2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840956 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

"aşağılayıcı ve alaycı üslup" çok ucu açık olmuş. eleştiri, aşağılayıcı veya alaycı olarak algılanabilir. eleştirmekten kaçınacağız demek ki.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kuralları okuyunca, sanıyoru sadece şu isim geldi iyidir bu isim gitti kotudur diye mesaj bırakıp köşeye çekilmek en sağlıklısı.

Çevrimdışı Neo Nesil

"aşağılayıcı ve alaycı üslup" çok ucu açık olmuş. eleştiri, aşağılayıcı veya alaycı olarak algılanabilir. eleştirmekten kaçınacağız demek ki.

hocam ben taraftarlara karşı o maddeden dolayı "neo nesil" adlı hesabım uçmuştu... dhde aşırıya kaçmadan alaycı ve aşağılayıcı olanlar serbest  ;) ama tabiki burası daha iyi...

Çevrimdışı aa1903

Kuralları okuyunca, sanıyoru sadece şu isim geldi iyidir bu isim gitti kotudur diye mesaj bırakıp köşeye çekilmek en sağlıklısı.

bu isim kötüdür diyerek esasen aşağılayıcı bir şey demiş oluyorsun, yani yine kural ihlali var  :D

düzeltme yapıyorum, dediğini yanlış anlamışım. "bu isim gitti kötüdür" demişsin.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 23:36:46 aa1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:34:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ucu açık olanlar var. Bunlar da sizin dengelemeniz gerekenler.

Elimizde değnekle dolaşıp espri yapana vurmayacağız tabi ki. Ancak zaman zaman çok abartıya kaçan şeyler ve hakaretler oluyor.

Bunların önüne geçmemiz gerek yoksa burası dağılıyor ve toplamak hiç kolay olmuyor. Hele ki kalabalıklaştıktan sonra.

Herkes özverili olmaya çalışsın biz de hoşgörülü olalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hakan Gündoğar yarın sabah 2 kap gelecek dedi.

Çevrimdışı Kemal

Peki mesela diyelim, Allah korusunda , bugün görüntülerde mevcut kamp yapılan saha alanı patates tarlasına döndü Allah korusun 1 topçumuz daha sakatlansa idmanda, o sahayı ayarlayan kişilere ismen hakaret etsek dayanamayıp kesin üyeliğimiz silinir mi?  @Çağrı

mesela dangalak kas kafalılar desek , demiyorum da , Allah korusun öyle bir şey olsa çok kızsak falan filan...

Çevrimdışı Efe

bu isim kötüdür diyerek esasen aşağılayıcı bir şey demiş oluyorsun, yani yine kural ihlali var  :D
kuralların konulmasını tek bi açıklaması var ikili atışmaları önlemek ve küfür hakaret içeren mesajları atanları aramızdan ayırmak başka şeyler aramayın içinde foruma günde yüzlerce insan giriyor 2 kelime yazanda var yüzlerce yazanda yeni üye olup sallayanda o yüzden oluşturuldu geliştirilecektir şimdilik bu şekilde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kutay

bu sefer bu adama güvenmek istiyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:38:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki mesela diyelim, Allah korusunda , bugün görüntülerde mevcut kamp yapılan saha alanı patates tarlasına döndü Allah korusun 1 topçumuz daha sakatlansa idmanda, o sahayı ayarlayan kişilere ismen hakaret etsek dayanamayıp kesin üyeliğimiz silinir mi?  @Çağrı

mesela dangalak kas kafalılar desek , demiyorum da , Allah korusun öyle bir şey olsa çok kızsak falan filan...

:D

Kemal abi hoşumuza gitmeyen şey de illa bir ifade kullanmak gerekmiyor ki. Sıfat takmadan da gayet sivri uslüp ile sert bir şekilde eleştirebilir herkes.

Amacımız eleştiriye set çekme değil zira 10-15 tane köşe yazısı yazdım haber sitesine eleştirmediğim yazı yoktur diye tahmin ediyorum.

