2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890655 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kadir137

2-3 kez tutturmuştur tesadüfen :D
Yok gerçekten tesadüf değil. Haber muhabiri kendisi. Doğru haberciliğin peşinden koşan biri. Gomez ismini ilk yazanlardan biri kendisi zaten

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ne yapsinlar mesela silahli catismayami girsinler adam kacirma operasyonumu yapsinlar :icool: vermiyorlarsa vermiyorlar sende devre arasi icin futbolcu ile sözlesirsin ön protokol imzalarsin gelirsin budur yani
Tıpkı Cenk Tosunda yaptıgımız gibi :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oooff of. Nörecağsek :bandit:

Olaylara gel

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 01:55:56 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 12:34:26 MURAT ]
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kadir137

Fırat mi ne dediyse doğru çıkıyor :D

Fırat'ın birseyden haberi yok. Gun icinde haberleri okur gece kendinden yorum katarak sunar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam sürekli Beşiktaşlı yöneticilerle birebir röportaj yapıyor. Fikret Orman ve Şenol hocada da dahil. Yazdıklarının gerçekten doğru haberler olduğuna emin olmasam burda hiçbir bağım olmayan bir adamı savunmam.

Çevrimdışı aa1903

Arada yinede 1,80 fark var. Yazımı onaylamak için değil ama az bir fark olduğunu düşünmüyorum.  Ayrıca Demba ba sanırım bonuslar ile o parayi almıştı. 

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben o kadar para vereceğimizi düşünmüyorum, verirsek de o da bonuslarla 5 olur. demba ba'dan gelen parayı hemen alıyoruz, bunu ise taksit taksit ödeyeceğiz, bu özellikle bizim kulüp için çok önemli.  demba ba'yı 13'e satmasan, 2 yıllık eksin yaklaşık 20 milyon olur. mario gomez'i konuşulan en yüksek rakamlara alsak, yani bonservise 5 yıllık da 5'er versek 15 milyon eder. en kötü ihtimal yine 5 milyon euro kar etmiş oluyoruz. bunu düz hesap olarak yaptım, 13'ü vadesiz almamız kar oranını daha da yükseltiyor.

Çevrimdışı Ayberk

Aynen banlayın beni istek var madem. Senin stadın yok, transferlerin 2. Kampa bile yetişmeme noktasında, parasal olarak rahat değilsin, yönetimde çalışan adam kalmamış herkes küsmüş gitmiş, başkan popülist transferlere girişmiş, tff si mhksi basını hepsi karşında, sen gidip takımın huzurunu iyice bozucak adam almışsın, en iyi adamlarından biri gitmiş yerine koyucağın adamın son 2 senedir yaptığı hiçbir şey yok tam bir kumar ama evet şampiyonluğun en büyük adayıyız pardon beyler.

Ek: he bir de en iyi oyuncularından biri sakatlanıp sezonu kapatmış.

Beni gram ilgilendirmez o renkli ne yapmış bu ne yapmış. Biz ne yaptık ne yapamadık ona bakarım. Şampiyonluk transferle gelmez ama yönetim bile paramparça camiayı nasıl kenetleyecek bu yönetim. Arada seçim olacak sorunlar çıkıcak bunlar görülen şeyler kafayı kuma gömmeye gerek yok.
geçen sezon stad olmadıgı halde son 4 haftaya kadar şampiyonluk kovaladık, deplasmanda en fazla puanı biz topladık. bir aksilik olmazsa kasım gibi bitecek mabedimiz, kendi semtimizde muhteşem olacak olan stadımızda büyük bir şevkle yerimizi alacagız. yönetimde çalışan kalmamış derken ne kastediyorsun? futbol birimlerinin kapatılıp kendisine bağlanmasını Şenol hoca istedi. şu an yaşadığımız bütün sıkıntılar geçmişten gelen maddi sıkıntılar, üst üste biriken borçlar sonunda yaptırımla karşılaşmamıza sebep oldu. bundan sonra gelirlerin, borçlarının altında olamayacak. ilk  2 sene istisna. demba iyi bir golcüydü ama 2. yarı çok az etki gösterdi, hırstan eser yoktu ayrıca kafa toplarında etkili br oyuncu degil. ikinci deveredeki futboluna bakarak ben gidişini büyük bir kayıp olarak görmüyorum hatta çok iyi paraya satıldıgı için kazanç oldu. sakatlıklar maalesef çok üzücü ama şampiyonlugu kovalamayacagız anlamına gelmiyor. q7 transferi popülism uguruna mı yapıldı yoksa fiyat olarak uygun görülüp ondan faydanılabileceginin hesabı mı yapıldı bunları görecegiz. q7 biraz takım oyunu içinde yerini alırsa kapanan takımlara karşı daha etkin olabiliriz. takım daha sahaya çıkmadı, her şeyi zaman gösterecek @canU
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Adam sürekli Beşiktaşlı yöneticilerle birebir röportaj yapıyor. Fikret Orman ve Şenol hocada da dahil. Yazdıklarının gerçekten doğru haberler olduğuna emin olmasam burda hiçbir bağım olmayan bir adamı savunmam.

