2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911043 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Veysel sapan a Cenk gonenden daha cok güvenirim kalede.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 14:20:14
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
abi neciple karşılaştırmayalım elemanı lütfen. almanya'da bir takımda oynuyor olsaydı bu kadar yerilmezdi. sırf türkiyeden bu fiyata oyuncu alınmaz olayına geldi eleştiriler
almanyada yetişse hemen alsınlar derdim.
çünkü disiplinleri anlayışları farklı oluyor temelden bedeni ve zihni olarak iyi yetiştiriliyorlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı can1903

Kerim Frei (1yıl Kiralık) Ömer + İsmail 2 M € = Ozan

2m € + Tolga + Mustafa = ONUR
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su Kerim Freiyi paketlere koymaktan vazgeçin artik , Herkes olur Frei olmaz !!
Qaresma bile Forma rekabetinde Frei cok buyuk rakibim cunku fazla yetenekli , Gokhan ile ise iyi ki ayni kanatta oynamıyorum diyor !! O bile Olcayi saymıyor...
Senol Hoca da Bu sezonun Yildizi Frei olacak diyor ve asla gönderilmesini istemiyor ..
Ama siz israrla Paket yapıyorsunuz adami !!
Hemde Ozan gibi kisitli yetenek icin ! Ayip yahu...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

almanyada yetişse hemen alsınlar derdim.
çünkü disiplinleri anlayışları farklı oluyor temelden bedeni ve zihni olarak iyi yetiştiriliyorlar...

demek istediğim şu an ki ozan almanya'da oynuyor olsa bu paralar verilir denecek. sadece bursada ya da türkiyede oynadığı için verilmez deniyor ben ona kızıyorum. adamın reel piyasası bu. hatta normalde takımlar piyasasının üstüne satmak ister ama ozanın açıklamalarından sonra fiyatı düşürdüler. trasnfer döneminin ilk zamanlarında 10m'a yakın istiyordu bursa
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 14:26:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Su Kerim Freiyi paketlere koymaktan vazgeçin artik , Herkes olur Frei olmaz !!
Qaresma bile Forma rekabetinde Frei cok buyuk rakibim cunku fazla yetenekli , Gokhan ile ise iyi ki ayni kanatta oynamıyorum diyor !! O bile Olcayi saymıyor...
Senol Hoca da Bu sezonun Yildizi Frei olacak diyor ve asla gönderilmesini istemiyor ..
Ama siz israrla Paket yapıyorsunuz adami !!
Hemde Ozan gibi kisitli yetenek icin ! Ayip yahu...
:ok: :claps:
frei barcelonadaki pedroya benzetiyorum tam bir joker.
güneş bunu yıldız yapacak kimleri yapmadı ki.
izleyin görün derim.
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı hic2222

Bizim paketlere eklenebilecek oyuncularımız;
İsmail Köybaşı, Gökhan Süzen, Sezer Öztürk, Mustafa Pektemek veya Ömer Şişmanoğlundan herhangi birisidir.
Bunlar dışında veremeyiz..
Kerim Frei zaten bence kalifiye birisi. Yani ozan ile en kötü eşdeğer. Ha bizde o bölgede ihtiyaç olduğu için rahat konuşuluyor sadece.
Necip bölgesi itibariyle zaten eksik bir yerde. Öyle yada böyle yedekte de olsa takımda kalmalı.
Milo veya Pedro da paketlere eklenemez. Bölgelerinde yedek oyuncu ihtiyacı var.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

Frei'ın Beşiktaş'da ulaşabileceği en büyük nokta kenardan gelip 30 dakika oynaması olur. Adam topu kontrol edene kadar karşısına üç tane rakip geliyor o zamanda basit olanı yapması gerekirken zora gidiyor ve eziliyor.

Çevrimdışı kaanzor

Bir sol bek gidicekse bence Motta olmalıdır. İsmailin her şeye rağmen Mottadan dan daha iyi bir yedek olduğunu düşünüyorum.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

freiden olmayacağını anlatarak ikna edemezsiniz kimseyi. O yüzden bi 3 sene daha gözleriyle görmeliler.

Ozan tufan için takas paketine ismaili ekleyenlere ise sadece gülüyorum. Hatta baya gülüyorum:)

Çevrimdışı kralkartal

Bizim paketlere eklenebilecek oyuncularımız;
İsmail Köybaşı, Gökhan Süzen, Sezer Öztürk, Mustafa Pektemek veya Ömer Şişmanoğlundan herhangi birisidir.
Bunlar dışında veremeyiz..
Kerim Frei zaten bence kalifiye birisi. Yani ozan ile en kötü eşdeğer. Ha bizde o bölgede ihtiyaç olduğu için rahat konuşuluyor sadece.
Necip bölgesi itibariyle zaten eksik bir yerde. Öyle yada böyle yedekte de olsa takımda kalmalı.
Milo veya Pedro da paketlere eklenemez. Bölgelerinde yedek oyuncu ihtiyacı var.
Bnce ömer 3. Forvet olarak kalmali tr kupasinda oynatilir. Tolga ve cenkte yollanip yerine en azindan volkan demirel ayarnda biiri alinmali.

