2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915195 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aspireless

Açacaksın football manageri ona göre transfer yapacaksın Everton başkanı zamanında açıkladıydı fm datasına göre futbolcu bakıyoruz diye buldum dediğiniz oyuncuyu ordaki gözlemciler tarafından potansiyel gösteriyorlar zaten 40 tane adam var böyle. Fm bence iyi bir referans en azından oyunda ki potansiyel futbolcuları izletsinler bizim gözlemcilere yıllardır anlamıyorum böyle bir oyuncu ağını neden kullanmıyorlar ?
Fm diyince aklima geldi de 10 yil once ki fm de nuri sahin dünyanın en pahali oyuncularindan birisi oluyordu. Birak almayi sakat degilse simdi 6 aylığına kiralasak mükemmel olurdu.

Çevrimdışı Gorgaze

Fm diyince aklima geldi de 10 yil once ki fm de nuri sahin dünyanın en pahali oyuncularindan birisi oluyordu. Birak almayi sakat degilse simdi 6 aylığına kiralasak mükemmel olurdu.

fmde tutmayan adamlarda var. kennedy bakırcıoğluda fm99 da dünyanın en pahalı transferi oluyordu  :) ama aynı yıl ronaldinhoyuda tuuturdular. Oyundaki gözlemcilerin tutturdukları adamlar tutturamadıklarından şüphesiz daha fazla sonucta maçları alt lig olsa bile bedava yerinde izleyip oyunun verdiği senelik cuzi miktara gönüllü oyuncu degerlendiriyorlar.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Savaş

Açacaksın football manageri ona göre transfer yapacaksın Everton başkanı zamanında açıkladıydı fm datasına göre futbolcu bakıyoruz diye buldum dediğiniz oyuncuyu ordaki gözlemciler tarafından potansiyel gösteriyorlar zaten 40 tane adam var böyle. Fm bence iyi bir referans en azından oyunda ki potansiyel futbolcuları izletsinler bizim gözlemcilere yıllardır anlamıyorum böyle bir oyuncu ağını neden kullanmıyorlar ?

Bende nostalji yapayım seneler seneler evvel FM oynarken takımıma her zaman ilk olarak Sosa'yı alırdım.  O zamanlar wonderkid olarak görünürdü. Seneler sonra Beşiktaş'ıma gelince nasıl sevinmistim anlatamam. Bir de Cerci vardı. Suan Milan'da kendileri :) Kissadan hisse FM candır. Güvenilir kaynaktır kullanmayı bilene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gorgaze

Bende nostalji yapayım seneler seneler evvel FM oynarken takımıma her zaman ilk olarak Sosa'yı alırdım.  O zamanlar wonderkid olarak görünürdü. Seneler sonra Beşiktaş'ıma gelince nasıl sevinmistim anlatamam. Bir de Cerci vardı. Suan Milan'da kendileri :) Kissadan hisse FM candır. Güvenilir kaynaktır kullanmayı bilene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle katılıyorum savas FM candır. Güvenilir kaynaktır kullanmayı bilene. :claps:
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Transferde otokontrollü giden ve önemli isimleri satıp kaynak yaratan Beşiktaş, önemli bir transfere daha imza attı. Eski yıldızı Ricardo Quaresma ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'nın Alman golcüyü Mario Gomez'le de anlaşma sağladı...
İşin ilginç tarafı ve Beşiktaş yönetiminin başarısı, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun "9 milyon Euro bonservis ücreti istiyorlar" dediği golcünün sıfır bonservis ücretiyle alınmasıydı...
Gece imzalar atılacak, yarın ise KAP'a bilgilendirme yapılacak...
2 yıllık anlaşma yapılacak Mario Gomez, bonuslarla birlikte yıllık 4.5 milyon Euro kazanacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 01:57:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Transferde otokontrollü giden ve önemli isimleri satıp kaynak yaratan Beşiktaş, önemli bir transfere daha imza attı. Eski yıldızı Ricardo Quaresma ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'nın Alman golcüyü Mario Gomez'le de anlaşma sağladı...
İşin ilginç tarafı ve Beşiktaş yönetiminin başarısı, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun "9 milyon Euro bonservis ücreti istiyorlar" dediği golcünün sıfır bonservis ücretiyle alınmasıydı...
2 yıllık anlaşma yapılacak Mario Gomez, bonuslarla birlikte yıllık 4.5 milyon Euro kazanacak.

