2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912291 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Forumda nereye yazsam bilemedim
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var forma sponsorluğuyla ilgili,şimdi adidas bize senelik 5 milyon dolar artı forma satışından %10-20 (tam bilmiyorum) veriyor. oda kartal yuvasından aldığın zaman galiba (klasik forma tasarımları bazen kötü tasarımlar kopyala yapıştır formalar)
Beşiktaş klübü formasını kendi yapsa malzeme tedariğini kendisi yapsa (bir şirket kurup veya devir alıp nasıl olur bilmiyorum)
satışını yaptığı lisanslı ürünlerden daha fazla kar elde edebilirmi.matematiğim kötüdür yanlış yapmadıysam 200,000 forma 135 tl den 27 milyon lira gibi para yapıyor.
Cevap veren veya aydınlatan  :D bir arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı canU

ya veliye ne oldu anlayamadım gitti. Adamın omzunda sıkıntı var diye gitti dönemedi. Ertuğrul karanlık a laf ettik de o ameliyat olma demiş şimdi ki doktorumuz ol demiş. Ameliyatsız çözmeye çalışsaydı keşke. hayır melo fıtık ameliyatı oldu 1.5 ayda döndü. Veli 4 aydır yok olacak iş değil.

Çevrimdışı can1903

Fatih Doğan orta saha için bugün toplantı var diyor.. DAHA henüz net değilmiş  orası.. Velinin bugun durumu netleşebiilir yazdı  :money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

E.Torunoğulları, haftaya netleşir demiş.  :D

Çevrimdışı kefren

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ettiğim bir siteydi üye olmak bugüne nasipmiş.Benim bu sezonla alakalı düşüncem kesinlikle kaleci ve orta sahaya transferin şart olduğu yönünde.(Mario Gomeze bitti gözüyle bakıyorum tabi)

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Orta sahaya tüm elemanlar sağlam olsa bile 1 kişi gerekiyordu.Şimdi 2 tanesi sakat alalım mı diye tereddüte düşüyorlar.Bu orta saha bizi 10.haftaya kadar taşır ancak.Nasıl taşır o da belli

Çevrimdışı atalay

@atalay bu kadar emin misin ?

Yöneticiler Gomez transferinden emin. Ben temkinliyim.

Ahmet Bulut'da bitti demiş galiba.

Lakin bitti dediğimiz Rhodolfo 1 ayda geldi; hatta halihazırda daha gelemedi.

1 hafadır durum bu. Net bir şekilde bitti diyorlar...

Çevrimdışı pascal26

aynen katılıyorum abi. işte bu yüksek vizyon, müthiş zeka, inanılmaz irade sayesinde kupalardan kupalara koşuyoruz. büyük başkan fikret orman!!!

Katılmıyorum arkadaşım.

Önceki başkan kaçmış.
kapıda 200 icra.
Şikeden teknik direktörün as başkanın içerde.
sponsorlar kaçmış
stad yapımına başlamışsın (mecbursun konjonktürü o an yakaladın yıkmak zorundasın)
tüm maçlar deplasmanda, ev sahibi avantajın 0.
finansal fairplay'den avrupadan men edilmişsin.
Melolu rakibin 0 kırmızı kartken sana 10 kırmızı çıkaran bi sistem var.

Bizim son 3 senede şampiyon olmamız zaten mucize olurdu.
Bu süreçte gerçekten hatalı transferler de yapıldı, bi sürü yanlış şey de yapıldı, ama sonuç değiştirecek şeyler değil bence.

Esas olan; artık uzun süre sonra hemen hemen her anlamda, finansal olarak dahil, rakiplerimizle eşit seviyeye geliyoruz. Uzun vadede gerçek olan başarı da bu bence.

Çevrimdışı Andromeda

E.Torunoğulları, haftaya netleşir demiş.  :D

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Kemal

1 hafadır durum bu. Net bir şekilde bitti diyorlar...

Ben Ağustos 15 diyorum , bakalım görecez :)

Çevrimdışı Fatih_

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ettiğim bir siteydi üye olmak bugüne nasipmiş.Benim bu sezonla alakalı düşüncem kesinlikle kaleci ve orta sahaya transferin şart olduğu yönünde.(Mario Gomeze bitti gözüyle bakıyorum tabi)

:hosgeldin

Çevrimdışı Savaş

Mario Gomez ve Gökhan İnler transferi olursa eğer ciddi güçlü bi kadro kuruyoruz.

Stadla beraber ambargo koyabiliriz gibi geliyor bana. Özellikle Mario Gomez'le ilgili acayip olumlu bi his var içimde.  Tank gibi olacak bu adam.

Alıp götürecek vurduğunu sokacak gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Katılmıyorum arkadaşım.

Önceki başkan kaçmış.
kapıda 200 icra.
Şikeden teknik direktörün as başkanın içerde.
sponsorlar kaçmış
stad yapımına başlamışsın (mecbursun konjonktürü o an yakaladın yıkmak zorundasın)
tüm maçlar deplasmanda, ev sahibi avantajın 0.
finansal fairplay'den avrupadan men edilmişsin.
Melolu rakibin 0 kırmızı kartken sana 10 kırmızı çıkaran bi sistem var.

Bizim son 3 senede şampiyon olmamız zaten mucize olurdu.
Bu süreçte gerçekten hatalı transferler de yapıldı, bi sürü yanlış şey de yapıldı, ama sonuç değiştirecek şeyler değil bence.

Esas olan; artık uzun süre sonra hemen hemen her anlamda, finansal olarak dahil, rakiplerimizle eşit seviyeye geliyoruz. Uzun vadede gerçek olan başarı da bu bence.