Bademin birsey bildigi yok hocam.

Forza gecen sene bademi trolledi,ortaya bir x ismi attilar tum gun forzanin uyeleri bademe "x gelecekmis dogru mu" tarzinda tweetler atti.

00.23 ten sonra kendisi muhtesem gecelik sallama serilerinde "x ile temaslar var Besiktas a yakin yazdi" ..x falan gelmedi tabi oyle bir temas da yoktu..

Bademe gore herkes gelebilir herkesle temas var herkes gelmeyebilir.40 yilda bir ronaldinhoda kesin konustu o da gelmedi twitterini kapatacaktı onu da yapmadı.

Badem in Allah bir dedigine inanirim baskasina da inanmam.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 02:02:15 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

.
Forza gecen sene bademi trolledi,ortaya bir x ismi attilar tum gun forzanin uyeleri bademe "x gelecekmis dogru mu" tarzinda tweetler atti.

00.23 ten sonra kendisi muhtesem gecelik sallama serilerinde "x ile temaslar var Besiktas a yakin yazdi" ..x falan gelmedi tabi oyle bir temas da yoktu..

Bademe gore herkes gelebilir herkesle temas var herkes gelmeyebilir.40 yilda bir ronaldinhoda kesin konustu o da gelmeso twitterini kapatacaktı onu da yapmadı.

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı fatihsahin

yaşım aslında küçük olsa da ben kendimi bildim bileli her sene Beşiktaş bu sene şampiyon olacak diyorum 2 kere de şampiyonluk gördüm ama bir kerede futbol muhabbeti yaptığımız da siz şikecisiniz haksız yere kazandınız diye bişey duymadım hep iyi oynayan taraftaydık hep şampiyonluğa oynadık geçtiğimiz sezonda çok iyi oynadık son virajı dönemedik sağlık olsun takımdan sadece demba ba gitti diye 5. yaptınız tamam demba ba çok iyi bir golcüydü ama sadece golleri filelere atması yetmedi hakemlere,federasyona,basına da atması gerekiyordu yapamadık sağlık olsun bu sene şampiyonuz inşallah güneşli günler göreceğiz Allah'ın izniyle
siyah beyaz

Çevrimdışı Ayberk

Ya kusura bakmasınlar da o adamı oradan getireceksin. YOk bırakmıyorlar diye vazgeçeceksen ohooo.
ne yapsinlar mesela silahli catismayami girsinler adam kacirma operasyonumu yapsinlar :icool: vermiyorlarsa vermiyorlar sende devre arasi icin futbolcu ile sözlesirsin ön protokol imzalarsin gelirsin budur yani
sözleşmesi devam eden futbolcuyu kulübü vermiyorsa oradan nasıl getireceksin? bir laf söylüyorsun ama nasıl olacağını kendin de bilmiyorsun @talha 

Çevrimdışı kadir137

Bademe gore herkes gelebilir herkesle temas var herkes gelmeyebilir.40 yilda bir ronaldinhoda kesin konustu o da gelmedi twitterini kapatacaktı onu da yapmadı.

Saygı duyarım görüşünüze.

Çevrimdışı Ayberk

@fatihsahin kardeşim yüreğine sağlık

Çevrimdışı talha

Yapıcak bişey var mi kardeşim?
Gidip alma diyebiliyor musun?
Elinden birşey geliyor mu?
Gidip sözleşmeyi yırtabiliyor musun?

Hayır.

O zaman daha fazla söylenmeye gerek yok. Adam geldi bi kere. Artık siniri bozmaya da gerek yok, yapabilecek birsey yok çünkü.

Sızlanmak yerine ümit etmekten başka çaren var mı şuan? O da yok.

O sebeple artık vahlanmak yerine ümit ediceksin. Elinden, elimizden başka da birşey gelmiyor. Gerçek bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye ki?

İstemiyorum işte.

Hayırlı da olmasın, olmayacak ta.

Adamın açın tüm diğer videolarını izleiyn bu mu muhteşem sezon geçiren adam.  :lol:

Tepkiliyim tepki mi vereceğim. Ümitli de değilim, bu adamın ne olduğu belli.

