2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12955081 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

tanıdık isimler var :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan İnler Ozan Tufan Sosa Quaresma Töre Gomez

İnanılmaz oluyor gerçekten yıllar sonra öndeki 6 adamın 6 sına da güvenebileceğim ilk kez yetenek olarak.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Geç kalınması büyük hata bu transferlerde.

Ama bunu bir yana koyarsak mükemmele yakın iş çıkarıyorlar gerçekten tebrikler.

Geç kalmalarını, transferlerde pazarlık yapılarak kurtarılan parayı Onur gibi biri için kullanarak telafi edebilirler.

Çevrimdışı TALAT

Gökhan İnler Ozan Tufan Sosa Quaresma Töre Gomez

İnanılmaz oluyor gerçekten yıllar sonra öndeki 6 adamın 6 sına da güvenebileceğim ilk kez yetenek olarak.

ozan ve inlerin ikisinin birden alınma ihtimali ne sence duyumlardan flan ?

Çevrimdışı WoodGryn

Geç kalınması büyük hata bu transferlerde.

Ama bunu bir yana koyarsak mükemmele yakın iş çıkarıyorlar gerçekten tebrikler.
Gomez transferini bitirmek büyük başarı
Gomezin Fiorentinayla alacakları konusunu yönetimimiz çözüme kavuşturdu o işi haletti transfer konusunda çok becerikliyiz
Bu yönetimi seviyorum Ama Serdal Adalının Başkan olmasını çok istiyorum
Ama şunu söylemeliyim ki Bu Yönetim Mükemmel bir Stad ve Bu Stada Laik Transferler Yapıyor Gerçekten Tebrik Etmek Lazım.

Çevrimdışı Çağrı

ozan ve inlerin ikisinin birden alınma ihtimali ne sence duyumlardan flan ?

Yüksek.

Çünkü İnler'in maliyeti yüksek değil ve 2 ortasahamız birden sakatlandı. Tut ki birini aldık sakatlansa yine ortada kalıyoruz.

İnler'i kesin alacaklar oyuncuyla anlaşıldı zaten. Kulüp bir şekilde yola gelecek.

Ozan ise fırsat transferi. Pektemek'ten olmayacağını biliyorlar bütçe de var o yüzden alacaklar.

Seneye muhtemelen Atiba yollanır ya da Veli satılır ikisi de gelince.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

bugünkü maçta gomez başlamasa bile hemen hemen ilk 11 ile çıkacağımızı düşünüyorum.

kaleci
beck rhodo ersan motta
        atiba-oğuzhan
töre-sosa-quaresma
          cenk

oğuzhan halsiz olduğu için sabah antremana çıkmamış necip yada eslemi izleyebiliriz bugün

Çevrimdışı TALAT

oğuzhan halsiz olduğu için sabah antremana çıkmamış necip yada eslemi izleyebiliriz bugün

tipik türk o. uykusu olduğu için öyle demiştir. maça çıkar :D

Çevrimdışı Çağrı

Bir de şöyle söyleyelim.

Ozan ve İnler birlikte gelirse gerçekten şampiyonluk gelir.

Ersan en zayıf halka olacak kaleci de gelirse lakin yaslanarak oynamayacağız. Dinamik oyunda Ersan bu lig için yeterli bir oyuncu.

Seneye stad açılınca, Tolgay Ozan Sosa İnler gibi bir rotasyon oluyor.

İyi bir sol bek ve sol stoper ile takım Şampiyonlar ligi Çeyrek Finalini zorlayacak seviyeye geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WoodGryn

Onurun Beşiktaşa geleceği söylentileri artmaya başladı
Onur + Ozan + İnler + Aquilani gelirse Bizi Tutabilene Aşk Olsun

Çevrimdışı Kadir G.

Oğuzhanı sadece Sosa nın alternatifi veya 4-1-4-1 de yanındaki isim olarak düşünüyorum yoksa geri 2 li için çok yetersiz.

İnler+Ozan gelecek :)

Çevrimdışı Çağrı

Başkan mutlaka risk almalı bu sene. Çünkü borç yapmıyoruz geleni harcayacaklar.

Onur Ozan İnler biterse Aralık'ta Dzsudzsak alıp Töre'yi 15'e okutup sol stoper ve sol beke bütçe oluşturuyoruz.

