2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919986 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ben buna katilmiyorum. Rhodolfo yavas diye biri bir laf etti adamin ustune yapisti kaldi. Hic yavas bir tarafi yok Rhodolfo'nun, bu ligdeki hatta Avrupa ligindeki muadillerinden hizli hatta.

Zaten Turkiye'de her sey boyle. Bilir bilmez biri bir laf ediyor, geri kalan bilmezler de lafa bakip tekrar ediyor. Ayni Mustafa Pektemek'e iyi futbolcu tanimini yapistirmalari gibi. Hic dusunemiyor, yavas olsa Brezilya gibi acik futbol oynanan bir ligde Sao Paolo, Gremio gibi takimlarda kaptanlik yapar her maca cikar mi? Adami GS istedi alamadilar, Roma ve Juventus istedi kulubu 15 milyon euro isteyince vazgectiler. Bence dort dortluk, yonetimi alkislamak lazim.

Çevrimiçi Mehmet57

Stopperlerden, topla orta sahaya girmesinden, ayagi iyilerden bahsederken;

Ajax stopperi Joel Veltman'in attigi su golu paylasmak istedim :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

uefadan ceza aldığımız için avrupa kupalarına 21 isim veriyoruz galiba. ama ligde max.28 kişi lisanslı olarak kulüpte bulunabiliyor

Bahsi geçen  3 - 4 arkadaşa lisans cıkartmasınlar :)

Çevrimdışı atalay

PSV'nin aldigi Isimat-Mirin tam bizlikti iste Atalay. Saydiklarinin hepsi var. Hizlanan, atletik, guclu, hamleli.

Isimat-Mirin, iyi stoper. Gelecek vaat ediyor.

Sen fizik gücü yüksek, ikili mücadelelerde diri oyuncuları seviyorsun.

Bizim hem atletizm hemde sertlik problemimiz var. Gerçi hepsinden fazla agresif oyuncu sayısı az. Rhodolfo agresif savunmacı.

Senin tanımına  ideal oyuncu bu: Carlos Ascues.

Wolfsburg aldı.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bende Besiktas'da fizik gucu cok yuksek, baski altina almak cok zor, sert bir omurga gormek istiyorum senelerdir.

-Uzun boylu iki sert stopper
-Fizik gucu cok yuksek, sert, uzun boylu, hizli bir defansif orta saha
-Oyunu yayabilen, sert, akilli bir orta saha
-1 cok iyi, uzun boylu bir santrofor ve onun yedegi olabilecek cok sert, caliskan, hava toplarinda iyi bir santrofor

Bizim zaten Beck ve Tosc ile 2 tane fizik gucu cok yuksek bekimiz var.
Rhodolfo'nun yanina birtane daha cok uzun boylu , sert bir stopper alinmasini isterim.
Orta sahaya oyun kurabilen, fizik guclu, akilli fouller yapan Gokhan Inler ve onun yanina seri, uzun boylu, dinamik, cok guclu, topla delici kosular yapabilen Lawal tipinde futbolcu
Uca Mario Gomez, onun yedegi yine oyuna soktuktan sonra rakibin ceza sahasi icinde kaos yaratabilecek bir oyuncu. Ornek Sutter (Bursaya gitti), Libor Kozak, Gs donemindeki Elmander gibi futbolcular.

Iste bu yuzden Atinc'in gonderilmesinin hata oldugunu gorecegiz diyordum. Rangnick 20 yasinda adami istiyor, bu bile ipucu vermiyor. Adam 1.97 boyunda, fizigi guclu, geriden uzun paslar cikarabiliyor. Ustelik tipik Turk futbolcusunun tersine disiplinli ve caliskandi. Tam formayi alacagi sene gonderdik, 2 sene sonra 20-30 milyon euro arasina Bayern'e gidisini izleriz. Halbuki defans bu sene Milo-Atinc olabilirdi. Duran toplardan gol yemeyecegimiz gibi korner ve duran toplarda gol atma sansimiz da cok artardi.

Rhodolfo da saglam ama 197 degil, yasi 28 ve 3.3m euro bonservis verdik. O zaman Atinc'i niye sattik?

-
[/quote]

Çevrimdışı atalay

Stopperlerden, topla orta sahaya girmesinden, ayagi iyilerden bahsederken;

Ajax stopperi Joel Veltman'in attigi su golu paylasmak istedim :D

Ölçü değil o.  :D

[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 20:27:56 atalay ]

Çevrimdışı Neo Nesil

PSV'nin aldigi Isimat-Mirin tam bizlikti iste Atalay. Saydiklarinin hepsi var. Hizlanan, atletik, guclu, hamleli.

PSV sadece 2 milyon odedi Isimat icin.

