Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Çağrı bu konuştuğumuz isimleri yönetime iletirsen belki içlerinden biri alınabilir
Tolgay, Tino, Aquilani gibi adamların istatistikleri düşük. Bunun nedeni gördüğüm kadarıyla genelde "asistin asisti" yaptıklarından sanıyorum Çok efektif futbolcular bunlar.
Forum üyeleri.Elleri görelim Tino Costa, Aquilani.Elden ele uzatalım şunları.Bir ses çıkarın...
Olay soğusun biraz şuan herkes şoktadır.Yarın gerekeni yaparız
Kadro Bence Çok İyi Oldu
Pedro olmaz orada
şöyle düşün sezonun son maçında tolgay olcaya pas verdi, olcay oğuzhanı gördü.Asist olcaya yazıldı ama asist bana kalsa tolgayındı.
Bugüne kadar hic on libero ismi yazmadim cunku almayacaklarindan emindim.ama bugunden sonra on libero sart oglu sart.Aquilana transferi bitirilmesi kolay bir transfer. Gidip attirsinlar imzayi.Yok eger bu parayi vermeyiz diyorlarsa adam kiralama yoluna gitsinler.Opare gibi adamlardan kacinirlar umarim.
Saha genişliği genelde 65-68 metre olur futbolda.Bu sistemle oynaman için 45 metre olması lazım [/quotem]Çimlerden Kırparız Arenadan