2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894860 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ebabil

gomez ve q7 büyük kumar. tutarsa uçarız tutmazsa hem sportif hem maddi olarak göçeriz.

Çevrimdışı Ersoy

KAP 7/24 açık ama bu saatte KAP gelir mi ? Eski transfer bildirimlerine baktım hiç bu saatlerde gelen yok.Sadece Q7 sözleşmesini 00:06'da feshetmiş.Evet üşenmedim oralara kadar baktım. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı fatihbjk

Llorente deniyoda 4 5 m alacak adam değil. Ayrıca bu pahalı forvet furyası nerden çıktı. Sosa dembaba uygun fiyatlara cok iyi performans verdiler. Bu tarz kismen genc adam  bulunmuyomu anlamıyorum gerçekten

Çevrimdışı Doğuhan

sevdiğini bekler gibi kap bekler olduk bu nedir arkadaş içime oturdu valla gurur yaptım

Çevrimdışı Ersoy

Llorente deniyoda 4 5 m alacak adam değil. Ayrıca bu pahalı forvet furyası nerden çıktı. Sosa dembaba uygun fiyatlara cok iyi performans verdiler. Bu tarz kismen genc adam  bulunmuyomu anlamıyorum gerçekten

Ba 6 milyon euro bonservisle geldi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı fatihbjk

Yıllık alacağı ücretden bahsediyodum ben. Bonservis gençse elbet yüksek olur. Hiçde üzülmem. Ama aldigimiz adamlara asaga yukari bonservisi alacagi dir felan 20 civari gidiyo.

Çevrimdışı Doğuhan

ba 6 yla geldi de yıllık 3.2m aldı ve bu adam chelsea den geldi hull cityli ndoye yle fiorentina da oynayamayan gomez için yazılan rakamlar komik gerçekten bi adamın özgeçmişi için okadar para verilmez günümüzü önemsemeden özgeçmişle oyuncu alacaksak o zaman antalyaspor oluruz farkımız kalmaz

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Yıllık alacağı ücretden bahsediyodum ben. Bonservis gençse elbet yüksek olur. Hiçde üzülmem. Ama aldigimiz adamlara asaga yukari bonservisi alacagi dir felan 20 civari gidiyo.
Bizim millette yabancı gibi gence karşı alerji var.  Hiçbir genç alınsa bile bu ortamda güsel performans veremiyor.

Çünkü ters bir harekette bile bıçak yiyebiliyor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Yıllık az alıyordu ama bonservis vermiştik.Şimdi bonservissiz gelecek yıllığı 5 milyon civarı olacak en fazla.Ayrıca Ba'dan daha iyi ve rakibin forveti de belli.Gomez,Rvp klasmanında bir golcüdür.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Fesh bedeli koydurmuşlar mı?  :kop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı fatihbjk

http://www.mackolik.com/Futbolcu/15011/Mario-Gomez

Ne biliyim bakıyorum suraya bi tarafim diyo bizde is yapar bi tarafim diyo elimizde patlarsa ayvayi yeriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 23:12:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener'i baz alır da olası üzerinden karşılaştırma yaparsak

Gomez = Persie ( Her ikisi de formda olursa ) Her ikisi de formsuz olursa Persie > Gomez

Nani = Quaresma

Töre > Stoch

Sosa > Diego

Bizim buraya kadar sıkıntımız yok. En etkili 4'lü bizde.

Topal + Souza > 2 Çarpı Atiba Oğuzhan

Bizim ezile ezile kaybedeceğimiz yer burası. Buraya Tolgay olsa bile 1 adam denklik sağlardı şimdi 2 adam lazım. Burası iyi olmazsa hiçsin.

Rhodolfo + Douglas > Kjaer + Alves

Beck = Gönül

Caner > Kim oynarsa oynasın.

Volkan > Kim oynarsa oynasın.