Bir adama geri zekalı denince bu hakarete girer ama akılsız denirse hakarete girmez mesela. İnce ayrımlardır ama ne sizin ne bizim başımıza iş açmaz bu tarz söylemler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

di marzio ve serdar darıdağdan başkası yalan...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ucu açık olanlar var. Bunlar da sizin dengelemeniz gerekenler.

Elimizde değnekle dolaşıp espri yapana vurmayacağız tabi ki. Ancak zaman zaman çok abartıya kaçan şeyler ve hakaretler oluyor.

Bunların önüne geçmemiz gerek yoksa burası dağılıyor ve toplamak hiç kolay olmuyor. Hele ki kalabalıklaştıktan sonra.

Herkes özverili olmaya çalışsın biz de hoşgörülü olalım.
kaç tane üye oldu forumda ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:39:41
  • Beşiktaş / Bodrum
kaç tane üye oldu forumda ?

2100 civarı olduk sanırım yıl sonunda 3000'i rahat geçecektir diye tahmin ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

:D

Kemal abi hoşumuza gitmeyen şey de illa bir ifade kullanmak gerekmiyor ki. Sıfat takmadan da gayet sivri uslüp ile sert bir şekilde eleştirebilir herkes.

Amacımız eleştiriye set çekme değil zira 10-15 tane köşe yazısı yazdım haber sitesine eleştirmediğim yazı yoktur diye tahmin ediyorum.

Bir adama geri zekalı denince bu hakarete girer ama akılsız denirse hakarete girmez mesela. İnce ayrımlardır ama ne sizin ne bizim başımıza iş açmaz bu tarz söylemler.

Ben biraz Nasrettin Hocalık yaptım sen uzunca açıklamışsın kardeşim benim :) @Çağrı

Kıssadan hisse,  ben mesela 1 yıldır avatarımda resmini tuttuğum oğlumu gidipte gece bra içilip şişeleri kırılmış yerleri cam kırıkları olan çocuk parkına götürmem

Bizim sivri akıllılarımız götürüyor ama.

Çevrimdışı Deniz

Burada birçoğunuz yeni degilsiniz arkadaslar.forum yonetiminin simdiye kadar ceza vermekten hep kaçındığını fark etmissinizdir.ama artik gunde 10-15 mesaj moderatore bildiriliyor.bazi kararlarin alinmasi kacinilmazdi.amacimiz kimseye ceza vermek degil, buradaki duzeni saglamak ve saygi ortamını korumak.

Basta da dedigim gibi amac ceza vermek degil saygi ortamini korumak hepimiz de buna uydugumuz surecr sıkıntı yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:47:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Veli'yi 6-7 milyona alsa ne hoş olur değil mi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

veliyi değil de necibi alsın. çok seviyorum onu çocuğum gibi diyordu
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Necip alsın promosyon olarakta Pektemek.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Almaz ki, almak istese sözleşme imzalatmaz boşta bırakır west hama imza parası verdirtirdi. Onun hedefinde Tolgay var .

Çevrimdışı Deniz

Yarin da kap gelmezse kendimi farin değirmenine atacam :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

eyvahlar olsun yarınki kap da iptal.

Çevrimdışı Kemal

2 Kap istemıyorum artık 3 olsun . 2 yapıp Gomezide 1 ay oyalamasınlar psikolojımız kaldırmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:57:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Almaz ki, almak istese sözleşme imzalatmaz boşta bırakır west hama imza parası verdirtirdi. Onun hedefinde Tolgay var .

Alır o Tolgay'ı  :evillol:

Gelsin verelim elden Mart ayından itibaren hesap sorarız hem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

2 Kap istemıyorum artık 3 olsun . 2 yapıp Gomezide 1 ay oyalamasınlar psikolojımız kaldırmaz.
Yarın da 2 KAP gelirse ne anladım ben o işten zaten.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!