2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902409 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Adamı transfer etmişsiniz; açıklayamıyorsunuz.

Bu ne saçmalıktır.  :D

Tamam, istemiyorum. Lakin aldın bari açıkla.  :D

Çevrimdışı Kutay

quaresma-gomez-rhodolfo-aquilani 4 lüsünü alırsak  şampiyon olacağımıza inanan kaç kişi var ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Logins1903

Kaç gündür söyüyorum Douglas'ı kirala Rhodolfo'yu al.

1 stoper bize yetmez bunu görmeleri lazım artık.

1 tanesi yok ortada ikincisi nasıl gelsın pasam rodolfo agır bir oyuncu eldekı mevcut stoperlerle is yapıcanı sanmıorum

Çevrimdışı Türkay

quaresma-gomez-rhodolfo-aquilani 4 lüsünü alırsak  şampiyon olacağımıza inanan kaç kişi var ?

Oraya 1 tane daha orta saha yaz anca o zaman  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla ben dürüst olmak gerekirse hiç bir oyuncu ile anlaşabildiklerini hatta yaklaşabildiklerini dahi düşünmüyorum.
Bu Şenol hocanın kararı bekleniyor bu ikinci kamp bekleniyor haberleri tamamen gaz alıp zaman geçirmek. Ha oyuncu gelmeyecek mi? Gelecektir elbette. Ama sıkışan periyoda girince, gelsin de kim gelirse gelsin moduna girileceğinden muhtemelen bakary kone standartında 2-3 oyuncu gelecektir.

Çünkü şuan elde para yok. Bankalar teminat mektubu vermiyor, uzun taksitlendirme yapabildikleri adamı alacaklar. 

Çevrimdışı Logins1903

ricardo haric hepsine ok bonuslarıyla beraber

Çevrimdışı Ersoy

İnanmıyomuş gibi yapsam bile Beşiktaş'ın şampiyonluğuna her koşulda inanırım.Hadi diyelim Quaresma huysuzluk yaptı felan yedeklerde fena değil Olcay ve Kerim var.Bu seneki kadroyla sadece son 5 hafta kötü oynadık ve Bilic'in derbi kazanamama gibi bir huyu vardı.Şenol Hoca ile en az 2 derbi alırsın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

1 tanesi yok ortada ikincisi nasıl gelsın pasam rodolfo agır bir oyuncu eldekı mevcut stoperlerle is yapıcanı sanmıorum
Tamam işte hocam bende eldekiler yetmez diyorum işte.

Douglas ya da Rhodolfo'dan biri gelirse yeterli olmaz.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kutay

Oraya 1 tane daha orta saha yaz anca o zaman  :lol:
Aquilani yanına leroy fer kiralansa çok iyi olur ama alamazlar tabi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ersoy

WalterZenga ‏@zenga_walter  19 sa.19 saat önce
Balázs Dzsudzsák için güzel gelişmeler var. Hayırlısı ile güzel haberler gelecek Bayram ertesi.

İnansak mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Balázs Dzsudzsák için güzel gelişmeler var. Hayırlısı ile güzel haberler gelecek Bayram ertesi.

İnansak mı ?

İsmail Er gibi biri değil ama yine de şüphe ile bakmak lazım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İnanın inanın. Bayram ertesine hazırlığa başlamışlar insanları. Ne güzel valla harika.

Çevrimdışı Tolga

İnansak mı ?
Lucescu gelecek dedi gelmedi.

Konoplyanka gelecek dedi gelmedi.

Dsudzsak gelecek diyorsa o da gelmez :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğuhan

İnansak mı ?

quaresma hala açıklanmadıysa bir umut hala macardan haber bekleyebiliriz neden olmasın ( kendimizi kandırmaya devam ama neyse umut beşiktaşlının ekmeği :D )

Çevrimdışı worns

Gomez'i bitirin artık. Piyasada bu seviyede başka santrafor yok bizi rahat ettirecek. Sol kanada takviye yapılırsa Olcay göbek-ikinci forvet alternatifi olarak kullanılabilir Gomez'in çevresinde gezinip pres gücü vs'de katarak daha fazla katkı veren bir oyuncuya dönüşebilir.