Herkes sanıyor ki sihirli değnek ile hemen herşey olsun fikret orman  gelirken  3 sene kan ve gözyası vaadediyorum dedi.

yukarıda söylediklerinin bir cogunu halletti inşallah yeni statla beraber kupalar gelmeye başlanacak..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gomez olursa Ağustostan önce olmaz.Benim tahminim tabi

Çevrimdışı Renton

Cha chaa

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı canU

Herkes sanıyor ki sihirli değnek ile hemen herşey olsun fikret orman  gelirken  3 sene kan ve gözyası vaadediyorum dedi.

yukarıda söylediklerinin bir cogunu halletti inşallah yeni statla beraber kupalar gelmeye başlanacak..

Sorun para değil ki. Paranın az olduğunu herkes biliyor başarı zor onu da biliyoruz. Sorun plan program olmaması. Sorun geleceğe dair para bollaşınca bir düzgün plan programının gözükmemesi.

5sene sonra gene aynı noktalara gelebilir bu plansızlıkla, çünkü ozaman demirören bir oyuncuya 5veriyorsa para artınca 1 vericeksin daha iyisini alıcaksın ama gene plansız programsız olduğun için batıcaksın.

3 sene kan ve gözyaşı vaad ederken o vaadin açılımında bir değişim vardı, bir zihniyet değişimi mottosu vardı. Madem biz gene aynı zihniyete biraz kafayı çıkartmaya başlayınca dönecektik. Ozaman neden 3 sene kan ve gözyaşı çektik. Yd devamı biri gelseydi bassaydı parayı alsaydı adamları devam etseydik.

Şunun açıklamasını gerçekten bekliyorum. Anladığıma göre sizin düşüncenize göre futbol transferleri çok planlı programlı. Soruyorum size ozaman bu kulübün yaklaşık 70-80 milyon liralık transferinin yöneten futbol aklı kim? Ben aylardır arıyorum bulamıyorum. Siz biliyorsanız duymak isterim. Fikret orman mı? Ertan göksu mu? Yoksa kim?

Çevrimdışı mehmetthedum

Sorun para değil ki. Paranın az olduğunu herkes biliyor başarı zor onu da biliyoruz. Sorun plan program olmaması. Sorun geleceğe dair para bollaşınca bir düzgün plan programının gözükmemesi.

5sene sonra gene aynı noktalara gelebilir bu plansızlıkla, çünkü ozaman demirören bir oyuncuya 5veriyorsa para artınca 1 vericeksin daha iyisini alıcaksın ama gene plansız programsız olduğun için batıcaksın.

3 sene kan ve gözyaşı vaad ederken o vaadin açılımında bir değişim vardı, bir zihniyet değişimi mottosu vardı. Madem biz gene aynı zihniyete biraz kafayı çıkartmaya başlayınca dönecektik. Ozaman neden 3 sene kan ve gözyaşı çektik. Yd devamı biri gelseydi bassaydı parayı alsaydı adamları devam etseydik.

Şunun açıklamasını gerçekten bekliyorum. Anladığıma göre sizin düşüncenize göre futbol transferleri çok planlı programlı. Soruyorum size ozaman bu kulübün yaklaşık 70-80 milyon liralık transferinin yöneten futbol aklı kim? Ben aylardır arıyorum bulamıyorum. Siz biliyorsanız duymak isterim. Fikret orman mı? Ertan göksu mu? Yoksa kim?

Bu ay içinde Ortaya sağlam inler-cabiasso-aquliani gibi bir o.saha, ileriye gomez alımı tamamlanırsa,

Devre arasında üst sınıf bir kaleci (tercihan handanovic) ve macar alınırsa,

2016 yazında töre, sosa,pedro, milo satılip, sol stoper ve 10 numara alınırsa, motta ile yenilenmezse, ve bayrampaşa ptt'ye çıkıp 20-21 yaş grubu yabancilarla ve bizimma2'den oyuncularla fullenirse,

Transferi yöneten akıl benim bile diyebilirim.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı aa1903

Forumda nereye yazsam bilemedim
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var forma sponsorluğuyla ilgili,şimdi adidas bize senelik 5 milyon dolar artı forma satışından %10-20 (tam bilmiyorum) veriyor. oda kartal yuvasından aldığın zaman galiba (klasik forma tasarımları bazen kötü tasarımlar kopyala yapıştır formalar)
Beşiktaş klübü formasını kendi yapsa malzeme tedariğini kendisi yapsa (bir şirket kurup veya devir alıp nasıl olur bilmiyorum)
satışını yaptığı lisanslı ürünlerden daha fazla kar elde edebilirmi.matematiğim kötüdür yanlış yapmadıysam 200,000 forma 135 tl den 27 milyon lira gibi para yapıyor.
Cevap veren veya aydınlatan  :D bir arkadaşa şimdiden teşekkürler.

kolay değil öyle kendi kendine forma yapmak. imkansız onu yapmamız.

Çevrimdışı can1903

Gomez haftasonu yada Pazartesi açıklanır  :claps:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu gece fiorentina maçı var oynasada izlesek.

Çevrimdışı Renton

Bu gece fiorentina maçı var oynasada izlesek.
Gecen mac iyi degildi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Fatih_

Gökhan İnler transferi gerçekten düşünülüyormu sizce

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı doganay

Gökhan İnler transferi gerçekten düşünülüyormu sizce
Sanmiyorum. Zaten turk statusunde oynayamaz. O yuzden maliyeti daha dusuk yabanci biri alinmasi daha mantikli olur.