2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929721 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Gomez KAP a bildirilebilir her an :)

Çevrimdışı talha

Sat Kerimkde Tosunuda Quaresmayida Oguzhanida Tolgayida Toreyide Siz Ne Yapiyorsunuz Ya Anlamis Degilim , Kerimden Vazgecersen Yedegin Kim Olacak Olcay mi Pektemek mi  :s20:

Çok abartmayın Kerim'i de. Yerine alabileceğin çok adam var. En kötü Lucas Piazon var. Tutunamadı Chelsea'de 3M Bonservis Opsiyonlu kiralık getir al buyur doldurmuş olduk.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı keremd

cenk 1,7 m alıyor necipte 1,3 sanırım.  3 eder. 

maliyetleri yüksek zaten. ozan tufan a 1.2 versen geri kalan parayı bonservisten düşsen çokmaliyeti yok gibi. ama ben olsam asla ve asla cenk i vermem

Çevrimdışı kralkartal

(İsmail, pektemek, necip, ömer, gökhan süzen, sezer öztürk, cenk gönen, tolga zengin) sunlarda bikac tanesi + 6milyon euro verildiyse cok saglam bir anlasma olur onun disinda kerim veya cenk tosun verilmez bunlara..

Çevrimdışı federo

Kerim Bursada oynuyor olsa ve bizim o mevkiye ihtiyacımız olsa 6 m artı cen ki veririz. Böyle saçma transfer olmaz inanmıyorum. 2milyon euro artı mustafa pektemek gol demek yeterli :)

Çevrimdışı Mert E

Başkan Necip+Cenk diye sözleşmeyi imzalatıp aa ben size Cenk Gönen demişim diye Bursayı kandırmasın,olamaz mı  :halay: :halay: :lol: :lol:

Çevrimdışı keremd

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  2 dk.2 dakika önce
SON DAKİKA ! Beşiktaş yönetimi Mario Gomez transferini gün içinde KAP'a bildirecek.

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar sakin. ben şahsen cenk tosunu vereceklerini sanmıyorum. zaten hakan da takas kullanılacak isimlerde ufak pürüzler kaldı ama kolay halledilir demişti.

cenk tosunun değerini bizim kadar teknik heyet ve yönetim kurulu da biliyordur
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Basında çıkan "Beşiktaş, Ozan Tufan transferi için Bursaspor ile anlaştı" haberlerinin ardından Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, HABER1903'e konuştu.
Bölükbaşı HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Çıkan haberler asılsız. Fikret Orman ile dün görüştük. Biz isteklerimizi ilettik. Fakat Beşiktaş Kulübü'nden geri dönüş olmadı." ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı murat_

"Çıkan haberler asılsız. Fikret Orman ile dün görüştük. Biz isteklerimizi ilettik. Fakat Beşiktaş Kulübü'nden geri dönüş olmadı." ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

:alala:

Çevrimdışı Scout

Çok abartmayın Kerim'i de. Yerine alabileceğin çok adam var. En kötü Lucas Piazon var. Tutunamadı Chelsea'de 3M Bonservis Opsiyonlu kiralık getir al buyur doldurmuş olduk.  :evillol:
Haha Güldüm , Federasyonun Ne Yapacagi Belli Degil Seneye Kurallar Degisirse ve Sen Elindeki Gelecek Vaadeden Yerli Oyuncuyu Yolluyorsan Senden Şüphe Ederim
Pika Pika

Çevrimdışı OrhanAker

F5 in yazısı silindi transfer döneminde  :D noolur kap artık  :duman:

Çevrimdışı beşiktaşk

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  şimdi5 saniye önce
1)Büyük bi sürpriz olmazsa Gomez akşam geliyor.
2)Gökhan İnler konusunda işler olumlu gidiyor.
3)Ozan Tufan için teklif var,anlaşma duymadım

Çevrimdışı aHmEt-eReN

3 favori   

 Yanıtla 

 Retweetle 2   

 Favorilere ekle 3   

 Daha fazla 

Aydın Cingöz ‏@AydinCingoz  · 7 dk.7 dakika önce 
Birazdan Beşiktaş'ı Gomez'i KAP'a bildirecek.

İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı keremd

Basında çıkan "Beşiktaş, Ozan Tufan transferi için Bursaspor ile anlaştı" haberlerinin ardından Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, HABER1903'e konuştu.

Çevrimdışı kaanzor

Gomez KAP a bildirilebilir her an :)

Uçak 7 gibiymiş binmeden kap olmuyor bizde genelde kaplar adam havadayken geliyor  :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Anıl

Haber1903

Çevrimdışı hic2222

Allahım rüyada mıyım neyim, yoksa Pettemekten Şişmanoğlundan Nejipten kurtulduk mu ?

Böyle birşey olsun kartal yuvasını alış verişle yağmalarım.
Necip deme üstad yaaa..
Pektemek, Ömer ve İsmaili verelim yeter. Ama bunlara para lazım. Eğer biz alırsak takaslar sırf bizim için yapılır.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı TALAT

Haber1903

eğer haber doğru ise en azından teklif var. bence bitiririz bu transferi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı keremd

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
1)Büyük bi sürpriz olmazsa Gomez akşam geliyor.
2)Gökhan İnler konusunda işler olumlu gidiyor.
3)Ozan Tufan için teklif var,anlaşma duymadım

Çevrimdışı beşiktaşk

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
Ayrıca Ozan Tufan için yapılan takas teklifinde Cenk Tosun yer almıyor..

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Bursa başkanı son noktayı koymuş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BavyeraKartali

Beyler Hurmanin istifasinin red edilmesi de bomba haber ! Onur icin gercekten bir girisimimiz olabilir mi acaba ? :alala:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''