Çevrimdışı aa1903

Yok gerçekten tesadüf değil. Haber muhabiri kendisi. Doğru haberciliğin peşinden koşan biri. Gomez ismini ilk yazanlardan biri kendisi zaten

kendisini son bir iki senedir takip etmiyorum çünkü daha önce pek bir şey tutturduğunu görmedim. tek bildiğim şey gece 23.34.25'te transfer konuşalım gibi garip tweetler atması. ama tipi falan enterasan, adama kızamıyorum :D

Çevrimdışı talha

sözleşmesi devam eden futbolcuyu kulübü vermiyorsa oradan nasıl getireceksin? bir laf söylüyorsun ama nasıl olacağını kendin de bilmiyorsun @talha 

Ahahaha  :lol:

L'pool inat etti. Vermiyordu Sterling'i. İlk başta bonservis bedelinden haberiniz var mıydı?

O kadar yüksekti ki, adamlar resmen satmıyoruz dedi.

Sonunda ne oldu peki? Pahalı mahalı adamı satmak zorunda kaldılar.

Adamlar Douglas'ı satmıyordu. Kimseyi satmıyorlar gerçi. Ama adam inat etti 2M'e gidiyor şimdi. Sporting ne yaptı etti başardı.

Yani beyler öyle bırakmıyor diye birşey yok. Sen beceremiyorsundur. Kimse bedava gidecek adamdan para kaybetmek istemez. Ruslar bile farkında olayın merak etmeyin. Adamlar Hertha Berlin ile pazarlığa oturdu. Eğer fiyatta anlaşabilseydiler götürreceklerdi.

Bu masallar ile kandırmayın kendinizi.

Çevrimdışı kadir137

kendisini son bir iki senedir takip etmiyorum çünkü daha önce pek bir şey tutturduğunu görmedim. tek bildiğim şey gece 23.34.25'te transfer konuşalım gibi garip tweetler atması. ama tipi falan enterasan, adama kızamıyorum :D
Ben de adama böyle şeyler söylediğiniz için size kızamıyorum :D

Çevrimdışı Ersoy

Fırat Gunayer'de iyi de o da kesin bir dille bu iş olmaz dememiş. Ayrıca Pedulla'da Pazartesiye kadar biteceğini söyledi. Pedulla bu kral duyumcudur İtalya'da.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ayberk

daha önce liverpool istedi adamı alamadı sen ne diyorsun @talha 10 milyon teklif edecek halleri yok trolleyip durma artık

Çevrimdışı talha

daha önce liverpool istedi adamı alamadı sen ne diyorsun @talha 10 milyon teklif edecek halleri yok trolleyip durma artık

:lol: :lol:

L'pool tarzına uygun bir adam değil öncelikle. Daha önce dediğin ne zaman geçen sene mi mesela. L'pool birini bu kadar isteyecek alamayacak.  :lol: :lol:

Çevrimdışı TALAT

Ahahaha  :lol:

L'pool inat etti. Vermiyordu Sterling'i. İlk başta bonservis bedelinden haberiniz var mıydı?

O kadar yüksekti ki, adamlar resmen satmıyoruz dedi.

Sonunda ne oldu peki? Pahalı mahalı adamı satmak zorunda kaldılar.

Adamlar Douglas'ı satmıyordu. Kimseyi satmıyorlar gerçi. Ama adam inat etti 2M'e gidiyor şimdi. Sporting ne yaptı etti başardı.

Yani beyler öyle bırakmıyor diye birşey yok. Sen beceremiyorsundur. Kimse bedava gidecek adamdan para kaybetmek istemez. Ruslar bile farkında olayın merak etmeyin. Adamlar Hertha Berlin ile pazarlığa oturdu. Eğer fiyatta anlaşabilseydiler götürreceklerdi.

Bu masallar ile kandırmayın kendinizi.

şimdi dielim ki macar için 8m istiyolar. verdik bizde 8milyonu 6 ayı kalan adama aldık. bu yönetim başarısı mı oluyo.
sterlinge adamlar dünyaları verdiler bütün dünya dalga geçiyo adamlarla
cebinizden 3 kuruş çıkarken dünyaları düşünürsünüz ama konu beşiktaş olunca verin alın parasını öyle mi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Şuraya yazıyorum bu adam bu transfer penceresi içerisinde satılırsa.

2.5-3M bonservis ile gidecek. Sizde öyle bize bırakmıyorlardı diye dolaşacaksınız. Öyle 6 ay oynatacaklar diye birşey yok.

Çevrimdışı Kaan Türker

Sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar, Beşiktaş sen olmasan yaşamak neye yarar!!!

Çevrimdışı aa1903

sivok'u yollamamız garip gelmişti. şu transfer dönemini, konuşulan ve alınamayan stoperleri görünce garip değil saçma geliyor artık.