kaynak :
fanatik
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

bu haber nereden alıntı acaba.yani gomezin bonservissiz alınacağına dair sözler.çünkü herkes başka birşey söylüyor.kimi 6-7 mılyon fıorentınaya. 5.5 da gomeze verılecek dıyor. aklım karış benimde. halk tabiri ile aklım .... oldu  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 02:00:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

bu haber nereden alıntı acaba.yani gomezin bonservissiz alınacağına dair sözler.çünkü herkes başka birşey söylüyor.kimi 6-7 mılyon fıorentınaya. 5.5 da gomeze verılecek dıyor. aklım karış benimde. halk tabiri ile aklım .... oldu  :D

Bonservis ve oyuncuya 5.5 gibi astronomik rakamlar imkansız öyle diyebilirşm. Ya bonservis verilip maaşı düşük tutulacak ya da bonservisi maaşa yayılacak iki türlü maliyeti aynı olur.

Çevrimdışı atalay

Cuma, Cumartesi bir uçak inebilir.

Kim olduğu malum...

Çevrimdışı Gorgaze

haberin tarihi 15.07.2015 - 17:24 gece imzalar atılacak  :) sahura kadar tartışıp yatarız armağan :D

Çevrimdışı Kadir G.

Bari gomez açıklansa da mevkilerin birinden kurtulsak modundayım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

valla beyler ben bu siteyi böyle kesin dille haber yaparken bir tek demba ba da hatırlıyorum. Ertesi gün kap gelmişti.

Artık neye inanacağımı şaşırdım, moral sıfır, beklenti 0, heyecan 0.

Çevrimdışı kartal60

Aslında karekteri düzgün olsa aradığmz adam tamda boştayken oyun stiliyle meloda ama adam it işte npacn yoksa tam aradığmz mevkiye uyack oyun tarzı onda var

Çevrimdışı TØLGA

Cuma, Cumartesi bir uçak inebilir.

Kim olduğu malum...
rhodolfoyu bekliyorum ben haftasonu cumada q7 gelir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Valla bu tolgay işi canımı çok sıktı benim.son zamanda bu kadar hiç koymamıştı bi futbolcunun gitmesi yada sakatlanması.şenol hocada ön tarafda kullanacaktı gibi onu. öyle ise inşallah sosanın performansı hiç düşmez iyileşene kadar. geçen sene tolgay gelene kadar pili bitmişti garibiminn..

Çevrimdışı megiddo

son yıllarda tolgayın sakatlığı kadar beni üzen bir olay olmadı, bildiğin çöktüm moral sıfır bende.

Çevrimdışı İrfan

Valla benim içimde öküz oturuyordu resmen ne heyecanım vardı ne beklentim. Sırf bakmış olmak için bakıyordum haberlere de alışkanlık yani..

Tolgay'ın haberi geçtikten sonra içimdeki öküz oturma pozisyonundan yatış pozisyonuna geçti daha ne haber açıyorum ne bişe bekliyorum.

İster inanın ister inanmayın Hummels, Kross, Hazard, Levandowski'yi hepbirden Kap'a filan bildirsek tepki vermeyecek durumdayım nerdeyse  :isad:
We are Electric..!

son yıllarda tolgayın sakatlığı kadar beni üzen bir olay olmadı, bildiğin çöktüm moral sıfır bende.

ya bide adamla röportaj yapmışlar  hemen üstüne bu oldu..traji komik  moralim sıfır ve aklıma gelen şu video var :d. sinirimden ne yapacağımı şaşırdım ya :(

Çevrimdışı Türkay

Gerçekten şuan resmen sönük durumdayım. Tolgay yıktı resmen
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'i açıklasınlar defansta hafta sonu burada.Yarın Gomez'i açıklayıp orta sahaya yoğunlaşmalılar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GökhanG

Oğulcan çağlayan gelsin. Gomez'e o kadar para bayılacağımıza cenk forvet oynasın yanına da oğulcan.

Günay

Beck - rhodolfo - Douglas - tosic

Töre - sosa - atiba - kerim

Cenk - Oğulcan

Seneye taraftarın %70 inin umudu yok zaten.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Vodafone yap bir güzellik.