2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902401 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Yanına hızlı olan Douglas ile en iyi tandemi oluşturmuş oluruz oyun yapımıza göre.

Aynen. Douglas, Rhodolfo'nun önünü süpürür; Rhodolfo'da pozisyon bilgisi ile Douglas'ın açıklarını kapatır.

Rhodolfo solda oynar; Tosic dengeli oyunu ile kademe bilgisiyle o koridoru savunur.

Douglas sağda oynar; Beck'in ileri çıkışlarında hızı ile arka alanı savunur.  :eyes

Çevrimdışı Türkay

Jones transfer vol2.

Jones sakatlanmıştı gelesiye. Bu 4 senedir 33 maçın üstünde oynuyor önemli bir sakatlığı da yok.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 15:13:01 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 15:11:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
douglas olmazsa ? almazlarsa 2.bir stoper yorumun?

Almazlarsa Ersan ile büyük problem olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abicim scouting kuruyorsun 35 yaşında adam mı buluyorsun. 35 diyorum bakın 35. Yok tecrubeliymiş yok bilmem ne imiş. Belki tüm sezonun yuku binecek bu adama.

Allah aşkına ne kadar ezbere iş yapıyoruz ya. İki gün sonra da Gökhan inler haberleri çıkar ki gerçektir de. Çünkü oyuncu haznesi bu kadar bazılarının.

Çevrimdışı Ersoy

İyi güzel de başkan zaten her mevkiye 1 transfer dedi Rhodolfo'yu alır sadece Douglas felan hayal.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 15:12:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Jones sakatlanmıştı gelesiye. Bu 4 senedir 33 maçın üstünde oynuyor önemli bir sakatlığı da yok.

Sakatlıktan ötürü değil zaten oyun tarzından ötürü genç adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Jones transfer vol2.

jones u bence biz kullanamadık. cambiasso tolgay gelene kadar iyi işler yapacaktır.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı altan0348

Fikret orman : belki hiç transfer yapmayiz. Bu da haftaya netlesir.

😖😖😖😖😲

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 15:13:38
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi güzel de başkan zaten her mevkiye 1 transfer dedi Rhodolfo'yu alır sadece Douglas felan hayal.

Başkan sürekli bir şey söylüyor aldırış etme sen transfer ile ilgili kısma.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Logins1903

rodolfo - ersan rodolfo-pedo saatli bomba olurlar beyler milosevici bilmem boylelikle 4 stoper yapar 2.stoperi almazlar

Çevrimdışı Ersoy

Başkan sürekli bir şey söylüyor aldırış etme sen transfer ile ilgili kısma.

Az transfer yapacağız diyorsa az yapar çok yapacağız diyorsa yapmaz.Ben başkanı yıllarca böyle tanıdım. :tabe:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Sakatlıktan ötürü değil zaten oyun tarzından ötürü genç adam.

En temiz ne ise o yoldan bitirilmeli orta saha işi yoksa 1.5 ay falan da orta saha ararız  :D

Çevrimdışı TALAT

eğer 2 orta saha alacak isek bir tanesinin cambiasso olması güzel olur düşüncesindeyim. iyi profesyoneldir. hem de içerdeki maçlarda oyunu yıktığımızda güzel de yönlendirir oyunu

Çevrimdışı canU

eğer 2 orta saha alacak isek bir tanesinin cambiasso olması güzel olur düşüncesindeyim. iyi profesyoneldir. hem de içerdeki maçlarda oyunu yıktığımızda güzel de yönlendirir oyunu

2 orta saha mı? Biz dua edelim bi tane olsun😂

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan düşünüyorum da;

Şu yönetim bizi azcık şaşırtsa. Q7 için kap beklerken Dzsudzsak'tan gelse.

Gomez'i beklerken Remy gelse. Cambiasso konuşulurken Veloso veya Aquilani açıklansa.

Rhodolfo derken Rhodolfo-Douglas aynı anda gelse. Biz de biraz mutlu olsak lan çok mu şey istiyoruz? :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

2 orta saha mı? Biz dua edelim bi tane olsun😂

ben iki orta saha alınması düşüncesindeyim. eğer iki olacaksa birisi cambiasso olabilir. ama dediğin gibi bir alınacaksa cambiasso yerine daha genç birini tercih ederim.

Çevrimdışı can1903

Ulan düşünüyorum da;

Gomez'i beklerken Remy gelse. Cambiasso konuşulurken Veloso veya Aquilani açıklansa.

Rhodolfo derken Rhodolfo-Douglas aynı anda gelse. Biz de biraz mutlu olsak lan çok mu şey istiyoruz? :duman:
Yusuf kalk kardeşim Sabah oldu :D :D :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Ulan düşünüyorum da;

Evet  :D

Çevrimdışı talha

Veloso'ya noldu bir anda vazgeçtik.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Dünyanın en kısa fıkrası.

Transerleri 2. kampa yetiştireceğiz.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Toloi adı geçiyordu bir aralar o iş ne oldu ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gomez alabileceğimiz en iyi isim.. Şuphesi olmasın kimsenin. İtalyaya gidip patates olan çok oyuncu var, ama Türkiye ye gelip verimli olmayan çok az alman var. Rahat olun.

Çevrimdışı Ersoy

Gomez alabileceğimiz en iyi isim.. Şuphesi olmasın kimsenin. İtalyaya gidip patates olan çok oyuncu var, ama Türkiye ye gelip verimli olmayan çok az alman var. Rahat olun.

:claps: :ok:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet K

Ben de aynı şekilde düşünüyorum bu konuda seninle abi. Hatta mesafe kaydedilmiş tüm transferler üçe beşe bakılmadan bitirilsin çünkü acil 2 orta saha ihtiyacımız var buna yoğunlaşılmalı.

Çevrimdışı Tolga

Kaç gündür söylüyorum Douglas'ı kirala Rhodolfo'yu al.

1 stoper bize yetmez bunu görmeleri lazım artık.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 15:29:44 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...