2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944125 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:29:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En kolay yazımı bu:

Dzs -u- dzs- ak  :D

Okurken dün gece duşak dediler.

Mazallah Ömer Üründül söylerse Rtük kapatır TRT'yi  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Dzs-u-Dzs-ak güzel taktikmiş. :evillol:
Ama ben bu adamı bildim bileli PSV yıllarında felan Zudzak diye okudum öyle yazıyorum. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada dzsudzsak yazımında benim gibi zorlanan arkadaşlar varsa bir önerim var. yazımı şöyle yaparsanız çok kolay oluyor. dzs bu adamı adında 2 kez tekrarlanan 3 harf. dzs yazıp arasına bir 'u' tekrar dzs yazıp sonuna bir 'ak' kalıbı sorunu çözüyor :D
Çok bilmişlik olarak algılanmasın lütfen :)

Adamı öyle bi ezberledik ki artık kendisi hakkında tez yazabiliriz doktora yapabiliriz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

Yakinda Almeida yuvaya donuyor haberleride cikacak bu belirsizlik arttikca

Aman diyim Zeki abi öyle bir şey olacak olursa eğer yuvanın kapısına kilidi vuralım olmazsa yuvayı yerinden taşıyalım da bulamasın hergele  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kaan Türker

The transfer window opened on 22 June 2015 and closes on 16 July 2015.

Wikipedia'ya gore Cin'de yaz donemi transferleri 16 Temmuz'da bitiyor.

Ersan ile ilgili 2 gun icinde insallah olumlu bir gelisme yasanir. Aksi takdirde 1 sezon daha bizimle.
ben 18 temmuz olarak biliyordum. Hemen ersan'ı göndermek lazım. Olası bir hatasında çok büyük tepki olur kanaatindeyim.

Çevrimdışı Gorgaze

Bu da olur :D adamdaki isim değil tekerleme mübarek :D

Ben direk yeni sekmede Dzsudzsak açık bırakıyorum kopyala yapıştır yapıyorum hocam bulmacaya gerek yok  :D
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:31:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan Milosevi ve Pedro'yu verelim 15 daha gelsin :D

False 4 üzerinde çalışmalara başlayalım  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı safa burak

En son uzun uzun bir mesaj yazmistim gonderilmemis galiba cok buyuk hayal kirikligina ugradim su an tekrar yazamam ayni seyleri :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:33:11
  • Beşiktaş / Bodrum
En son uzun uzun bir mesaj yazmistim gonderilmemis galiba cok buyuk hayal kirikligina ugradim su an tekrar yazamam ayni seyleri :(

Fener ile ilgili yazdığın ise silindi kardeşim Spor Toto kısmına yazman gerekiyor konu dışı :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kaan Türker

dzsudzsak'ın okunuşunu cucjak olarak biliyorum fakat adamın ismi remy ile beraber fenomen oldu :D

alt dzsudzsak yazan bile oldu :lol:

Çevrimdışı atalay

Çin kaynaklarından okudum; yazmıştım daha önce.

16 Temmuz da bitiyor.

Şu an Çin'de tarih 16 Temmuz saat 5.33
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 00:39:07 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Gelmeyecek bir adamın ismini hecelere bölen bizden başka bir takım taraftarı var mıdır merak ettim :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı safa burak

Fener ile ilgili yazdığın ise silindi kardeşim Spor Toto kısmına yazman gerekiyor konu dışı :)
Olabilir benim hatam

Çevrimdışı Gorgaze

foruma girdiğim zaman fena fm oynıyasım geliyor hocam bu bir tek bende mi oluyor :D
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Savaş

Antalya'ya sanırım attığı bir rövaşota golü vardı o zaman ne sevinmiştim hatırladım şimdi hey gidi..
Tüm stadın tek bi ağızdan Kuntz! Kuntz! Kuntz! diye bağırmasıyla çıkan o uğultu gitmez kulaklarımdan. Peheeyy.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Dün sohbeti geçti; False 9 demişken.

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 00:57:16 atalay ]

Çevrimdışı Savaş

Eğer Gomez gelecekse, bu adam ortada yüksek top beklerken Quaresma ve Töre'nin kanatlarda inadına top ezmeye calismasini izlemek delirtebilir bu sene beni. Bu adama adam gibi orta yapabilen bi topçu lazım.. Gel ulan Macar!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çin'de transfer sezonunun kapanmasına son 18 saat 40 dakika.  :D
fiyat arttıralım :D

Çevrimdışı Ayberk

Çin kaynaklarından okudum; yazmıştım daha önce.

16 Temmuz da bitiyor.

Şu an Çin'de tarih 16 Temmuz saat 5.33
Çin'den KAP bekliyoruz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Türkay

@Kartal_Bakisi: Mario Gomez, Beşiktaş'tan haftalık 75 bin Pound kazanacak. (Di Marzio)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Easthanbool

Mario Gomez, Beşiktaş'tan haftalık 75 bin Pound kazanacak. (Di Marzio)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:42:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Rakip takımların transferleri Spor Toto Süper Lig kısmında konuşuyoruz arkadaşlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FedericoGiunti

O değilde geçen gün vodafone sponsorluğu vardı büyük yıldız vardı. Vodafone ceosu olayla bizzat ilgileniyordu ne oldu? Yalan oldu. Kendi kendimizi gaza getiriyoruz sonra hep hüsran.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı talha

@Kartal_Bakisi: Mario Gomez, Beşiktaş'tan haftalık 75 bin Pound kazanacak. (Di Marzio)
Oha yalandır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Yıllık 5 milyona oha denir.