Çevrimdışı WoodGryn

Bir sol bek gidicekse bence Motta olmalıdır. İsmailin her şeye rağmen Mottadan dan daha iyi bir yedek olduğunu düşünüyorum.
Çok haklısın Motta da hayal kırıklığı oldu.

Çevrimdışı okansosa

Frei çok boş yatırım oldu kalırsa fazla gelişim göstereceğini sanmam
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kim olursa olsun takasla transfer yapılması gerekiyor Onur ya da Ozan.Lawal bile olur

Çevrimdışı kralkartal

Çok haklısın Motta da hayal kırıklığı oldu.

Motta ismailin sakatlanmayan hali tek fark bu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Kerim Frei'dan bişey beklemiyorum, daha doğrusu göremiyorum kendini ne kadar geliştirebilir ne kadar ilerleyebilir diye :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı WoodGryn

Gönderilmesi gereken çok adam var ama neden gönderilmiyorlar yönetim neden göndermiyor merak ediyorum
aldıkları parayı haketmiyorlar pektemek 1.7 milyon euro alıyor arkadaş ya.

Çevrimdışı Anıl

Kerim Frei'den birşey olmaz. Bekleyen boşa bekler. Ozan veya Onur için kullanılmalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mesela Töre'de aynı şey değil. O kendini çok çok daha iyi yerlere getirebilir. Hatta inanıyorumki şampiyonlar ligi şampiyonu takımlardan birisine dahi gidebilir.

Çünkü; hızı var, fiziği var, güçlü kuvvetli, bekini kovalayabiliyor, oyunun yönünü değiştirebiliyor, gol asist anlamında iyi gününde olduğu zaman çok katkı verebiliyor, sakatlanma problemi yok, temposu gayet yerinde, set oyununda başarılı, ileriye baskısı var..

Daha nolsun. Bence Töre süper ligin transfer rekorunu kırıp gidecektir şansı yaver giderse :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Mesela Töre'de aynı şey değil. O kendini çok çok daha iyi yerlere getirebilir. Hatta inanıyorumki şampiyonlar ligi şampiyonu takımlardan birisine dahi gidebilir.

Çünkü; hızı var, fiziği var, güçlü kuvvetli, bekini kovalayabiliyor, oyunun yönünü değiştirebiliyor, gol asist anlamında iyi gününde olduğu zaman çok katkı verebiliyor, sakatlanma problemi yok, temposu gayet yerinde, set oyununda başarılı, ileriye baskısı var..

Daha nolsun. Bence Töre süper ligin transfer rekorunu kırıp gidecektir şansı yaver giderse :ok:

töre için dediklerinin hepsine katılıyorum ama bekini kovalamıyor töre. sadece bir kaç maçta takip etti bir iki de önemli top çıkardı o kadar.

Çevrimdışı WoodGryn

Quaresma Töre Sosa Gomez 4 lüsü hücum hattındaki en önemli kozlarımız olacak.
Aquilani nin gelmesini çok istiyorum
Ozan mı İnler mi derseniz İnler Derim
En Çok Aquilani yi istiyorum sözleşmesi de bitti bize gelirse bedava gelir harika bi oyuncu.

Çevrimdışı TALAT

freiden olmayacağını anlatarak ikna edemezsiniz kimseyi. O yüzden bi 3 sene daha gözleriyle görmeliler.

Ozan tufan için takas paketine ismaili ekleyenlere ise sadece gülüyorum. Hatta baya gülüyorum:)

insanlar farklı görüşte olamaz heralde. bir de aşağılayıcı tavırla 3 sene görmeliler falan filan.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence ismail veya necip + pektemek 4 m euro bu transferin ederi bence 4.5 m euro en fazla verilecek teklif

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

töre için dediklerinin hepsine katılıyorum ama bekini kovalamıyor töre. sadece bir kaç maçta takip etti bir iki de önemli top çıkardı o kadar.

Yok be abi konsantrasyonu yerinde olduğu zaman çok etkili oluyor rakip beklere karşı. Ben çok maçını hatırlıyorum top rakipteyken bekinin hemen dibinde olduğu.

Mesela Liverpool deplasman, Hollanda deplasman gibi maçlar en iyi maçlarıydı bu anlamda.

Çevrimdışı TALAT

Bence ismail veya necip + pektemek 4 m euro bu transferin ederi bence 4.5 m euro en fazla verilecek teklif

tek orta saha alınacaksa necibi vermezler bence. sayısal olarak eksik kalıyoruz. şenol hoca da hep şu an sayısal olarak eksiğiz diyor. anca 2 orta saha alınırsa necip gönderilir diye düşünüyorum