalde ne yazdığını unuttun. hatırlatayım

4 tane pozisyon halen açıkta.

4 tane pozisyonda eksiğimiz var desen zaten sana cevap yazmazdım. 4 pozisyon hala açıkta dersen o farklı bir şey

Tamam işte. Eksik - Açık.

Çok merak ettim eksik deyince ne anladın açık deyince ne?

İkisi de cümlenin yapısını düşünürsen aynı şeyi vurguluyor da o yüzden.

*4 tane pozisyon halen açıkta.

*4 tane pozisyon halen eksik.

Farkı söylesene?

Kaleci yoksa eksiktir; o pozisyonda açıktadır.

Yapma hiç gerek yok.

Çevrimdışı Kadir G.

İkisinden birini seçecek olsam yüz kere Ozan'ı seçerim lakin ben Ozan transferi olumlu bittiği an İnler ile ard arda kap bildirimi olacağını düşünüyorum.

En önemli noktalardan biri artık bizi aşağıya çeken futbolcularla en kısa süre de bağları koparmak olacaktır.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ozan'a şimdi Cenk Tosun+Mario Gomez isterler

Çevrimdışı can1903

Haber1903.. İyi bir teklif gelmesi halinde Milosevic gidecek diyor.

Francoya kulüp bul denmiş..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

https://twitter.com/SporGundemi35/status/628618717086285824

Ozan Tufan düz topçu.  :busted_cop:
Bu adama kazma demek ben futboldan anlamıyorum demektir.

OZAN TUFAN be kardeşim :icool:

Çevrimdışı Tolga

Bakın bir de şunu atlamayalım.

Elimizde bu sezon hazır para var ve bu parayı bu sezon kullanabiliyoruz.

Seneye herkes Töre kesin satılır ve o şekilde transfer yaparız diye düşünüyorda ya böyle olmazsa.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Ya olaya sadece maddi yönden bakmamalıyız. Şurada 2 hafta kalmış. Sosanın ilk geldiği acıklamalarına bakın. Alışmam 5-6 hafta sürdü demişti. Gelen transferlerden ben derbiye kadar ekstra birşey beklemiyorum. Ama ilk 11 de böyle 4-5 tane alışamamış topçu sıkıntı yaratır. Benim olayım alışamama.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu adama kazma demek ben futboldan anlamıyorum demektir.

OZAN TUFAN be kardeşim :icool:
Yunus emre dokmeci bunu begendi

Çevrimdışı Kadir G.

Bakın bir de şunu atlamayalım.

Elimizde bu sezon hazır para var ve bu parayı bu sezon kullanabiliyoruz.

Seneye herkes Töre kesin satılır ve o şekilde transfer yaparız diye düşünüyorda ya böyle olmazsa.

10 mesajdır bundan bahsediyorum. Şu an cepten yemiyoruz 2 oyuncu sattık onlardan elde ettiğimizi en iyi şekilde kullanmalıyız. Seneye ne olacağı belli değil.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu golden sonra degeri +1 milyon daha artti :(

Maçı izlemiyorum ama twitter'da yazdıklarına göre top ayağına geldiğinde ıslıklanıyormuş. Golü attıktan sonra da ağlamış. :money:

Çevrimdışı aa1903

Haber1903.. İyi bir teklif gelmesi halinde Milosevic gidecek diyor.

Francoya kulüp bul denmiş..

iyi haber, en sevmediğim futbolcular arasında franco mustafa pektemek ile kapışır. sol ayaklı stoper alırsak çok iyi olur.

Çevrimdışı atalay

Burada 3 haftadır Ozan Tufan'ı anlatmaya çalışıyorum.

Ben ne yapıyorum.

Umarım bize de gelmez Valencia, Benfica yapar. Oyununu bir üst seviyeye taşır.

Çevrimdışı Deniz

Maçı izlemiyorum ama twitter'da yazdıklarına göre top ayağına geldiğinde ıslıklanıyormuş. Golü attıktan sonra da ağlamış. :money:
İsliklasinlar iste ne guzel :)

Çevrimdışı can1903

Ozan işi zor artık.. İnler gelir..

Ozan da düz topçu zaten boşverin.

Çevrimdışı atalay

FFP muhabbeti çok dönüyor; UEFA Mali Kontrol Komitesi ile yapılan anlaşmayı paylaşayım tekrar:

Beşiktaş Kulübü internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

"UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi tarafından Şirketimiz hakkında yürütülen UEFA Mali Fair Play Kriterleri; başabaş hesap durumu  soruşturma süreci sona ermiş olup, Şirketimiz ile UEFA Mali Kontrol Komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır.

Yapılan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

* Yapılandırma anlaşması, 2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonlarını kapsamaktadır.
* Şirketimiz, 2018/19 izleme periyodunda (2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.
*  Şirketimiz 2015/16 ve 2016/17 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz, 25 kişilik UEFA A listesine 2015/16 sezonunda 22 oyuncu, 2016/17 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. Önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2017/18 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir.
* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları)  pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.
* Şirketimiz toplam 5.5 milyon Avro tutarındaki UEFA Katılım gelirlerine tedbir konulmasını kabul etmekte olup, bu tutarın 1.5 milyon avroluk kısmı 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında 3 eşit taksit halinde UEFA'ya ödenecektir. Kalan 4 milyon avro üzerindeki tedbir şarta bağlı olup,  önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda UEFA tarafından kaldırılacaktır."

Şunu da okuyun bence. Anlaşma bu.

Çevrimdışı Deniz

Ozan işi zor artık.. İnler gelir..

Ozan da düz topçu zaten boşverin.
Kazma diyeni gorsu bu gözler :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Deniz

Öyle zaten güzel haber :D
Golden sonra yesil oğlanlar ozan icin tezahurata baslamis :)