Ama benim ideal takimimda stopperlerin okadar hizli olmasina gerek yok. Takimin profili daha onemli.

EPL'de, hele evdeki oynadiklari maclarda Roberth Huth-Ryan Shawcross ikilisini gecebilen yoktu. Muthis tandemdi.

Bende Besiktas'da fizik gucu cok yuksek, baski altina almak cok zor, sert bir omurga gormek istiyorum senelerdir.

-Uzun boylu iki sert stopper
-Fizik gucu cok yuksek, sert, uzun boylu, hizli bir defansif orta saha
-Oyunu yayabilen, sert, akilli bir orta saha
-1 cok iyi, uzun boylu bir santrofor ve onun yedegi olabilecek cok sert, caliskan, hava toplarinda iyi bir santrofor

Bizim zaten Beck ve Tosc ile 2 tane fizik gucu cok yuksek bekimiz var.
Rhodolfo'nun yanina birtane daha cok uzun boylu , sert bir stopper alinmasini isterim.
Orta sahaya oyun kurabilen, fizik guclu, akilli fouller yapan Gokhan Inler ve onun yanina seri, uzun boylu, dinamik, cok guclu, topla delici kosular yapabilen Lawal tipinde futbolcu
Uca Mario Gomez, onun yedegi yine oyuna soktuktan sonra rakibin ceza sahasi icinde kaos yaratabilecek bir oyuncu. Ornek Sutter (Bursaya gitti), Libor Kozak, Gs donemindeki Elmander gibi futbolcular.

-

sutter brugge da halen...

Çevrimdışı Ersoy

Stopere 1 adam daha alınmaz heralde.Gomez açıklandıktan sonra alırlarsa orta saha alırlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Logins1903

sevgili baskanımız bugun bir orta saha alabılırız diye acıklama yapti umarım g.inleri cuzzi bir rakama kadroya katarlar gokhan bize seviye atlatır.birde baskanımız rhdolfo cok guzel bir insan yuzunden bellı oluyor dedi baskan saka gibi :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

sevgili baskanımız bugun bir orta saha alabılırız diye acıklama yapti umarım g.inleri cuzzi bir rakama kadroya katarlar gokhan bize seviye atlatır.birde baskanımız rhdolfo cok guzel bir insan yuzunden bellı oluyor dedi baskan saka gibi :)
neden şaka gibi olsun.bir insanı yüzünden, bir sözünden bir hareketinden çözersiniz.yıllar insana bu tecrübeyi verir.başkana sallamak için olmayacak şeylerle uğraşma bence.karşındakine nasıl hitap edersen öyle karşılık alırsın.

Çevrimdışı TALAT

veli 3 ay yokmuş. en iyi ihtimal
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

lassana diara marsilya ile anlaşmış ilginç  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

bu gece  fiorentınanın maçı varmış kanal d de.velide en az 3 ay sahalardan uzak kalacakmış.

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/firatgunayer/status/624624933935525888

ortasaha transferi hayırlı olsun  :bandit:

yalnız mecburen 2 tane almamız lazım. inler + cambiasso gibi

Çevrimdışı atalay

Christian Gentner...

Çevrimdışı TØLGA

ortasahaya 1 değil 2 transfer lazımda 1 tane yapılsın öpüp başımıza koyalım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

yalnız mecburen 2 tane almamız lazım. inler + cambiasso gibi
2 adam konusunda hem fikiriz abide alınmayacağını herkes biliyor 1 tane alırlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aspireless

Ne umudum vardi necip tolgay senol hocayla gelisip ikili  olacaklardi. Ikiside ilk yariyi kapatti.

Çevrimdışı TALAT

tolgay'ın kıkırdak ve menisküsünde sorun olmadığı bu yüzden kötünün iyisi olduğu ve daha kısa zamanda geri dönebilir demiş kulüp doktoru ama tarih verilmedi

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/firatgunayer/status/624624933935525888

ortasaha transferi hayırlı olsun  :bandit:

Nasıl bi sakatlık yaşıyo bu adam anlamadım ki ben. Kimse de çıkıp sağlıklı bi açıklama yapmıyor.

Noldu bu adama birden bire bu hale geldi aylardır yok?

Çevrimdışı alimm

Rhodolfo nun maliyet kap ı geldi mi..? Bilgisi olan var mı acaba
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı TØLGA

ortasaha:tolgay-veli sakat
atiba-najip-oğuzhan

net 2 adam lazım oraya sıkıntı büyük
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Nasıl bi sakatlık yaşıyo bu adam anlamadım ki ben. Kimse de çıkıp sağlıklı bi açıklama yapmıyor.

Noldu bu adama birden bire bu hale geldi aylardır yok?
Sinir kökü iltihabı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

Christian Gentner...
2 milyon civarına olma olasılığı varmı sence @atalay