Tolgay gerçekten önemli bir oyuncuydu. Takviyeye ihtiyaç var ancak oyun düzeni de değişebilir. Cambiasso'yu alırlarsa ben sevinirim. Çok dinamik değil artık ancak Atibayla birlikte bir sezon göbekte iş yapabilir. Geride oyun kuran oyuncu olabilir.

Genelimizi aşırı karamsar görüyorum. Elimizdeki mevcut kadro eğer Gomez seviyesinde bir ileri uç takviyesi yapılırsa bir çok varyasyona uygun. Güvenilir bir hocamız var. Geçen seneki seviyemizde çok kötü değildi. İyi bir sistem bizi başarıya ulaştırabilir. Aksi durumda zaten bizim takımımız sistem yoksunu, bireysel yeteneklere dayalı bir stille 5-6 oyuncu alınsa da şampiyon olamaz.

Benim Şenol hocaya naçizane önerim Sosa'yı daha geride kullanması olurdu. Sosa lig standartlarına göre fizik gücü yüksek bir oyuncu. Oyun kuruculuk yapabilecek pozisyon bilgisi ve tekniği de var. Bilal'in bile iş yapabildiği ligde Sosa yeni Pirlomuz olabilir. Yaşı da 30'a geldi. Onun kariyerine de yeni bir yön vermiş oluruz.

Örneğin şöyle bir 1. oyun planı bir kaç takviyeyle kadro yapımıza uygun ve esnek/hamle yapılabilir nitelik taşır:

Sosa-Atiba
Gökhan             Olcay                    Quaresma
                      Gomez

Sosa'nın 4-4-2 orta sahasına göre pres gücünün düşük kalacak olmasını Olcay'ın ekstra pres gücüyle tolere edebiliriz. Bekler de oyuna yeterince katılırsa kenar oyuncuları çizgiye rahatlıkla inebilirler. Gerisi Gomez ve karambolda fena olmayan Olcay ve ters kanattaki oyuncuya kalır.

Oyunu tutmak gerektiğinde sağlıklıysa Veli, ya da akışkanlık için Oğuzhan Olcay'ın yerini alabilir. Pektemek bu pozisyonda işlevli bir alternatife dönüşebilir.

Bu planda Sosa'ya mutlaka bir alternatif gerekiyor. Cambiasso dönemlik iş görebilirken genç potansiyelli bir isme yer açmak ya da Hannover'deki Kiyotake gibi bir isim almak da derinliği arttırır. Quaresma'nın fiziksel düşüşlerini 2.planda Frei ve Olcay doldurabilir.

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaşın yanında Herta, Stok City, İnter, Lazio da Dzsudzsak'ı istiyor. fazla karıştırmazlarsa bizimkiler almak istiyor ama kampa mı gelir eylüle mi gelir onu göreceğiz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ersoy

Neyse tamam şimdilik Gomez'i açıkla yeter.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğuhan

Sosa-Atiba
Gökhan             Olcay                    Quaresma
                      Gomez

bu hücum hattının arkasında rhodolfo douglas bile olsa her maç banko 2 gol yeriz

Çevrimdışı talha

Saat 4'te sanırım umutlar tamamen tükenmiş.

Tolgay'ın gidişi çok aşırı sert oldu. Ben olsam kapatırım klübü çünkü belli istenmiyoruz bildiğin evrende.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ferdi1903

ne kadar dogru bilmiyorum kaynak forza

Kap Gelmedi ama Transfer haberleri bitmiyor .. VEli ve Tolgay'ın sakatlıgı sonrası Beşiktaş 34 yaşındaki Esteban Cambiasso ile temasa geçti .. bonservisi elinde

Çevrimdışı Ersoy

Bir günü daha KAP'sız geçiyoruz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarını bekleyelim diyorum, bayram diyorum,

Belki bir sürpriz olur diyorum. Aklıma Quaresma geliyor, Başkanın "bizim de belli kriterlerimiz var, mali durumumuza göre" gibi lafları geliyor :idisapprove:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bayramlaşma kaçta ve hangi başlıkta olacak? :naughty: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bertug

Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar  8 dk.8 dakika önce
Ben artık ümidi kestim. Olursa sürpriz olsun transfer...

Spor muhabirlerinde bile sallayacak isim kalmadı artık. 4 gün sonra kamp başlıyor sözde bitirecektik 2. kampa kadar. Biz bu yönetimi hakedecek ne yaptık?