Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
:boxin:bir gelemedi beeeee
Vuracağız Kırbacı.
inşallah paylaşıp duruyoruz ama ben o adamı tanıyordum yan mahallemizde oturuyordu yaşlılığında neden söyledim şuan onuda bilmiyorum ama
Çağrı, Dzsudzsak gelmezse üzülme.
Hangi adam la
benim olucak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı o adam
Quaresma'nın Beşiktaş'ı değil, Beşiktaş'ın Quaresma'sı olacak.Tek umudumuz.
İsim olarak altta kalmayacak oyun olarak belki geçebilecek isim çiko olur. Ben tamamen desteklerim alınması söz konusu olursa. Remy transferinden daha zor değil bence.
Çocukken ben de gördüm bu adamı korkup kaçmıştım
Brezilyalılar, Rhodolfo satıldı diyor.Yaklaşık bir 25-30 twit okudum.Gremio, hesapları da 4 milyon euro diyor.
Brezilyalılar, Rhodolfo satıldı diyor.Yaklaşık bir 25-30 twit okudum.Gremio, hesapları da 4 milyon euro diyor.edit: Hatta alternatif arayışına başlamışlar.
Her gece yarısı şekilde adam alınıyor sabah bit kalkıyorum vazgeçmişler Mesela aynısını Quaresma için umuyorum ama hüsran her geçen daha da olumlu hale geliyor Yemin ediyorum psikolojik olarak yıldım D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladmadığım rhodolfo için başkanları resmi teklif gelmedi demişti şimdi ise twetlerde olmuş gibi gösteriliyor benmi birşey kaçırdım