Sıkıntı bunlar. Karartmayın konuşulanlar gelirse sıkıntı olmaz önde. Sıkıntı ortasahalarımız sadece.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2015, 23:14:32 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Gomez = Persie ( Her ikisi de formda olursa ) Her ikisi de formsuz olursa Persie > Gomez

Nani = Quaresma

Töre > Stoch

Sosa > Diego

Bizim ezile ezile kaybedeceğimiz yer burası. Buraya Tolgay olsa bile 1 adam denklik sağlardı şimdi 2 adam lazım. Burası iyi olmazsa hiçsin.

Beck = Gönül

Sıkıntı bunlar. Karartmayın konuşulanlar gelirse sıkıntı olmaz önde. Sıkıntı ortasahalarımız sadece.

Geçen sezonda en iyi ileri dörtlü bizdeydi bana kalırsa.Şimdi üstüne koyarak ilerliyoruz.Ama rakipte güçleniyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 23:20:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen sezonda en iyi ileri dörtlü bizdeydi bana kalırsa.Şimdi üstüne koyarak ilerliyoruz.Ama rakipte güçleniyor.

Geçen sene korkağın teki vardı başımızda. Oyunu yıksak biz çok gol atardık geçen sene.

Üstüne koymak olmaz bu bence çünkü Gomez de Quaresma da kumar. Olcay ve Ba'dan fazlasını da verebilirler yarısını bile de veremeyebilirler.

Herkes formda olduğunda kesinlikle en iyisi bizde olacak ama.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Quaresma ' yı aldıysak şimdi sol kanatta kim oynayacak?
Gökhan da q7 de sağ kanat.Sizce kim solda daha faydalı olur?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 23:21:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Quaresma oynar.

Quaresma çizgiden sıfıra inebilir Töre'de yok bu özellik.

Ters ayak yakalarsa topa basıp sağ ayakla orta da yapabilir. Her türlü Quaresma oynar gelirse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Nani = Quaresma

Töre > Stoch

Sosa > Diego

Beck = Gönül

Çare belli ilaç belli reçete belli. Alacak adam lazım,baba lazım, eve ekmet getiren reis lazım.  :boxin:

Çevrimdışı Türkay

Quaresma tamam diyelim rhodolfo'ya da tamam diyolar daha Mario var orta saha var  :iwantattention:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

Ba 6'ya geldi ama 13'e gitti, gitmesini saglayan nedenlerden biri de Ba'nin bizden aldigi ucretin dusuk olmasiydi, Ba senelik 4-5 aliyor olsa Cin'den gelen 6.5-7'lik teklif o kadar da cazip olmayabilirdi.

Gomez'e garanti 5 verirsek, baska bir yere Katar-Cin vs. gitmesi icin hicbir insiyatifi olmaz, Cin'den bonservisine 15'te verseler, senelik net 9-10 maas vermedikleri surece bizimle devam eder. Yani transferi bu sekilde yaparsak oyuncudan para kazanabiliriz diye dusunmemek lazim, ikinci bir Ba senaryosu bu maasla olmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Kap gelmeden inanmam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Olcay oynar, olmazsa Kerim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Bonservis olmazsa Gomez kelepir olursa kazıktır bunu bir kenara yazalım.

Ayrıca Gomes kontra oyuncusu değildir. Oyunu yıkacaksın kaçarı yok. O yüzden arkada defansif özellikleri sağlam elemanlar lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

Nani = Quaresma

Töre > Stoch

Sosa > Diego

Beck = Gönül

Tamam en iyi dörtlü bizde de geçen sene de savunmada büyük zaafiyetimiz vardı. Ben iki stoper geleceğini düşünmüyorum. Rhodolfo Ersan oynayacaktır. Bu durumda da Kjaer+Bruno ikilisi öne geçer. Orta saha ve Geri Dörtlümüz fenerde geride genel olarak bakarsak. Ama ileri de rahatlıkla hem fb den hem de gs den üstünüz. Orta sahaya iyi bir oyuncu alınır da birde Douglas ismi gelirse geride de feneri yakalarız bire birde. Ama tabiki önemli olan takım içi uyum bireysel isimlere göre.