2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12829665 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

bademe bakın köpek balığı gıbı belırdı sankı bırsey bılıyo kendi :)

Çevrimdışı atalay

yarın yonetım ıtalyaya gıdıyor mu peki bıtırmeye bılgın var mı ? @atalay

Var öyle bir şey.

Fındık, fıstık paket yapmışlar yine.  :D

Çevrimdışı Paolo Maldini

arkadaslar, ben cansel hanima sordum, de Janeirodan degil Porto Allegreden geliyormsu Rhodolfo ;)  :ok:
Uçuş süresi 18saat 40dakika yazıyor.

Nasıl bekleyecez o kadar ya

Çevrimdışı Celestine Babayaro

DiMarzio Türkçe twitler atmaya başladı yakında yorumculuğa başlar Türkiye'de

Çevrimdışı atalay

Badem, 30 yaşından sonra gol kralı olan fırsatçı İtalyan golcüleri gibi.  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Var öyle bir şey.

Fındık, fıstık paket yapmışlar yine.  :D
Sonu Kono gibi olmasında sonra :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Uçuş süresi 18saat 40dakika yazıyor.

Nasıl bekleyecez o kadar ya
o ne be  :ebebe: adami  once sedyeyle  saglik kontrolune goturuler  tahminim sonra imza atar   :kop:
Yorgo

Çevrimdışı Kemal

Badem, 30 yaşından sonra gol kralı olan fırsatçı İtalyan golcüleri gibi.  :kop:

:)  35     35 :D

Çevrimdışı Kemal

FINDIK FIstık paketının içine temınat mektuplarınıda koymuslar mı caf caf lı dosyalarına :D :)

Çevrimdışı Neo Nesil

Piotr Trochowski Biz alsak olmazmıydı .?  bence cuk otururdu ortasahaya.

trochowski augsburg'da...

Çevrimdışı Necmi

Gökhan inler hasta bir beşiktaşlıdırbu arada üyeliğimin silinmesi için bi Yanıt bekliyorum kim bakıyorsa bi yapıversin  :tabe:
neden girmek istemiyorsan girmezsin üyelik silinmesini talep etmek biraz tuhaf değilmi sen girmezsen senin yerine
birileri girip yazmaz zaten otomatik donmuş olur. Yok üyeliğim devam ederse dayanamam girerim diyorsan demekki müptelası olmuşsun :D
@sosyalkartal  üyeliğini silersen isim boşta kalır ve birisi gelir bu ismi alır ve senin yerine devam eder senin kimliğini kullanır.
üyelik silmek böyle bir duruma yol açıyor o nedenle üyelikten atılan kişilerin bile üyeliğini silmiyoruz sadece forumla ilişkisini kesiyoruz

Çevrimdışı Ersoy

Övünç Ozdem Rhodolfo %100 demiş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 01:23:52 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

bu duyumcular twitter da kavga edıyorlar , madem bılıyorsunuz Gomezı soyleyın falan dıye :D

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç Ozdem Gomez %100 demiş.

%75 dedi yanlış okumuşsun  :)

Çevrimdışı canU

Çok ayıp ediyor bu spor muhabirleri orda işsiz bir muhabir var güzel bir haber yakalamış bari kaynak gösterim. Yok kendileri öğrenmiş gibi yazıyorlar çok ayıp ya emeğe saygıları yok kendi emeklerine saygı bekliyorlar.
Muhabire iş vermemişler brezilyada copa americada çalışmış ama haberi çalmaya gelince hepsi hazır
Neyse rhodolfo hayırlı olsun bir de forvet gelsin de en en acilleri neredeyse bitirmiş olalım. Orta saha 2. Stoper 2. Forvet kaleciden hangileri de gelirse ekstra iyi olur:)

Çevrimdışı Ersoy

%75 dedi yanlış okumuşsun  :)
Editledim şimdi. Gece gece umitlendik. Neyse %75'te iyidir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı f_madida

Rhodolfo hayirli olsun.

Yalniz yanina bir de Douglas'i getirsinler de soyle rahat rahat mac izleyelim bu sene.

Defansa top geldi mi aman Ersan'in ayagina gitmesin diye dua etmekten biktim vallahi.  :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Neo Nesil

rhodolfonun bindiği uçağı flightradarda bulan beni yeşilendirebilir mi???

Çevrimdışı TØLGA

18 saat uçağımı takip etçen  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

flamini mi gökhan inler mi?

Bence net flamini.

Net Gokhan. Flamini Veli'nin bir tik ustu. Evet, top kapma becerisi yuksek, pas oyununa alisik bir oyuncu. Veli gibi top ayaginda sacmalamaz.

Ama Inler'in extralari var. Oyun kurabilmesi, uzun paslari, uzaktan sutlari. Tank gibi topcu, serttir Gokhan. Her turlu daha iyi olur Flaminiden.

Çevrimdışı Kemal

Bugün kamp gunlugune bakıyorum BJKTV de , ersan buzlu suya gırıyor, arkadas orda bile adam dengesiz gırıyor ya olmaz boyle sey

Çevrimdışı TØLGA

Bugün kamp gunlugune bakıyorum BJKTV de , ersan buzlu suya gırıyor, arkadas orda bile adam dengesiz gırıyor ya olmaz boyle sey
:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

Brezilya'dan Turkiye'ye direk ucus sadece Sao Paulo-Istanbul arasi var ama o ucusa binecegini sanmiyorum. Ona biniyorsa ic hatlardan gelip sabah 5 civari (Brezilya saatiyle) Turkiye'ye gore 11.00 gibi biner gece Turkiye'de olur. Yoksa aktarmali Avrupa baglantili geliyordur, oyle bir ucusa basladiysa tahminim Porto Alegre-Lisbon-Istanbul hatti olabilir. Quaresma'nin bugun geldigi ucakla yarin aksam Istanbul'a gelir.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Neo Nesil

18 saat uçağımı takip etçen  :evillol: :evillol:

geliyor mu ciddi ciddi diye bakacam... porto alegre bölümündeki uçakların hiçbirinde porto alegre->istanbul yazmıyor ;(