2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893507 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Paolo Maldini

Forma ile mario gomez instagram

Çevrimdışı Sarp

Biz çok güzel bir camiayız. Günümüz dayatmaları ile hızla dejenere oluyoruz ama harç o kadar sağlam ki o naif duruş bozulmuyor.
Bu site ilk kurulduğundan beri takip ediyorum. Sınırlı futbol algım, burada görüşlerini paylaşan değerli
dostlarım sayesinde gelişti. Bu durum beraberinde umutlarımı da kuvvetlendirdi. Forumun takibi,
yazılanlar ve görüşler günlük rutinimin bir parçası oldu. Bu sezon öncesi görüyorum ki başta @Necmi
bey ve ekibi olmak üzere Sitenin bizi bir arada tutmaya çalıştığı çizgi ve şiar edindikleri Beşiktaş gelenekleri
bizi diğerlerinden ayırıp, yozlaşan spor kültürü içinde Beşiktaşlılara temiz bir paylaşım alanı sundu. Bu günlerde forumda yazan
derya deniz arkadaşlarımın ve doğru bilgiyle donatılan güzel Beşiktaşlıların sosyal medyada ne kadar etkin bir güç olabileceğimizi
anlıyorum. Söz uçuyor buradaki güzel paylaşımlar ise mükemmel bir arşiv oluşturuyor. Yazan çizen her abime ve her kardeşime
teşekkür ederim.

Çevrimdışı Kaan Türker

Welcome to Gomez :D :D  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı kaanzor

Onlarda o kadar enayiydi zaten  :evillol:
Büyük olasılık 6 veya 8 milyon euroya alma zorunlulugumuz var onuda acıklarlar yakında.

Opsiyon o kadar olabilir adamın paşa gönlü bilir isterse 50m yazar ama bakınız Töre ve Motta ya opsiyon bedelleri ne kadardı kaça satın aldık ki Fio maddi olarak çok sıkıntılı bir klüp seneye Gomezin maaş yükünü tekrar kabullenecek durumda değiller. Bu sebele seneye Başkan gider max. 3m a alır gelir bonservisi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Valla bana kalırsa bu haliyle bile çok güzel anlaşma kiralık olması bir yandan iyi neden deseniz çık riskli bir hamle Gomez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı musacn1903

Eger ffp yuzunden boyle bir acıklama yaptıysak başkana helal olsun seneye de kiralık sözleşmesi uzatılıp 2 sene sonra bonservisiyle alınacaksa valla baskan baya çözdü bu işi ya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 10:49:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz çok güzel bir camiayız. Günümüz dayatmaları ile hızla dejenere oluyoruz ama harç o kadar sağlam ki o naif duruş bozulmuyor.
Bu site ilk kurulduğundan beri takip ediyorum. Sınırlı futbol algım, burada görüşlerini paylaşan değerli
dostlarım sayesinde gelişti. Bu durum beraberinde umutlarımı da kuvvetlendirdi. Forumun takibi,
yazılanlar ve görüşler günlük rutinimin bir parçası oldu. Bu sezon öncesi görüyorum ki başta @Necmi
bey ve ekibi olmak üzere Sitenin bizi bir arada tutmaya çalıştığı çizgi ve şiar edindikleri Beşiktaş gelenekleri
bizi diğerlerinden ayırıp, yozlaşan spor kültürü içinde Beşiktaşlılara temiz bir paylaşım alanı sundu. Bu günlerde forumda yazan
derya deniz arkadaşlarımın ve doğru bilgiyle donatılan güzel Beşiktaşlıların sosyal medyada ne kadar etkin bir güç olabileceğimizi
anlıyorum. Söz uçuyor buradaki güzel paylaşımlar ise mükemmel bir arşiv oluşturuyor. Yazan çizen her abime ve her kardeşime
teşekkür ederim.

Teşekkür ederiz çizgileri koyma konusunda aslan payı @Necmi abinin. Sayesinde biz etrafını doldurduk ortaya bence de güzel bir şey çıktı.

Beni en çok etkileyen şey hep gelişim oldu hayatta burada bile yazan 20 li yaşlarında gençlerin daha iyi daha bilinçli yazdığını görmek çok hoşuma gidiyor.

Yıllarca düzgün yazacak bir forum aradım haber1903'te bile yazdım düşünün çaresizliği çünkü yoktu platform.

En güzelinde yöneticilik yapmak kısmet oldu umarım uzun yıllar boyu devam ederiz birlikte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

E teklif gelirse satamayacağız o zaman

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 10:50:27
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/SporGundemi35/status/626659695017762816

Rahat OLUN!

FFP'lik ne varmış onu anlamadım yalnız oyuncuya bonservis vermiyoruz bir şey yapmıyoruz daha sağlıklı açıklama gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 10:51:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez'i sahada düşünüyorum sırtı dönük oynarken.

Gözümü baya doyuruyor umarım iyi başlar sezona.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Bu saatte yola çıkmaz heralde İtalya neresi ki 4 saat sürsün :)

Çevrimdışı talha

Gomez'i sahada düşünüyorum sırtı dönük oynarken.

Gözümü baya doyuruyor umarım iyi başlar sezona.
15 tane atsın kemiksiz kafi

Çevrimdışı Ergin1903

3.5tan fazla olmayacagini biliyordm. yalniz detay yok yine de bizim için olumlu bir transfer.

Çevrimdışı talha

15 tane atsın kemiksiz kafi

Ama 4 tanesini Derbide atsın :D

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Kaan Türker

Bu sene sevindiğim şeylerden birisi de takımdaki winner olarak tabir edilen oyuncu sayısının artması oldu. q7, gomez, inler(gelecek diye düşünüyorum) hatta rhodolpho bile sayılabilir.

Çevrimdışı Easthanbool

Bu saatte yola çıkmaz heralde İtalya neresi ki 4 saat sürsün :)

Uçağın şu anki rotası AHL to Floransa yani almaya gidiyor  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atalay

Sistemi dünde açıkladım.

Detaylı paylaşılmamış lakin 2 yıl kullan; 3.yıl öde gibi...

Çevrimdışı talha

Uçağın şu anki rotası AHL to Floransa yani almaya gidiyor  :D
Bizimkiler nasıl kıymış paraya ben pegasus tan ayırır getirirler diye bekliyordum :)

Çevrimdışı kaanzor

Eser ‏@eserbeyimiz  6 dk.6 dakika önce
Fiorentina'dan degil Bim'den almisiz sanki.

:evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.