2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957579 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Hangi gazetenin haberi bu ?

resimden belli olmuyor bende bilmiyorum açıkçası
Cemil Kent paylaşmış twitter da

resmi gazete olabilir :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sarp

Yaa arkadaş illa bir pislik çıkarıp insanı huzursuz edecekler. Gomez'i Beşiktaş'lı yaptık
birileri hala hayal ürünü transferler peşinde koşuyor. Üstüne üstük yalan haberlerle
çamur atıyor. 10 milyon euro nereden çıktı? Kim uyduruyor bunları...  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

Bence bonservis her türlü istedi Fiorentina.

Biz ise ortasaha filan da alacağımız için kotamız düşsün istemedik kiraladık adamı.

Teklif gelirse 10 milyon üstü büyük kısmını Fiorentina bir kısmını bizim alma hakkımız vardır.

Teklif gelmez de biz almak isterse de 6-8 arası bir bedel koymuşlardır.

Açıklasınlar rahat etsin herkes.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Bütün haber siteleri geçmiş sporx kaynak gösteren de var hiç bir şey göstermeyen de.   
Yalnız 10 mil euro yazan kimse yok  :alala:

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez için hiç sıkıntı yapmoyorum. Erdal Torunoğulları'nın sadece 1 yıl kiralamak için 1 ay floransada kaldığını düşünüyor musunuz?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İnler gelirse buralar hakkaten inler!!

Allahım şunu okumaktan gark geldi artık, içimi daraltıyor, moralimi bozuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bütün haber siteleri geçmiş sporx kaynak gösteren de var hiç bir şey göstermeyen de.   
Yalnız 10 mil euro yazan kimse yok  :alala:
İtalyan gazeteleri bakıyorum adamın böyle bir açıklaması yok ne zaman konuşmuş acaba. :)

Çevrimdışı BavyeraKartali

Yahu bu Serdar la Cenk birbirine nasil benzemisler..Kardes olsalar bu kadar olur.Sarki soylerken cekildikleri videolar ise gercekten cok komik ve eglenceli.Takimin havasi bozulmaz insallah...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Çağatay

Hiçbir şey açıklamazsan böyle haber çok çıkar daha.

İmza parası yok, alacakları da ödenmemiş, bizim bedava alabilmemiz için hiçbir ses yok dedim bittiği gün.

Elbet bir şey çıkacak bu transferden, bir bedel.

Sıkıntılı bir durum olmasaydı eğer
şimdiye kadar hatta kuruşuna varana kadar Kap bildirimi açıklanırdı
elbet yönetimde bir konuda bilgi vermek istemiyor
dediğin gibi kota düşsün istenmiyor
ve gerçekten de 1 yıllığına kiralamış olabiliriz
ama satın almak istiyorsak 10 M mi isterler bilinmez
isterlerse de şaşırmamak lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

10 m sa 10 m ne yani, Beyoğlu güzelleride gitsin hayal dünyasında yaşasınlar, yakışır. Kaale almayın hiç.

Çevrimdışı Çağrı

Sıkıntılı bir durum olmasaydı eğer
şimdiye kadar hatta kuruşuna varana kadar Kap bildirimi açıklanırdı
elbet yönetimde bir konuda bilgi vermek istemiyor
dediğin gibi kota düşsün istenmiyor
ve gerçekten de 1 yıllığına kiralamış olabiliriz
ama satın almak istiyorsak 10 M mi isterler bilinmez
isterlerse de şaşırmamak lazım

10 milyon koyulacağını sanmıyorum ben de.

Ama zaten seneye 31 yaş olacak pazarlıkla illa para vereceksek 4 e filan iner o.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Mesele para değil arkadaşlar mesele başarı ile tamamlanmış bir işi basitleştirip değersizleştirmek.
Takımın itibarına atılan her çentik kar gözüyle bakılıyor. Önemli olan taraftarlarının gazını almak.
Lig başlayana bunu sürdürecekler çünkü başka bir adam alacak kuvvetleri yok. Çamur at izi kalsın.
Adi hergeleler..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63217/

Sonra Fikret ormanı eleştirince eleştirdi oluyor..

Bugün bu şekilde yalanlıyorlar, ertesi gün maçta yanyana maç izliyor, antremanda yanyana takip ediyorlar. E ben eleştiririm abi bunu.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan İnler ve Ozan'ı birlikte düşünüyorlar tek tek değil.

