2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842239 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Atencion! Cha, cha.  :D

Anlaştığımız için mi yazdın can sıkıntısından mı ? :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Şu olayın tek açıklaması Gomez'in anlaşmasını bekleyip 3'ünü birden açıklamak istemeleridir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

Şu olayın tek açıklaması Gomez'in anlaşmasını bekleyip 3'ünü birden açıklamak istemeleridir.
hiç zannetmiyorum bence oyuncuları getirip sağlık kontrolünden geçirmeden bildirim yapmak istemediler gomez işi daha sürer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

Bu yabaniler sırf biz almayalım diye ederinden 2 katı verirler yine de alırlar.  :lol:

Oynayabilmesi için önünde gecmesi gereken rvp fernandao sow emenike gibi adamlar varken kalkip yinede onlara giderse zaten o kafayla bize hayrının olmayacagini da görmüş oluruz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

hiç zannetmiyorum bence oyuncuları getirip sağlık kontrolünden geçirmeden bildirim yapmak istemediler gomez işi daha sürer

Pedulla Pazartesi bu iş olur demişti.Hem çok gereksiz böyle bir şey hiç mi görmemiş taraftarın tepkisini ? İnşallah öyle olur da yarın 3 tanesini birden açıklarlar.Bir de İnler geldi mi coşar buralar. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Forvet işi ağustosa kaldı arkadaşlar onu bir kafadan çıkartın..Box to box dediğimiz bölgeye yani tolgayın yerine isim ise, ts maçından sonra belli olur.

Çevrimdışı Efe

Forvet işi ağustosa kaldı arkadaşlar onu bir kafadan çıkartın..Box to box dediğimiz bölgeye yani tolgayın yerine isim ise, ts maçından sonra belli olur.
ay sonuna kadar forvet biter ama orta saha oyuncusu hiç alınmayadabilir velinin durumuna göre alınacaksada ilk maça kadar ben beklemiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Yöneticiler Gomez transferinden emin. Ben temkinliyim.

Ahmet Bulut'da bitti demiş galiba.

Lakin bitti dediğimiz Rhodolfo 1 ayda geldi; hatta halihazırda daha gelemedi.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 20:25:38 atalay ]

Çevrimdışı TØLGA

eğer gelirse ki gelecek vodafone arenada attığı gollerden sonra bu şarkı çalınmalı kesinlikle  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Yöneticiler Gomez transferinden emin. Ben temkinliyim.

Ahmet Bulut'da bitti demiş galiba.

Lakin bitti dediğimiz Rhodolfo 1 ayda geldi; hata halihazırda daha gelemedi.

Belli olmaz yarın da KAP gelmezse onu geçtim İstanbul'a gelmezlerse sıkıntı büyük.Ama Gomez anca Cuma gelir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

adı beşiktaş ile uzun süre anılan yehven tanıtım töreninde düştü alma Beşiktaşlının ahını bu daha birşey değil  :biggrinking:
https://twitter.com/Eurosport_TR/status/623181856649969664
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

adı beşiktaş ile uzun süre anılan yehven tanıtım töreninde düştü alma Beşiktaşlının ahını bu daha birşey değil  :biggrinking:

Bilerek düşmüş gibi sanki.Beter olsun.Daha başka şeylerde yazardım da kurallar,kurallar. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

:lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fr1xsivE

Gomezin 2 sene önce capraz baglarının koptugu an.

https://youtu.be/ueOrC-1VtOw?t=49
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı doganay

Nasıl bir ızdıraptır bu çektiğimiz.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ben Gomez'i sildim.Belli ki adam gitmek istiyor bizimkiler görüşmüş anlaşmış ama klübün haberi yok.Bonservis istiyorlar bizimkiler de vermiyor o iş olmaz bizimkiler vermez hayatta.
Fener'in kadro şişik.Verelim 1-2 milyon 1 sene kiralayalım Sow'u.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben Gomez'i sildim.Belli ki adam gitmek istiyor bizimkiler görüşmüş anlaşmış ama klübün haberi yok.Bonservis istiyorlar bizimkiler de vermiyor o iş olmaz bizimkiler vermez hayatta.
Fener'in kadro şişik.Verelim 1-2 milyon 1 sene kiralayalım Sow'u.

Yunus emre dökmeci duymasın bunu.

Çevrimiçi Necmi

Beyler o kuralları laf olsun diye yayınlamadık kesinlikle uygulayacağız
hiç bir nedenle bu forumda Beşiktaş Başkanına taraftarına hakaret edilemez
karşılığı bu forumdan atılmaktır. Burda kimsenin tadı kaçsın istemiyorsanız düzgün kelimeler kullanın hiç kimse küfür hakaret okumak zorunda değil

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bir gün de güvenilir haber kaynakları Beşiktaş'ın transfer etmeyi düşündüğü ..... , ....., ...... ve ......'da sona falan gelinmedi. En geç çarşamba bilemedin perşembe 16:30'da gelmeyecek desinler çok istiyorum. Bir de böyle deneyelim bakalım :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

əvrən ‏@evrenmanchester  55 sn.55 saniye önce
Thiago motta

Athletico madrid

:bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Neo Nesil

əvrən ‏@evrenmanchester  55 sn.55 saniye önce
Thiago motta

Athletico madrid

:bawling:

bize gelseydi nene-lanzini vol 2 olacaktı(maaş mevzusu)... thiago, aquilani, cambiasso gibi oyuncular bize hayatta gelemez...

ben olsam bende gelmem türkiyeye...

Çevrimdışı Neo Nesil

hayret forum durmuş... 2010 yılında dh de transfer beklerken hiç yılmıyordu bjk taraftarları. şimdi mi pes ettik???

Çevrimdışı mehmetthedum

Gelen giden yok. Muhabbetde bi yere kadar.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

AndreasBeck87 resmi twitter hesabı. Giyeceği formayı da öğrenmiş olduk bu arada.