Ama Onur ve Ozan'ı şimdi alamazsak bir daha kolay kolay alamayız. Yönetim de farkında olduğu için bastırıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

tahminim tufan-onur-inler 3lüsünden ikisi bir şekilde alınacak. fakat olur da başkan bize 3ünü de getirirse bırakın şampiyon olmayı, rakipler 101. yıldan sonra ilk kez bizden çekinecekler.

Çevrimdışı Çağrı

Onurun Beşiktaşa geleceği söylentileri artmaya başladı
Onur + Ozan + İnler + Aquilani gelirse Bizi Tutabilene Aşk Olsun

3 ortasaha gelmez.

İnler veya Aquilani + Ozan olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

İnler ve Tufan gelirse mahalledeki 2 çocuga forma alıcam  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Inler-Ozan birlikte ihtimali var mı?

Çevrimdışı Kadir G.

Bu kadronun ve baştaki hocanın hakkı şampiyonluktur hadi geçtim ilk 2 mutlak olmalı o da stat yüzünden. Fakat dediğim dört isimde gelirse şampi..

Çevrimdışı Çağrı

tahminim tufan-onur-inler 3lüsünden ikisi bir şekilde alınacak. fakat olur da başkan bize 3ünü de getirirse bırakın şampiyon olmayı, rakipler 101. yıldan sonra ilk kez bizden çekinecekler.

Aynen öyle düşün Ozan çıkacak Oğuzhan girecek Tolgay Çıkacak İnler girecek 6-7 ay sonra. İnanılmaz bir bolluk. Hepsi teknik.

Seneye Töre'yi öbür sene Tolgay'ı 2 sene sonra Ozan'ı okuturuz arka arkaya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Aynen öyle düşün Ozan çıkacak Oğuzhan girecek Tolgay Çıkacak İnler girecek 6-7 ay sonra. İnanılmaz bir bolluk. Hepsi teknik.

hiç istemezdim tabi ki ama belki de tolgayın sakatlığı bize gelecek 5-6 seneyi kurtarmamıza yarayacak. tolgay sakatlanmasa sanmıyorum ki orta saha alınsın

Çevrimdışı Çağrı

hiç istemezdim tabi ki ama belki de tolgayın sakatlığı bize gelecek 5-6 seneyi kurtarmamıza yarayacak. tolgay sakatlanmasa sanmıyorum ki orta saha alınsın

Alınmazdı bence de. Veli Tolgay sakatlanınca takke düştü şimdi de almışken en iyisini alalım diyorlar haklı olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Onur

Beck Rhodolfo Ersan Tosic

Töre Ozan Sosa İnler Quaresma

GOMEZ

Defansın sol bloğu zayıf halka olur. Solda aynı zamanda Quaresma kapalı kutu.

İyi oynarsa rakibin sağ beki korkar gelmeye Tosic zorlanmaz. Ama kötü oynarsa soldan felç oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Daha önce de dedim ön libero dediğimiz bölgede oyuncu bolluğu sıkıntı edecek bir şey değil. O bölgede oynayacak 5 oyuncun olacak ama nasıl? En az ikisi olmuş, çok kaliteli isim (tolgay-inler) bir tane ozan gibi ilerde onların seviyesine gelip onları geçecek genç yetenek. Bir tane vasat üstü isim(veli) son olarak birde atiba gibi joker.

Seneye büyük ihtimalle atiba gönderilir maaşı az olduğu için anadoluya rahat satarız. İlk 11 de tolgay-ozan oynar maçına göre tolgayın yanına inler geçer.

Çevrimdışı Deniz

Ozan su an cok az kazanıyor.bize gelince kazandigi para 10 a katlanacak..

Ne oldum delisi olmasini engellemek kulagini cekmek lazim.istanbul geceleri acımasızdir.bir tadina vardi mi bir daha kurtarmak zor olur.hem de ozan gibi nereye çeksen gidebilecek biri için istanbul çok daha tehlikelidir.

Ozan transferi gerceklesirse teknik ekibin ozan icin cok dikkatli olmasi gerekecek.cok yetenekli ama kafa konusunda sıkıntılari var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğuhan

bana da seneye sosa satılır gibi geliyor bu sene 20 ye yakın gol+asist yapıp bizi idare edecek bir fiyata göndeririz törenin satılması tamamen macara bağlı olur başka türlü satmazlar

Çevrimdışı genki1914

Bence ozan inler beraber olmaz tek transfer yapar kapatiriz olursa efso olur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14