İkisi için de şartlar zorlanıyor baya.

Uefa'dan izin alma olayının yalan olduğu barizdi.
:icool: :icool: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gelmemis ibra icin gs'ye methiyeler duzsunler, su an Besiktas antremaninda olan gomez icin mal mal haberler yapsinlar. Tut ki kiralik ve sene sonunda gidecek. Eeee?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

10 milyon koyulacağını sanmıyorum ben de.

Ama zaten seneye 31 yaş olacak pazarlıkla illa para vereceksek 4 e filan iner o.

Gomez açıklamalarına göre hırslı ve hedefleri var, milli takıma da tekrar alınmak istiyor. Uçuşa geçerse sözleşmedeki minimum şartın altına düşmemiz zor :)

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez açıklamalarına göre hırslı ve hedefleri var, milli takıma da tekrar alınmak istiyor. Uçuşa geçerse sözleşmedeki minimum şartın altına düşmemiz zor :)

Uçuşa geçsin yeter ki gerekirse verilir alınır 7-8 milyona. Dünya kupasına kadar oynasın 37 lik kloseden eksiği yok.

Çevrimdışı f_madida

Mesele para değil arkadaşlar mesele başarı ile tamamlanmış bir işi basitleştirip değersizleştirmek.
Takımın itibarına atılan her çentik kar gözüyle bakılıyor. Önemli olan taraftarlarının gazını almak.
Lig başlayana bunu sürdürecekler çünkü başka bir adam alacak kuvvetleri yok. Çamur at izi kalsın.
Adi hergeleler..

budur  :claps:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ceeyyhun

haberin kaynağı ne bilmiyor olabiliriz ama dikkatle okumuyoruz da, haberin yalan olduğu 31 haziran ifadesinden bile belli..
benim bildiğim dünyanın her yerinde haziran ayı 30 çekiyor :)
onu bile akıl edemeyen birinin kaleme aldığı habere itibar edip güzel canınızı sıkmayın derim.

Çevrimdışı talha

İki tane zibidi spekülasyon yapacak diye ne diye herşeyi açıklayayım yiyorsa Beyefendiler Fenerin bildirmediği kaplara dadansınlar

Kimse de birşey açıklamasın biri uefa raporlarını gizler diğeri yaptıkları Transferleri alemin enayisi bizmiyiz her attığımız adımı kapa bildiriyoruz

Kiralıksa kiralık almışız getirmişiz opsiyonu var mı var ne kadar olduğu zamanı gelince ortaya çıkar boşverin millet istediğini desin isterse on desin isterse yirmi desin bizi sadece ne yapacağı ilgilendirir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Ozan transferinin 4 önemi var .
1.Orta sahayı en az 10 yıl toparlayacak Kuzey Avrupalı tarzında bir oyuncu
2.Rakiplere psikolojik üstünlük
3.Kadro fazlası futbolcuların takasla elden çıkarılıp maliyetlerinden kurtulmak
4.Gerektiğinde farklı pozisyonlarda kullanabileceğin özellikte olması
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Gökhan inler sesi yükseliyor.
1 gün ozan bir gün inler bitiyor fark ettiyseniz  :D
Biri olsun artık
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhan inler sesi yükseliyor.
1 gün ozan bir gün inler bitiyor fark ettiyseniz  :D
Biri olsun artık

İkisinin birden fiyatları kırdırılıyor demek ki. :)

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bu basini Allah nasil biliyorsa yole yapsin....

Q7'den iyi Nani ile aynı
Ön libero arayan Galatasaray'da Kevin Prince Boateng isminin bir kez daha gündeme geldiği bildirildi. Başkan Dursun Özbek, idari menajer Cenk Ergün'ün önüne koyduğu raporu Hamzaoğlu'na ileterek, "Alabiliriz" dedi. Ergün de, "Popülarite bakımından Q7'den fazlası var, Nani'den eksiği yok" açıklamasını yaptı. Hamzaoğlu ise, "Bana takım için oyuncu lazım" diyerek Boateng'i bir kez daha veto etti.

böyle bir habercilik var mi ya kesinlikle bizim ulkemizde birseylerin duzelmesini beklemek hayalcilik !!!
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Tolga

Gökhan gelecek bir şekilde bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...